Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Νοεμβρίου 2015

kaity

Recommended Posts

Καλωσηρθες Αναστασια! Με το καλο το μωρακι σου!

Εγω εχω ακριβως το ιδιο λαχανιασμα, αλλα συνοδευεται απο ταχυκαρδια (εχω φτασει 120 παλμους σε ηρεμια) κ τελικα ανακαλυψα υπερθυρεοειδισμο.. Δεν λεω οτι εχεις το ιδιο, απλα αν τυχον δεν εχεις κανει εξετασεις (κυριως TSH) να το ψαξεις, αν κ μπορει ν ειναι φυσιολογικο συμπτωμα εγκυμοσυνης... Ρωτα κ το γιατρο σου αλλα μην ανησυχεις!

dph2p2.pngRGM7p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια μου. Χάθηκα αλλά είχαμε θέμα με το internet. Πως είμαστε? Εμείς όλα καλά. Έχω κ Παρασκευή ραντεβού με τη γιατρό για να δούμε πως παέι το μικράκι μας και να κανονίσουμε για β επιπέδου. Εσείς κάθε πότε πάτε στο γιατρό?

Καλωσηρθες Αναστασια! Με το καλο το μωρακι σου!

Εγω εχω ακριβως το ιδιο λαχανιασμα, αλλα συνοδευεται απο ταχυκαρδια (εχω φτασει 120 παλμους σε ηρεμια) κ τελικα ανακαλυψα υπερθυρεοειδισμο.. Δεν λεω οτι εχεις το ιδιο, απλα αν τυχον δεν εχεις κανει εξετασεις (κυριως TSH) να το ψαξεις, αν κ μπορει ν ειναι φυσιολογικο συμπτωμα εγκυμοσυνης... Ρωτα κ το γιατρο σου αλλα μην ανησυχεις!

Και εγω μια απ τα ιδια Anath μου.. πολλη ταχυκαρδια και λαχανιασμα.τον πηρα σημερα και μου ειπε οτι εφοσον δεν ειχα προβλημα με το θυρεοειδη πριν 1 χρονο που εκανα αναλυση, οτι πιθανον να ειναι φυσιολογικο λογω εγκυμοσυνης. Αλλα μου ειπε να κανω και μια εξεταση για TSH για να μου φυγει το αγχος...θα δειξει..

Εμενα μου ειπε καθε τρεις βδομαδες να πηγαινω καθως εχω κανει την αυχενικη.

1ePpp3.png

kOTkp3.png

Και εγω μια απ τα ιδια Anath μου.. πολλη ταχυκαρδια και λαχανιασμα.τον πηρα σημερα και μου ειπε οτι εφοσον δεν ειχα προβλημα με το θυρεοειδη πριν 1 χρονο που εκανα αναλυση, οτι πιθανον να ειναι φυσιολογικο λογω εγκυμοσυνης. Αλλα μου ειπε να κανω και μια εξεταση για TSH για να μου φυγει το αγχος...θα δειξει..

Εμενα μου ειπε καθε τρεις βδομαδες να πηγαινω καθως εχω κανει την αυχενικη.

Ναι να κάνεις.. να είσαι σίγουρη!

Εγώ πηγαίνω κάθε 4 εβδομάδες, βλέπει τις εξετάσεις μου, βλέπουμε λίγο και το μωρό, αλλά πολύ λίγο ρε κορίτσια... ίσα που βλέπω την καρδούλα του, μετράμε μήκος και αυτό είναι όλο... εσείς βλέπετε πιο αναλυτικα? Τώρα στις 8/6 έχω ραντεβού! Κατα τα άλλα τους μεγάλους υπέρηχους τους κάνω σε άλλο γιατρό, και θα κλείσω ραντεβού για β επιπέδου αρχές Ιουλίου..

dph2p2.pngRGM7p2.png

Διαφημίσεις

Και εμένα το ιδιο κανει μετρα το μηκος και ακουμε την καρδουλα για λιγα δευτερολεπτα..Και εγω στις 8/6 εχω ραντεβου;)

Βρε κοριτσια σας αγχωνει και εσας τοσο πολυ η Β επιπεδου?

Εγω ειχα ενα μεγαλο αγχος για τη ληψη τροφοβλαστη (εχουμε και οι δυο το στιγμα) και τωρα που περασε αυτο βρηκα αλλο να αγχωνομαι...:confused:

1ePpp3.png

kOTkp3.png

Καλησπερα εγκυουλες μου τι κανετε?

Μπηκαμε πια ολες στο 2ο τριμηνο, πως πατε με συμπτωματα? Εμενα ευτυχως περασαν οι αναγουλες και οι υπνηλιες... Σημερα εχω τραβηγματα κ πονακια στη κοιλια δεν ξερω τι ειναι... μαλλον κουραση...

Αυτο με το λαχανιασμα το χω και εγω σε αυτη την εγκυμοσυνη Αναστασια μου αλλα το αποδιδω στα 15 εξτρα κιλα που εχω σε συγκροιση με τα κιλα που ημουν οταν εμεινα εγκυος στο πρωτο μου :( ελπιζω να μην παρω πολλα τωρα...

Και εγω παω καθε 3-4 εβδομαδες στο γιατρο μου και μεχρι να αρχισει να δινει καθημερινα το παρων του το μικρακι με τρωει η αγωνια.... δεν το αισθανομαι πολυ ακομη.. αντε να το αισθαμθω σαν ενα γλυκο μπυδιασμα μια φορα τη μερα και αν... διαβασα πως παιζει ρολο ο πλακουντας που ειναι προσθιος στη δικη μου περιπτωση.. δηλαδη ειναι μπροστα στη μητρα και μειωνει την αισθηση των κινησεων του μωρου..

πω πω βρε κοριτσια εφτασα 17 εβδομαδων κιολας σχεδον στα μισα... νερακι περναει αυτη η εγκυμοσυνη...

oYNBp2.png

Καλησπέρα κ απο μενα!

Ο γιατρός πλέον με βλέπει περίπου κάθε μήνα, μου γράφει εξετάσεις, βλέπουμε το μωρό, το βγάζουμε φωτο, απλές κ 3D κ οταν χορτάσουμε χάζι τελειώνει!

Τσιμπηματάκια εχω πολλά απο προχθές, δεν το εχω νιώσει ακόμα κ ανυπομονώ!

Β επιπέδου λογικά θα κανονίσω μόλις κανουμε το επόμενο ραντεβού στις 10/6 κ προβλέπεται να γινει γύρω στα τέλη Ιουνιου με αρχές Ιουλίου.

Και μετα έρχεται η καμπύλη!!!

Αυτά τα νεα μου εν ολίγοις!

Καλό βράδυ!

pregnant-1422856800z6z1426136400z0.png

Καλημέρα!

Κορίτσια κι εγώ έχω τραβηγματάκια, αλλά αντανακλούν και στη μέση μου και πονάω αρκετά...

Ανκ το πρώτο μου παιδάκι το ένιωσα με σιγουριά στην 20η εβδομάδα, αλλά συνειδητοποίησα ότι αυτή την αίσθηση οτι κάτι "κολυμπάει" μέσα μου την είχα ήδη από την 18η... απλά δεν καταλάβαινα τι είναι... Οπότε, να έχεις το νου σου για το μικρό "ψαράκι"!

Tώρα, ως έμπειρη -υποτίθεται- νομίζω ότι το έχω αισθανθεί... αλλά πάλι δεν είμαι σίγουρη... πού θα πάει;;; θα μεγαλώσουν και θα αρχίσουν να κλωτσάνε...

dph2p2.pngRGM7p2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

εγω σημερα 16.00 παω για την αυχενικη και εχω πολυ αγωνια.να πανε ολα καλα και μακαρι να δουμε φυλλο!!!!!!!!!!!!!!:):):)

εγω γενικα δεν εχω συμπτωματα τιποτα μονο λιγο υπνηλια αλλα τετοια ειχα και πριν:):)ειμαι υπναρου γενικα!!!αφου ολοι μου λενε κοιμησου τωρα που μπορεις γιατι μετα!!!!πφφφφφφ δεν πειραζει θα το αξιζει το μωρακι μου.τις τελευταιες μερες μονο με εχει πιασει τρελο φτερνισμα βρε κοριτσια(40 φορες την ημερα) και μετα στο καπακι συναχι και μπουκωμα.και το μπουκωμα με πιανει το βραδυ πιο πολυ και εκει να δειτε γλεντια που δεν μπορω να κοιμηθω αφου δεν αναπνεω καλα.αφου δεν αντεξα χτες και εβαλα μια σταλια αλλα πολυ λιγο αποσυμφορητικο:?.δεν γινοταν βρε κοριτσια.ελπιζω να μην εβλαψε το μωρακι μου.θα πω του γιατρου να μου δωσει κατι σημερα.εγω την κυριακη κλεινω 3 μηνα και μπαινω στον 4.ποτε θα το νιωσω εγω το μωρακι μου αραγε??

Διαφημίσεις

depyfr το ίδιο μπούκωμα είχα πριν 10 μέρες και μου κράτησε καμιά βδομάδα. Επειδή δεν ήθελα να πάρω αποσυμφορητικό με φαρμακευτική ουσία, πήρα physiomer που είναι ουσιαστικά αλατόνερο και κάνει και για μωρά. Δοκίμασε το. Εντάξει δεν κάνει και θαύματα, αλλά κάπως βοηθάει. Καλή επιτυχία στην αυχενική σας. Με το καλό να έχεις τις ευχάριστες απαντήσεις.

depyfr το ίδιο μπούκωμα είχα πριν 10 μέρες και μου κράτησε καμιά βδομάδα. Επειδή δεν ήθελα να πάρω αποσυμφορητικό με φαρμακευτική ουσία, πήρα physiomer που είναι ουσιαστικά αλατόνερο και κάνει και για μωρά. Δοκίμασε το. Εντάξει δεν κάνει και θαύματα, αλλά κάπως βοηθάει. Καλή επιτυχία στην αυχενική σας. Με το καλό να έχεις τις ευχάριστες απαντήσεις.

Το προσπαθησα με αυτο αλλα δεν μου εκανε κατι εμενα.δεν το μπορω κιολας να σου πω την αληθεια!!πφφφφφφφφ.θα δω τι θα μου πει ο γιατρος.ειναι αλεργικο ειναι κρυωμα??δεν μπορω να καταλαβω.

εσυ σε ποιον μηνα εισαι???εχεις κανει αυχενικη???:)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

εγω σημερα 16.00 παω για την αυχενικη και εχω πολυ αγωνια.να πανε ολα καλα και μακαρι να δουμε φυλλο!!!!!!!!!!!!!!:):):)

εγω γενικα δεν εχω συμπτωματα τιποτα μονο λιγο υπνηλια αλλα τετοια ειχα και πριν:):)ειμαι υπναρου γενικα!!!αφου ολοι μου λενε κοιμησου τωρα που μπορεις γιατι μετα!!!!πφφφφφφ δεν πειραζει θα το αξιζει το μωρακι μου.τις τελευταιες μερες μονο με εχει πιασει τρελο φτερνισμα βρε κοριτσια(40 φορες την ημερα) και μετα στο καπακι συναχι και μπουκωμα.και το μπουκωμα με πιανει το βραδυ πιο πολυ και εκει να δειτε γλεντια που δεν μπορω να κοιμηθω αφου δεν αναπνεω καλα.αφου δεν αντεξα χτες και εβαλα μια σταλια αλλα πολυ λιγο αποσυμφορητικο:?.δεν γινοταν βρε κοριτσια.ελπιζω να μην εβλαψε το μωρακι μου.θα πω του γιατρου να μου δωσει κατι σημερα.εγω την κυριακη κλεινω 3 μηνα και μπαινω στον 4.ποτε θα το νιωσω εγω το μωρακι μου αραγε??

Depy για το βουλώνω της μύτης θαλασσινό νερό (για εγκυους) απ το φαρμακείο! !αυτό που αναφέρει η balou !το physioner ! Εχει κι αλλα παρε καποια αλλη μαρκα!Κι εμένα αυτό μου δώσε και κάνει δουλειά! ! Φαντάσου έχω διάφραγμα στην μύτη κι όταν το περνω νιώθω καλύτερα! ! Καλή αυχενική να έχεις! !!! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

My life is a real dream!!

Γεια σας κορίτσια. Κ γω προσπαθω να καταλάβω το μικράκι μας αλλα τπτ ακόμη. Εσείς οι έμπειρες τι λέτε? Κανένα σημάδι? Σε ποιά εβδομάδα περίπου αρχίζουμε κ το νιώθουμε?

depyfr εγώ έκανα αυχενική πριν δύο βδομάδες και ήμουν 11εβδ. και 6ημέρες. Τα αποτελέσματα για τις τρισωμίες μου βγήκαν καλά. Αυτό όμως που με ανυσήχησε ήταν το ποσοστό για προεκλαμψία που μου δίνει 1 στα 123. Δεν ξέρω αν σε όλες τις αυχενικές σου δίνουν και αυτή την παράμετρο ή μήπως μόνο στο ΡΕΑ που την έκανα εγώ. Με άγχωσε λίγο σε σημείο να πάω και σε δεύτερο γιατρό. Ο οποίος με καθυσήχασε, όπως και ο δικός μου. Αλλα εγώ ήθελα και δεύτερη γνώμη. Επίσης στη μέτρηση του μήκους του εμβρύου μου έβγαλε ότι είναι 2 με 3 μέρες πίσω, σε σχέση με το μέσο όρο της ηλικίας του. Όταν όμως πήγα στον δεύτερο γιατρό μετά από μια εβδομάδα είχε μεγαλώσει αρκετά και το έδειχνε ο υπέρηχος 2 μέρες πιο μεγάλο. Αυτό σου το λεώ γιατί κολλάμε πολλές φορές σε κάτι βλακοδώς που τελικά είναι ανευ ουσίας και αγωνιούμε (ακόμα και αν μας καθυσηχάσει ο γιατρός).

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...