Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Νοεμβρίου 2015

kaity

Recommended Posts

Καλημερα σε όλες τις εγκυουλες της παρέας. Ας συστηθω για αρχή, είμαι 34 χρονων και έγκυος στο πρωτο μου. Ειμαι 17w+3d με πητ 8/11/15. Η αυχενική που εκανα βγήκε μια χαρά και τέλος Ιουνίου θα κάνω την β επιπέδου σε κλινική της Θεσσαλονίκης.

Οντως ο 4ος μήνας είναι πολύ ήρεμος και απο τι έχω ακούσει έτσι θα είναι όλο το δεύτερο τρίμηνο. Θα δείξει.

Ποτε θα αρχίσω να το καταλαβαίνω το αγοράκι μου; Εσείς νοιωθετε κάτι;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σου κιτρινοκόριτσο!

Σε έχω παρακολουθήσει και σε άλλο ποστ και χαίρομαι πολύ που είσαι εδώ στην παρεούλα μας!

Εγώ είμαι σήμερα 17εβδ και 2 ημερών με ΠΗΤ 9/11 και δεν το έχω νιώσει ακόμα. Πού και πού κάνει κάνα φρρρρ χαμηλά αλλά μπορεί να είναι κ το έντερο...:?

pregnant-1422856800z6z1426136400z0.png

Συγχαρητηρια και στις καινουριες κοπελες!

Εγω το πρωτο μου παιδακι το ενιωσα την 20η εβδομαδα..

Τωρα το νιωθω ηδη να κανει βολτες, απο τη 16η!...

Εκλεισα ραντεβου για β επιπεδου στις 9/7! Αν ολα πανε καλα σε αυτη την εξεταση, σκεφτομαι ν κανω ενα harmony test μετα. Θα μου πειτε οτι ειναι καπως αργα, αλλα εχω καποιες φοβιες γιατι ειχα λιγο αυξημενη αυχενικη, αν κ οι πιθανοτητες ηταν καλες...

Αυτα τα νεα μου... Δευτερα εχω κ ραντεβου με το γιατρο μου, να δω επιτελους λιγο το μικρουλι μου!

dph2p2.pngRGM7p2.png

Γεια σου κιτρινοκόριτσο!

Σε έχω παρακολουθήσει και σε άλλο ποστ και χαίρομαι πολύ που είσαι εδώ στην παρεούλα μας!

Εγώ είμαι σήμερα 17εβδ και 2 ημερών με ΠΗΤ 9/11 και δεν το έχω νιώσει ακόμα. Πού και πού κάνει κάνα φρρρρ χαμηλά αλλά μπορεί να είναι κ το έντερο...:?

Για τους επόμενους μηνες θα τα λέμε και απο εδώ και ελπίζω να σας μάθω γρήγορα.

Είμαστε εντελώς στις ίδιες μέρες. Είναι το πρωτο σου;

Ανυπομονω να ερθει εκείνη η στιγμη που θα νοιωσω και εγώ αυτό το φρρρρ στη κοιλιτσα μου.

Καλησπέρα κορίτσια και καλώς ήρθατε οι νέες μανούλες στην παρέα μας!!! Πηγα σήμερα στην γιατρό μου!! Πολυ χάρηκα που που το είδαμε το μικρουλι μας και ειναι ολα τέλεια!! Μας επιβεβαίωσε κιόλας το οτι ειναι αγοράκι!!! Μου έδωσε και ασβέστιο.. Έχω κλείσει ραντεβού για υπέρηχο β επιπέδου στις 15/07.. Θα συμφωνήσω κ εγώ πως ολα δείχνουν να κυλάνε πολυ ήρεμα στο δεύτερο τρίμηνο!! Εύχομαι έτσι να συνεχιστεί για όλες!!

Διαφημίσεις

Καλημερα σε όλες τις εγκυουλες της παρέας. Ας συστηθω για αρχή, είμαι 34 χρονων και έγκυος στο πρωτο μου. Ειμαι 17w+3d με πητ 8/11/15. Η αυχενική που εκανα βγήκε μια χαρά και τέλος Ιουνίου θα κάνω την β επιπέδου σε κλινική της Θεσσαλονίκης.

Οντως ο 4ος μήνας είναι πολύ ήρεμος και απο τι έχω ακούσει έτσι θα είναι όλο το δεύτερο τρίμηνο. Θα δείξει.

Ποτε θα αρχίσω να το καταλαβαίνω το αγοράκι μου; Εσείς νοιωθετε κάτι;

Καλώς ήρθες στην παρέα μας και με το καλό να έρθει το πρωτο σου νινακι!!

Πολύ χάρηκα που μπήκε στην παρέα μας ακόμη μια Θεσσαλονικιά!!!!

Βρε κορίτσια απο τράχηλο πως πάτε;

Ξεκίνησα με 2,9εκ. και για όλο το πρωτο τρίμηνο ηταν σταθερός στο 3,4. Πριν μια εβδομαδα που είχα ραντεβού και τον μέτρησε κοντυνε στα 3,0εκ. Το ξέρω δεν είναι ανησυχητικό αλλά με προβληματιζει οτι μέσα σε ενα μήνα κοντυνε 4 χιλιοστά μονομιάς. Προσέχω παρα πολύ δεν κάνω τιποτα απο δουλειές.

Σίγουρα με το που μπήκα στο δεύτερο τρίμηνο λίγο ξεθαρεψα αλλά και παλι προσέχω αρκετά.

Σας ευχαριστώ κορίτσια για τη ζέστη υποδοχή.

Τι .... είμαστε πολλες; :-)

Καλημερα κοριτσια!

Καλωσορισατε οι καινουργιες κοπελες με το καλο τα μωρακια σας!

Για μενα δεν ειναι τοσο ηρεμο το δευτερο τριμηνο καθως οι αναγουλες μου συνεχιζουν ακαθεκτες (πολυ πιο ηπιες ομως απο οτι το πρωτο τριμηνο) και υποφερω απο πολλους πονους στο ηβικο οστο (εκει που εχουμε τις τριχουλες) που δυσκολευομαι ακομα και να περπατησω ιδιως αν καθομαι πολλες ωρες:(

Το ειχα και στην πρωτη μου εγκυμοσυνη αλλα μετα τον 6ο μηνα..

Τον τραχηλο πως ακριβως τον μετρανε; δεν μου εκανε καποια μετρηση η γιατρος μου ουτε και στην αυχενικη μου ειπε οτιδηποτε για αυτο το θεμα..

1ePpp3.png

kOTkp3.png

Καλημερα κοριτσια!

Καλωσορισατε οι καινουργιες κοπελες με το καλο τα μωρακια σας!

Για μενα δεν ειναι τοσο ηρεμο το δευτερο τριμηνο καθως οι αναγουλες μου συνεχιζουν ακαθεκτες (πολυ πιο ηπιες ομως απο οτι το πρωτο τριμηνο) και υποφερω απο πολλους πονους στο ηβικο οστο (εκει που εχουμε τις τριχουλες) που δυσκολευομαι ακομα και να περπατησω ιδιως αν καθομαι πολλες ωρες:(

Το ειχα και στην πρωτη μου εγκυμοσυνη αλλα μετα τον 6ο μηνα..

Τον τραχηλο πως ακριβως τον μετρανε; δεν μου εκανε καποια μετρηση η γιατρος μου ουτε και στην αυχενικη μου ειπε οτιδηποτε για αυτο το θεμα..

Καλημέρα Anastasia σιγουρα ο γιατρός μετραει τον τράχηλο σου καθε φορα που κανεις υπερηχο.Στα χαρτιά που σου δίνει πιθανών να το γράφει. Απλα αν είναι καλός στα εκατοστά που το θέλει μπορεί να μην αναφέρει και τίποτα αφού όλα είναι καλά.

Ο δικός μου απο την αρχή το ανεφερε σε κάθε εξέταση οποτε και παρατήρησα την αλλαγή.

Υπομονή με τις αναγουλες θα περάσουν σύντομα.

Με το καλό να ερθει και το δεύτερο μωρακι σου

Γεια σας! Καλωσορισατε Λιβελουλα και YellowGirl . Με το καλο τα μωρακια σας !Πηγα γιατρο την προηγουμενη εβδομαδα γιναμε 180γρ και 11εκ μεχρι τον πσινουλη. Ειδαμε και τσουτσουνακ οποτε παμε για αγορι ! Ευτυχως η μεγαλη μου που ηθελε αδελφη δεν την ενοιαξε ο μικρος στον κοσμο του οποταν παμε καλα. Περιμενω την β επιπεδου στις 22 του μηνα. Ουτε μενα δε μου λεει κατι για τον τραχηλο πιστευω πως επειδη ειναι ολα καλα. Τον ρωτησα και για ταξιδι με αεροπλανο γιατι καθε χρονο παμε στην πεθερα μου πιυ μενει σε χωριο στη Δραμα και μου πε αν ειναι να πας για να σκοτωθεις στις δουλειες ξεχνα το και ανακουφιστηκα γιατι δεν ηθελα να παω φετος. Θεω και γω μια φορα να παω να με περιποιουνται αλλοι και ειδικα φετος να ξεκουραστω θα ειμαι τοτε 25 εβδ. Δε συμφωνειτε ?;)

Διαφημίσεις

Hello κορίτσια. Καλωςόρισατε νεοφερμένες. Κ μεις είμαστε κοντά yellow girl εγώ έχω ΠΗΤ 09/11. Και γω προσπαθώ να καταλάβω το μικράκι μας αλλά δεν ξέρω τι γίνεται. Νιώθω που κ που μια κίνηση κάτω απ τον ομφαλό αλλά ποιος ξέρει τι είναι. Καλά να είναι τα μικράκια μας και ας αργήσουμε να τα νιώσουμε. Φιλιά σε όλες

Γεια σας και πάλι μανούλες!

Να ρωτήσω γιατι είμαι ασχετη με το θέμα.. Εμένα μου κάνει μόνο κοιλιακό υπέρηχο ο γιατρός. Μπορεί να μετρηθεί το μήκος του τραχήλου ή χρειάζεται κολπικός υπέρηχος; Ούτε εμένα πάντως μου έχει αναφέρει κάτι... Αλλά μην ανησυχείτε εφόσον είναι στα φυσιολογικά όρια!

Μπράβο για το αγοράκι ladyinred! Τώρα έχω αρχίσει και εγώ να αναρωτιέμαι για το φύλο... Ο μικρός μου την έχει δει προστατευτικός μεγάλος αδελφός και θέλει αδελφούλα... Για να δούμε...

Εν τω μεταξύ, παραπονιόμουν ότι δεν φαίνεται η κοιλιά μου και ξαφνικά έχω "πετάξει" μια κοιλίτσα... κανονικότατη!:-P

YellowGirl όντως ξεθαρρεύουμε στο δεύτερο τρίμηνο, αλλά θέλει λίγη προσοχή.. όλα με μέτρο! Εγώ λέω να αρχίσουμε να κάνουμε κανένα μπανάκι να χαλαρώσουμε λίγο... :cool: (όσο το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις!!!)

dph2p2.pngRGM7p2.png

Καλημέρα και από μενα και καλωσήρθανε τα καινούρια κορίτσια! Με το καλό τα μωράκια σας!! Δεν γράφω συχνά αλλά σας διαβάζω κάθε μέρα! Τώρα που είναι μηνιαία τα ραντεβού μας με τον γιατρό μιας και είμαστε στο δεύτερο τρίμηνο (18 εβδομάδων), νιώθω ότι δεν περνάει ο καιρός για να δω το ζουζουνάκι μου!

Χτες πήγαμε και όλα καλά! Είναι 200 γρ.!

Έχει κάνει κάποια από εσάς CRP στις εξετάσεις που κάνετε κάθε μήνα?

uV4Wp2.png

JmGUp2.png

KyXNp2.png

Καλημέρα!

Λοιπόν ο τράχηλος μετριέται και από πάνω αλλά καλύτερη εικόνα παίρνεις με τον κολπικό υπέρηχο.

Είναι σημαντική μέτρηση όπως και ο έλεγχος των αμνιακών.

Τελευταία μέτρηση τραχήλου θυμάμαι ήταν 43χιλ. ή 4,3 εκ αν το λάβουμε σε εκατοστά.

YellowGirl ναι είναι το πρώτο μου μετά από προσπάθειες 13 μηνών! Ήρθε έτσι απλά το μοναδικό μήνα που ορκιζόμουν ότι θα αδιαθετήσω και μας άφησε μ@λ@κες!!!

Επόμενο ραντεβού για εμάς είναι στις 10/6 οπότε και θα έχω μόλις μπει στον 5ο μήνα. Άντε να δούμε και το φύλο επιτέλους!

pregnant-1422856800z6z1426136400z0.png

Αχ αυτες οι ορμονες της εγκυμοσυνης...

Εχω γινει τρομερα ευσυγκινητη.. κλαιω απο χαρα με το παραμικρο..

Το πιο ομορφο ειναι οτι εκει που τρεχω στη δουλεια κ πιεζομαι, ξαφνικα νιωθω τοση ευτυχια κ χαρα που δεν με απασχολει τιποτα αλλο!!

Εμας η μικρουλα εκανε πολυ νωρις εμφανη την παρουσια της! Το αγορακι μας το ειχα νιωσει τη 14η εβδομαδα επισης νωρις! Η μπουμπου μιας κ δευτερη εδωσε το παρον απο τη 12η..

Πραγματικα δεν το πιστευα κ το ειπα στο γιατρο μου οτι εχω αυτη την εντυπωση.. Μας ειπε πως συνιθιζεται στη δευτερη εγκυμοσυνη να νιωθεις νωριτερα το μωρακι..

Ειμαι σιγουρη οτι σε πολλες απο εσας σας εχει δωσει κλωτσιτσα το νινακι σας απλα δεν εχετε καταλαβει οτι ειναι αυτο!!

Στις πρωτες εβδομαδες νιωθεις απλα οτι σκαει μια μπουρμπουληθρα στην κοιλιτσα σου.. Ενα βελουδινο αγγιγμα... Μια μαγεια!!!

CVOEp3.png

jgkXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...