Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Νοεμβρίου 2015

kaity

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!

Πωλινα μου αυτα τα τραβηγματα και τα πονακια τα εχω και εγω αρκετα πολυ πολυ χαμηλα και χτυπανε και στους προσαγωγους. Μπορει να παιζει ρολο το οτι ειναι αρκετα μεγαλη η κοιλια μου και καθομαι αρκετη ωρα στη δουλεια. Ειναι αλλο ενα παραξενο συμπτωμα καθως δεν τα ειχα καθολου στην πρωτη εγκυμοσυνη. Φυσικα θα παιζει και ρολο το γεγονος οτι τοτε ημουν 25 και τωρα ειμαι σχεδον 33...

Προσπαθησε να μην κουραζεσαι πολυ, αν και ξερω οτι με ενα μικρακι δυο χρονων στο σπιτι μια κουβεντα ειναι;)

Κυριακουλα μου το πρωτο μου μωρο το ενιωσα γυρω στις 17-18 εβδομαδες αποτι θυμαμαι.. Αυτη τη φορα ειναι πολυ διαφορετικα, μολις εκλεισα τις 12 εβδομαδες αρχισα να νιωθω στη μεση της κοιλιας κατω απο τον αφαλο (εκει ακριβως που ειναι το μωρο) ενα αισθημα σαν κουβαρακι και σαν μικρο φτερουγισμα. Στην αρχη ηταν ανεπαισθητο το ενιωθα μονο το βραδυ οταν ξαπλωνα ανασκελα και ημουν ηρεμη και νομιζα οτι ηταν το εντερο, μετα ομως σιγουρευτηκα οτι ειναι το μωρο γιατι με τις μερες γινοταν πιο εντονο και πιο συχνο και παντα στο ιδιο σημειο.

Δυστυχως στην αρχη δεν ηταν ευχαριστο καθώς λογω στιγματος επρεπε να κανω CVS για να σιγουρευτουμε οτι ειναι καλα το μωρο και ετσι δεν το χαρηκα οσο επρεπε..

1ePpp3.png

kOTkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια!!!με την αυχενικη ολα πηγαν καλα αλλα φυλλο δεν ειδαμε!!μας την εσκασε το μικρουλη μας!!τελικα ΠΗΤ εχω 3-12-15.κριμα και οτι σας συνηθισα.αρα τωρα μεταφερομαι στις μανουλες Δεκεμβριου!!!χαρηκα που σας γνωρισα!!!!!καλη εγκυμοσυνη και με το καλο να σας ερθουν τα μωρακια σας!!σας φιλωωωω

Συγχαρητήρια depy! και πού ξέρεις; μπορεί να είσαι κι εσύ μια μανούλα Νοεμβρίου τελικά... Με το καλό...να είναι γερό το μωράκι σου και να έχεις μία πολύ πολύ όμορφη εγκυμοσύνη!

dph2p2.pngRGM7p2.png

Συγχαρητήρια depy! και πού ξέρεις; μπορεί να είσαι κι εσύ μια μανούλα Νοεμβρίου τελικά... Με το καλό...να είναι γερό το μωράκι σου και να έχεις μία πολύ πολύ όμορφη εγκυμοσύνη!

ΑΝΑΤΗ MOY το πιο πιθανο ειναι να ειμαι τελη νοεμβριου γιατι εχω οπισθια μητρα γενικα και λενε οπως και γεννησε και η αδερφη μου οτι δεν το παιρνουν ολο το μηνα οσες εχουν οπισθια μητρα.τωρα τι να πω θα δειξει.απλα το πιο σωστο ειναι να μεταφερθω στο Δεκεμβρη οσο και να σας εχω συμπαθησει και συνηθισει ολες εδω:(:(:(.τεσπα δεν πειραζει θα τα λεμε μωρε που και που απο εδω.σημερα παιρνω και γενικη αιματος να δω αν ανεβηκε ο αιματοκριτης μου.μακαρι να εχει βαλει ο θεουλης το χερι του να εχει ανεβει!!!πφφφφφφ.φιλια κοριτσια και ΑΝΑΤΗ MOY!!:):):):)

Επιτελους ηρθα κ εγω στην ομορφη παρεουλα σας!

Ειμαι εκγυος στο 2ο θαυματακι μας κ το περιμενουμε πως κ πως!!

Πητ εχω 24/11 κ θα γεννησω με καισαρικη σιγουρα λιγο νωριτερα!

Φυλο ακομα δεν ξερουμε σιγουρα ομως περιμενουμε απο μερα σε μερα τα αποτελεσματα καποιων εξετασεων μαζι με της αυχενικης οποτε τοτε θα μαθουμε!!

Ευχομαι να εχουμε ολες ομορφες κ τελειομηνες εγκυμοσυνες κ υγιεστατα μωρουλακια!!

CVOEp3.png

jgkXp3.png

Διαφημίσεις

Καλ ως ήρθατε τα νέα κορίτσια! Depy καλώς να δεχτείς το μωρακι σου κι όλα θα πάνε τέλεια! !!!! Σήμερα πήγα στον γιατρό επίσκεψη! ! Όλα τέλεια! ! Χάρηκα αααα που το είδα! ! Είμαι 16w και 5d!! Κουνιόταν και χόρευε σαν τρελό. .αλλά μας κρύφτηκε και δεν φάνηκε το φυλο. γιατί είχε βάλει τον ομφάλιο λώρο αναμεσα στα ποδαράκια του.. Θα μάθουμε είπε σε τρεις βδομάδες που χω πάλι ραντεβού. .στις 17ιουνη!!!! Ελπίζω κι όλες οι κοπέλες κι όλα ταμωράκια σας να ναι καλά! !!!! ☺☺

[sIGPIC][/sIGPIC]

My life is a real dream!!

Γεια σας!

Καλως ήρθες Λιβελουλα! Εύχομαι να πάνε όλα τέλεια!

Φαίνεται πως ο 4ος μήνας είναι πολύ ήρεμος.. και όλα κυλούν ομαλά... Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Εμένα με ταλαιπωρεί λίγο η μέση μου εδώ και μέρες και δεν ξέρω πώς να ανακουφιστώ.. Φαντάζομαι πως οι αλοιφές κτλ δεν θα επιτρέπονται και έτσι προσπαθώ να βολευτώ με μαξιλάρια.. Το χειρότερο όμως είναι στη δουλειά.. Εδώ δεν υπάρχει τρόπος... πιάνομαι απίστευτα!

dph2p2.pngRGM7p2.png

Καλησπέρα κορίτσια. Καλώς ορισατε οι νεοφερμένες. Και μεις σήμερα πήγαμε γιατρό και είμαστε μια χαρά αν και κάναμε ντροπές και είχαμε πλάτη :P. όντως ήρεμος ο 4ος μήνας και εδ'ω που τα λέμε μακάρι να συνεχιστεί έτσι χαλαρά. Καλά να είμαστε ολες και τα μικράκια μας.

Καλησπερα σε ολες. Καλωσόρισες Λιβελούλα.

Είχαμε και εμείς γιατρο σημερα. Ευτυχώς όλα φαίνονται να πηγαινουν καλά.

Ειδαμε και το πλασματακι μας. Κινουνταν συνεχώς. Αλλα δεν καταφεραμε να δουμε φυλλο ακόμη. Ισος την επόμενη φορά.

Εγω έβαλα και το πρώτο μου κιλό!! :(:(

anath Για τους πόνους στη μεση αυτό που ξερω εγω είναι οτι κανει καλο το περπατημα |τουλαχιστον 20-30 λεπτα την ημερα| . Αλλα ειναι φυσιολογικο νομίζω να έχουμε καποιους μικρούς πόνους. Το σώμα μας αλλαζει καθε μερα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα σε ολες. Καλωσόρισες Λιβελούλα.

Είχαμε και εμείς γιατρο σημερα. Ευτυχώς όλα φαίνονται να πηγαινουν καλά.

Ειδαμε και το πλασματακι μας. Κινουνταν συνεχώς. Αλλα δεν καταφεραμε να δουμε φυλλο ακόμη. Ισος την επόμενη φορά.

Εγω έβαλα και το πρώτο μου κιλό!! :(:(

anath Για τους πόνους στη μεση αυτό που ξερω εγω είναι οτι κανει καλο το περπατημα |τουλαχιστον 20-30 λεπτα την ημερα| . Αλλα ειναι φυσιολογικο νομίζω να έχουμε καποιους μικρούς πόνους. Το σώμα μας αλλαζει καθε μερα.

Vio.tz μπράβο σας!!!! Πολύ όμορφα νέα! ! Κι εμάς παρόμοια μας κρυβόταν και πάλι δεν είδαμε φυλο!! Και εγώ επίσης πήρα ένα κιλό! ! Επιτέλους !! είναι καλο απ όσο είπε κι ο γιατρός. .Οπότε πρέπει να χαιρόμαστε αγαπητή μου!!! :)

Anath αγαπητή ισχύει. .. πολύ ξεκούραση και αρκετό περπάτημα κάθε μέρα! ! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

My life is a real dream!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια μου τι κανετε?

εμεις τρεχουμε με τη μετακομιση και δεν εχω πολυ χρονο για να μπαινω να σας διαβαζω.. χαιρομαι που βλεπω πως ειστε ολες καλα!

Λιβελουλα καλωηρθες! ποσο ειναι το πρωτο σου παιδακι?

Εγω αυριο εχω γιατρο για να δουμε ποσο μεγαλωσε το νινι μας :rolleyes: κουβαριαζει σε μια γωνιτσα της κοιλιας μου και φαινεται πολυ αστειο... και νομιζω πως προχθες εφαγα τη πρωτη μου κλωτσια αλλα δεν ειμαι και 100% σιγουρη!

αυτα τα νεα μου! φιλακια σε ολες τις φουσκωτες κοιλιτσες!

oYNBp2.png

Αχ κοριτσακια μου τι γλυκο καλωσορισμα!!

Τελικα περιμενουμε ενα κοριτσακι!!! Χαρηκαμε πολυ που ειναι καλα κ πολυ θελουμε να την αγαπησει ο αδερφουλης της οσο εμεις!

Linaki μου το πρωτο μας θαυματακι ειναι 2 χρονων!

Κατα τ'αλλα κ για εμας δοξα τω θεο ο μηνας κυλαει ηρεμα!

Το μονο μικροθεματακι που εχω ειναι οτι μολις φαω (που τρωω πολυ κ λαιμαργα) η κοιλιτσα μου τσιτωνει κ σαν να τσουζει πανω απο τον αφαλο..

Το καταλαβαινω οτι ειναι απο το στομαχι κ θα προσπαθησω να τρωω μικροτερα γευματα...

Γιατρο εχουμε παλι σε μια μιση εβδομαδα που θα μας μετρησει τη μπουμπου κ θα ζυγισει κ εμενα.... γκρρρρ!!

CVOEp3.png

jgkXp3.png

Καλημέρα κορίτσια και απο εμένα.

Καλώς ήρθαν οι καινούριες κοπέλες. Με το καλό τα μωράκια σας!

Εμείς είμαστε καλά και μπορώ πια με σιγουριά να πω οτι έχω αισθανθεί τις πρώτες κλωτσιές:):):):):)

age.png

preg.png

υπεροχα νεα Λιβελουλα μου! καποια στιγμη πρεπει να φτιαξουμε και ενα πινακακι που το εχουμε παραμελησει εντελως... αχ αυτο το ζυγισμα στο γιατρο ειναι λιγο ζορι :P και εγω εχω το ιδιο προβλημα επειδη λογω χρονου τροω μια δυο φορες τη μερα και τρωω τον αμπακο και μετα με ποναει το στομαχι μου....

Σημερα ξυπνησε ο γιοκας μου πρωι πρωι και μιλουσε στη κοιλια μου και ενω ειχα 2 μερες να αισθανθω κατι και ανυσηχουσα ξυπνησε και το μικρουλι μας και κινηθηκε κοντα στον αδερφουλη του ηταν απιστευτο πολυ συγκινηθηκα :rolleyes:

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...