Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , MK2012 είπε:

Η αλήθεια είναι πως περισσότερη κατανόηση μπορείς να βρεις εδώ παρά αλλού. Τουλάχιστον από τις κοντινές μου φίλες, καμμία δεν έχει μπει ακόμα στη διαδικασία να κάνει παιδί εκτός από μια. Οι υπόλοιπες είναι σε εντελώς άλλη φάση ζωής.

Λοιπον, πριν καταλήξω στον Μαστ***, όπου έκανα τις ωοληψιες και την ετ, είχα πάει Μαντ***η και Τζεφ***ο. 
      Τωρα έκλεισα να πάω Σφακ***, Μπαγ***ο και Παν***.

Συγγνώμη αν τα γράφω έτσι, νομίζω τα ονόματα είναι γνωστά και θα καταλάβετε. Αν επιτρέπεται τα γράφω και κανονικά.

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Μανούλες Νοεμβρίου 2015

kaity

Recommended Posts

Sassa87 είναι τέλεια στα Χανιά! !! Θα πάτε Αύγουστο κι εσεις;!! Όσο για τα μπάνια πρέπει να κάνουμε. . Καταρχάς μας χαλαρώνουν! !!!! Θα γίνουν καλοί κολυμβητές τα μπεμπακια μας έτσι! !!!! ;);)

Anath κι η Πελοπόννησο Σ τέλεια είναι για διακοπουλες!!!!!

Ειναι τελεια η αισθηση.. Τον Αυγουστο που θ εχουν μεγαλωσει οι κοιλιτσες κ θ εχουμε βαρυνει, θα δεις.. Μπαινεις μεσα στο νερο κ νιωθεις οτι πετας.. Κ τα μωρακια χαιρονται κ αρχιζουν κωλοτουμπες!!!

dph2p2.pngRGM7p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στις 26 Ιουνίου πετάμε για κρητη, ανυπομονώ!!!! Μετα θα ημαστε στο Ναύπλιο ολοκληρο τον Αύγουστο, αφου κλείνουμε 1 μηνα απο δουλεια κ ο σύζυγος ειναι ειναι εκει! Οποτε το καλοκαιρι μας εοναι παντα διπλα στη θαλασσα!!!! Εγω ουτε μαγιώ αλλάζω κορίτσια εχω κ 1 μηνα που κανω μπάνια.ποτε δεν άλλαζα, ουτε προν την εγκυμοσυνη. Ο γιατρος μου ειπε αφου δεν πάθαινα ποτε κατι παλια ώστε να ειμαι ευΙσθητη στη θαλασσα δεν εχω προβλημα. Η μπεμπα ειναι πολυ ψηλά ώστε να κρυώσει. Οποτε οτι εκανα συνεχίζω να κανω!!!

Γειά σας γλυκιές μανούλες !!! Μπαίνω αραιά και που δεν θυμάμαι πια κορίτσια με θυμούνται! Να ξανασυστηθώ για τις καινούργιες κοιλίτσες. Είμαι η Τίνα 28 χρονών απο Γλυφάδα και περιμένω το τρίτο μου μωράκι με πητ 3/11 . 2 Ιουλίου θα κάνουμε την β επιπέδου πρώτα ο Θεός! Έχω πολύ άγχος! Είμαι 19 εβδομάδων και 2 ημερών και έχω νιώσει το σποράκι εδώ και λίγες μέρες!!!! Φιλάκια πολλά. Χάνομαι μερικές μέρες απλά καταλαβαίνεται οτι με δουλειά απο το πρωί μέχρι το απόγευμα και 2 πιτσιρίκια στο σπίτι είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Να ξέρετε οτι σας φιλώ και σας παρακολουθώ. Φιλάκια πολλά! Μην με ξεχνάτε!

Καλησπέρα Κυριακη, μόλις χτες πήρα τα αποτελεσματα απο τις πρωτες αιματολογικές που θα κάνω πλεον κάθε μήνα όπως είπε ο γιατρός μου. Μέσα σε αυτες τις εξετάσεις είναι και η CRP . Γιατί το αναφερεις; Εχεις κάποια απορία;

Εγώ λίγο τα χρειάστηκα γιατί δυο εξετάσεις που αφορούν το συκώτι βγήκαν "τσιμπημενες" και μέχρι να πάω στον γιατρό πέρασαν τα μύρια από το μυαλό μου.

Τελικά γιαυτη την αύξηση "φταίει" το μαγνήσιο που παίρνω και ηταν αναμενόμενο αυτό.

Να μην ανυσηχεις καθολου για τις τσιμπιμενες τιμες!! Θυμάμαι παρόμοια αποτελέσματα ειχα και εγω στο πρώτο και μου ειπε ο γιατρός οτι δεν δινουμε σημασια γιατι ισως να επιρρεαζονται απο τις ορμόνες!!

Καλώς ήρθα στην παρέα σας!!!!

Ειμαι κ εγώ εγκυουλα στην 18η εβδομάδα!!! Ο γιατρός μας μας είπε ότι έχουμε κοριτσάκι κ ΠΗΤστις 08/11. Μέχρι τότε πρέπει να κάνουμε αρκετή υπομονή και μακάρι να έρθουν όλα τέλεια και σε εμάς και σε όλες τις κοπέλες που περιμένουν τα μωράκια τους!!!:P:p:p

Καλως ηρθες κοριτσάκι!! Με το καλο το μπεμπακι σου!!:tongue:

Γεια σας κοριτσια!! Πεταγομαι σα σφηνα απο τις μανουλες Ιουλιου καταρχας να σας ευχηθω με το καλο τα μωρακια σας, υγιη και γερα να ειναι και μια τελεια εγκυμοσυνη!!:)

Κι επισης να σας πω πως γεννατε τα καλυτερα και δυνατοτερα παιδια ΣΚΟΡΠΑΚΙΑ γιατι κι εγω σκορπακι ειμαι κι αμα δε παινεψω το σπιτι μου να πεσει να με πλακωσει!:D

Και καλα κουραγια... ειμαστε δυσκολα Αλλά τα καλυτερα παιδια!!:D

Ευχαριστουμε πολυυυυυ!!! :-P

Εμενα δεν με αγχωνει τοσο το ζωδιο όσο το οτι θα γεννηθουν μεσα στο καταχειμωνο που καραδοκουν ολες οι ιωσουλες....:?

Καλημερα κοριτσια!

Ειμαι καινουρια εγκυουλα στην παρεα και χαιρομαι πολυ που σας βρηκα και ειμαστε πολλες!

Ειμαι εγκυος πρωτη φορα σε διδυμακια διαμνιακα!! Θα τα υποδεχτουμε αν ολα πανε καλα πιθανοτατα 15-20 Νοεμβριου ,νωριτερα απο τις 40 εβδομαδες δηλαδη και με καισαρικη κιολας λογω διδυμακιων!! κι εγω μανουλα Νοεμβριου δηλαδη!

Αααα μαλλον αγορακια!! σημερα που εχω παλι γιατρο θα το ξαναψαξουμε!

Καλη εγκυμοσυνη να εχουμε ολες ευχομαι!

θα χαρω πολυ να λεμε τις χαρες μας και τις εγνοιες μας, φιλια πολλα!

Με το καλό να υποδεχτείτε και εσεις τα μικράκια σας!!! Διπλή προσοχή λοιπον σε εσας!!

Linaki μας εκεινο το πινακακι που έλεγες???:D:D:D:D

CVOEp3.png

jgkXp3.png

Διαφημίσεις

Ωραία κουβέντα ανοίξατε κορίτσια :)

Εμάς οι διακοπές μας αργούν βέβαια (μετά τον 15 Αυγουστο) αλλά πήγαμε το περασμένο ΣΚ Ρόδο και παράλληλα έχουμε ο καθένας μας και τις ιδιαίτερες πατρίδες του και ξεφεύγουμε τα ΣΚ.

Εμένα για το μπάνιο ο γιατρός μου είπε να προσέξω να είναι καθαρή η θάλασσα (ή όσο μπορώ τουλάχιστον). Στην πρώτη εγκυμοσύνη έκανα αλλά σε συγκεκριμένες παραλίες που τις ξέρω χρόνια.

age.png

preg.png

Eμεις μπορει ακομη να μην εχουμε κανει πλανα διακοπων λογω δουλειας του συζυγου, αλλα αφου μας ειπε ο γιατρος οπου και οτι θελετε αλλα μην ξεθεωθεις και στην κουραση ειμαι ετοιμη για ολα! Ενταξει δεν θα παμε και στο πιοοοο μακρυνο νησι να μην βρισκουμε καραβι να φυγουμε!

Εδω γυρω μας φανταζομαι, ισως Αργοσαρωνικο, να ειμαστε κ σε αποσταση βολης απο την Αττικη!

Ανυπομονω ομως να βαλω το μαγιω (το καινουριο μαγιω γιατι στα περσυνα τα πανω δεν μπαινω...) και να παω βολτα την κοιλια στην θαλασσα! θα εχει μεγαλωσει κιαλλο ως τοτε!

b5Zrp2.png

Μολις γυρισαμε απο το γιατρο! Η μπεμπουλα μας ειναι μια χαρα!!!

Εχω μονο ενα μικρο θεματακι με τον πλακουντα ο οποιος ειναι ακομα πολυ χαμηλος... Με αγχωσε λιγο να σας πω την αληθεια...

Εχει καποια απο εσας παρομοια εμπειρια???

CVOEp3.png

jgkXp3.png

Εχω μονο ενα μικρο θεματακι με τον πλακουντα ο οποιος ειναι ακομα πολυ χαμηλος... Με αγχωσε λιγο να σας πω την αληθεια...

Kαλωστην! Προχθες μας ειπαν πρωτη φορα οτι το ενα μωρακι το κατω εχει χαμηλα τον πλακουντα του, οπισθιο και χαμηλα.

Και πριν προλαβω να ρωτησω το οτιδηποτε απαντησε μονη της η μαια οτι αφου προσεχουμε ακομη και δεν εχουμε επαφες δεν ανησυχει. Στην πορεια της εγκυμοσυνης ανεβαινει μονος του! Ελπιζω μεχρι το επομενο ραντεβου σε 3 βδομαδουλες να χει ανεβει, μην το εχουμε και στο νου μας να μας αγχωνει.

οποτε ακομη κομμενο για εμας το χχχ...και ειχα παει ετοιμη να το διεκδικησω :oops:

Εσενα τι σου ειπανε?

b5Zrp2.png

Kαλωστην! Προχθες μας ειπαν πρωτη φορα οτι το ενα μωρακι το κατω εχει χαμηλα τον πλακουντα του, οπισθιο και χαμηλα.

Και πριν προλαβω να ρωτησω το οτιδηποτε απαντησε μονη της η μαια οτι αφου προσεχουμε ακομη και δεν εχουμε επαφες δεν ανησυχει. Στην πορεια της εγκυμοσυνης ανεβαινει μονος του! Ελπιζω μεχρι το επομενο ραντεβου σε 3 βδομαδουλες να χει ανεβει, μην το εχουμε και στο νου μας να μας αγχωνει.

οποτε ακομη κομμενο για εμας το χχχ...και ειχα παει ετοιμη να το διεκδικησω :oops:

Εσενα τι σου ειπανε?

Μια απο τα ιδια.. οχι επαφες κ προσοχη!

Να μη κουραζομαι (ακατορθωτο με τη δουλεια) κ να προσεχω... (οκ με την πρωτη ευκαιρια την πεφτω στον καναπε!)

Συνηθως ανεβα;ινει με την εξελιξη της εγκμοσυνης, σε περιπτωση ομως που μεχρι τον 7ο δεν εχει ανεβει θα με ακινητοποιησει στο κρεββατι γιατι μπορει να μου δωσει μεγαλες αιμοραγιες....

Πφφφ κ ημουν τοσο καλοα κ αισιοδοξη....

CVOEp3.png

jgkXp3.png

Διαφημίσεις

Μια απο τα ιδια.. οχι επαφες κ προσοχη!

Να μη κουραζομαι (ακατορθωτο με τη δουλεια) κ να προσεχω... (οκ με την πρωτη ευκαιρια την πεφτω στον καναπε!)

Συνηθως ανεβα;ινει με την εξελιξη της εγκμοσυνης, σε περιπτωση ομως που μεχρι τον 7ο δεν εχει ανεβει θα με ακινητοποιησει στο κρεββατι γιατι μπορει να μου δωσει μεγαλες αιμοραγιες....

Πφφφ κ ημουν τοσο καλοα κ αισιοδοξη....

Aληθεια?? θελει ακινητοποιηση αν δεν ανεβει? αυτο δεν το ηξερα.. ηξερα μονον οτι αναλογως ποσο χαμηλα ειναι και αν κλεινει τον τραχηλο ξανασυζητας τον φυσιολογικο τοκετο γιατι ισως χρειαστει καισαρικη. Εμεις ετσι κι αλλιως παμε για καισαρικη οποτε ειναι το τελευταιο που σκεφτομαι, αλλα μια εγνοια την εχω βρε παιδι μου. Μακαρι να ανεβει!

Να συνεχισεις να εισαι αισιοδοξη βρε!! Δεν παθαμε και τιποτα φτου φτου! Θα το δεις στο επομενο ραντεβου θα ναι καλυτερα, αντε στο μεθεπομενο!!

b5Zrp2.png

Λιβελούλα μια απο τα ίδια και εγώ. Είναι πολύ χαμηλά ο πλακούντας αλλά ευτυχώς τέλος Μαιου που πήγα στον γιατρο μου και με μέτρησε ανεβηκε 3 εκατοστά και τον είδα πιο ησυχο. Οσο εδραιώνεται η εγκυμοσύνη αυτό διορθωνεται απο μονο του. Σίγουρα θέλει να προσεχείς και να μην κουραζεσαι.

Καλησπερα κοριτσια.

Χαμηλο πλαουντα ειχα στη πρωτη εγκυμοσυνη και ανεβηκε αρκετα μεχρι να μπω στο τριτο τριμηνο... και τωρα ηταν λιγο χαμηλος αλλα εχει αρχισει ηδη να ανεβαινει... η διαφορα τωρα ειναι πως ειναι προσθιος και για αυτο δεν αισθανομαι πολυ τις κινησεις του μικρουλι μου.. μονο οταν κινειται απο μια γωνιτσα σε αλλη αισθανομαι μια γλυκια κινηση και λιωνω..... δεν αισθανομαι ομως κλωτσιες και εντονες κινησεις... στο πρωτο μου απο 18 εβδομαδων αισθανομουν πολυ εντονα τις κινησεις... βεβαια τωρα δεν καθομαι στιγμη ολη μερα ειμαι στο ποδι και μολις ξαπλωσω ξερενομαι στον υπνο ποτε να το νιωσω!

Κοριτσακια μου δεν βρισκω χρονο να μπω απο τον υπολογιστη αν μπορει να φτιαξει καποια αλλη το πινακακι μας αλλιως θα δω αν τα καταφερω μεσα στο σ/κ!

oYNBp2.png

Καλη εβδομάδα μανούλες!

Τι κάνετε? Έχετε νέα από τα μωράκια σας?

Εμείς όλα οκ... το νιώθω να ανεβοκατεβαίνει στην κοιλιά μου... Την Παρασκευή το βράδυ ήταν τόσο ψηλά και με κλωτσούσε τόσο πολύ, που ενιωθα μια δυσφορία...ευχάριστη όμως!!!

Κορίτσια καφεδάκι πίνετε? Εγώ στο 1ο τρίμηνο τον έκοψα τελείως γιατί μου προκαλούσε αποστροφή, αλλά τώρα έχω αρχίσει κ πίνω 3-4 φορές την εβδομάδα.... Ο γιατρός μου επιτρέπει 1 την ημέρα, αλλά μερικές φορές έχω τύψεις.. Βέβαια κ στο πρώτο μου παιδάκι έπινα, κ ήταν μια χαρά..

dph2p2.pngRGM7p2.png

Λιβελούλα μια απο τα ίδια και εγώ. Είναι πολύ χαμηλά ο πλακούντας αλλά ευτυχώς τέλος Μαιου που πήγα στον γιατρο μου και με μέτρησε ανεβηκε 3 εκατοστά και τον είδα πιο ησυχο. Οσο εδραιώνεται η εγκυμοσύνη αυτό διορθωνεται απο μονο του. Σίγουρα θέλει να προσεχείς και να μην κουραζεσαι.

Τι καλα που ξεκινησε να σου ανεβαίνει! Εμενα μαλλον το τρέξιμο και η κουραση δεν τον αφηνουν σε ησυχια..

Καλησπερα κοριτσια.

Χαμηλο πλαουντα ειχα στη πρωτη εγκυμοσυνη και ανεβηκε αρκετα μεχρι να μπω στο τριτο τριμηνο... και τωρα ηταν λιγο χαμηλος αλλα εχει αρχισει ηδη να ανεβαινει... η διαφορα τωρα ειναι πως ειναι προσθιος και για αυτο δεν αισθανομαι πολυ τις κινησεις του μικρουλι μου.. μονο οταν κινειται απο μια γωνιτσα σε αλλη αισθανομαι μια γλυκια κινηση και λιωνω..... δεν αισθανομαι ομως κλωτσιες και εντονες κινησεις... στο πρωτο μου απο 18 εβδομαδων αισθανομουν πολυ εντονα τις κινησεις... βεβαια τωρα δεν καθομαι στιγμη ολη μερα ειμαι στο ποδι και μολις ξαπλωσω ξερενομαι στον υπνο ποτε να το νιωσω!

Κοριτσακια μου δεν βρισκω χρονο να μπω απο τον υπολογιστη αν μπορει να φτιαξει καποια αλλη το πινακακι μας αλλιως θα δω αν τα καταφερω μεσα στο σ/κ!

Ειναι τοσο γλυκες και τρυφερες οι κινησεις τους τωρα που ειναι τοσοδουλικα!!!

CVOEp3.png

jgkXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...