Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Έκανες πολύ καλά που κοίταξες τα επόμενα βήματα σου, αυτό θα σου δώσει μια ψυχική ανάταση. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου, μέρα με την μέρα θα είσαι καλύτερα θα δεις. Μην στεναχωριέσαι, παιδί δεν έκανε όποιος σταμάτησε τις προσπάθειες. Οσο προσπαθούμε πάντα θα είμαστε πιο κοντά στο στόχο μας. Ειμαστε εδώ όλες μας για να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου. 
      σε ποιους εξωσωματικούς θα απευθυνθείς έχεις σκεφτεί ; 
      σκέφτομαι και εγώ αργότερα να πάρω μια δεύτερη γνώμη αλλά δεν εχω κάποιον κατά νου!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2015

kaity

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια!!!

Να καλωσορίσω και τα καινούργια κορίτσια και με το καλό τα μωράκια σας!!!

εγώ κορίτσια μέχρι πριν 5 μερες είχα ακόμα αναγούλες!! τώρα έχω ηρεμήσει λίγο να καταλάβετε χθες ήταν η πρώτη μερα που πείνασα και το βράδυ κι έφαγα με όρεξη!!! έχασα 5 κιλά από τις ανακατωσούρες! ελπίζω να είμαι καλά από εδώ και πέρα! χθες πήγα γιατρό όλα καλά με το σποράκι!! ο γιατρός είπε ότι είναι 250 γραμ και ότι είναι πολύ ζωηρή δεν καθόταν λεπτό ήσυχη!!! κλέισαμε και β επιπέδου στις 4 Ιουλίου!!!

αυτό που με ανησυχεί είναι ότι την Κυριακή θα κάνω ταξίδι 9 ωρών!!! πάω στη Δράμα για 3 εβδομάδες και μετά θα κατέβω πάλι κάτω στην Αχαία!!! ο γιατρός είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά εγώ φοβάμαι λίγο 9 ώρες μέσα στο αμάξι!!! λέτε να πάθει τίποτα το φασολάκι μου???

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εχω τη γιαγια μου και την πεθερά μου που κάνουν τις προβλέψεις τους... Η καθεμία λέει το δικό της βέβαια... η μία αγόρι η άλλη κορίτσι... χαχα!

Σύμφωνα με τη γιαγια, περιμένω αγόρι, γιατί είχα λίγο αίμα το δεύτερο μήνα.

Σύμφωνα με την πεθερά, περιμένω κορίτσι γιατί το ένιωσα νωρίς.

Διαλέγετε και παίρνετε!

Το έχω ακούσει κι εγώ αυτό με τα ούρα ladyinred! Αλλά ως χημικός, μπορώ να προβλέψω το αποτέλεσμα... αγόρι θ μου δείξει... (θα ήθελα να ισχύει βέβαια).. Αν θέλετε σας το εξηγώ... χιχι

Καλημέρα σε όλες!

Χμμμμ τι τεστ είναι αυτό;;; Για εξηγηθείτε καλέ να δούμε κ εμείς!

Σήμερα βέβαια έχουμε ραντεβού και ευελπιστώ κάτι να φανεί αλλά πλάκα θα είχε να το επιβεβαιώσω και έτσι!!!

pregnant-1422856800z6z1426136400z0.png

Καλημερα! Ποσο χαιρομαι που αυξανομαστε... Με το καλο κ οι νεες! Κ η μανουλα Ιουλιου!

Λοιπον, για το τεστ: βαζεις 1κουταλακι μαγειρικη σοδα σε ενα δοχειο κ προσθετεις λιγα ουρα. Αν αφρισει ειναι αγορι, αν οχι κοριτσι. Αυτο ξερω, δν ξερω αν υπαρχει αλλη εκδοχη..

Αλλα αν τα ουρα ειναι οξινα (που συνηθως ειναι ελαφρως οξινα), τοτε θ αφρισει σιγουρα κ θ βρεθουμε ολες με αγορακια!! Δεν ξερω, κανετε ν μας πειτε αποτελεσματα!!

Φραουλιτσα,να κανετε συχνες στασεις για να ξεκουραζεσαι.. Δεν παθαινει τπτ το φασολακι, εσυ ν προσεχεις..παρε κ κανενα μαξιλαρι για τη μεση σου..

dph2p2.pngRGM7p2.png

Fraoulitsa δεν θα πάθεις τίποτα. Έκανα προχτές κι εγώ ταξίδι μέχρι πατρα και μετά μέχρι κάτω Πελοπόννησο. .συνέχισα ..Απλά όταν κουράζεσαι θα κάνεις στάσεις. .. αλλιώς χαλάρωσε ...δεν παθαίνειΣ τίποτα όμως ...Μην ανησυχείς! ! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

My life is a real dream!!

Διαφημίσεις

Ασχετο, εγω που θ εχω ενα παρθενακι κ ενα σκορπακι θ την παλεψω; για πειτε...

Αγαπητή anath ..θα την παλέψεις! ! Χαχα!! Αν και λένε ότι και ο παρθένος και ο σκορπιός είναι λίγο ιδιότροπη ζώδιακια! !Αλλά θα ναι καλά! !!! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γειά σας κορίτσια!!!

Να καλωσορίσω και τα καινούργια κορίτσια και με το καλό τα μωράκια σας!!!

εγώ κορίτσια μέχρι πριν 5 μερες είχα ακόμα αναγούλες!! τώρα έχω ηρεμήσει λίγο να καταλάβετε χθες ήταν η πρώτη μερα που πείνασα και το βράδυ κι έφαγα με όρεξη!!! έχασα 5 κιλά από τις ανακατωσούρες! ελπίζω να είμαι καλά από εδώ και πέρα! χθες πήγα γιατρό όλα καλά με το σποράκι!! ο γιατρός είπε ότι είναι 250 γραμ και ότι είναι πολύ ζωηρή δεν καθόταν λεπτό ήσυχη!!! κλέισαμε και β επιπέδου στις 4 Ιουλίου!!!

αυτό που με ανησυχεί είναι ότι την Κυριακή θα κάνω ταξίδι 9 ωρών!!! πάω στη Δράμα για 3 εβδομάδες και μετά θα κατέβω πάλι κάτω στην Αχαία!!! ο γιατρός είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά εγώ φοβάμαι λίγο 9 ώρες μέσα στο αμάξι!!! λέτε να πάθει τίποτα το φασολάκι μου???

fraoulitsa τιποτα δεν θα παθει το μικρακι σου! απλα να κανετε στασεις για να περπατας, εμενα μου ειχαν πει ανα μιαμιση ωρα να κινουμαι! καλο ταξιδι και μην αγχωνεσαι καθολου.

Φανταζομαι στασεις ετσι κι αλλιως θα χρειαστεις λογω τουαλετας, εγω δεν κρατιεμαι πια και στον υπνο μου ξυπναω στανταρ καθε βραδυ, 2 γουλιες νερο πινω και νιωθω οτι εχω πιει ολο το Βοσπορο!

b5Zrp2.png

Κοριτσια ευχαριστω! Εμας καρκινακι μας βγαινει εκτος αν βιαστει και ειναι διδυμακι που δε νομιζω! Αυτο με τη σοδα δεν το ξερα βρε κοριτσια, θα το χα κανει κι εγω!

Οσο για τα σκορπακια μαζι με τα παρθενακια ειναι πραγματι τα πιο ιδιοτροπα του ζωδιακου αλλα εχω να πω πως ταιριαζοτν τελικα! Η καλυτερη μου φιλη ειναι παρθενος! Παιδικες καρδιακες φιλες! Εχουμε κανει ομηρικους καυγαδες αλλα παραμενουμε ξεχωριστες η μια για την αλλη! Οποτε μια χαρα!!!

tf9Xp3.png

Φραουλιτσα εχεις ξεπερασει αποτι βλεπω τον κινδυνο του 1ου τριμηνου οποτε μην ανησυχεις. Να κανετε ομως καθε μια μιαμιση ωρα σταση κανενα 20 λεπτο να ξεμουδιαζεις να περπατας. Παρε μαξιλαρακι μαζι σου κι ενα σεντονακι να ξαπλωσεις πισω. Μηνσου πω κι ενα στρωματακι... Γενικα να νιωθεις ανετα!

tf9Xp3.png

Διαφημίσεις

Fraoulitsa ολα καλά θα πάνε με το ταξίδι. Εγώ απο την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι ειμαι εγκυος συνέχισα να κάνω λόγω δουλειάς 1.200 χιλιόμετρα την εβδομάδα και συνεχίζω ακόμη!!!! Ειμαι απο τις τυχερές βέβαια γιατί δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα, μεταξύ μας δεν εχω καταλάβει ακόμη ότι ειμαι εγκυος!!! Χιχιχι

Fraoulitsa δεν θα πάθεις τίποτα. Έκανα προχτές κι εγώ ταξίδι μέχρι πατρα και μετά μέχρι κάτω Πελοπόννησο. .συνέχισα ..Απλά όταν κουράζεσαι θα κάνεις στάσεις. .. αλλιώς χαλάρωσε ...δεν παθαίνειΣ τίποτα όμως ...Μην ανησυχείς! ! :)

Ζωη μου πως και απο τα μερη μας;;

dph2p2.pngRGM7p2.png

Αγαπητή μου anath κι εγώ από πατρα είμαι αλλά μεγάλωσα αθηνα κι έχω σόι κάτω πατρα μανωλαδα πύργο ...δούλευα εκεί τα καλοκαίρια! !!! Και κατέβηκα για ένα δικαστήριο που είχα αμαλιαδα!!! Κι εσύ από πατρα εισαι;; ;;!! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αγαπητή μου anath κι εγώ από πατρα είμαι αλλά μεγάλωσα αθηνα κι έχω σόι κάτω πατρα μανωλαδα πύργο ...δούλευα εκεί τα καλοκαίρια! !!! Και κατέβηκα για ένα δικαστήριο που είχα αμαλιαδα!!! Κι εσύ από πατρα εισαι;; ;;!! :)

Ελα ρε συμπατριωτισσα! Κι εγω απο Πατρα... Κ δεν εχω ζησει πουθενα αλλου... Εδω μεγαλωσα, εδω σπουδασα, ολα εδω...

dph2p2.pngRGM7p2.png

Ελα ρε συμπατριωτισσα! Κι εγω απο Πατρα... Κ δεν εχω ζησει πουθενα αλλου... Εδω μεγαλωσα, εδω σπουδασα, ολα εδω...

Χαχαχα!!!! Επιτέλους βρήκα μια συμπατριωτισσα κι εγώ! !!! Είσαι πολύ τυχερή που μεγάλωσες κι έμεινες πατρα!!!! Είναι απίστευτη η πατρα!!! Δεν την αλλάζω με τίποτα! !!!!!! :) σπούδασεΣ εκεί απ ότι κατάλαβα χημικος;!! Πολύ καλό πανεπιστήμιο στην πατρα σπούδαζε χημεία η ξαδέρφη μου τα πιο καλά λόγια άκουσα! ! Τώρα Μ έκανες και χάρηκα! !!!!! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...