Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Η αλήθεια είναι πως περισσότερη κατανόηση μπορείς να βρεις εδώ παρά αλλού. Τουλάχιστον από τις κοντινές μου φίλες, καμμία δεν έχει μπει ακόμα στη διαδικασία να κάνει παιδί εκτός από μια. Οι υπόλοιπες είναι σε εντελώς άλλη φάση ζωής.

Λοιπον, πριν καταλήξω στον Μαστ***, όπου έκανα τις ωοληψιες και την ετ, είχα πάει Μαντ***η και Τζεφ***ο. 
      Τωρα έκλεισα να πάω Σφακ***, Μπαγ***ο και Παν***.

Συγγνώμη αν τα γράφω έτσι, νομίζω τα ονόματα είναι γνωστά και θα καταλάβετε. Αν επιτρέπεται τα γράφω και κανονικά.

Μανούλες Νοεμβρίου 2015

kaity

Recommended Posts

Καλη εβδομάδα μανούλες!

Τι κάνετε? Έχετε νέα από τα μωράκια σας?

Εμείς όλα οκ... το νιώθω να ανεβοκατεβαίνει στην κοιλιά μου... Την Παρασκευή το βράδυ ήταν τόσο ψηλά και με κλωτσούσε τόσο πολύ, που ενιωθα μια δυσφορία...ευχάριστη όμως!!!

Κορίτσια καφεδάκι πίνετε? Εγώ στο 1ο τρίμηνο τον έκοψα τελείως γιατί μου προκαλούσε αποστροφή, αλλά τώρα έχω αρχίσει κ πίνω 3-4 φορές την εβδομάδα.... Ο γιατρός μου επιτρέπει 1 την ημέρα, αλλά μερικές φορές έχω τύψεις.. Βέβαια κ στο πρώτο μου παιδάκι έπινα, κ ήταν μια χαρά..

Καλη εβδομάδα Anath!

Εμεις ειδαμε το μικράκι μας την προηγουμενη εβδομαδα και ειναι μια χαρουλα!! 11 εκ και 150 γρ! Μεγαλουτσικο εεε?

Καφεδακι εγω πινω μονο χωρις καφείνη και αυτο οχι καθημερινα! Πιο πολυ σαν αναψυκτικο τον εχω!

CVOEp3.png

jgkXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια νέα στην παρέα σας κι εγώ. Περιμένω το πρώτο μου παιδάκι με πητ 17/11. Επαναστάτρια η μπέμπα μας αφού έχει ήδη αρχίσει να κουνιέται και να κλωτσάει. Καλή εγκυμοσύνη και γερά μωράκια εύχομαι για όλες μας.

age.png  age.png

Κοριτσακια μου επιστρέφει το πινακακι μας ανανεωμένο!! Οσες εχετε νεοτερα ενημερωστε!!

Μανούλες Νοεμβρίου 2015!

tinamι ΠΗΤ 3/11..

Linaki2012 - ΠΗΤ 4/11....αγοράκι..

AthKos - ΠΗΤ 4/11 - ΙΑΣΩ..κοριτσάκι..

ΚΥΡΙΑΚΗ_ - ΠΗΤ 4/11 - ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ..

ladyinred - ΠΗΤ 5/11..αγοράκι

Yellowgirl - ΠΗΤ 8/11..αγορακι

Sassa87 ΠΗΤ 8/11..κοριτσακι

Ankhesenamun - ΠΗΤ 9/1..

kyriakoula - ΠΗΤ 9/11..αγορακι..

ζωη π. - ΠΗΤ 13/11 - ΜΗΤΕΡΑ(Αθήνα)

fraoulitsa6 - ΠΗΤ 14/11..κοριτσακι.. Πάτρα

anath ΠΗΤ 15/11 - Πάτρα-Ριο(ΠΓΝΠ)

Maoam ΠΗΤ 15-20/11..αγορακια δίδυμα

annete - ΠΗΤ 17/11..

Stardust25 - ΠΗΤ 17/11..κοριτσακι

kaity - ΠΗΤ 19/11..αγορακι..Θεσσαλονικη-Αγιος Λουκας..

Sofia2002- ΠΗΤ..21/11

katerina_77 - ΠΗΤ 24/11 Έλενα(Αθηνα)

Liveloula ΠΗΤ 24/11..κοριτσάκι

balou81 - ΠΗΤ 26/11..

vio.tz ΠΗΤ 26/11

Anastasia_L- ΠΗΤ 28/11..αγοράκι

eleniart - ΠΗΤ 29/11

depyfr -

Nefeli2014-

CVOEp3.png

jgkXp3.png

Ουουουουου !!! Τι ωαραιο το πινακακι!! αχ!!

Σε ευχαριστουμε Λιβελουλα !!! :D

Την καλή αρχη την έκανε το Linaki2012!!

Maoam μου σε περιπτωση που δείτε καθαρα και το δευτερο μπεμπάκι σας και δεν ειναι τελικά αγοράκι πες μας!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

CVOEp3.png

jgkXp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου ήρθα κι εγω στ ομορφη παρεουλα σας :):):)

Ειμαι στ 16 εβδο.. Και 4 ημερ.. σε διδυμακια,με πητ 5 Νοεμβρίου, το ενα ειναι κοριτσακι και το αλλο ειναι ντροπαλο δεν μας εχει δείξει!!!

Ευχομαι να εχουμε μια ομορφη και καλη εγκυμοσυνη με μπεμπακια υγιεστατα!!! :):):)

KqAkp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!

Καλώς ορίσατε οι νέες φίλες εγκυούλες!

Εγώ μπαίνω σας διαβάζω κάθε μέρα αλλά δεν απαντώ καθώς μόνο στη δουλειά μπορώ να μπώ από τον υπολογιστή (αυτόν στο σπίτι βαριέμαι να τον ανοίξω:tongue:). Και επειδή είχα λείψει πάνω από μήνα από τη δουλειά μαζεύτηκαν πολλά και πνιγόμουν.

Βρε κορίτσια μου διαβάζω περίεργα πράγματα που δεν έκανα ούτε στην πρώτη ούτε σε αυτή την εγκυμοσύνη. Πχ καμπύλη ζαχάρου ούτε ξέρω τι είναι αυτό.. Τράχηλο δεν μέτρησε ποτέ ο γιατρός (τουλάχιστον δεν μου είπε ποτέ τίποτα). Εξετάσεις αίματος έκανα μια φορά στον δεύτερο μήνα και από τότε τίποτα ούτε προχθές που πήγα μου είπε να κάνω. Δεν ξέρω αν είμαστε λίγο πίσω στην Κύπρο, ας μας πει και η συμπατριώτισσα Πωλίνα..;)

Τη Δευτέρα πήγαμε και είδαμε το μωράκι. Μεγαλώνει κανονικά είναι τώρα στα 11,5 εκ. Από κιλά έβαλα 4 μου είπε είναι καλά αλλά να προσέξω λίγο για να μείνω σε αυτά και να μην ξεφύγω πολύ μετα.

Από κινήσεις το μωρό το νιώθω λίγο κάθε μέρα όχι κλωτσιές ακόμα αλλά μια κίνηση σαν κολύμπι από τη μια πλευρά της κοιλιάς μου στην άλλη. στην 1η εγκυμ δεν θυμάμαι να το ένιωσα τόσο νωρίς και ξεκίνησε απευθείας με κλωτσιές.

Συμπτώματα πολύ λίγα,λίγες αναγούλες και κόπωση και οι πόνοι χαμηλά στο ηβικό οστό που μου είπε είναι φυσιολογικοί στη 2η εγκυ καθώς η μήτρα είναι πιο χαμηλά και οι συνδέσμοι είναι πιο χαλαροί. Το πιο σοβαρό μου πρόβλημα όμως κορίτσια είναι οι... στενές επαφές με τον άντρα μου.. καμία απολύτως επιθυμία από μέρους μου νιώθω περίεργα με το σώμα μου σαν να μην μου ανήκει..αρχίζω και ανησυχώ:cry:

Αυτά από μένα...σας φιλώ όλες !!!

1ePpp3.png

kOTkp3.png

Καλημέρα κορίτσια.

Να καλωσορίσω και εγω με τη σειρά μου τις νέες κοπέλες.

Anastasia ορμόνες είναι αυτές...οπότε μην ανησυχείς. Όλα είναι φυσιολογικά αυτή την περίοδο είτε απο την πλευρά μας ή ακόμη και απο τη πλευρά του συζύγου:P:p:p

Πήγα στο αιματολόγο χθες για να κάνω θρομβοελαστόγραμμα (προληπτικά κυρίως) και αυτή τη φορά μου βρήκε αύξηση της πηκτικότητας του αίματος και μου είπε να παίρνω salospir (ένα την ημέρα). Έχει (ή είχε) καμία κοπέλα παρόμοια εμπειρία;

Παρόλο που ο γυναικολόγος μου με διαβεβαίωσε οτι μπορώ άφοβα να το παίρνω εγω ανησυχώ λίγο κυρίως για αυτά που διαβάσω μέσα στο φύλλο οδηγιών.

age.png

preg.png

Καλημέρα!!!

Αναστασία οι εξετάσεις είναι πολλές στο πρώτο τρίμηνο και γίνονται για να ανιχνευθούν τυχόν προβλήματα στη μητέρα, όπως μολύνσεις από επικίνδυνους οργανισμούς, διαβήτης, θυρεοειδής και ότι άλλο μπορεί να βλάψει εκείνη και το έμβρυο. Τώρα πλέον κι εμένα μου γράφει μόνο γενική αίματος και ούρων. Τη καμπύλη σακχάρου την κάνουμε προληπτικά για να ελέγξουμε για διαβήτη κύησης. Ρώτησέ τον την επόμενη φορά γιατί καλό είναι να την κάνεις. όσο για τις ορμόνες... είναι απρόβλεπτες.. Μπορεί σε λίγο καιρό να σου "βγει" το εντελώς αντίθετο...

Athkos, νομίζω πως δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Το salospir είναι ασπιρίνη και απλά αραιώνει λίγο το αίμα (των 100mg σου έδωσε?). Εγώ δεν είχα παρόμοια εμπειρία σε εγκυμοσύνη, αλλά φαντάσου ότι όταν έσπασα το πόδι μου έπαιρνα των 325 mg.. απλά φαντάζομαι ότι θ κάνεις συχνά τις εξετάσεις για την πηκτικότητα.

dph2p2.pngRGM7p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Αναστασία οι εξετάσεις είναι πολλές στο πρώτο τρίμηνο και γίνονται για να ανιχνευθούν τυχόν προβλήματα στη μητέρα, όπως μολύνσεις από επικίνδυνους οργανισμούς, διαβήτης, θυρεοειδής και ότι άλλο μπορεί να βλάψει εκείνη και το έμβρυο. Τώρα πλέον κι εμένα μου γράφει μόνο γενική αίματος και ούρων. Τη καμπύλη σακχάρου την κάνουμε προληπτικά για να ελέγξουμε για διαβήτη κύησης. Ρώτησέ τον την επόμενη φορά γιατί καλό είναι να την κάνεις. όσο για τις ορμόνες... είναι απρόβλεπτες.. Μπορεί σε λίγο καιρό να σου "βγει" το εντελώς αντίθετο...

Athkos, νομίζω πως δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Το salospir είναι ασπιρίνη και απλά αραιώνει λίγο το αίμα (των 100mg σου έδωσε?). Εγώ δεν είχα παρόμοια εμπειρία σε εγκυμοσύνη, αλλά φαντάσου ότι όταν έσπασα το πόδι μου έπαιρνα των 325 mg.. απλά φαντάζομαι ότι θ κάνεις συχνά τις εξετάσεις για την πηκτικότητα.

Των 80 μου έδωσε και μου είπε να κάνω επανέλεγχο την 32η εβδομάδα. Στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν είχα κανένα θέμα, ούτε στο πρώτο τρίμηνο αυτής.

Και τώρα καταλαβαίνω οτι οι τιμές είναι οριακές.

age.png

preg.png

Καλημέρα κορίτσια.

Να καλωσορίσω και εγω με τη σειρά μου τις νέες κοπέλες.

Anastasia ορμόνες είναι αυτές...οπότε μην ανησυχείς. Όλα είναι φυσιολογικά αυτή την περίοδο είτε απο την πλευρά μας ή ακόμη και απο τη πλευρά του συζύγου:P:p:p

Πήγα στο αιματολόγο χθες για να κάνω θρομβοελαστόγραμμα (προληπτικά κυρίως) και αυτή τη φορά μου βρήκε αύξηση της πηκτικότητας του αίματος και μου είπε να παίρνω salospir (ένα την ημέρα). Έχει (ή είχε) καμία κοπέλα παρόμοια εμπειρία;

Παρόλο που ο γυναικολόγος μου με διαβεβαίωσε οτι μπορώ άφοβα να το παίρνω εγω ανησυχώ λίγο κυρίως για αυτά που διαβάσω μέσα στο φύλλο οδηγιών.

Athkos, μην ανησυχεις για το σαλοσπιρ, πολλες γυναικες παιρνουν - ειτε αυτο ειτε ασπιρινη, ειτε παιδικη ασπιρινη. Κρυψε καλα το φυλλο οδηγιων να μην σε αγχωνει, αφου ειπε ο γιατρος να παιρνεις σημαινει πως ειναι οκ - αν ειναι και λιγο αυξημενη η πηκτικοτητα βοηθα πολυ να γινεται σωστη αιματωση πλακουντα, μωρου κλπ.

Εγω εκανα αντιπηκτικες ενεσεις στην κοιλια μεχρι πριν μια εβδομαδα, αρχικα λογω εξωσωματικης και επειτα για ολο το 1ο τριμηνο καθως κανει καλο στα μωρακια (ειδικα αν ειναι 2 ειπε ο γιατρος μου) αιματωνονται πολυ καλυτερα. Οι εξετασεις θρομβοφιλιας βγηκαν μια χαρα οποτε τις εκοψα τωρα στον 4ο. Μια χαρα ειναι τα μωρα καθολου δεν τα πειραξαν οι ενεσεις κ να σου πω την αληθεια ουτε το κοιταξα το χαρτακι στο κουτι γτ παω στοιχημα θα τρελαινομουν.

b5Zrp2.png

Αnastasia ετσι ειναι οπως τα λεει η anath.. Εισαι στην 16η αποτι βλεπω οποτε φανταζομαι θα σου ξαναζητησει συντομα αιματος - γενικη, ισως φεριττινη, να δουνε το σιδηρο σου. Εμενα εκτος απο αυτα μου ζητησαν τωρα ξανα αντισωματα για τοξοπλασμα και κυτταρομεγαλοιο γιατι δυστυχως δεν ειχα αντισωματα και το τσεκαρουμε εξτρα. Αν σε ανησυχει ρωτα τον γιατρο αν και πιστευω πιθανοτατα θα σου πει να κανεις στο επομενο ραντεβου που θα σε δει.

Για τη καμπυλη ζαχαρου εγω γνωριζα κι ας ειναι πρωτη μου εγκυμοσυνη αυτη, νομιζω γινεται μετα την 20η εβδομαδα αλλα ορκο δεν παιρνω. Παντως ειναι σημαντικη γτ ελεγχει για διαβητη κυησης, για τον οποιο αν σου προκυψει κανεις διατροφη προσεκτικη κ στον ρυθμιζουν!

Οι επαφες....ααααχ οι επαφες (το χω καημο γιατι εμας δεν μας αφηνουν...αν μας αφησουν ομως :oops: )

μωρε αλλαζουν τοσα πολλα πανω σου, σωματικα, χημικα, εξωτερικα εσωτερικα, χαμος..Λογικο ειναι να νιωθεις ποτε ετσι ποτε αλλιως, αναμενομενο ειναι !!!

Να καλωσορισω και την Δελφις!!!! που μας ηρθε χθες βραδυ και την περιμενα :tongue:

b5Zrp2.png

Αnastasia ετσι ειναι οπως τα λεει η anath.. Εισαι στην 16η αποτι βλεπω οποτε φανταζομαι θα σου ξαναζητησει συντομα αιματος - γενικη, ισως φεριττινη, να δουνε το σιδηρο σου. Εμενα εκτος απο αυτα μου ζητησαν τωρα ξανα αντισωματα για τοξοπλασμα και κυτταρομεγαλοιο γιατι δυστυχως δεν ειχα αντισωματα και το τσεκαρουμε εξτρα. Αν σε ανησυχει ρωτα τον γιατρο αν και πιστευω πιθανοτατα θα σου πει να κανεις στο επομενο ραντεβου που θα σε δει.

Για τη καμπυλη ζαχαρου εγω γνωριζα κι ας ειναι πρωτη μου εγκυμοσυνη αυτη, νομιζω γινεται μετα την 20η εβδομαδα αλλα ορκο δεν παιρνω. Παντως ειναι σημαντικη γτ ελεγχει για διαβητη κυησης, για τον οποιο αν σου προκυψει κανεις διατροφη προσεκτικη κ στον ρυθμιζουν!

Οι επαφες....ααααχ οι επαφες (το χω καημο γιατι εμας δεν μας αφηνουν...αν μας αφησουν ομως :oops: )

μωρε αλλαζουν τοσα πολλα πανω σου, σωματικα, χημικα, εξωτερικα εσωτερικα, χαμος..Λογικο ειναι να νιωθεις ποτε ετσι ποτε αλλιως, αναμενομενο ειναι !!!

Να καλωσορισω και την Δελφις!!!! που μας ηρθε χθες βραδυ και την περιμενα :tongue:

Καλως σας βρήκα κοριτσια μου :):):)

Γλυκιά μου maoam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι και εγω νομίζω γινεται κάπου στ 20η με 23η βδομαδα η καμπύλη ζαχαρου!

Εκανα γενικές αιματ.. Πριν μια βδομαδα που μας έδειξε οτι εχει πέσει λιγο ο αιματοκρι.. και μου αύξησαν το σιδηρο ,, ούτε εγω εχω αντισωμα για τοξοπλασμα και κυτταρομεγαλοιο και θα τ ξανα κανω σε δυο βδομαδες εξετασεις μαζι με τον επαναλαμβανόμενο υπέρηχο :):):)

KqAkp3.png

Καλησπερα κοιλιτσες μου τι κανετε! :D

Εμεις τρεχουμε με τη μετακομιση αν ολα πανε καλα το Σαββατο θα μπουμε επιτελους στο σπιτακι μας! 3 χρονια το φτιαχνουμε ε μα πια ουτε επαυλη να ηταν.. :P

Να καλωσορισω και εγω την Δελφις και τα γλυκα της διδυμακια τι ομορφα να εχουμε διδυμομανουλες στη παρεα μας! θα γεμισουμε με μπεμπακια τον Νομεβρη :rolleyes: Η Πητ που ανεφερες λογικα ειναι επειδη θα τα γεννησετε νωριτερα ε? επειδη εχω και εγω πητ 5/11 αλλα ειμαι 20 εβδομαδων...

20 εβδομαδων ρε φιλε.. ουτε που το καταλαβα ποτε εφτασα στα μισα! Σε μια βδομαδα παω για β-επιπεδου και εχω ψιλοαγχωθει δεν ξερω γιατι....

stardust καλωσηρθες και εσυ στη παρεουλα μας με τη ζωηρη σου μπεμπουλα :rolleyes:

Αναστασια μου εγω στις 18 εβδομαδες εκανα το 2ο γυρο αναλυσεων κυριως βλεπουμε αιμοσφαιρινη (που εχει πιασει πατο..) και τοξοπλασμα στο οποιο δεν εχω αντισωματα και πρεπει να το ελεγχουμε τακτικα.. και απο κει κ περα καθε 3 βδομαδες μονο αιμοσφαιρινη....

Για καμπυλη δεν μου εχει μιλησει ακομη ο γιατρος μου αλλα λογικα στις 25 εβδομαδες θυμαμαι πως γινεται. Στη πρωτη εγκυμοσυνη δεν εκανα αλλα εκει που πηγαινα ηταν οτι να ναι...

Λιβελουλα υπεροχο το πινακακι ευχαριστω που το ανελαβες!

Φιλακια σε ολες!!!!

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...