Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Μην στεναχωριέσαι για ότι διορθώνετε . Υπάρχουν τόσα πολλά δύσκολα στην ζωή που δεν έχουν πραγματικά λύση ... Οπότε επέλεξε γι'αυτα που έχουν λύση να μην στεναχωριέσαι. Η ζωή έχει πολλές δοκιμασίες μακάρι αυτή να είναι η πιο μεγάλη που περνάς γιατί μετά θα την κοιτάς από μακριά Κ θα την θεωρείς ασήμαντη γιατί υπάρχει η λύση της απλά . 

Μανούλες Νοεμβρίου 2015

kaity

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια, εγώ είμαι η Βασιλική και είμαι 34, μάλλον η μεγαλύτερη, και είναι το πρώτο μας παιδάκι. Λοιπόν, αυτά που λέτε με τα πονάκια στην κοιλιά τα έχω ακριβώς όπως τα περιγράφεται. Αυτό που έχω διαπιστώσει είναι ότι η ξάπλα είναι το καλύτερο φάρμακο!!! Έχω παρατηρήσει ότι το πρωί είμαι άλλος άνθρωπος επειδή έχω ξεκουραστεί όλο το βράδυ, ενώ κάθε βράδυ νοιώθω έντονο βάρος στην κοιλιά πονάκια και κάποιες φορές δυσφορία στην κύστη. Σίγουρα τώρα που κοντεύουμε στο τέλος η μήτρα κάνει και τις "πρόβες" της για αυτό που πρέπει να κάνει στον τοκετό. Παίρνω και εγώ μαγνήσιο προληπτικά, αλλά μου είπε μία μαία ότι καλό θα είναι στην 34η εβδομάδα να το διακόψω για να έχει τον χρόνο η μήτρα να βρει τον ρυθμό που πρέπει για να γίνει πιο εύκολα ο τοκετός. Σε δύο βδομάδες έχουμε ντόπλερ!! Έχω αγωνία γιατί την τελευταία εβδομάδα έχασα 2 κιλά και κάπως θορυβήθηκα. Είχα πάρει βέβαια αρκετά, 9 στο σύνολο, τώρα είμαι +7, ελπίζω να είναι κάτι τυχαίο γιατί τελευταία δεν τα πάω πολύ καλά με την τουαλέτα. Η μπέμπα ήταν καλή στο βάρος της, πριν δυο εβδομάδες 1100. Εσείς κορίτσια με τα κιλάκια πώς είστε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!!

ΒασιλικΗ μου κι εγώ παρουσιάζω πρόβλημα δυσκοιλιοτητας. .μου χε δώσει να πάρω απ το φαρμακείο αλλά δεν τα βρήκα. .και δυσκολεύομαι. ..υπομονή θέλει! !!! ;)

Αναστασία μου μην αγχώνεσαι χάχα. .. ;) μια από τα ίδια όταν ξαπλώνω απ το ένα πλευρό χτυπάει. . Κλωτσιτσες. .λες και δεν βολεύεται! !! Άσε που γαργαλιεμαι ώρες ώρες. ..χάχα! !! ;)

Κορίτσια μου έχω ένα ερώτημα τώρα απ όσες ξέρουν και κυρίως τις δεύτερο μανούλες! ! Τι απορρυπαντικο μωρού να βαζω;; έχω ενστάσεις για όλα. .. Επειδή δεν ήξερα πήρα περσιλ σκόνη όμως. . Και δεν μυρίζει σχεδόν καθόλου. . Δεν ξέρω αν έκανα βλακεια. . Έμαθα πως το υγρό είναι καλύτερα. . Και τώρα έχω ακούσει για Αρκάδι ..για προδερμ. . Και για baby planet

[sIGPIC][/sIGPIC]

My life is a real dream!!

Καλημέρα κορίτσια μου!!

ΒασιλικΗ μου κι εγώ παρουσιάζω πρόβλημα δυσκοιλιοτητας. .μου χε δώσει να πάρω απ το φαρμακείο αλλά δεν τα βρήκα. .και δυσκολεύομαι. ..υπομονή θέλει! !!! ;)

Αναστασία μου μην αγχώνεσαι χάχα. .. ;) μια από τα ίδια όταν ξαπλώνω απ το ένα πλευρό χτυπάει. . Κλωτσιτσες. .λες και δεν βολεύεται! !! Άσε που γαργαλιεμαι ώρες ώρες. ..χάχα! !! ;)

Κορίτσια μου έχω ένα ερώτημα τώρα απ όσες ξέρουν και κυρίως τις δεύτερο μανούλες! ! Τι απορρυπαντικο μωρού να βαζω;; έχω ενστάσεις για όλα. .. Επειδή δεν ήξερα πήρα περσιλ σκόνη όμως. . Και δεν μυρίζει σχεδόν καθόλου. . Δεν ξέρω αν έκανα βλακεια. . Έμαθα πως το υγρό είναι καλύτερα. . Και τώρα έχω ακούσει για Αρκάδι ..για προδερμ. . Και για baby planet..και για περσιλ που πήρα ..όλα αυτά εννοείται χωρίς μαλακτικό. . Βρε κορίτσια ποιο απ όλα είναι καλύτερο; ; λετε; εθέλω και να καθαρίζει καλά αλλά και να μυρίζει έτσι όμορφα. ..και μπεμπεκιστικα! !!! ;) τι λέτε!;! Δώστε μου λίγο τα φώτα σας....γιατί αγχώνομαι χωρίς λόγο! !!!!!! ;) ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας κοριτσια μου...σημερα ειμαι πανικοβλημενη...εχω απο χτες αρκετες συσπασεις που μου προκαλουν κ λιγο πονο χαμηλα...πηρα τρελαμενη το γιατρο τηλεφωνο κ με καθησυχασε λιγο...μου ειπε οτι αν δεν πετρωνει οολη η κοιλια να μην ανησυχω..ευτυχως ειναι μονο στη μια πλευρα η δεξια η αριστερα κ καποτε στη μεση κατω απο τον αφαλο...μου ειπε θα με δει αυριο πρωι αν κ δεν υπαρχουν φαρμακα που μπορει να δωσει παρα μονο ενα που δινεται σε καποιες περιπτωσεις..

Ειμαι πολυ χαλια ψυχολογικα απο το πρωι κλαιω,φοβαμαι,μου μπηκε στο μυαλο η ιδεα του πρωωρου τοκετου....

Ζωη μου εγω πηρα το προδερμ κ βαζω κ ελαχιστο μαλακτικο soupline ασπρο για ευαισθητα δερματα αυτο με το μωρακι απεξω κ μυριζουν τελεια..αυτα εβαζα κ στο γιο μου κ δεν ειχα προβλημα...

1ePpp3.png

kOTkp3.png

Γεια σας κοριτσια μου...σημερα ειμαι πανικοβλημενη...εχω απο χτες αρκετες συσπασεις που μου προκαλουν κ λιγο πονο χαμηλα...πηρα τρελαμενη το γιατρο τηλεφωνο κ με καθησυχασε λιγο...μου ειπε οτι αν δεν πετρωνει οολη η κοιλια να μην ανησυχω..ευτυχως ειναι μονο στη μια πλευρα η δεξια η αριστερα κ καποτε στη μεση κατω απο τον αφαλο...μου ειπε θα με δει αυριο πρωι αν κ δεν υπαρχουν φαρμακα που μπορει να δωσει παρα μονο ενα που δινεται σε καποιες περιπτωσεις..

Ειμαι πολυ χαλια ψυχολογικα απο το πρωι κλαιω,φοβαμαι,μου μπηκε στο μυαλο η ιδεα του πρωωρου τοκετου....

Nassia PSYXRAIMIAAAAA!! Oso pio iremi toso kalytera, aurio tha einai poli ligoteres, xaplwse k xekpurasou poli simera omws. Mi vazeis to kako sto nou sou.

An sou pw oti xthes ki egw exw pono sti mesi opote petrwnei i koilia mou?! Oxi oles tis fores alla arketes ki egw ta xw se ooooli tin koilia. Opws vlepeis an itan tha xa gennisei, ton vlepeis ton toketo kai autes oi syspaseis emfanestata den odigoun se aithousa toketou. Hremia k pali iremia kai xaaaaapla!

Ola kala tha pane, min fovasai!! Kanena pausipono sou eipe na pareis?

b5Zrp2.png

Διαφημίσεις

Nassia PSYXRAIMIAAAAA!! Oso pio iremi toso kalytera, aurio tha einai poli ligoteres, xaplwse k xekpurasou poli simera omws. Mi vazeis to kako sto nou sou.

An sou pw oti xthes ki egw exw pono sti mesi opote petrwnei i koilia mou?! Oxi oles tis fores alla arketes ki egw ta xw se ooooli tin koilia. Opws vlepeis an itan tha xa gennisei, ton vlepeis ton toketo kai autes oi syspaseis emfanestata den odigoun se aithousa toketou. Hremia k pali iremia kai xaaaaapla!

Ola kala tha pane, min fovasai!! Kanena pausipono sou eipe na pareis?

Σοφια μου δεν εκανα κ τιποτα σημερα,ολη μερα ξαπλα στον καναπε...απλα η ψυχολογια μου ειναι χαλια αρχισα κ να τις μετραω κ σε καποια φαση ειχα καθε 5 λεπτα κ φρικαρα..ειναι μονο δεξια ομως κ η κοιλια μου εξογκωνει σε ενα σημειο μονο,γιαυτο μου ειπε να μην ανησυχω.. αλλα δεν μπορω εχω τρελαθει,σκεφτομαι να παω στο νοσοκομειο..

Για παυσιπονο δεν μου εχει πει τιποτα φυσικα δεν ειναι τοσο επωδυνες για να θελω παυσιπονο..απλα με ανησυχει το οτι ειναι συχνες..

1ePpp3.png

kOTkp3.png

Nai katalavainw ti les.. kalo einai pou ponas sxetika ipia pantws, kai den dynamwnoun oi ponoi. Emfanizontai oi atimes k xapla otan eisai merikes fores..

Mono egnoia prosdidoun se katalavainw. An nomizeis tha iremiseis pigainontas mexri t nosokomeio tote isws einai kali idea. Gia na vgaleis tis kakes skepseis apto nou sou.

Mporei i mikri na einai ligo pio kinitiki simera k na voitha k ekeini me ton tropo tis na petrwnei i koilia.

Alliws aurio tha sta pei ola o giatros s, tha s exetasei kiolas-eimai sigouri ola einai mia xara! An eixe anisixisei tha sou xe pei ki o idios na kanete kati simera!

b5Zrp2.png

Γλυκιά μου νασια σε ευχαριστώ .. αν και μαλακτικό το ψιλό φοβάμαι. ..μου λένε το πρώτο εξάμηνο πως δεν χρειάζεται στα νεογέννητα .όσο για προδερμ εκεί θα καταλήξω μου φαίνεται! !! Λοιπόν νασια μου όσο για τις συσπάσεις. .Μην αγχώνεσαι. .. ξεκούραση πολυυυυυ κι όχι άγχος! !!!! Απόλαυσε το ...Δες κάποια ταινία ..με διάβασε ένα βιβλίο να ξεχαστεις! !!! Σ όλο τον όγδοο μήνα αυτά θα έχουμε! ! "Προβουλες" της μήτρας μας για τον επερχόμενο μας τοκετο! !! Άσε που αυτό που μου είπε κι η μάνα μου...Μην φοβάσαι όταν είναι να γέννας θα καταλάβεις πώς οι πόνοι είναι διαφορετικοι .. Μην αγχώνεσαι γλυκιά μου όλα θα πάνε καλά! !και θα δεις θα φτάσουμε όλες μέχρι το τέλος μια χαρά! !!!!!!

Κορίτσια μου αύριο έχω το απόγευμα το doppler! !!! Ανυπομονώ! !!!!!!!!!!!!! Σήμερα είχα κι εγώ κάποια πονακια περιόδου ...αλλά νομίζω ήταν από την ζέστη. .. Η μπέμπα δεν έχει σταματήσει να κλωτσάει! !!! Χα χα! !! :) :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστω κοριτσακια μου για τις απαντησεις σας!!μου δινετε κουραγιο...τωρα ειμαι καλυτερα,δεν ξαπλωνω καθολου ανασκελα,μονο στο αριστερο πλευρο κ εχω ωρα να νιωσω συσπαση..επισης δεν τις νιωθω οταν στεκομαι η καθομαι..μονο οταν ξαπλωνω ανασκελα..μακαρι να πανε ολα καλα για ολες μας κ να ερθουν τα μωρακια στην ωρα τους.

1ePpp3.png

kOTkp3.png

Μπραβο βρε Νασσια, πολυ χαιρομαι! Αυριο ακομη καλυτερα!

τις συζηταγαμε τις γρουσουζες τις συσπασεις την Παρασκευη κιολας, μακρια μακρια ξουτ!

Ζωη κι εγω να σου πω το προδερμ σκεφτομουν, ελεγα το υγρο γτ η σκονη ξερω γω δε μ ενθουσιαζει...ενω για μας σκονη απορρυπαντικο εχω και δεν εχω θεμα. Κοιταγα και το Αρκαδι βεβαια..μετ επηξα και τα παρατησα, θα ρωτησω την παιδιατρο που θα παω την Τριτη να τη γνωρισω και θα σας τα πω μετα!

Αααααντε καλο ντοπλερ, ο αγαπημενος μου υπερηχος ηταν αυτος! Αφου καταφεραμε και ειδαμε! Ολα σουπερ θα ναι με τη μικρουλα σας. Στειλε να μας πεις. Οσο για τα πονακια...λογικο και νομιζω προς το τελος δεν πολυαποφευγεται γτ εχει τσιτωσει το συστημα κ το μωρο κουνιεται πιο πολυ. Ελπιζω δε σ ενοχλουν ιδιαιτερα! Εγω αν ειμαι τυχερη οταν με πιανουν με αφηνουν την επομενη αλλιως κρατανε κανα τριημερο σαν γλεντι - αλλα μου ειπαν φυσιολογικα θα γινονται πιο πολλα!

Σε καμια ωρα εχω να κανω κ τη δευτερη δοση της κορτιζονης για τους πνευμονες των μωρων - αααιιιτς... αλλα για καλο ειναι!

b5Zrp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια. Εγω είμαι η Αθανασία και απ'οτι φαίνεται η μεγαλύτερη...35.

Νάσια μην ανησυχείς για τις συσπάσεις. Προετοιμάζεται η μήτρα. Και εγω έχω κάποιες φορές πετρώματα κυρίως όταν είμαι στη δουλειά λόγων πολλών ωρών και κούρασης.

Sassa μέχρι τελευταία στιγμή μπορεί να αλλάξει θέση το μωρό. Εμένα η πρώτη μου βέβαια δε γύρισε ποτέ και αναγκαστικά πήγαμε για καισαρική....δεν ήταν κάτι το φοβερό (αν και θα προτιμούσα το φυσιολογικό).

Ζωή εγω απορρυπαντικό βάζω ή proderm ή αρκάδι υγρό. Μαλακτικό ξεκίνησα μόλις πρόσφατα να χρησιμοποιώ.

age.png

preg.png

Καλή εβδομάδα κορίτσια!!! Φθινοπωρινή θα είναι απ' οτι φαίνεται!!!

Νάσια μου, ανησύχησες... Ελπίζω να είσαι καλύτερα... Αν και πιστεύω οτι δεν ήταν κάτι σοβαρό... Ξεκούραση πολλή θέλει και όχι άγχος.. Μάλλον θα ήταν προπαρασκευαστικές συσπάσεις, όλες τις έχουμε λίγο-πολύ... Αφού σου είπε κι ο γιατρός να μην ανησυχείς! απλά όποτε τις νιώθεις να σταματάς και να ξεκουράζεσαι και να μην τις χρονομετράς γιατί θα αγχώνεσαι περισσότερο!

Σοφία πονάει η ενεσούλα? ωχ... τις κάνεις προληπτικά για να είναι έτοιμα τα μωράκια?

Ζωη καλη επιτυχία για το ντοπλερ! Κι εγώ προδερμ υγρό χρησιμοποιώ. η σκόνη μυρίζει πιο έντονα μωράκι, αλλά μου φαίνεται πιο ακριβή και κάποιες φορές νομίζω αφήνει κατάλοιπα.

Εγώ έχω σήμερα την καθιερωμένη επίσκεψη στο γιατρό μου. Για πρώτη φορά έχω άγχος, γιατί δεν ξέρω τι θα μου πει για τη συνέχεια.. αφού είμαι στον όγδοο πια... Εσάς σας βλεπει πιο συχνά τώρα?

dph2p2.pngRGM7p2.png

Καλησπερα κοριτσια!

Ειμαστε πια στο μηνα που μπορουμε να πουμε ελευθερα "εχω βαρυνει δεν αντεχω αλλο!" χαχα κ εγω εχω πολλες συσπασεις κ απιστευτο βαρος στη κοιλια δεν μπορω να σταθω για πανω απο 5 λεπτα αρχιζω να ζαλιζομαι, να με λουζει κρυος ιδρωτας κ να εχω αναγουλες και τασεις λιποθυμιας! ωρες ωρες νιωθω 100 χρονων. Εχω και αυτο που λετε με τους προσαγωγους και το βραδυ νιωθω σαν να παραλυω. Καθε βραδυ εχω και συχνοουρια και με πολυ κοπο προσπαθω να σηκωστω απ το κρεβατι κ να παω στη τουαλετα. Ενα δραμα.. γκρινιαζω σε εσας βεβαια που με καταλαβαινετε γιατι αν δεν το ζεις δεν καταλαβαινεις και ακους σχολια τυπου "ε αντεξε τι θες να σου κανω" η "εμ τι να σου κανω που ηθελες και 2ο παιδι?". Εννοειται πως ειμαι πολυ ευτυχισμενη που σε λιγες βδομαδες θα ερθει και ενα νεο ζουζουνακι στη ζωη μου, και παρολα τα δυσκολα κοιταω να απολαμβανω καθε στιγμη και καθε κλωτσια!

Νασια μου ειναι πολυ φυσικες οι πρωρες συσπασεις και επιβαλονται, θα σου ελεγα να ξανασκεφτεις για φυσιολογικο τοκετο το σωμα σου δειχνει ετοιμο! Επισης εχω να προσθεσω ακομα μια συμπτωση στη γνωριμια μας.. εχουμε την ιδια μερα γενεθλεια :D

Απορρυπαντικο και εγω βαζω προδερμ και ημαστε ενταξει μχρι τωρα, αρχισα να πλενω κουβερτουλες σεντονακια κλπ κ τα απλωνω μεσα στο σπιτι.. μυριζει ολο το σπιτι μωρουδιλα κ εχω τρελαθει!

Σασσα συμφωνω με τα προηγουμενα κοριτσια το μωρακι μπορει να γυρισει ακομη και την ωρα του τοκετου, μην ανυσηχεις, η φυση ξερει τη δουλεια της!

Αυριο εχουμε ξανα γιατρο, τωρα που μπηκα στον 8ο με βλεπει καθε 2 βδομαδες!

oYNBp2.png

Γεια σας κ απο μενα κοριτσακια!! Ειμαι εδω ξαπλα παρεα με τις συσπασεις μου!!! Πηγα σημερα γιατρο κ με εξετασε,δεν ειδε κατι ανησυχητικο αλλα επειδη εχω πααρα πολλες συσπασεις(20-30) τη μερα κ καποιες ειναι επωδυνες,μου εδωσε κατι χαπια για να τις ηρεμισουμε λιγο..πηρα ηδη το ενα το πρωι κ μου προκαλεσε πολλη ταχυπαλμια,αλλα με ειχε προειδοποιησει..εννοειται οτι μου εγραψε αδεια κ παιζει να μην ξαναπαω δουλεια μεχρι να γεννησω...

Πωλινα μου μακαρι να μπορουσα να το προσπαθησω,αλλα λογω σπανιου ανατομικου προβληματος που ειχα απο γεννησιμιου μου,ειναι πολυ πολυ δυσκολο,εξου κ η πρωτη καισαρικη...απλα ευχομαι να μην ειναι τοοοοσο ετοιμο το σωμα μου κ να ερθει γρηγορα ο μπεμπης:rolleyes:

Μα ποσες συμπτωσεις πια?ελεος!!!!χαχα ειναι απιστευτο!!!πρεπει να γνωριστουμε,σιγουρα θα εχουμε κιαλλα κοινα :D:D

Και εγω εχω βαρυνει παααρα πολυ κ κουραζομαι με το παραμικρο....

1ePpp3.png

kOTkp3.png

Νασιααααα συμπασχω..... ξεκινησα μισο χαπακι γιουτοπαρ σημερα μεσημερι.. ειχα το πρωι ενω ημουν στο κρεβατι μου μεσα σε μια ωρα 8 συσπασεις σε αλλοπροσαλλες στιγμες βεβαια, αλλη στα 12 λεπτα αλλη στα 7, στα 5 κλπ... με πονο στη μεση, ενω μεχρι τωρα ολες μου ηταν ανωδυνες. Η μαια μου ειπε οτι προετοιμαζομαι... και να παρω το εν λογω χαπακι κ μετα απο παρα πολυ κοπο και οδηγηση μεστη βροχη κ το χαμο μου τα βρηκαν στον Πειραια!!! Μενω στη Βουλα φανταστειτε κι οι γυρω περιοχες δεν ειχαν ουτε για δειγμα. Αν δε με βοηθησει μεσα στο πρωτο 12ωρο μου ειπε ισως μπω νοσοκομειο για ορο... τα κανα πανω μου περιττο να σας πω αλλα πιστευω ηδη δουλευει το πρωτο μισο που πηρα. Εσενα ποια σου εδωσαν? Ολα καλα θα μας πανε θα δεις, ψυχραιμια και καλες σκεψεις!

Οι ενεσουλες Βασω μου ποεσανε λιγακι, βασικα εμπαινε πολυ ωρα το φαρμακο, μετα την εξωσωματικη δε μασαω με τις ενεσεις αλλα αυτες λιγο αουτς βρε παιδι μου. Ειναι βοηθητικες για να ενισχυσουν τους πνευμονες των μωρων! Περττο να σας πω οτι ενω λατρευω αυτο τον καιρο μαλλον απτην ενταση την πρωινη νιωθω σαν αρρωστη κ η θερμοκρασια μο ειναι 36.8 μιαααα χαρα τιποτα δλδ! Κοκκινησαν κ τα μαγουλα μου και η κοιλια μου και το στηθος μου σε μερικα σημεια...αλλο και τουτο αλλα πιστευω απτα νευρα μου ειναι..

Πωλιναααα υπομονη!! Τον φαγαμε το γαιδαρο (σχεδον..) λιγος κοπος και υπομονη ακομη! και μετα τα ξεχναμε ολα :D Να τα λες σ εμας ναι ναι ναι, που σε νιωθουμε! Να μας πεις νεα απτο γιατροοοο!

b5Zrp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...