Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Νοεμβρίου 2015

kaity

Recommended Posts

Ειχα κατι προβληματα στις 33 εβδομαδες και παιρνω χαπια και εκανα ενεσεις γι αυτο φοβαμαι για νωριτερα..η γιατρος μου μου ειπε οταν κλεισω και τις 36 εβδομαδες.εγω σημερα ειμαι 35 ακριβως δηλαδη σε 1 εβδομαδα λογικα θα μπαινω στον μηνα μου.τελοσπαντων απλα θελω να μπω για να ειμαι ησυχη οτι και αν γεννησω δεν θα μπει θερμοκοιτιδα και λογικα αν θα μπω στον μηνα μου θα κοψω και τα χαπια.γενικα μετραω μερες ...αυριο που θα παω στην γιατρο μου θα το διευκρινισω για τον μηνα μου για να ξερω!!!ειναι και το πρωτο μου και γενικα απο αγχος παμε καλα :)

Θάλεια μου μην αγχώνεσαι! ! Κι εμένα πρώτο είναι κι αγχωνομουν αλλά τώρα λέω όλα θα έρθουν από μόνα τους έτσι είναι η φύση μας αρκεί να υπάρχει καλή θέληση! !!!!!επιμονή κι υπομονή! !!!!!! Αυτή την εβδομάδα μπαίνεις στον μήνα σου!!!@@οπότε μην αγχώνεσαι! !!!! Και δεν θα ναι πρόωρο από εδώ και πέρα! ! Σκέψου θετικά! !!!!! Περάσαμε τους οχτώ μήνες! !!! Λίγο ακόμα και θα την έχεις αγκαλιά και θα την χαζεύεις! !!!!!!! :) :) όταν πας αύριο στην γιατρό και γυρίσεις στείλε να μας πεις νέα! !!!! Πόσο χρονών είσαι Θάλεια μου ;!! Που θα γεννήσει ς ;!!!! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

My life is a real dream!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε λιγες μερες γινομαι 30(28 οκτωβριου).εγω ειμαι απο γιαννενα αλλα σπουδασα θεσσαλονικη οπου και γνωρισα τον αντρα μου και μενω εδω θεσσαλονικη τωρα.θα γεννησω στο γενεσις την κλινικη γιατι τα νοσοκομεια εδω δεν ειναι και η καλυτερη λυση ειδικα για πρωτο παιδακι!!!εσυ;;;

Αχ πολύ ομορφαααα! !! Είναι όμορφα και τα Γιάννενα κι η Θεσσαλονίκη! !είσαι τυχερή! !!! Κι επίσης είσαι πολύ νέα! ! Γι αυτό σου λέω μην αγχώνεσαι! !!!!! Εγώ Θάλεια μου είμαι 26 δυστυχώς στην Αθήνα μένουμε. .. και ενώ μεγάλωσα εδώ δεν μου αρέσει καθόλου! !!!!!!!! Πολύ βαβούρα και πολύ απρόσωποι οι άνθρωποι... Εγώ θα γεννησω στο δημόσιο Αλεξάνδρας ...Έχω ακούσει καλά λόγια για το γενεσις. .. Εσύ πως το βλεπεις;το έχεις επισκεφτεί να δεις και να εξοικειωθεις με τον χωρο:!! :) εισαι κι εσύ σκόρπινα! !!! Σαν τις μπεμπουλες! !!!! Αυτά είναι! !!!!!!! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι πηγα δυστυχως για καρδιοτοκογραφους 2 φορες οποτε ειδα περιπου πως θα ειναι η κατασταση!ναι ειναι πολυ καλη κλινικη αλλα και τα χρηματα που θα δωσω ειναι πολλα οποτε λογικο ειναι.και εσυ εισαι πολυ νεα παντως :) ναι σκορπινα και εγω μακαρι να αντεξω και να γεννησω την μπεμπουλα σκορπιο σαν και εμενα :) πλακα θα εχει δυο σκορπινες μεσα στο σπιτι.βεβαια δεν ξερω για τον αντρα μου ποσο πλακα θα εχει ...:) στο δημοσιο που θα γεννησεις εσυ τουλαχιστον δεν θα πληρωσεις ετσι δεν ειναι;;;

Μην το λες τα έχουνε κάνει ένα χαλι στην Ελλάδα. ... δυστυχώς. ... μας ζητάνε χρήματα κι εμάς. ..Η γιατρός. ..και νομίζω είναι παράνομο αλλά όσο το έψαξα άκρη δεν βρήκα .. στο ιδιωτικό που ήταν να πληρώσω γιατί είχα άλλον γιατρό στην αρχή και άλλαξα στον έκτο μήνα ... μας ζητάγανε τρία χιλιάρικα. ..τσαντιστηκα και έφυγα ...δεν το σκέφτηκα. . Δεν θα τα έδινα αν μου έλεγε δύο θα τα έδινα είναι πιο νορμάλ. . Αλλά τρία παραείναι. .. και που λες θαλιτσα έχω τσαντιστεί τόσο με τους γιατρούς όλους που σκέφτηκα μέχρι και στον εφημςρευον γιατρό να γεννήσω ... Μόνο εκεί δεν πληρώνεις. .. στο δημόσιο ..αλλιώς σου ζητάνε κανονικά ταρίφα. ... δύο σκορπινες θα γίνεται μάχη ποΛυ πλάκα θα έχετε ;) ! !!! Εγώ κι ο σύζυγός κι οι δυο είμαστε λιοντάρια με ωροσκόπο σκορπιός κι οι δυο γίνεται που γίνεται πανικός οταν ερθει κι η μπέμπα κι είναι σκορπινα θα γίνεται πόλεμος κάθε μέρα! !!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Και εγω τα εχω παρει παρα πολυ με τους γιατρους μια περιουσια ολοκληρη θα δωσουμε.ευτυχως ειχαμε κανει εναν πολιτικο και επεμεναν τα πεθερικα να κανουμε και ενα τραπεζι με τους κοντινους κα μαζεψαμε καποια χρηματα αλλιως θα ειμασταν ταπι.δεν φτανει που καθε μηνα τους δινουμε 40-50 ευρω εμενα θελει και 1000 για να με ξεγεννησει...ασε που εχω ακουσει οτι ολη την δουλεια την κανουν οι μαιες...προβλεπω και εσας στο σπιτι σας πανικο με λιονταρια και σκορπιο χχαχααχ!!!!ασε που η κλινικη τωρα που ανεβηκε το φπα θελουν περισσοτερα ελεος....

Πω πω πλάκα κάνεις ανέβηκε δεν το ήξερα. .. μας έχουν διαλύσει ... τελείως. .. κι εσείς πολιτικό .. κι εμείς πριν ένα μήνα .. πάλι καλά που μαζέψατε κάτι ....!! Κι εμας Θάλεια μου Χίλια εκατό ζητάνε σε δημόσιο ... κλέφτες. . Και απ όσο ξέρω παράνομοι. .. Κατά τα άλλα ορκιζονται κι αυτοί ... Έχω απογοητευτεί απ όλους τους γιατρούς γιατί μας βλέπουν πορτοφόλια δυστυχώς. ..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οπως ακριβως τα λες....τελοσπαντων εμας μας νοιαζει ειναι καλα τα μωρακια μας και να πανε ολα καλα.αλλα πραγματικα αν κανω δευτερο θα το σκεφτω παρα πολυ για κλινικη...ποπο παντως δεν περναει με τιποτα ο καιρος...εχουμε φτιαξει και το δωματιο εχω φτιαξει και την βαλιτσα καθως μου ειπε η γιατρος φτιαξτην μην τρεχεις τελευταια στιγμη,μηπως γεννησω νωριτερα και δεν μπορω τα βλεπω και ανυπομονω...φαντασου αυριο εχω γιατρο στις 13:00 και μου φαινεται αιωνας μεχρι τοτε...πφφφ....

Χαχχαχχαχαχαχαχ!!!! Έχεις δίκιο! !!! ;) όντως δεν περνάει ο χρόνος τώρα προς το τέλος. .. γιατί όλη η εγκυμοσύνη μου φάνηκε πως πέρασε λιγάκι γρήγορα!! Μια η ώρα αύριο ...τυχερούλα θα δεις την μπεμπουλα σου!! Δεν έχεις κάποια εξέταση αυριο; απλο υπέρηχο ετσι;!! Αλήθεια πως αισθάνεσαι( εκτός από άγχος ...που για πρωτομανουλες είναι λογικό! !) ?!?! Δεν σου φαίνεται απιστευτο; όταν κοίτας πχ τα ρουχαλάκια της το δωμάτια κι της!!??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απλο υπερηχο εχω ναι.να δω πως παει η μπεμπουλα και τι βαρος εχει με ενδιαφερει πιο πολυ απο ολα να σου πω.σε περιπτωση που γεννησω πιο γρηγορα να μην ειναι πολυ αδυνατη η καημενουλα :( ναι ειναι απιστευτο το συναισθημα.πιστευω πως δεν θα το συνειδητοποιησω ποτε μονο την στιγμη που θα την κρατησω στην αγκαλια μου ...:) εσυ ζωη λες για φυσιολογικο τοκετο;;επισκληρηδιο σκεφτεσαι να κανεις;;;

Διαφημίσεις

Γεια σας βρε κορίτσια, ωραια κουβεντα πιασατε!

Θαλιτσα ελπιζω να παρεις ολες τις εβδομάδες σου. Αληθεια ποσο βαρος εχει η μικρη σου που λες ότι είναι αδυνατουλα?

Εγω πλεον συμβιβαστηκα με το γεγονος ότι θα γεννησω νωρίτερα, την Παρασκεη μου ειπαν ακομη κι από μερα σε μερα, να μια ετοιμη γιατι με τραχηλο 2εκ (ω ναι!) και τις συσπασεις μου και το σωματοτυπο μου ποσο ααγε ν αντεξω αναρωτηθηκαν!

2 βδομαδουλες παραπανω ζηταω βασικα, να κλεισω τις 33 και αν γινεται και παραπανω βεβαια. Τα μωρα είναι 1500 το καθενα περιπου κ ξεκινησα ενεσεις ηπαρίνης γιατι ειχε λιγη αντισταση η ομφαλικη αρτηρια των μωρων, να τα βοηθήσουμε! Μιας που ειπατε για επισκληριδιο....εμαθα ότι δε μπορω να κανω επισκληριδιο με τις ενεσεις αυτές αν δεν εχουν περασει 12ωρες μίνιμουμ... Διαφορετικα ολικη ναρκωση :? μου κοστισε λιγάκι αλλα αφου τις χρειαζονται τα μωρα δεν το συζητω κανουμε το σωστο.

Για ζωδια ακουω... Λιονταρινα κι εγω (ωροσκοπο μη με ρωτήσετε!) γεννημενη Αυγουστο!

Ζωη μου εσυ πως εισαι?

b5Zrp2.png

Γεια σου και εσενα :) απ΄οτι καταλαβα εχεις διδυμακια ε;;με το καλο!!!δεν ειναι αδυνατη η μπεμπα μου ισα ισα απλα λεω να παρει οσο πιο πολυ βαρος γινεται ετσι σε περιπτωση που γεννησω συντομα να γλιτωσουμε την θερμοκοιτιδα.ειχα παει στην γιατρο πριν 2 εβδομαδες 33 και 1 μερα και ηταν 2200 αυριο που θα παω 35 και 1 ελπιζω να εχει παρει αρκετα :) για τις ενεσεις εννοεις οτι δεν συνδυαζονται με την επισκληρηδιο;;;αν περασουν οι 12 ωρες μπορεις δηλαδη;;;

Αααα μια χαρα είναι τα κιλακια σας βρε - εχω την εντυπωση ότι την γλυτώνετε ηδη τη θερμοκοιτιδα...κανω λαθος? τι σου εχουν πει?

Μην ανησυχεις θα παρεις κι άλλες μερες θα δεις, τι θεματακι εχεις και λες για νωρίτερα αν επιτρεπεται?

Αν περασουν οι 12 ωρες γινεται φανταζομαι, απλα αν σπασουν τα νερα ξαφνικα επειδή δεν ξερουμε ποτε μπορει να γινει αυτό πιθανότατα να την κανω την ολικη... Εφτασα να ευχομαι να σπασουν νυχτιάτικα τα νερα γιατι την κανω πρωι μολις ξυπνησω την ενεση οποτε σιγουρα να χουν περασει 12 ωρες από τοτε. Γενικα όταν πας με καισαικη προγραμματισμένα τις κοβεις λιγες μερες πριν και πας ετοιμη με ραντεβού για επισκληριδιο. Νομιζω όμως την εχασα τη πιθανοτητα να παω με το βαλιτσακι μου και ραντεβού στο μαιευτηριο γιατι δεν το βλπω το συστημα να αντεχει παρα πολύ..

b5Zrp2.png

Αντε ευχομαι να πετυχεις το επιθυμητο αποτελεσμα και να μην κανεις ολικη!!!εγω πριν 2 εβδομαδες ειχα πολλες και εντονες συσπασεις πηγα και εκανα καρδιοτοκογραφο και ηταν οντως πολλες και επικινδυνες εκανα ενεσεις κορτιζονης και φουλ χαπια και απο τοτε ειμαι ξαπλα στον καναπε και περιμενω να περασει ο καιρος....περιμενω να μπω στον μηνα μου για να ησυχασω ...:)

Θαλιτσα για φυσιολογικό πάω. ..εκτός απροόπτου βέβαια. ..Τώρα για επισκληριδιο το σκέφτομαι. .λέω να δοκιμάσω έτσι κι αν δω πως δεν αντέχω πολλά να την κάνω αν και την ψιλό φοβάμαι να σου πω. ...

Σοφακι κι εσύ λιονταρινα;!!!! Αχχχχ! ! Πόσο Αυγούστου εισαι;; εγώ είμαι 8 Αυγούστου! !! Καλά είμαι σοφουλα αρχίσανε κι εμένα τα πονακια. ..κάθε βράδυ. .. δεν είμαι σίγουρη αν είναι συσπάσεις η απλά αν μεγαλώνει κι άλλο η μπέμπα. .. αλλά είναι του μήνα ... !! Αϋπνίες μ έπιασαν αλλά και παράλληλα μια υπνηλία και μια βαρεμάρα μέσα στην ημέρα. .. αρχίσανε τα όργανα! !!! 1 ;) ;) εσύ Σοφακι πως τα πας; ολική λες δλδ εσυ;!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...