Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Η PICSI είναι παραπλήσια μέθοδος της ICSI που κάνουν μια επιπλέον δοκιμή για την επιλογή των σπερματοζωαρίων και επιλέγουν τα πιο ικανά. Σε κάποιες κλινικές μετά από αποτυχία να πάρουν βλαστοκύστες την επιλέγουν. Εξαρτάται από το πρωτόκολλο της κλινικής σου. Νομίζω όμως μπορείς να την ζητήσεις. Βέβαια να πούμε πως δεν την εφαρμόζουν όλες οι κλινικές γιατί δεν μπορούν όλα τα εμβρυολογικά να το κάνουν.

Φιλική συμβουλή για θέματα σπέρματος να ακούτε μόνο τον ανδρολογο που έχετε επιλέξει. Κι εμάς στην αρχή κακό ήταν το σπερμα αλλά κάναμε αρκετές εξετάσεις και αντιβιώσεις και θεραπείες για να το βελτιώσουμε και να το κάνουμε ένα μέτριο σπερμα. Όλα τα κάναμε σε συνεργασία με τον ανδρολογο μας που ειλικρινά δεν τον χωνεύω καθόλου αλλά αφού έκανε την δουλειά του χαλάλι του. Και τις βιταμίνες για το σπερμα ο ανδρολόγος θα σας τις δώσει και τις κατάλληλες αντιβιώσεις θα κάνετε ειδικές εξετάσεις. 
      Και φυσικά πάλι όλα αυτά να τα κάνεις μπορεί το πρόβλημα να είναι πιο βαθιά, γονιδιακά. Μετά είναι μονόδρομος να κάνεις καρυοτύπου ζεύγους αν δεν μπορείς προεμφυτευτικό και τον προεμφυτευτικό αν πλήρεις τις προϋποθέσεις για να περάσεις επιτροπή. Νομίζω ο προεμφυτευτικος είναι και η καλύτερη λύση αρκεί να έχεις βλαστοκύστες. 

Σιγά σιγά θα αποκατασταθεί η ορμονική σου ισορροπία και θα ξεκινήσεις τον νέο σου κύκλο. Θα προχωρήσεις στον επόμενο σου κύκλο σε ωοληψια; 

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο για τον ανδρολογο!!!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2015

kaity

Recommended Posts

Μαργαριτα μου καλη,σε ευχαριστω πολυ πολυ:)

Σιγουρα κ εγω πιστευω οτι καποιες απο αυτες οφειλονται σε εξαρση του αγχους κ της στεναχωριας...

Ζωη μου με συγκινησες..και δεν το εχω σε τιποτα να τρεξει το δακρυ...εισαι πολυ καλη σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια..πραγματι ειναι πολυ δυσκολο να χανεις ενα γονιο,ιδιως σε σχετικα νεαρη ηλικια(ηταν 60 η μαμα μου)...και επειδη ειμαι μοναχοπαιδι δεν εχω καποιον να καταλαβει απολυτα τον πονο μου...ευτυχως εχω δυο πολυ καλες μου φιλες που μπορω να μιλησω,να κλαψω κ θα με καταλαβουν...και τωρα εχω κ εσας εγκυουλες μου!!!

Ζωη μου απο που επιστρεφει ο συζυγος??εχασα επεισοδια φαινεται:cool:

1ePpp3.png

kOTkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας και απο μενα!!!!χρονια σας πολλα κοριτσια και ευχομαι με το καλο τα μωρακια σας!νασια λυπαμαι πολυ για την απωλεια σου και πραγματικα δεν υπαρχουν λογια για να σου πω.το μονο που πιστευω και ευχομαι ειναι οτι οταν θα ερθει το μωρακι σου θα μπορεσεις να νιωσεις την χαρα και την υπερηφανεια που ενιωθε η μανουλα σου για σενα και ειμαι σιγουρη οτι θα σε βλεπει απο εκει που ειναι και θα ειναι και εκεινη ευτυχισμενη μαζι με σενα...:) οσο για τις συσπασεις και εγω μια απο τα ιδια τραβαω χαπακωμενη ξαπλα στον καναπε με τηλεοραση αλλα σκεφτομαι πως ειναι για το καλο των παιδιων μας οποτε κανω υπομονη.επισης σιγουρα παιζει ρολο ο καιρος,εδω στη θεσσαλονικη ειναι πολυ μουντος... αντε ζωη επιστρεφει ο αντρουλης σου να πας και στο σπιτακι σου!!!

Ευχαριστώ κορίτσια μου!! Ναι θαλιτσα κι εδώ Αθήνα τώρα βρέχει! ! Χαλιααα! !!! Θαλιτσα τα είπες πολύ όμορφα στην Νάσια μας!! Έτσι είναι! !!! ;)

Νασια μου γλυκιά κι εσύ με συγκίνησες@!!!! (Θα κλαίμε όλες παρέα μου φαίνεται !!!!! )) κι εσείς όλες είστε πολύ καλές κι αλήθεια χαίρομαι που είμαι εδώ μέσα και μιλάμε! !! Είστε οι "διαδικτυακές" μου φίλες! ! Που αλήθεια δεν θα χα πρόβλημα να σας δω κι από κοντά! ! Χα χα! ! Όσο για την μανούλα σου γλυκιά μου ήταν όντως πολύ νέα. .. αλλά μην το σκέφτεσαι ...είναι κι αυτό το όλα για κάποιο λόγο γίνονται. ..!! Να σαι δυνατή! ! Για σένα τον άντρα σου και το μπεμπέ σας!!!!!! Και η μαμάκα σου σε στηρίζει κάθε μέρα χωρίς να το ξέρεις! ! Είσαι τυχερή που έχεις δύο καλές φίλες να τα λες και να σε καταλαβαίνουν. ..!πολύ τυχερή φτου φτου.. γιατί δυστυχώς φιλια σήμερα πραγματικη δύσκολα υπάρχει. .Ναι χαίρομαι όταν ακούω και βλέπω πως μερικοί ακόμα είναι άνθρωποι κι έχουν φίλους αληθινούς! !!! :) έχουμε κι εμείς εσένα κι εσύ εμάς! !!!!! Ο σύζυγός Νασια μου είναι στρατιωτικός .... :( και είχε φύγει άσκηση από Δευτέρα και γυρίζει σήμερα. .. άσε πίκρα μεγάλη με την δουλειά του... κι είχα έρθει στους δικούς μου μην είμαι μόνη και το απόγευματα κι θα έρθει να με παραλάβει! !! Χα χα! !!!! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

My life is a real dream!!

Πωλινα μου χρονια πολλα! Να σε χαιρονται ο αντρας σου κ το παιδακι σου κ με το καλο να υποδεχτειτε κ το 4ο μελος!

Νασια μου χρονια πολλα και σε εσενα... Με το καλο ν κρατησεις το μωρακι σου αγκαλιτσα, να συμπληρωθει η ευτυχια σας! Οσο για τη μαμα σου, κουραγιο καλη μου... Οτι κ να σου πω, μονο εσυ γνωριζεις πως νιωθεις κ ποσο πονας..λογικο ειναι..ελπιζω ο χρονος κ τα παιδακια σου να γιατρευουν σιγα σιγα τις πληγες..

Ζωη μου οι μαιες σου δινουν ξυραφι οταν πας ν γεννησεις, δν ξερω αν σε βοηθανε κιολας, εγω ειχα παει ετοιμη... Χαχα. Καλως να τον δεχτεις το συζυγο...κι ελπιζω να σταματησουν οι εντασεις, πρεπει ν εισαι ηηηηηρεμη τωρα....

Ουφ εγω σημερα νομιζω οτι εχω πιο εντονες συσπασεις. Δν με ανησυχουν αλλα μαλλον κουραστηκα αυτες τις μερες κ θα χαλαρωσω λιγακι με δουλειες κ τετοια

dph2p2.pngRGM7p2.png

Να σαι καλά βασουλα μου ευχαριστώ !! !! Ξέρω πρέπει να είμαι ήρεμη ... αλλά δεν πολύ βοηθάει το κλίμα κι οι συνθήκες. ..και θα λεγα ούτε ο σύζυγός. .. ήθελα περισσότερο κατανόηση φροντίδα κι αγάπη ..αλλά δεν ξέρω γιατί ίσως επειδή είναι λίγο ο χαρακτήρας του λίγο το ένα λίγο το άλλο. ..κι είναι αρκετά έως πολύ απομακρος και απότομος απέναντι μου...εδώ και καιρό. .. δεν ξέρω αν φταίει κι η ηλικία (28) αλλά δεν τον πολύ δικαιολογώ γιατί αντί να καταλαβαίνει τις ορμόνες που τουπάρχει το ζω εξηγήσει κιόλας . .. μου πάει κόντρα. ..με τσαντίζει με στενοχωρεί ..και μάλιστα συναισθήματα με απορρίπτει. .. δυστυχώς. .. και εγώ είμαι που είμαι ευαίσθητη είναι τώρα κι η κατάσταση έτσι και στενοχωριεμαι αρκετά. .. που η μου βγαίνει σε θυμό η χωρίΣε να θέλω ούτε να το σκεφτώ σκέφτομαι και φοβάμαι μην πάθω καμιά κατάθλιψη ... είναι η κατάσταση αφήστε ... σκέφτηκα στην αρχή μήπως ήμουνα εγώ υπερβολική .. αλλά μετά από δύο μήνες αποδείχτηκε πως δεν είμαι ... (πάντα τουλάχιστον! !!) Δεν ξέρω γιατί αλλά σημασία δεν πολύ δίνει. .. έχουμε πολλές συγκρούσεις γι αυτό. . Συγγνώμη βρε κορίτσια μου ...Απλά τα είπα και ξαλάφρωσα λίγο. .. Βέβαια τα είπα περιληπτικά .. αλλά μη σας κουράσω ... !!! :) ελπίζω να αλλάξει όταν έρθει η μπέμπα. .. αλλιώς πραγματικά δεν ξέρω πως θα το διαχειριστώ στο μέλλον. ..και δεν θέλω να το σκεφτώ κι αυτό τώρα είναι η αλήθεια. .. δύσκολες καταστάσεις. .. και έπεσαν όλες στην εγκυμοσύνη μου ...αλλά το παλεύω και θα το παλέψω. ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Ζωη μου νομιζω το ειχαμε συζητησει και παλιοτερα.. Οι αντρες ειναι στον κοσμο τους πολλες φορες.. Και γεγονοτα που για μας ειναι σημαντικα -τι πιο εντυπωσιακο στη ζωη μιας γυναικας απο την εγκυμοσυνη- για αυτους ειναι αδιαφορα.. Δν μπορουν ν ερθουν στη θεση μας, ουτε καν ν το φανταστουν.. Οποτε μην τον πςρεξηγεις... Αν η συμπεριφορα του κ η σταση του ειναι προβληματικη κ μετα τη γεννηση της μπεμπας, τοτε βλεπεις... Αλλα δωσε του χρονο.. Και κυριως, μην σκεφτεσαι ασχημα... Σκεψου οτι ειναι μια φαση..που θ περασει... Σε θελω δυνατη, ασε τις καταθλιψεις κτλ... Η μπεμπα σου σε χρειαζεται χαρουμενη κ ορεξατη...:D

dph2p2.pngRGM7p2.png

Σε ευχαριστώ παραααα πολύ βασουλα μου!!!! Έτσι όπως τα είπες όμορφα συγκινήθηκα! ! Μακάρι να ναι φάση και να περάσει. .. Ναι σωστά θυμάσαι το είχαμε ξανά αναφέρει. .. Απλά πίστευα πως θα άλλαζε κάτι με τον καιρό απλά έγιναν ολίγον κάπως χειρότερα ... αλλά ελπίζω στο καλύτερο. .. θα δείξει ο χρόνος! !!! Τώρα όπως λες για μένα και για την μπεμπουλα θα προσπαθώ πάντα όσο μπορώ να μαι καλά! !!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βρε σεις λιγάκι σας αφησα μονες και σας επιασαν τα ζουμια??!!!! Γιαααα να ευθυμήσουμε λιγο! Δεν εχω κ κανα νέο καλο να σας πω βασικα...φτου...τι να κανω??!!!!

Βασω μου ξεκουρασου σημερα και αυριο και μεθαύριο κι ασε καμια δουλεια για τους αλλους, δεν παθαινουν τιποτα - ολοκληρο εργοστασιο γινεται το σωμα με την εγκυμοσυνη τωρα προς το τελος ειδικα φουλαρει και ειμαστε ακομη πιο κουρασμένες. (αν ρωτήσετε εμενα βεβαια καθομαι τοσο πολύ που νιωθω δεν καταναλωνω καθολου ενεργεια) Σημερα εκλεισα τις 31 και μπαινω στην 32η εβδ και εχω έναν ενθουσιασμο να σας πω την αληθεια!

Νασια μου, τα βλέπεις βουνο τωρα, εισαι και συναισθηματικα φορτισμενη και λογω ορμονών και λογω μανουλας..λυπάμαι πολύ..ΕΕΕ όχι και γερασες! Μια χαρα κοριτσι νεοτατο, σε παρακαλωωωωω :P

Ζωη μου κι οι αντρες μπερδευονται με τον ερχομο του μωρου, την αλλαγη της συζυγου και οοοολα αυτά τα καινουρια - δεν του δινω δικιο, θα πρεπε να φροντιζει να σαι ηρεμη και χωρις εξτρα σκωτουρες στο κεφαλι σου, απλα λεω ότι και για αυτους σιγουρα είναι καπως. Βγαινουν διαφορετικα στονν καθενα, ο δικος μου πολύ συχνα κοιταει με ένα απλανες βλεμμα κατά τον τοιχο απέναντι...άλλες φορες εινναι τσιτα τα νευρα του..αλλα ποιανου δεν είναι?!

Να δεις δεν θα εχεις τπτ να διαχειριστείς μετα τη γεννα, δεν θα τεθει καν ζητημα γτ θα χουν παρει όλα το δρομο τους . Μη φοβάσαι καθοοοολου!!

b5Zrp2.png

Ζωή μου θα συμφωνησω λίγο με το Σοφακι..

Ναι μεν οι ορμόνες μας λόγω εγκυμοσύνης είναι τρελαμένες όμως κ οι άντρες μας δεν ξέρουν πολλές φορές πως να αντιμετωπίσουν ορισμένες καταστάσεις κ ειδικά την εγκυμοσύνη κ τον ερχομό ενός μωρου...

Εμένα ο δικός μου την πρώτη εγκυμοσύνη ήταν τρομερή στήριξη. Περάσαμε παρα πολύ δύσκολες καταστάσεις κ ήταν βράχος διπλα μου. Σε αυτή την εγκυμοσύνη τον βλέπω σαφώς πιο αγχωμένο κ πολλές φορές αδυνατεί να συγκρατηθεί. Ειμαι όμως σίγουρη ότι όλα του τα προκαλεί το άγχος κ επιπλεον το ότι δυστυχώς δεν έχει κοντά του τους δικούς του να τον στηρίξουν..

Θυμάμαι μετά τη γεννα την απέραντη ευτυχία μας 😍. Θυμάμαι βέβαια κ τα παρα πολλά νεύρα που είχα!!!! Κ πάλι όμως αυτός ήρεμος!

CVOEp3.png

jgkXp3.png

Διαφημίσεις

Αχ τι τέλεια σοφακι μπράβο! !!! (Για την 32 εβδομάδα! !) Και σε ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή! ! Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες.... !!! Μακαρι να πάνε όλα καλά! !!! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε ευχαριστώ και σένα πολύ μαργαρίτα μου!!! Έχετε δίκιο. .. Απλά υπομονή με λίγα λόγια! Τουλάχιστον με καλμαρατε κορίτσια μου...και σας ευχαριστώ. ..με περνει από κάτω και τα βάζω με τον εαυτό μου. .. γιατί σκέφτομαι την μπεμπουλα μου.. αλλά ώρες ώρες δεν μπορούμε να ελέγξουμε τα συναισθήματα μας... χάθηκε να είναι οι άντρες σαν εμας;!!!! :) :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λιγο ο καιρος λιγο οι ορμονες μας βλεπω πεσμενες ολες..:( ζωη και εγω δεν θα διαφοροποιηθω απο τις αλλες κοπελες.σιγουρο ειναι οτι με τιποτα δεν μπορουν να καταλαβουν τι ειναι μια εγκυμοσυνη και πως την περναμε η καθεμια μας...καταλαβαινω απολυτα πως θα ηθελες να ειναι πιο υποστηρικτικος ο αντρας σου αλλα απ οτι εχω ακουσει οι αντρες καταλαβαινουν τι ακριβως γινεται αφου γεννηθει το μωρο οποτε πρεπει να κανεις υπομονη και πιστευω πως με το που την αντικρισει την μπεμπουλα σας ολα θα τα ξεχασεις και εσυ και ο ιδιος.ασε που πρεπει να κρατησεις το κουραγιο σου και για μετα.πιστευω χωρις παλι να το εχω ζησει οτι αγου γεννηθουν τα αγγελουδια μας θα ζοριστουμε πραγματικα....αληθεια εχετε σκεφτει τα ονοματα που θα δωσετε στα μωρακια σας;;;

καλησπέρα κορίτσια! Βλέπω η παρέα είναι μεγαλύτερη. Καλωσόρισες Θαλίτσα! και ομιλητικότατη η παρέα μας! Σας παρακολουθώ, αλλά επειδή έχω ξεκινήσει μαθήματα τοκετού πρωί-απόγευμα δεν βρίσκω ενέργεια για πολλά-πολλά και έτσι χάθηκα.

Μόλις μπήκαμε 33ήεβδομάδα και είμαστε 2 κιλά. Προχωράμε με αισιοδοξία.

Στην κουβέντα σχετικά με τους συζύγους έχω να πω πως και αυτοί άνθρωποι είναι με τις φοβίες τους και τις ανασφάλειές τους, έτσι μπορεί να μην έχουν πάντα τη δύναμη να φερθούν ως υποστηρικτές μας ή ως φροντιστές μας. Εμείς τότε ίσως (παρ όλη την ιδιαίτερη κατάστασή μας, εννοώ την εγκυμοσύνη) να προσπαθούμε να τους βλέπουμε με κατανόηση. Μην επιτίνουμε την σύγκρουση, ας την αποφύγουμε προσωρινά, γιατί δεν θα βοηθήσει τώρα σε καμία περίπτωση. Θέλει χρόνο υπομονή και αγάπη ή ακόμα και διπλωματία.

Θαλίτσα εμείς σκεφτόμαστε να πούμε την μπέμπα μας Μαρία γιατί θέλουμε να τιμήσουμε την Παναγία.

Κορίτσια να θέσω ένα ερώτημα...έχετε επαφές? Υπάρχει η άποψη που λέει πως βοηθάει προς το τέλος της εγκυμοσύνης γιατί το σπέρμα περιέχει προσταγλαδίνη η οποία μαλακώνει τον τράχηλο και έτσι θα έρθει πιο εύκολα ο τοκετός. Οπότε μόλις μπει η γυναίκα στον μήνα της από την 37ή και μέτα δεν είναι και άσχημη ιδέα...

Γεια σου balou χαιρομαι που σε γνωριζω!!!πολυ γλυκο να ονομασετε το μωρακι σας Μαρια για την παναγια :) οσο για τος επαφες και εγω γνωριζω πως μετα τις 37 εβδομαδες σου λεω και ο γιατρος να εχεις επαφες για να προκληθουν συσπασεις και γενικα να βοηθησει στον τοκετο.κανεις μαθηματα ε;;ειχα πει κα εγω θα κανω αλλα ,με επιασαν προωρες συσπασεις και ειμαι κλεισμενη στο σπιτι μεχρι να ειμαι 37 εβδομαδων ακριβως (10 μερες ακομα) οποτε δυστυχως δεν θα κανω....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...