Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Νοεμβρίου 2015

kaity

Recommended Posts

Ναι την κυριακη.καθε κυριακη αλλαζω εβδομαδα εγω.με πητ 8 νοεμβριου...εγω πιστευω βεβαια μπαινω στο μηνα μου την πεμπτη που εχει 8 αλλα ειναι λιγο αυστηρη αυτη με τις εβδομαδες.τελοσπαντων μια δυο μερες διαφορα σιγα το ιδιο πραγμα ειναι.παντως η κουνιαδα μου που γεννησε πριν 25 μερες φτ με επισκληρηδιο με το που βγηκε η μπουμπου θηλασε αμεσως μεσα στο δωματιο τοκετου να φανταστεις γιατι της ειπαν πεινουσε.βγηκε και μικρουλα 2540 :) επισης σημερα μου εκανε μια εξεταση κολπικη και ηταν λιγο αηδια εσεις την εχετε κανει;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ε και εγω ελεγα οτι θα αλλαζω στις 8 αλλα αυτη λεει την κυριακη...ενταξει η εξεταση μην φανταστεις τιποτα το ιδιαιτερο σαν τεστ παπ απλα τωρα με την κοιλια και ολα αυτα ειναι λιγο περιεργο...εντωμεταξυ ενα περιεργο πραγμα εγω αντι να βαλω κιλα εχασα ενα κιλο παρολο που τρωω κανονικα και τρωω και τα γλυκα μου τι να πω οτι να ναι....

Άστην μωρέ δεν πειράζει (για την γιατρό λέω! !) Τι 8 ...τι 11 !! Θα μπεις στον μήνα σου όπως και να έχει! ! ;) πω πω ..Ελπίζω να μην κάνουν πολλές κολπικες εξετάσεις. .. δεν πολύ μπορω!!!! Όσο για τα κιλά Θάλεια μου μην αγχώνεσαι. ..Έχω ακούσει αν και δεν ξέρω αν είναι αλήθεια βέβαια ..πως τον τελευταίο μήνα η θα πάρεις κιλά ή θα χάσεις ...ανάλογα την γυναίκα. ..είναι δλδ κι αυτό φυσιολογικό συμπτώμα της εγκυμοσύνης! !!! Ρώτησες γι αυτό την γιατρό σου;;;τι σου είπε! ,!;

[sIGPIC][/sIGPIC]

My life is a real dream!!

Διαφημίσεις

Kαλε θαλιτσα τελεια τα κιλα σας, (τι να πουμε κι εμεις με το ενάμισι μας) φοβοσουν και για θερμοκοιτιδα, ξεχνα την τωρα όλα καλα!

Αηδιουλα η κολπικη εξεταση εεε? γιατι βρε κορίτσια πιος είναι ο σκοπος της? με μενα αυτά δεν παιζουν, ουτε τραχηλο με κολπικο υπερηχο δε θα ξαναμετρησουμε από δω και περα.

Λιβελουλα τι ωραια που τα λες, κι εγω καπως ετσι τα ειχα στο μυαλο μου! ευχομαι ετσι ακριβως να ναι και με το κοριτσακι σας!

Το μωρο να παιρνει κιλα είναι το σημαντικο παντως, τωρα αν χααμε και εν δεν χαθηκε ο κοσμος, εχεις δικαιωμα για παραπανω γλυκάκια ;);)

Εβδομαδα εγω αλλζω κάθε Τεταρτη, πως και πως την περιμενω!

b5Zrp2.png

Σοφακι αυτήν την τέταρτη μπαίνεις κι εσύ στο μήνα σου δλδ? ;!?!;!? :)

χεχεχε :D θεωρητικα μπαινω την επομενη Τεταρτη, για να χουν συμπληρωθεί φουλ οι 32!!! εμενα ο ογδοος είναι ο μηνας μου όπως και να το κανουμε!!

b5Zrp2.png

Δεν πειράζει γλυκιά μου σοφουλα ...τα μπέμπα και σου να ναι καλά κι εσύ και όλα θα γίνουν όπως κι όταν πρέπει! ! Όλα καλά θα ναι !!!!! :) :) αχ με έχει πιάσει μια βαρεμάρα! ! Έχω έρθει στους γονείς μου βέβαια γιατί ο σύζυγός λείπει λόγω δουλειάς από χτες μέχρι Πέμπτη. ..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ζωη η γιατρος για το κιλο που εχασα μου ειπε μπραβο αχαχαχαχ οτι να ναι απλα μου φανηκε εμενα περιεργο.τελοσπαντων moam ναι τα κιλα της μπουμπους ειναι μια χαρα βεβαια παζει και η αποκλιση αλλα ενταξει ειμαστε καλα.η εξεταση ναι ηταν καπως αηδια τωρα μονο γι αυτα δεν ειμαστε.θα μου πεις πως θα γεννησεις αν αηδιαζεις με αυτα αλλα αλλο το ενα αλλο το αλλο :)

Διαφημίσεις

Χάχα χα! ! Τελικά οι γιατροί έχουν την πλάκα τους...!!!!!! Δεν είναι κακό θαλιτσα που αηδιαζεις...αλλά πιστεύω όταν γεννάμε θα τα ξεχάσουμε χωρίς να το καταλάβουμε όλα αυτά. .. !!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είναι ο "λογικος" φόβος! ! Είναι της πρώτης φοράς και του αγνώστου αυτός ο φόβος !! Αλλά θα δεις μετά θα τα λέμε εδώ και θα γελάμε! !! Μετά θα λέμε για τα ξενύχτια μας κτλπ. ...!!! :) :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πω πω Συγγνώμη αν αργώ να απαντήσω απλά μου ψιλοκολλαει το ίντερνετ και μπαίνω κι από το κινητό! !!!! Ισχύει αυτό φοβάμαι ότι θα σερνομαστε ειδικά μέχρι να συνηθίσουμε! ! Τα ωράρια του μωρού .. τον θηλασμό αν όλα πάνε καλά! ! ...και μου φαίνεται όλο κάπως λόγω πρώτης φοράς. .. αλλά εύχομαι όντως όλα να έρθουν από μόνα τους....!!! Βέβαια θέλει και στήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον. ..αλλά για να δούμε! !!! Είναι μεγάλη κουβέντα αυτή! !!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...