Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Νοεμβρίου 2015

kaity

Recommended Posts

Αχ γιατί το είδα το βίντεο κ με πιασαν τα ζουμιά πάλι????

Σοφακι δυδιμακια δείχνει κ μάλιστα μεγάλα μεγάλα! Το ένα 3,5 κιλά κ το άλλο 2,8!!!! Και πάλι βρε παιδί μου μια σταλιτσα μου φαίνονται!!!

CVOEp3.png

jgkXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτο που νιωθω εγω ειναι πετρωματα ψηλα στην κοιλια που ομως δν αντανακλουν χαμηλα η στη μεση. Ειναι απλα αβολα, οπως ειπατε κι εσεις.. Σε ασχετες στιγμες, 2-3 φορες, εχω νιωσει σουβλιτσες στον κολπο. Κατα τα αλλα ομως δν νιωθω τιποτα ν με πιεζει προς τα κατω... Θα δω τι θ μ πει στις 19 ο γιατρος...

Τις κοιλιτσες σας τις βλεπετε ν εχουν "κατεβει"? Εγω νομιζω ελαφρως..

Οσο για τα εξογκωματα..τι ν πω; κι εγω μπερδευομαι... Πιανω κ κατι αρκετα μεγαλο σαν μπαλιτσα 5-6 εκατοστα, που πρεπει ν ειναι ο πωπος... Λιβελουλα μου ρωτα το γιατρο για τη θεση, να καταλαβεις τι γινεται εκει μεσα....

Τι ωραιο βιντεακι Ζωη,.. Αφιερωμενο στη Σοφια μας...

Νασια μπραβο για το μωρακι... Για την κυτταριτιδα μην ανησυχεις, θα φυγει μετα τη γεννα... Και απο κιλα, νομιζω δν θ βαλουμε πολλα ακομα... Εγω εχω μεινει σταθερη εδω κ 3 εβδομαδες..

dph2p2.pngRGM7p2.png

Σωστά Βάσω μου και γλυκιά λιβελουλα αφιερωμένο στην σοφουλα! !!!! :)

Λιβελουλα μου είναι οι ορμόνες μας!!! Αλλά είναι και το βίντεο τόσο γλυκό! ! Έτσι αυτό το ζευγάρι ανακοίνωσε απ οσο διάβασα την εγκυμοσύνη στους συγγενείς και φίλους! ! Αυτά είναι τα όμορφα ενθύμια! !!!!!!

Βασουλα εμένα μου χει κατέβει ελαφρά έτσι νιώθω και βλέπω. .. Όσο για το ραντεβού στον γιατρό έχουμε ίδια μέρα ραντεβού! ! 19 του μήνα! !!!! Πόσο όμορφα! !!! Θα χουμε δίπλα νέα. . !!!!!

Λιβελουλα μου να σε ρωτήσω Συγγνώμη κιόλας! ! Πως είναι το μικρό σου ονομα;!! Να μιλάμε πιο άνετα! !!!!! :) :) :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

My life is a real dream!!

Aααααχ με θα με ξεκανετε μ αυτά τα βιντεακια.... εκτος απτα μωράκια στο τελος λιγουρευτηκα και τα δυο κομματια τουρτα που σερβιρε το ζευγαρι...σλουρπ!!

Μεγαλα μωράκια 3.5 και 2.8...εξι κιλα μεστην κοιλια της η κοπελα της δινω συγχαρητηρια..τη δικη μου τη νιωθω ετοιμη να εκραγεί, εχει κατσει και ο υιος πισω απτον αφαλο μου και πιεζει πιεζει λεω θα σηκωθεί ορθιος! μαλλον γιαυτο και οι ραγαδες εκει, πυραυλος μοιαζει η κοιλια μου!

Τιιι καλα βρε Αναστασια με το πισινακι του μικρου!! Σε λιγο καιρο σκεψου θα το ζουλας και θα το τσιμπας, ουχ!

b5Zrp2.png

ΣοφάΚι είσαι ΗΡΩΑΣ ότι και να λες! ! Και γενικά όλες οι δίδυμο μανούλες !!! Τους βγάζουμε το καπέλο! !!!!!

Πω πω τώρα που είπες τούρτα τελευταία θέλω συνέχεια γλυκά! !!!!!!!!!!!! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Και εγω πολυ γλυκο τωρα τελευταια και η αληθεια ειναι οτι τα τρωω κιολας:) οσο για τις κινησεις εχω και εγω πολλα εξογκωματα και οταν εμφανιζονται λεω ωχ ξεκινησε το alien...εγω εχω ραντεβου στις 13...μου ειπε οτι θα με βλεπει καθε εβδομαδα τωρα δεν ξερω γιατι ...

Βασω κ εγώ ακριβώς έτσι νιώθω τα πετρώματα κ ελπίζω να παραμείνουν έτσι! Στην πρώτη εγκυμοσύνη έπαιρνα yutopar με το που μπήκα στον 8ο κ δεν θέλω να ξαναπαρω...την κοιλίτσα μου χτες την πρόσεξα ότι έχε κατεβει ελάχιστα. Ίσως βέβαια να είναι κ ιδέα μου!

Την πραγματική θέση της μικρουλας μας την ξέρουμε. Είναι με τα ποδαράκια κάτω.

Ζωή μου το ονομα μου είναι Μαργαριτα! Κ εγώ έχω ταράξει τα γλυκά για τα καλά.. Βέβαια τώρα τελευταία έφαγα κ κάμποσα φουντουνια...οτι να ναι...😎

Σοφια μου κ εγώ πολλές φορές με το να ειναι τα ποδαράκια της κατω νομίζω ότι με τόσες κλωτσιές θα πεταχτει κανένα πόδι έξω! Τα ίδια βέβαια μου έκανε κ ο αδερφουλης της!

CVOEp3.png

jgkXp3.png

ΣοφάΚι είσαι ΗΡΩΑΣ ότι και να λες! ! Και γενικά όλες οι δίδυμο μανούλες !!! Τους βγάζουμε το καπέλο! !!!!!

Πω πω τώρα που είπες τούρτα τελευταία θέλω συνέχεια γλυκά! !!!!!!!!!!!! ;)

Ωωωω κοκκινιζω... ολες οι μανουλες Ζωη μου! φτου φτου σε ολες μας κ καλο κουραγιο!

Ασε γιατι κι εγω το παρακανα τις τελευταιες εβδομάδες, μολις ειδα ότι δεν ανεβαινει η ζυγαρια ξανοιχτηκα........ κατι εκλερακια κολαση, δεν το μετανιώνω.

b5Zrp2.png

Θαλιτσα εμας μας έβλεπε κάθε 3 εβδομάδες κ με το που μπήκαμε στον 8ο το έκανε κάθε 2 εβδομάδες. Από την τελευταία εβδομάδα του ογδοου μέχρι κ τον τοκετο σε βλέπουν κάθε εβδομάδα. Μη σε αγχώνει! Απλά απολαυσε τις τελευταίες υπερηχογραφικες σας επαφές πριν τις αγκαλιτσες😍😍

CVOEp3.png

jgkXp3.png

Χάχα χάχα θαλιτσα. ..ωραίο αυτό! !!! Το alien ...!!!! Τωρα που το λες δεν έχεις άδικο! !!!! ;) χα χάχα χάχα! !!!

Μαργαριτα! !! !! Χάρηκα κι επίσημα! !! ;) τι όμορφο όνομα !!!!!! Φτου φτου!!! :) ωραία και τα φουντούνια. ..και τα αμυγδαλαααα! !!!!!

Σοφία μου τι είπες τώρα εκλερακια !!!!!! ΚΌΛΑΣΗ. ... κορίτσια και σοκολατοπιτα! !!!! Πεθαίνω! !!!!!!@!!!

Γιατί έτσι τόσο γλυκό βρε κορίτσια? !,!,!?!?!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Φουντουνια...τι ειπες τωρα βρε Μαργαριτα..πρεπει να απαγορευτεί αυητη η λεξη εδώ μεσα γιατι μου φαινεται θα στειλω τον συζυγο στο περιπτερο, και να φανταστείτε δεν ενιωσα να χρειαζομαι κατι να φαω οπωσδήποτε για να μου φυγει η καψα σε ολη την εγκυμοσυνη. Αλλα τα φουντουνια κατι μου ξυπνησαν τωρα :P

Δικιο εχεις για τα γιουτοπαρ, βαρβαρο χαπακι...κι εμενα με ταραζει λιγο αλλα μετα συνέρχομαι. Δεν είναι να ρισκάρουμε κ να τις αφήσουμε να πυκνωνουν κ να πονανε γτ εχω πια κοντο τραχηλο. να μεινει τοσος οσο μπορει.

Θαλιτσα ετσι γινεται στο τελος, σε κοιτανε κάθε εβδομαδα, την ξαδελφη μου και τις 2 φορες ετσι της τα κλεινε τα ρβ προς το τελος.

b5Zrp2.png

Θαλιτσα έχει δίκιο η Μαργαριτα! !! Έτσι πρέπει στο τέλος να μας βλέπουν πιο συχνά! ! Είναι και λογικό! ! Επειδή έχουν μεγαλώσει! ! Οπότε όλα καλά! !!!

(Άσχετο ....θαλιτσα τ όνομα σου δεν το ρώτησα ... είναι απ το Θάλεια έτσι? !!!! :) σαν την κουνιάδα μου!!!]

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι αποτο Θαλεια!!! Ξερω οτι σε βλεπουν καθε εβδομαδα βασικα θελω να μου κοψει τα χαπια γιατι εχω βαρεθει ...αντε ευτυχως εμεινε λιγος καιρος.νομιζω πως με τοσο χαπι που εχω παρει μετα δεν θα βγαινει η γλυκουλα μου ...αλλα υπομονη τι να κανω....

Ναι αποτο Θαλεια!!! Ξερω οτι σε βλεπουν καθε εβδομαδα βασικα θελω να μου κοψει τα χαπια γιατι εχω βαρεθει ...αντε ευτυχως εμεινε λιγος καιρος.νομιζω πως με τοσο χαπι που εχω παρει μετα δεν θα βγαινει η γλυκουλα μου ...αλλα υπομονη τι να κανω....

Thalitsa to simantiko itan na meinei i mikri sou mesa stin koilia gia oso perissotero ginotan gia na mi erthei prin tin wra tis kai talaipwrithei. Twra oti tha vgei tha vgei min skas, xerei i fysi!

Pali kala na leme pou yparxei kai kana xapi kai swzei tin katastasi!

b5Zrp2.png

Καλα δεν το συζητω αυτο!!!σωζουν τα χαπια αλλα εγω εντυπωσιαστηκα και με τις ενεσεις κορτιζονης που βοηθανε στην αναπτυξη των πνευμονων.ποσο εχει προχωρησει η ιατρικη παντως!!!εννοειται οτι το σημαντικο ειναι να βγει μια χαρα αλλα ξερεις οταν κοντευεις σου φαινονται οι μερες αιωνες...:) ανυπομονησια φουλ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...