Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Νοεμβρίου 2015

kaity

Recommended Posts

Καλημερα και απο εμενα και εγω εχω αυπνιες...:( anath σε ευχαριστω πολυ για το καλοσωρισμα και ευχομαι και σε σενα τα καλυτερα!τον τραχηλο μου τον ειχε δει την προηγουμενη φορα και ηταν μια χαρα.χυες για καλλιεργεια ηταν η εξεταση με τη μπατονετα δηλαδη σλλα ηταν λιγο αηδια...λιβελουλα οαο για το φυλλο που λες πιστευω ολες θελουμε κατι μεχρι να μας πει τι εχουμε.μετα θελουμε συτο που εχουμε :) οσο για το οτι στεναχωριουνται το ξερω οταν πηγα να κανω αυχενικη βγηκε μια κοπελα απο μεσα εκλαιγε και εγω λεω στον αντρα μου λεω κριμα η κοπελα το παιδακι της θα εχει προβλημα.και ξαφνικα την ακουω που λεει καλα αγορι ελεος τι θα κανουμε τωρα....φαντασου τι ανθρωποι υπαρχουν αλλοι παλευουν με ολους τους τροπους να κανουν παιδακι και η αλλη εκλαιγε για το φυλο....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου σε εσάς και στα μπεμπακια μας!!!!!

Βασουλα μου μάλλον θα τους κυνηγάς όταν μεγαλώσουν! ! Χαχα ...κοπέλες κι ιστορίες ειναι τα αγόρια! ! ;) από σήμερα κάθεσαι απ ότι κατάλαβα! !! Σου εύχομαι λοιπόν καλή άδεια και καλή ξεκούραση !!!!! :)

Πωλινακι μου κι εσύ αυπνιες;! Θα τις έχουμε όλες μας αυτό τον μήνα! !!!! Πρέπει μάλλον να το συνηθίσουμε! Αχ έχεις Πέμπτη γενεθλια;!!! Είστε δλδ όλη η οικογένεια κοντά στα γενέθλια! ! Τι όμορφα !! Να κάνετε κοντινές γιορτουλες! ! Όσο για την κολπική μακάρι να μην στην κάνει ακόμα! ! Αν και διάβαζα χτες βράδυ ξέρετε γιατί την κανουν;; μερικοι; για να δουν αν έχουμε σττεπτοκοκκο β που είναι μια μόλυνση απ το παχύ έντερο και δεν είναι σοβαρό απλά δεν θέλουν να μολύνουν το έμβρυο στην γέννα διότι δεν έχει αντισώματα σαν εμάς! Τώρα αν ισχύει δεν ξέρω. .. αυτοί είναι γιατροί ... Εγώ πάλι καλά δεν είμαι γιατρός! ! (Δεν θα άντεχα Χαχα ;) ]

Θαλιτσα βλέπω κι εσύ αυπνιες;! Εντάξει πάρα τραβηγμένο το σκηνικό με την κοπέλα. ..Πρέπει να χαιρόμαστε για οτιδήποτε μας δίνει ο θεουλης! ! Όπως το λες άλλοι προσπαθούν και δεν κάνουν κάτι. ..Μην είμαστε κι αχάριστοι για ένα φύλο! !!! Όσο για τις αυπνιες ξανά επανέρχομαι κι εγώ σηκώνομαι την τελευταία εβδομάδα να πάω τουαλέτα κατά τις πέντε εκεί κοντά και δεν μπορώ να κοιμηθώ μετά. .. αφήστε που πάω τουαλέτα τέσσερις πέντε φορές το βράδυ ...Έχω ανήσυχο ύπνο βλέπω κάτι όνειρα περίεργα. .. και το πρωί είμαι πτώμα! !!!!! :) λογικά κι εσείς θα έχετε παράξενα ο όνειρα και περίεργο ύπνο! !!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

My life is a real dream!!

Καλημερα φιλες μου!!!

Κι εγω εκανα χθες καλλιεργεια.. Κ για στρεπτοκοκκο κ για αλλα μικροβια..περιμενω αποτελεσματα...

Καλα αυτες οι σντιδρασεις για το φυλο ειναι τραγικες.... Εννοειται σημασια εχει να ειναι καλα το μωρακι... Κι εγω μεχρι τελευταια στιγμη ενα αγχος το εχω... Ειδικα αν εχεις περασει κ καταστασεις δυσκολες οπως εσυ Πωλινα, ειναι αστειο ν βλεπεις ν κλαινε για το φυλο....

Τι ωραια που θ κανετε παρτι! Να το ευχαριστηθει ο μικρος! Και μην αγχωνεσαι, θα τα καταφερουμε κ με τα δυο... Μην σου πω οτι θ θελουμε κ τριτο μετα (καλα, οχι οτι παιζει αυτο το ενδεχομενο...)

Ζωη και Θαλεια ξεκουραστειτε οποτε μπορειτε.. Αν δν κοιμαστε το βραδυ, κοιμηθειτε μεσημερι, πρωι... Το ξερω, καποια βραδια ειναι δυσκολα, αλλα βρειτε ευκαιρια για αραγμα.... :)

dph2p2.pngRGM7p2.png

Καλημέρα κοριτσόπουλα!

δεν κοιμαστε εεε...? εγω παλι σαν ζωον! κι ας σηκωνομαι 4 φορες για πιπι - αν δεν παω να κανω πλακωνουν οι συσπασεις κι εκνευρίζομαι. Μετα παλι σαν τουβλο πεφτω, μονο αν εχω καουρες δυσκολεύομαι κι αυτό ειναι καναδυο φορες τη βδομαδα ευτυχως. Ουτε ονειρα περιεργα βλεπω πια...τα ειδα όλα στην αρχη της εγκυμοσύνης μαζεμένα...πονηρου περιεχομενου :oops: ντροπη.........:oops: χιχιχι

Οσο για τα κλαματα περι φυλου, θα πω κακια κουβεντα γιαυτο θα κρατηθω. Υπαρχει τοσος κοσμος εκει εξω που θα δινε ένα ποδι κι ένα χερι γι να εχει ένα παιδακι, το θεωρω τουλάχιστον απαραδεκτο να φερονται τοσο ανωριμα. Να πει καποιος της κοπελας που εκλαιγε να παει σ ένα κεντρο ivf να παρει μια γευση και τα λεμε παλι. ουφφφφ πρωι πρωι!

Βρε κορίτσια σας εχω ξαναρωτησει δε θυμαμαι (τις διδυμομανουλες τις εχω ρωτησει στανταρ) από ραγαδες πως ειστε? βγαλατε τπτ (ευχομαι όχι) εγω βδομαδα τη βδομαδα γεμισα γυρω απτον αφαλο και ειναι μωβ μωβ και με εχουν συγχυσει λιγο..ενώ βαζω και κρεμες κι απολα.. Θα πλακωθω στο λειζερ μετα, λετε να γινει τπτ οσο ειναι ακομη μωβ?

b5Zrp2.png

Διαφημίσεις

πωωω από που να αρχίσω!

Αχ... Να πω αρχικά ότι το αγοράκι μας το πρώτο το θηλασα 26 μήνες!

ούτε η καισαρική είναι αντένδειξη αλλά ούτε κ η δουλειά παρόλο που ξεκίνησα παρα πολύ νωρίς μετά την γεννα..

Επειδή κ εμείς είχαμε περιπέτειες πριν αποκτήσουμε το πρώτο μας παιδάκι πραγματικά δεν μας ενδιέφερε καθόλου μα καθόλου το φύλο.. Θέλαμε απλά ένα μωράκι που να έχει την υγεία του.. Γι αυτό κ νευριαζαμε παρα πολύ με όσους μας πριζαν να μάθουν τι φύλλο είναι το μωρο από τις πρώτες κ ολας ημέρες της εγκυμοσύνης.

Οι αυπνιες σε εμένα ξεκίνησαν σχετικά νωρίς.. Βασικά δεν σταμάτησαν κ ποτε μιας κ ο μικρός κάνει ανυσηχο ύπνο λόγο θηλασμού.

Θαλιτσα εμένα λόγω πλακούντα με εξέταζε ενδοκολπικα μέχρι κ τον έβδομο.. Βέβαια με τον διαστολέα

ειμαι σίγουρη ότι κ εγώ θα ένιωθα άβολα... Α κ εγώ έχασα ενάμιση κιλο τον προηγούμενο μήνα κ τώρα μάλλον άλλο μισό.. Ο γιατρός το βρήκε φυσιολογικό λόγω της ακινησίας...

Όσο για τις ραγάδες προς το παρόν δεν έχω εμφανισει όμως κ στο πρώτο μας μου εμφανίστηκαν κοντά στην τομη σχεδόν δυο μήνες μετά τη γεννα...

CVOEp3.png

jgkXp3.png

Κοριτσια μου καλημέρα και από μενα! Γραψατε τοσα πολλα και δεν θα μπορεσω να σας απαντησω σε μια μια ξεχωριστα..χαιρομαι που ειστε ολες καλα. Από αυπνιες και εγω άλλο τιποτα ξυπνω 2-3 φορες για τουαλετα και μετα δεν ξανακοιμάμαι..Οι συσπασεις είναι καλυτερα τις εχω ακομα αλλα πολύ πιο αραιες και όχι τοσο επώδυνες..ευτυχως!

Για την κολπικη εξεταση εμενα μου ειχε κανει στις 30 εβδομαδες (απαραδεκτο, γιαυτο και αλλαξα γιατρο).

Οσο για την εμμονη καποιων με το φυλο, τη θεωρω απλα τραγικη..συμφωνω με τη Σοφια, τοσα ζευγάρια θελουν οσο τιποτα να κανουν ένα μωρο και δεν τα καταφερνουν και θα στενοχωριομαστε για το φυλο?

Πωλινα μου και εγω εχω ραντεβού στις 8/10 στα γενεθλια μου με το γιατρο μας!!! χαχαχα ποσες συμπτωσεις πια!!!!

Θαλεια με το καλο να υποδεκτεις το κοριτσακι σου!

Εγω στις 28/10 μπαινω στο μηνα μου!

Σας φιλω ολες!!:-D:-D:-D

1ePpp3.png

kOTkp3.png

Το ωρα εχεις ραντεβου Νασια μου? λες να γνωριστουμε? να παρουμε κ καμια τουρτα να κοψουμε βρε χαχαχα! (ευκαιρια για γλυκο ψαχνω)

Κ εγω ετσι με τις αυπνιες.. παει 1-2 η ωρα να με παρει ο υπνος κ γυρω στις 5 ξυπναω για τουαλετα κ δεν μπορω να κοιμηθω... κοιμαμαι οσο μπορω μεσημερι...

Και τα ονειρα ειναι πολυ περιεργα κ μερικες φορες ειναι τοσο τρομακτικα που ξυπναω με συσπασεις απο το αγχος μου.. ορμονες

Λιβελουλα μπραβο που θηλασες τοσο πολυ! τωρα αποθηλασατε?

oYNBp2.png

Βρε κορίτσια σας εχω ξαναρωτησει δε θυμαμαι (τις διδυμομανουλες τις εχω ρωτησει στανταρ) από ραγαδες πως ειστε? βγαλατε τπτ (ευχομαι όχι) εγω βδομαδα τη βδομαδα γεμισα γυρω απτον αφαλο και ειναι μωβ μωβ και με εχουν συγχυσει λιγο..ενώ βαζω και κρεμες κι απολα.. Θα πλακωθω στο λειζερ μετα, λετε να γινει τπτ οσο ειναι ακομη μωβ?

εγω ειχα ενθυμιο απο τη πρωτη εγκυμοσυνη χαμηλα στη κοιλια κ τωρα ξαναφουντωσαν νομιζω... δεν βαζω τιποτα γιατι ολοι μου λενε πως αν ειναι να κανεις θα κανεις... απλα οταν με τραβαει η κοιλιαβαζω λαδακι καρυδας που ειναι φυτικο κ μυριζει τελεια κ ανακουφιζει...

oYNBp2.png

Κοριτσακια ν ρωτησω κατι. Οι συσπασεις οι προπαρασκευαστικες που εχετε πως ειναι; Πετρωνει ολη η κοιλια η ενα μερος; τις νιωθετε χαμηλα; συνοδευονται απο πονακια "περιοδου"; συγνωμη, αλλα δν τα πηγαινω καλα με αυτο το θεμα...

Λιβελουλα 26 μηνες;;;;; κ με δουλεια;; χιλια μπραβο!!! Εγω στους 7-8 αρχισα ν κουραζομαι, μ ελεγε κ η παιδιατρος οτι θηλασα αρκετα...κι ετσι σταματησα. Μετα ειχα τυψεις ομως.. Απλα ειχε αρχισει ν ξυπναει παλι ανα 2ωρο τη νυχτα κ δν ειχα αντοχες... Αυτη τη φορα θελω ν το προσπαθησω, θα χρειαστω τις συμβουλες σου!

Ραγαδες στην κοιλια δν εχω βγαλει καθολου, ουτε στην πρωτη ουτε τωρα.. Μονο στο στηθος εμφανιστηκαν οταν αποθηλασα.. Βεβαια τωρα εχω αρκετη φαγουρα στην κοιλια, βαζω καμια κρεμουλα κ θα δουμε... Παντως ξερω οτι αν ειναι στην αρχη τους διορθωνονται.. Σοφια ρωτα ενα δερματολογο τι αλλο μπορεις ν κανεις..

dph2p2.pngRGM7p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!! Αυπνιες παλι ουφ!!!

Πωλινα μου ακυρο το ραντεβου,παει η τουρτα:roll: εκανα χθες το doppler και μου ειπε οτι θα με ξαναδει σε δυο βδομαδες..το μωρακι καλα φτασαμε τα 2050 kg και κανει ηδη αναπνευστικες κινησεις πραγμα που ειναι καλο μου ειπε για περιπτωση προωροτητας..Α εχει και μαλλακια!!!

Πωλινα μου εσυ θα κανεις μαθηματα τοκετου με την μαια;εγω θα αρχισω μαλλον σε δυο βδομαδες παιζει να βρεθουμε εκει:wink:

Anath μου οι δικες μου συσπασεις ειναι πετρωμα και εξογκωμα στη μια πλευρα της κοιλιας που διαρκει περιπου 30 δευτ. και ειναι επωδυνες,οχι πολυ σαν σφιξιμο που χτυπα κατω στον κολπο..καποιες μερες ομως εχω πονους χαμηλα στην κοιλια οχι περιοδου,δεν ξερω αν ειναι εντερο η αν το κεφαλι του μωρου που ειναι χαμηλα πιεζει τις συμφυσεις της καισαρικης..

Οσο για ραγαδες δεν εχω προς το παρον ουτε την πρωτη φορα ειχα κανει καθολου,το προβλημα μου ειναι η κυτταριτιδα που λογω κατακρατησης φτανει πια ως το γονατο:(

Αφου το καλοκαιρι δεν ειχα βαλει ουτε μια φορα κοντο φορεμα...εχει να πεσει διαιτα...

Απο κιλα ειμαι + 12 και συνεχιζω δυναμικα:roll:

1ePpp3.png

kOTkp3.png

Κοριτσακια ν ρωτησω κατι. Οι συσπασεις οι προπαρασκευαστικες που εχετε πως ειναι; Πετρωνει ολη η κοιλια η ενα μερος; τις νιωθετε χαμηλα; συνοδευονται απο πονακια "περιοδου"; συγνωμη, αλλα δν τα πηγαινω καλα με αυτο το θεμα...

Kαλημερα κοριτσακια φουσκωμένα!

Βασω οι συσπασεις, αυτές που εχω εγω τουλάχιστον είναι σφιξιμο σε ολη την κοιλια πια, παλιοτερα ηταν μονο η μια μερια. Πιεση νιωθω αρκετη εκεινη τη στιγμη (με κανει να νιωθω ότι θελω πιπι) και τωρα πια και πονο αλλα μονο στη μεση, σαν αυτόν που ειχα στη μεση όταν ημουν αδιαθετη καποιες φορες όμως πιο δυνατο. Αυτό τωρα είναι κ υποκειμενικο βεβαια.. Στην κοιλια περιοδου εχω νιωσει μονο λιγες φορες που να είναι ταυτόχρονα με το σφιξιμο. Δεν είναι απαραιτητο να πονεσεις βεβαια, προς το τελος αποτι καταλαβα αρχιζουν να πονανε καπως αλλα όχι σε ολες τις κοπελες - γιατι εχω μιλησει με πολλες :P νιώθεις τπτ εσυ?

Αααα μιας που μιλαμε για τις ακατανόμαστες, ξεκινησα παλι 3ημερο χαπακι γιατι ειχα παλι μαζεμενς χθες το βραδυ και με πονουσαν κιολας οποτε μου λεει η μαια παρε μην ενεργοποιηθεί το συστημα και τρεχουμε.

Αναστασια εσυ πως πας? σουπερ τα κιλακια σας, εχετε και μαλλακια οοοοοοο :mrgreen: αχ τι ωραια πραγματα αυτά!

b5Zrp2.png

Α κριμα που δεν θα βρεθουμε Νασια μ αλλα χαιρομαι που ειναι ολα σουπερ με το μαλλιαρο σας μωρακι! εμενα κρυβεται καθε φορα το σκατουλι με το ζορι ειδαμε λιγο τα χειλακια κ τη μυτουλα του :D

Για μαια δεν μου ειπε τιποτα! ποιος σου ειπε η Μαρια?

Εγω τις συσπασεις τις αισθανομαι σαν ενα μουδιασμα χαμηλα κ ακολουθει ενα σφηξιμο σε ολη τη κοιλια το οποιο κραταει το πολυ μισο λεπτο! Αλλα ειναι πολυ αραια. Δεν ποναω ακριβως απλα αισθανομαι αβολα.

Σοφακι μου ελπιζω με το χαπακι να ξεπεραστουν κ συτη τη φορα οι συσπασεις σου!

oYNBp2.png

Γεια σας κοριτσια!!!τι κανετε;;;εγω καλα ειμαι συνεχιζω τα χαπια μου μεχρι κατην 37 εβδομαδα δηλαδη μεχρι την αλλη κυριακη και μετα σταματαω και οποτε θελει ας ερθει η μπουμπου.χθες πηγα σε ενα σεμιναριο που εκανε μια μαια στην γιατρο που πηγαινω.δεν μου αρεσε και πολυ να πω την αληθεια...:) οσο για την κολπικη εξεταση που ειχα κανει βγηκε και ειναι αρνητικη οποτε γλιτωσαμε τα επιπλεον χαπια.αυτα τα νεα μου...εσεις πως τα πατε;;;

Γειά σας κορίτσια μου!!! Καλημέρα σε εσάς και στα μπέμπακια σας! !!!!

Ραγάδες ακόμα πάλι καλά δεν έχω βγάλει. .. θα δείξει. ... Σοφούλα μην αγχώνεσαι για τις ραγαδες. . Βάζε βαζελίνη απ το φαρμακείο η αμυγδαλελαιο!! Θα δεις πως κάνει καλό ...ειδικά το αμυγδαλελαιο! !! (Κι είναι κι οικονομικό! )

Όσο για τις συσπάσεις κορίτσια έχω μπερδευτεί κι εγώ λίγο Βάσω μου δεν είσαι η μόνη! ! Στην αρχή μπερδεύα τον λόξιγκα τη μπέμπας με τις συσπάσεις. ...!!! Ότι να ναι!!!!

Νασια και πω Λίνα αύριο έχετε γενέθλια κι οι δυο σας μανουλες;!!!!! :) :)

Νασια μου μια χαρά είναι τα κιλά σου...Όσο για την κυτταρίτιδα θα υποχωρήσει μετά την γέννα don't worry! !!!!!!!! ;)

Πωλ ίνα μου είναι ντροπαλουλη το μπεμπέ σου!!! ;)

Θαλιτσα μου χαίρομαι για τα αποτελέσματα σου!!!! Μπράβο γλυκιά μου!! Έτσι μην αγχώνεσαι κι όλα θα έρθουν !!!!!!

Κορίτσια έχετε συνηδητοποιησει ούτε ένας μήνας σχεδόν. ..και θα τα πάρουμε όλες μας αγκαλίτσα! !

Κοριτσάκια ανησυχώ ώρες ώρες. .. έχει ελαττώσει τις κινήσεις της και μέχρι να δώσει έστω για λίγο παρών εγώ αγχώνομαι. .. γιατί δίνει λίγες κλωτσιές. ..και απλά είναι πιο ήπιες. .. δεν ξέρω αν φταίει οπότε κουράζομαι. .. Η αν άλλαξε θέση πάλι. ..Πάντως χτες βράδυ είχα απίστευτους πόνους δεν βολευόμουν καθόλου ...πάλι αϋπνίες. ..και φοβάμαι μην στον ύπνο μου ζουλαω την κοιλιά. . Γιατί ξυπνά γα και πόναγε στα πλάγια κυρίως. ....

[sIGPIC][/sIGPIC]

My life is a real dream!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...