Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Νοεμβρίου 2015

kaity

Recommended Posts

Εχεις δικιο αλλα εγω εχω την μανουλα μου μακρια και δουλευει...οσο μπορει θα ερθει αλλα οχι οσο θα ηθελα...εχω την πεθερα μου αλλα σαν την μανουλα καμια...ελπιζω να τα καταφερω.ο αντρας μου δουλευει πολλες ωρες ολη μερα λειπει με ενα διαλλειμμα το μεσημερι.γενικα με βλεπω λιγο δυσκολα αλλα τι να κανουμε..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωχ καλή δύναμη θαλιτσα μου! θα έχουμε εδώ μέσα παρηγοριά η μία την άλλη. .. κι εμένα η μανούλα που είναι εδώ δεν μπορεί λόγω δουλειάς. .. πεθερά δεν έχω ... και δυστυχώς μια από τα ίδια. .. θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε! ! Δεν πειράζει! !! Καλό μας κουράγιο! !!!!!!!!!!! Ο σύζυγός βοηθάει τουλάχιστον όταν μπορει;; η δεν προλαβαίνεί καθόλου? !?!

[sIGPIC][/sIGPIC]

My life is a real dream!!

Zωη καλα εκανες που πηγες στους γονεις, μην καθεσαι μοναχουλα τωρα! Φανταζομαι χαιρεις σπουδαιας περιποίησης εσυ και η κοιλιτσα σου.

Κοριτσια υπομονη υπομονη υπομονη θελει πιστευω , κατανοηση απτους γυρω και οποιος είναι κοντα κι αισθανόμαστε ανετα μαζι του να βοηθα! Να τον αφήνουμε βασικα γιατι εγω ωρες ωρες αν με ρωτήσεις νιωθω ότι δε θα θελω κανεναν.

Ο αντρας μου μου ειπε μια μερα, θεώ τη μαμα σου να ερθει να μεινει μαζι μας, αληθεια, να την υιοθετήσουμε κατι βρε αδερφε να μην την διεκδικησουν η αδελφη σου κι ο μπαμπας σου :D:D:D Η μαμα μου βεβαια είναι ετοιμη να τους παρατησει στη μοιρα τους (αν τους αφησει και θα βρωμισουν και θα πεινασουν..χεχεχε!!) αλλα μπροστα στα εγγονια ουτε που τη νοιαζει.

Μεστο πρόγραμμα είναι όλα κορίτσια μου, και δυσκολα θα ναι και ξενυχτι θα χει πολύ κι απολα...ολες το εκαναν.. θα τα φτυσουμε λιγακια αλλα αξιζει πως να το κανουμε!

b5Zrp2.png

Πολύ σωστή σοφία μου όπως το είπες αξίζει! !!! !!!!!!!!! :) ναι δεν μπορώ κι εγώ μόνη σπίτι ...αλλά κάποιες φορές θέλω και την μοναξιά ..ίσα ίσα για την ηρεμία μου! ! Τώρα στην εγκυμοσύνη είμαστε όσο να ναι πιο περίεργες. .. πιστεύω! ! Είναι ωραία η περιποίηση στην φάση της εγκυμοσύνης! !!! Πραγματικά το χρειαζόμαστε κι εμείς! !!! Χα χα !!!το εγγονι άλλωστε είναι δύο φορές παιδί τους!!!!!! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ειμαι πολυ τυχερη με τον αντρα μου ειναι γεννημενος πατερας και τωρα που ερχεται δεν μπορω να σας περιγραψω ποσο ευτυχισμενος ειναι τον ξερω 10 χρονια και ολη την ωρα παιζει με παιδια και ολα τον λατρευουν.αυτος ηθελε πιο πολυ παιδι απ οτι εγω αυτος με επεισε εγω φοβομουν καο σκεφτομουν πολυ και τα οικονομικα μας και γενικα ημουν λιγο δειλη :) οποτε θα κανει οτι μπορει για να με βοηθησει οταν ειναι σπιτι γι αυτο ειμαι σιγουρη !!!

Διαφημίσεις

Αχου βρε θαλιτσα! !! Μπράβο του πραγματικά άξιος! ! Τέτοιοι άντρες είναι μετρημένοι! ! Είσαι τυχερή κι εσύ κι η μπεμπουλα σας που θα έχει έναν μπαμπά καλουλη! ! Ασεεε θα ναι κι η αδυναμία του και της μπέμπας ο μπαμπάς της θα ναι ο έρωτας της! !!! Χα χα! ! Πρέπει να έχει ξετρελαθεί που έχετε μπουμπού ετσι;!!! Είναι η χαρά των μπαμπάδων τα κοριτσακια! !!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι και αυτο το ονειρο του εγινε πραγματικοτητα.παλι οσα χρονια τον ξερω μου ελεγε εγω θα κανω κορη σιγουρα!!!η καλυτερη μετα του ηταν στην αυχενικη που μας ειπαν 80% κοριτσι εκει εχασε την επαφη με τον κοσμο τρελαθηκε ...:)

Χάχα χα! !!!! Απίστευτο ετσι;!! Να βλέπεις τον σύντροφό σου να ενθουσιάζεται με αυτές τις όμορφες λεπτομέρειες της ζωής! !!! Εσύ θαλιτσα τι ήθελες πιο πολυ;!! (Γερό να ναι κι ότι να ναι έλεγα εγώ αλλά έλεγα θέλω η αγοράκι η δίδυμα ένα κι ένα! !τελικά βγήκε η χαρά του μπαμπακα κι εμένα! !! Χα χα ;) ]

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και εγω κοριτσακι ηθελα !!! Τρελαινομαι με τα ρουχα τα κοκαλακια τους τα ναζακια τους γενικα ολα :) οποτε γενικα ημασταν τυχεροι και σε αυτο και οι δυο !!!ασε που μεχρι να το σκεφτουμαι αν θελουμε παιδακι ηρθε.ενω αλλα ζευγαρια οπως και ο αδερφος μου με την νυφη μου προσπαθουν 2-3 χρονια και δεν τους καθεται και λυπαμαι πολυ γι αυτο.οποτε δοξα το θεο εμας μας πηγαν ολα καλα :)

Koritsia epeidi ki emeis eimaste apautous pou paideutikan merika xronakia pragmatika otan skeftomoun mwra xamogelaga kai me ta koritsakia kai me ta agorakia. Na me rwtiseis ti ithela oute kai thymamai na sas pw.

Alla otan mathame gia ta didyma elega eee ena ki ena tha nai super! Stin arxi mas eixan pei 2 agoria ki elega mia xara teleia na nai gera alla otan mas eipan to ena mono exei poulaki pira mia xaraaaaaa! Ki.o syzygos vevaia! Mou xe pei stis arxes Aaaa egw kores thelw!! Alla na mas tyxoun dyo kai na nai ena ki ena poios na to lege!

b5Zrp2.png

Διαφημίσεις

Ναι σοφακι είναι άλλο πράγμα κατευθείαν ένα και ένα! !! Αλλά είσαι παράλληλα και ήρωας να ξέρεις για μενα γιατί εδώ αγχώνομαστε εμείς πως θα τα βγάλουμε πέρα με το ένα! ! Αλλά εσύ θα έχεις δύο! ! Πραγματικά θαυμάζω τις διδυμομανουλες!!!!!! :) θέλει κότσια! !!!

Ξέρεις όσο δεν το σκέφτονται θαλιτσα τόσο θα τους έρθει πιο εύκολα! ! Πάρε παράδειγμα πόσους ξέρω προσπαθούν και δεν έρχεται ..κι όταν το "ψιλοξεχνανε" και δεν αγχώνονται τσουπ έρχεται το νινακι. ...μακάρι ο θεός να βοηθήσει όσες γυναίκες θέλουν να μείνουν μανούλες. . Γιατί όλες μας το αξίζουμε! !!!! Το εύχομαι !!! Είναι δώρο θεού! ! Και πρέπει όλες να μην σταματήσουν να ελπίζουν! !! Πάντως κι εσύ κοριτσακι ήθελες ...εε έχουν άλλη χάρη όπως λες!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πραγματικα moam εισαι ηρωας και εγω μονο στην σκεψη για δυο με πιανει κρυος ιδρωτας.χαιρομαι πολυ που το ονειρα σας εγιναν πραγματικοτητα και θα εχετε ενα και ενα!!!ζωη ετσι λεω οτι εχουν την χαρη τους βεβαια λενε οτι οι μανουλες εχουν δεσιμο με τα αγορια....δεν ξερω σιγουρα παντως οτι και να ερχοταν το ιδιο ευτυχισμενες θα ημασταν :)

Έτσι είναι θαλιτσα η μάνα είναι ευτυχισμένη είτε με αγόρι είτε με κορίτσι. ..αλλά ισχύει όπως λες έχουν δέσιμο μάνα με γιους... εξίσου κι οι "κακές" πεθερές! Χάχα ..πλάκα κάνω! !!!! ;) να δω εμείς τι πεθερές θα γίνουμε! !!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοριτσάκια σας έχασα λίγο... Οι τελευταίες μέρες στη δουλειά ήταν και οι πιο ζόρικες... Αλλά από αύριο κάθομαι και χαίρομαι πολύ!

Να καλωσορίσω και τη Θάλεια... Όλα θα πάνε μια χαρά... Θα αντέξεις ακόμα 2 βδομαδούλες και μετά ας έρθει το μωράκι... Γερό και καλότυχο να είναι! Να σε ρωτήσω, σου έκανε κολπική εξέταση για να δει τον τράχηλο ή σου πήρε δείγμα για καλλιέργεια?

Σοφία μου κράτα γερα! Τα έχεις πάει τέλεια ως τώρα.. Λίγο ακόμα και τα θαυματάκια σας θα γεμίσουν το σπίτι σας όμορφες φωνούλες!

Ζωή μου απόλαυσε την περιποίηση των γονιών σου... τυχερή!

Λιβελούλα εύχομαι η δεύτερη γέννα σου να είναι εξίσου εύκολη και όμορφη!

Εγώ ως αγορομάνα δεν μιλάω.. έχω τρέλα με τα αγοράκια, είμαι ερωτευμένη με το γιο μου και εκείνος είναι όλο χάδια και αγκαλιές... Δεν μπορεί χωρίς τη μαμά του, κι ας το παίζει μεγάλος άντρας τώρα... και η επιθυμία μου για 2ο αγοράκι πραγματοποιήθηκε χαχα! Να δω τι θα κάνω όταν μεγαλώσουν...:tongue:

dph2p2.pngRGM7p2.png

Πω πω ποσα γραψατε εφαγα μιση ωρα να τα διαβασω :D

Καλημερα κοριτσια μου, σημερα ξυπνησα απο τις 5... τρελες αυπνιες...μαλλον με προετοιμαζει ο πριγκιπας για τα ξενυχτια που ερχονται!

Για το αγχος που λετε μην φανταστειτε οτι ειναι μονο στο πρωτο... εχω το ιδιο αγχος κ εγω... κυριως πως θα τα βγαζω περα με τα 2 μου αγορακια χωρις ομως να στερω τη μανουλα απο κανενα... ολα ομως ερχονται φυσικα αρκει να ακουμε το ενστικτο μας και τη καρδια μας.. τι στο καλο τοσα χρονια με εγχιρειδια μεγαλωναν τα παιδια? :rolleyes:

Οσο για το φυλο να σας πω... στο πρωτο ηθελα κοριτσι κ ημουν σιγουρη πως ειναι κορη μεχρι την αυχενικη διαφανεια που μου ειπε ο γιατρος "βλεπω ενα τσουτσουνι" εκανα περιπου 10 δευτερολεπτα για να αναλογιστω τη ζωη μου με αγορι, απο τοτε ειμαι ξετρελαμενη με το γιο μου κ γενικα με τα αγορακια! Πριν απο αυτη την εγκυμοσυνη ειχα κανει μια διακοπη εγκυμοσυνης για προβληματα υγειας... δεν φανταζεστε ποσο μου στοιχησε.. πραγματικα εκεινκαταλαβα πως δεν παιζει καμια σημασια το φυλο, το ονομα, η φατσα φτανει μονο να ειναι καλα... σε αυτη την εγκυμοσυνη δεν με ενοιαζε καθολου τι φυλο θα ηταν... μονο οταν εμαθα οτι ειναι καλα στην υγεια του χαρηκα πραγματικα κ αληθινα... Αυτονοητο θα μου πειτε αλλα ελα που βλεπω γυρω μου γνωστες να κλαινε κ να στεναχωριουνται για το φυλο κ πραγματικα ευχομαι να μην ερθουν ποτε στη θεση που βρεθηκανεγω περσυ.

Το Σαββατο ετοιμαζομαστε για το παρτυ γενεθλιων του μικρου μου! 15 του Νιοβρη εχει γενεθλια αλλα με το νινι θα ειναινλιγο δυσκολο... ευτυχως εχω κατι να απασχολω το μυαλο μου γιατι εχουν κολλησει οι μερες κ δεν περνανε! Ραντεβου στο γιατρο εχω τη Πεμπτη που ειναι κ τα γενεθλια μου, ελπιζω να μην μου κανει δωρο κολπικη εξεταση ας περιμενουμε λιγο ακομα... :D

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...