Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Νοεμβρίου 2015

kaity

Recommended Posts

Nα φανταστω παιρνει ή πρεπαρ ή γιουτοπαρ?

Κανουν δουλεια παντως, αυτό καταλαβα εγω, πριν 2 εβδομάδες κι εγω ειχα το ιδιο εμα αλλα δεν εκανα καρδιοτοκογραφημα. Τις ενιωθα συχνα και με ποναγαν κιολας, οποτε πρα 3 μερες γιουτοπαρ και συνηλθα λιγο. Μου τα εκοψαν γιατι αν τα παιρνω λεει συνεχεια παυουν να ναι αποτελεσματικα, εχω καβαντζα μερικα για επομενη φορα αλλα η μαια λεει από δω και περα ότι πονος και συσπασεις κοντα η μια στην άλλη σημαινει τοκετος οποτε ισως δε τα χρειαστω. Αληθεια τα βρηκες ευκολα? ( αν παιρνεις αυτά τελικα)

Ζωη μου δε τη θελω καθολου την ολικη αλλα ετσι λενε οι οδηγιες στις ενεσεις ρε γ@μ_το... ολικη αν δεν εχουν περασει 12 ωρες απτην ενεση, αυτο καταλαβα...

Αρχισαν τα πονακια εεεε? Αν είναι συσπασεις θα πετρωνει κι η κοιλιτσα παντως! κατά καποιο τροπο τωρα που ζυγωνουμε είναι σαν πιο γλυκα τα πονακια, να το πω ετσι!! το νιώθετε κι εσεις?

τωρα που μου ειπαν ότι είναι και βωσιμα τα μωρα νιωθω καλυτερα!

Κοιμησου ζωη τωρα οσο μπορεις, κανει καλο! Μεσημερι, βραδυ, απόγευμα οποτε σου ρχεται ξαπλωσε! Αλλα και αυπνιες βρε πουλακι μου? Ορμονες σου λεει μετα, μπλεχτηκε τ συστημα μας :mrgreen:

11 Αυγουστου είμαι εγω!! χιχι!

b5Zrp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχουυυυ σοφάκιιιι είμαστε κοντά τα γενέθλια μας !! Θα ναι κοντά και τα γενέθλια των μπεμπεκηδων μας !!!!! Τι πιο όμορφο! !! Δεν πετρωνει συνέχεια η κοιλιά οπότε δεν είναι πάντα συσπάσεις λογικά. ..είναι πολυυυ γλυκά όπως λες αυτά τα πονακια ...μωρεεεε! ! Κοντοζυγωνει μέρα με την μέρα μετράω ...και μου φαίνεται όνειρο! !!!!! Όσο για τις ορμόνες άστα να πάνε. .. να ναι καλά όλοι που με άντεξαν στην εγκυμοσύνη. ..κι ο σύζυγός κι οι γονείς μου με. . Τους λειπαμε. ..μια κρύο μια ζεστή !!!!!! Οι ορμόνες έχουν βαρέσει φουλ κοκκιναρααααα!!!!!! Χα χα χα χα χα! !!! Όσο για την ολική μην το σκέφτεσαι ..μαι σου εύχομαι να πάνε όλα τέλεια και να μην την κάνεις! !!! Θετική σκέψη !!!!!! Θα δεις όλα θα πάνε τέλεια ...αφού είσαι και λιονταρίνα έχουμε την τύχη με το μέρος μας....δύναμη είμαστε! !!!!!!! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

My life is a real dream!!

Καλησπερα,

Θαλεια καλως ηρθες στην παρεα μας, με το καλο να αποκτησεις τη μπεμπουλα σου ελα ολα θα πανε σουπερ, λογικα τη Πεμπτη μπαινεις κ εσυ στο μηνα σου. Οσο για τη θερμοκοιτιδα δεν ειναι απολυτα θεμα βαρρους γεννησης, μπορει ενα μικρουλι να γεννηθει τελειομηνο κ λογο αναπνευστικης δυσχεριας να μπει θερμοκοιτιδα για λιγες ωρες η λιγες μερες, χαλαρωσε ολα θα πανε καλα αφου κανατε κ κορτιζονη ολα σουπερ θα ειναι. Και εγω στο γιο μου ειχα κινδυνο για προωρο τοκετο αφου εχανα αμνιακο απο 27 εβδομαδων, τελικα γεννησα 36 εβδ. 2,5 κιλα κ εμεινε θερμοκοιτιδα λιγες ωρες γιατι ειχε δυσχερια στην αναπνοη του.. ολα καλα!

Εγω κοριτσια οπως τα υπολογιζω σημερα μπηκα στο μηνα μου κ ειμαι τοσο χαρουμενη! Εκανα χθες κτγ γιατι οπως σας ειπα τα βραδια εχω καποιες συσπασεις αλλα δεν εδειξε τιποτα, ο γιατρος μου ειπε ειναι προπαρασκευαστικες κ ειναι καλο που τις εχω...

Μαοαμ μου, μην ανησυχεις ολα θα πανε καλα, οσο αντεχουν τα μικρακια να μεινουν εκει που πρεπει.. μακαρι να παρεις αλλον ενα μηνα βρε κοριτσαρα μου... ξαπλα ξαπλα κ ηρεμια μην κανεις τιποτα απολυτως να δεις που θα προχωρησετε μια χαρα! Ενημερωνε μας οποτε εχεις νεα!

Ζωη μου αρχισαν τα οργανα κ για σενα ε? αχ ειμαστε τοσο κοντα.. οντως ο τελευταιος καιρος δεν περναει με τιποτα. Ειναι κ που βαραινουμε τελειως κ δεν εχουμε τη δυνατοτητα για πολλα πολλα ειναι κ που πια δεν κρατιομαστε να γνωρισουμε τα μικρακια μας... ομως ας απολαυσουμε τις τελευταιες εβδομαδες γιατι μετα θα μας λειψουν οι κλωτσιες κ η ζωη που μεγαλωνει μεσα μας!

oYNBp2.png

Οχι δεν παιρνω αυτα τα χαπια παιρνω adalat 3 φορες την ημερα αλλα πιστευω οτι αμα μπω στον μηνα μου θα μου τα κοψει.δεν ξερω τι να πω αυριο που θα παω θα τις κανω ολες αυτες τις ερωτησεις που εχω για να δω τι ακριβως γινεται...παντως μην ανησυχεις και ολικη να κανεις μια χαρα θα ειναι η ξαδερφη μου εκανε και την επομενη μερα σηκωθηκε κανονικα και μεχρι να βγει ηταν περδικι!!!ολα καλα θα πανε!!!!

Πωλινααααα μου άντεεεε καλώς και μπήκες στον μήνα σου!!!!! Κοριτσάκι μου σου εύχομαι τώρα να είναι ένας μήνας μέλι γάλα! !! Και καλά μας ξενύχτια συντομααααα... χαχαχα ;) εγώ κορίτσια μου μπαίνω Παρασκευή στον μήνα μου!!!! Περιμένω! !!! Πως και πως !!!! Όσο για αυτό πωλινα μου ισχύει σκέφτομαι πως θα μου λείψει η κοιλίτσα. .. θα μου λείψει το να με κλωτσάει! !!!! ....πολύ όμορφη εμπειρία. ...όλη η εγκυμοσύνη. .. είτε είναι η πρώτη φορά είτε η δεύτερη είναι ένα θαύμα! !!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Linaki που λογικα σε λενε πωλινα καλω σας βρηκα!!!με το καλο τω μωρακι σου!εχεις δικιο για την θερμοκοιτιδα απλα ελπιζω να μπω στον μηνα μου και να το γλιτωσω ολο αυτο αλλα και αν δεν γινει δεν πειραζει αφου εχω φτασει ως εδω και ειναι καλα αυτο με νοιαζει!!!σε ευχαριστω για το κουραγιο 😀

Αχ κ εγώ τα ιδια άγχη έχω.....

πρώτον με τη θερμοκοιτίδα σε περίπτωση προωροτητας κ την ολική....

Στο πρώτο μας έκανα καισαρική με επισκληριδιο κ ήταν πραγματικά ανώδυνη κ η εγχειρηση αλλά κ η ανάρρωση...

Τι καλά που μοαινετε στο μήνα σας! Εμείς έχουμε ακομα μερικές εβδομαδουλες!

CVOEp3.png

jgkXp3.png

Αχ κ εγώ τα ιδια άγχη έχω.....

πρώτον με τη θερμοκοιτίδα σε περίπτωση προωροτητας κ την ολική....

Στο πρώτο μας έκανα καισαρική με επισκληριδιο κ ήταν πραγματικά ανώδυνη κ η εγχειρηση αλλά κ η ανάρρωση...

Τι καλά που μοαινετε στο μήνα σας! Εμείς έχουμε ακομα μερικές εβδομαδουλες!

Θα μπείτε κι εσείς σύντομα στον μήνα σας γλυκιά μου!! Θα περάσουν οι μέρες και δεν θα το καταλάβεις! !!!

Έκανες επισκληριδιο στο πρώτο ; να σας ρωτήσω θήλασατε όσες δεύτερο μανούλες κάνατε επίσκληριδιο στο πρώτο ,;; και αν ναι μετά από πόση ώρα το θηλασατε στο μαιευτηριο;!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Παρουσα!! ξαπλα στο κρεβατι χαζευω την κοιλια να αλλαζει σχημα!! με πιεζει πολυυυυ ο υιος, αλλα δε φταει αυτος, εχει αυξημενο αμνιακο και με πρηζει περισσοτερο.

Λιβελουλα με την προωροτητα σαν να τα "βρηκα" λιγάκι μου φαινεται, το αποδεχτηκα ότι μπορει τελικα να μην τη γλυτώσουμε αρκει να ναι για λιγο και όχι για σοβαρο λογο. Αλλα με την ολικη τσινισα, μου την εδωσε, τωρα σιγα σιγα θα συμβιβαστω και μ αυτό , στο κατω κατω μπορει να τη γλυτωσω. Ειχα κανει ολικη για λαπαροσκοπηση/υστεροσκοπηση κι ημουν την επομενη χαααλια, στομαχι αναγουλα να μη μπορω να βρω τι μου φταιγε - όμως με τα μωράκια φανταζμαι θα ναι τετοια η χαρα που θα τα ξεχασω όλα.

Μου ρθε και μια σακουλα μωρουδιακα από την ξαδελφη μου σημερα, κυριως κοριτσίστικα κι εχει κατι παπουτσάκια αγκαλιας, δεν ειχα ψωνισει τετοια, να τρελαίνεσαι με το μέγεθος δεν το πιστευω ότι θα μπαινουν πατουσακι εκει μεσα σε λιγο καιρο!

Τι μου κανετε οι υπολοιπες μανουλες?? όλα καλα?

b5Zrp2.png

Γεια σας κοριτσια τι κανετε;;;εμεις πηγαμε γιατρο σημερα και μας βρηκε μια χαρα.η μπουμπου μας ειναι 2600.την κυριακη μπαινω στον μηνα μου απ οτι μου ειπε αυτη τελικα με τις εβδομαδες που θα ειμαι ακριβως 36.παρ ολα αυτα θα παρω χαπια και την αλλη εβδομαδα για να παω ακριβως 37 για να ειμαστε σιγουρα καλα και μετα τα κοβω και οποτε θελει ας βγει μετα :) τωρα θα ξαναπαω την τριτη γιατι λεει θα με βλεπει καθε βδομαδα...αυτα τα νεα μου!!!εσεις ολα καλα;;;

Θα μπείτε κι εσείς σύντομα στον μήνα σας γλυκιά μου!! Θα περάσουν οι μέρες και δεν θα το καταλάβεις! !!!

Έκανες επισκληριδιο στο πρώτο ; να σας ρωτήσω θήλασατε όσες δεύτερο μανούλες κάνατε επίσκληριδιο στο πρώτο ,;; και αν ναι μετά από πόση ώρα το θηλασατε στο μαιευτηριο;!!!

Μπήκα στο χειρουργιο, μου έκαναν την επισκληριδιο η οποια έπιασε σε 2-3 λεπτά. Μέσα στα επόμενα 15 λεπτά βγήκε ο πρίγκιπας!

Τον καθαρισανε κ μου τον έδωσαν να τον φιλήσω.

Τον εξέτασε η παιδιατρος κ τον έδωσαν στον μπαμπά του ο οποίος περίμενε έξω από το χειρουργείο!

Σε μισή ώρα είχα ανεβει στο δωμάτιο κ μου τον έφεραν μα τον θηλασω! Μαγικές στιγμές!! Ας μπορούσα να τις ζήσω κ πάλι ακριβώς έτσι κ με την μικρή...!

CVOEp3.png

jgkXp3.png

Είδες σοφουλα δεν είναι πολύ μικρουυυυτσικαααα και γκυκουλινια; ?;;!?!,;!!; :)

Θαλιτσααααα τέλεια βρε συ!!!!! Πολύ υυυυυ καλά τα κιλά και της μπεμπουλας σου!! Είδες τσάμπα αγχωνοσουν!!! Όλα καλαυτά λοιπόν! ! Τι σου είπε η γιατρός σου ότι μπαίνεις στον μήνα σου στις 36εβδομαδες;!! Κι εγώ Κυριακή μπαίνω! ! Μαζί είμαστε! ! Χα χα ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπήκα στο χειρουργιο, μου έκαναν την επισκληριδιο η οποια έπιασε σε 2-3 λεπτά. Μέσα στα επόμενα 15 λεπτά βγήκε ο πρίγκιπας!

Τον καθαρισανε κ μου τον έδωσαν να τον φιλήσω.

Τον εξέτασε η παιδιατρος κ τον έδωσαν στον μπαμπά του ο οποίος περίμενε έξω από το χειρουργείο!

Σε μισή ώρα είχα ανεβει στο δωμάτιο κ μου τον έφεραν μα τον θηλασω! Μαγικές στιγμές!! Ας μπορούσα να τις ζήσω κ πάλι ακριβώς έτσι κ με την μικρή...!

Άχουυυυυυυυυυ λιβελουλα μου !!!!! Τι καλά! ! Μέσα σε μισή ώρα μπράβο βρε συ!! Και πόσο καιρό τον θηλάσες τον μικρο;!!! Σου εύχομαι να τις ζήσεις έτσι και καλύτερα! !!! Αλήθεια! !!! Πω πω πάντως γέννησες γρήγορα έτσι; !!! Μπραβοοοο! !!! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...