Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Νοεμβρίου 2015

kaity

Recommended Posts

ΖΩΗ μου ο καθε χαρακτηρας ειναι διαφορετικος.και μην ξεχνας οτι και οι αντρες τα βλεπουνε πολυ διαφορετικα απο εμας καποια πραγματα ουτως η αλλως.απλα μπορει να εχει αγχωθει για καποια αλλα πραγματακια μεσα στο μυαλο του που εσυ ουτε εχεις φανταστει.απλα οπως ειπαν και τα κοριτσια δωστου λιγο χρονο και χωρο και ολα θα πανε μια χαρα!!θα το δεις.ισως και εσυ τωρα με τις ορμονες τωρα να τα βλεπεις λιγο πιο υπερβολικα απο οσο πρεπει.:):):)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το σκονόγαλα το πίνουν όοοολα τα μωράκια αγαπητή! Θες δε θες! Είναι νόμος κρυφός στα μαιευτήρια!

Οπότε μια χαρά θα τη βγάλουμε όλες, roomed in or not!

Συγνώμη αλλά δεν συμφωνώ καθόλου.. Εμένα μου έφεραν το μωράκι μου, αμέσως μόλις το έντυσαν, δίπλα μου και το θήλασα, και από τότε δεν το άφησα από τα μάτια μου... ούτε άφησα καμία μαία ή νοσοκόμα να το αλλάξει, να το πλύνει, να το πάρει αγκαλιά.. αυτά είναι δουλειά της μαμας, του μπαμπά, άντε και της γιαγιας όταν θες να κάνεις ένα μπάνιο... Και σίγουρα δεν πήγα στο νοσοκομείο για να ξεκουραστώ και να κοιμηθώ!!! Εννοείται πως πρέπει να αναρρώσεις, αλλά πρέπει και το νεογέννητο να βρει το ρυθμό του, να συντονιστεί με τη μανούλα του..

Απο εκέι και πέρα είναι επιλογή της καθεμίας, δεν επιβάλει κανείς τίποτα.

Συγνώμη αλλά δεν συμφωνώ καθόλου.. Εμένα μου έφεραν το μωράκι μου, αμέσως μόλις το έντυσαν, δίπλα μου και το θήλασα, και από τότε δεν το άφησα από τα μάτια μου... ούτε άφησα καμία μαία ή νοσοκόμα να το αλλάξει, να το πλύνει, να το πάρει αγκαλιά.. αυτά είναι δουλειά της μαμας, του μπαμπά, άντε και της γιαγιας όταν θες να κάνεις ένα μπάνιο... Και σίγουρα δεν πήγα στο νοσοκομείο για να ξεκουραστώ και να κοιμηθώ!!! Εννοείται πως πρέπει να αναρρώσεις, αλλά πρέπει και το νεογέννητο να βρει το ρυθμό του, να συντονιστεί με τη μανούλα του..

Απο εκέι και πέρα είναι επιλογή της καθεμίας, δεν επιβάλει κανείς τίποτα.

Συμφωνω απολυτα μαζι σου!!!δεν εχω να πω κατι αλλο απλα η καθεμια εχει την αποψη της και δεν χρειαζεται να ειμαστε απολυτες.και την στιγμη που φερνεις ενα τετοιο πλασματακι στον κοσμο,για μενα,πρωτα σκεφτεσαι αυτο και μετα τον εαυτο σου.σε εχει αναγκη και ισως την μεγαλυτερη σε αυτην την φαση της ζωης του.:):):)

Θεωρώ ότι όταν κάποια κοπέλα ρωτάει μια γνώμη για κάτι όπως το rooming in, πρέπει να λέμε τι κάναμε εμείς στην αντίστοιχη περίπτωση, ή τι σκοπεύουμε να κάνουμε και όχι να απλώνουμε τη γνώμη μας για το τι πρέπει τάχα μου και τι δεν πρέπει. Φυσικά και θα ξεκουραστώ και θα κοιμηθώ, δεν τα κατάλαβα αγαπητή τα θαυμαστικά σου!

Τέτοιου είδους δηλώσεις του στυλ θα έπρεπε να επιβάλλεται νομίζω περιττεύουν γιατί το μόνο που καταφέρνουν είναι να κάνουν κάποια κορίτσια να αισθάνονται άσχημα! (Φυσικά όχι εμένα γιατί ξέρω τι θέλω και γιατί το θέλω).

Αυτά από εμένα!

Φιλικά πάντα.

pregnant-1422856800z6z1426136400z0.png

ΖΩΗ μου ο καθε χαρακτηρας ειναι διαφορετικος.και μην ξεχνας οτι και οι αντρες τα βλεπουνε πολυ διαφορετικα απο εμας καποια πραγματα ουτως η αλλως.απλα μπορει να εχει αγχωθει για καποια αλλα πραγματακια μεσα στο μυαλο του που εσυ ουτε εχεις φανταστει.απλα οπως ειπαν και τα κοριτσια δωστου λιγο χρονο και χωρο και ολα θα πανε μια χαρα!!θα το δεις.ισως και εσυ τωρα με τις ορμονες τωρα να τα βλεπεις λιγο πιο υπερβολικα απο οσο πρεπει.:):):)

Depy μου Σ ευχαριστώ πολύ! ! Έτσι θα του δώσω χρόνο κ χώρο. .αν όμως δεν αλλάξει ούτε μέτα από καιρό θα υπάρχει μάλλον πρόβλημα. . Ασε οι ορμόνες μεγάλο θέμα. ..όλα τα βλέπω πολύ τραγικά. ..άσε που πρώτη φορά έκοψα και τι τσιγάρο και είμαι τσίτα προσπαθώντας να ηρεμήσω γενικά! ! Σ ευχαριστώ πάντως αγαπητή μου!! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

My life is a real dream!!

αγαπητη Ανκ, ειναι δικαωμα σου να κανεις οτι θες οταν με το καλο ερθει το μωρακι σου στο κοσμο αλλα ως μια μητερα που θηλασε αποκλειστικα χωρις σκονογαλα το γιο της για 18 μηνες, και ως μελος σε πολλα γκρουπ θηλασμου στο λεω απο τωρα : αποκλειστικος θηλασμος + τριωρο δεν υπαρχουν.. ειδικα τους πρωτους μηνες στη ζωη ενος παιδιου.. απο κει και περα αν δεν σε πειραζει η μεικτη διατροφη μπορεις να ξεκουραζεσαι λιγο περισσοτερο στο μαιευτηριο. Αυτο δεν σε κανει κακια μαμα, ουτε επεσα να σε φαω ουτε και με νοιαζει στο ελαχιστο... απλα επειδη εδω πολλες κοπελες περιμενουν το πρωτο τους παιδακι καλο ειναι να ενημερωνονται σωστα και εγκαιρα.. λοιπον.. αποκλειστικος θηλασμος και rooming in πανε μαζι!

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

αγαπητη Ανκ, ειναι δικαωμα σου να κανεις οτι θες οταν με το καλο ερθει το μωρακι σου στο κοσμο αλλα ως μια μητερα που θηλασε αποκλειστικα χωρις σκονογαλα το γιο της για 18 μηνες, και ως μελος σε πολλα γκρουπ θηλασμου στο λεω απο τωρα : αποκλειστικος θηλασμος + τριωρο δεν υπαρχουν.. ειδικα τους πρωτους μηνες στη ζωη ενος παιδιου.. απο κει και περα αν δεν σε πειραζει η μεικτη διατροφη μπορεις να ξεκουραζεσαι λιγο περισσοτερο στο μαιευτηριο. Αυτο δεν σε κανει κακια μαμα, ουτε επεσα να σε φαω ουτε και με νοιαζει στο ελαχιστο... απλα επειδη εδω πολλες κοπελες περιμενουν το πρωτο τους παιδακι καλο ειναι να ενημερωνονται σωστα και εγκαιρα.. λοιπον.. αποκλειστικος θηλασμος και rooming in πανε μαζι![/QU

Εγω που δεν το ειχα μαζι μου τους ελεγα οτι ωρα και να ηταν 3 4 το ξημερωμα και μου το εφερναν. Και εγω θηλασα 32 μηνες αποκλειστικά και απο τοτε που το εκοψε δεν ε ει πιει ουτε σκονη ουτε φρεσκο οποτε δεν νομιζω οτι ειναι κανονας. Ειπαμε λεμε τη γνωμη μας ξαι ο καθενας κρινει και κανει..

αγαπητη Ανκ, ειναι δικαωμα σου να κανεις οτι θες οταν με το καλο ερθει το μωρακι σου στο κοσμο αλλα ως μια μητερα που θηλασε αποκλειστικα χωρις σκονογαλα το γιο της για 18 μηνες, και ως μελος σε πολλα γκρουπ θηλασμου στο λεω απο τωρα : αποκλειστικος θηλασμος + τριωρο δεν υπαρχουν.. ειδικα τους πρωτους μηνες στη ζωη ενος παιδιου.. απο κει και περα αν δεν σε πειραζει η μεικτη διατροφη μπορεις να ξεκουραζεσαι λιγο περισσοτερο στο μαιευτηριο. Αυτο δεν σε κανει κακια μαμα, ουτε επεσα να σε φαω ουτε και με νοιαζει στο ελαχιστο... απλα επειδη εδω πολλες κοπελες περιμενουν το πρωτο τους παιδακι καλο ειναι να ενημερωνονται σωστα και εγκαιρα.. λοιπον.. αποκλειστικος θηλασμος και rooming in πανε μαζι!

Και όμως η συννυφάδα μου θήλασε αποκλειστικά κ δεν ηταν το μωρό συνέχεια δίπλα της. Δεν ξέρω με τι τροπο έγινε αλλα έγινε πάντως στο Ιασώ συγκεκριμένα. Τώρα ψέμματα της είπαν δεν ξέρω αλλα το εχω παράδειγμα!

Συμφωνώ με τη σωστή ενημέρωση όπως λες, διαφώνησα με τις δηλώσεις που έγιναν σε κάποια σημεία. Εκει κ μονο έγκειται η ένσταση μου. Όλες καλές μανούλες ειμαστε κ φαινεται απο το οτι προσπαθούμε να ενημερωθούμε κ ρωτάμε κ μοιραζόμαστε απόψεις κ χίλια δυο.

Νομίζω το εξαντλήσαμε το θεμα τι λες;

Πότε με το καλό έχουμε τη β επιπέδου;

αγαπητη Ανκ, ειναι δικαωμα σου να κανεις οτι θες οταν με το καλο ερθει το μωρακι σου στο κοσμο αλλα ως μια μητερα που θηλασε αποκλειστικα χωρις σκονογαλα το γιο της για 18 μηνες, και ως μελος σε πολλα γκρουπ θηλασμου στο λεω απο τωρα : αποκλειστικος θηλασμος + τριωρο δεν υπαρχουν.. ειδικα τους πρωτους μηνες στη ζωη ενος παιδιου.. απο κει και περα αν δεν σε πειραζει η μεικτη διατροφη μπορεις να ξεκουραζεσαι λιγο περισσοτερο στο μαιευτηριο. Αυτο δεν σε κανει κακια μαμα, ουτε επεσα να σε φαω ουτε και με νοιαζει στο ελαχιστο... απλα επειδη εδω πολλες κοπελες περιμενουν το πρωτο τους παιδακι καλο ειναι να ενημερωνονται σωστα και εγκαιρα.. λοιπον.. αποκλειστικος θηλασμος και rooming in πανε μαζι![/QU

Εγω που δεν το ειχα μαζι μου τους ελεγα οτι ωρα και να ηταν 3 4 το ξημερωμα και μου το εφερναν. Και εγω θηλασα 32 μηνες αποκλειστικά και απο τοτε που το εκοψε δεν ε ει πιει ουτε σκονη ουτε φρεσκο οποτε δεν νομιζω οτι ειναι κανονας. Ειπαμε λεμε τη γνωμη μας ξαι ο καθενας κρινει και κανει..

Ουαου πολύ σπάνιο! Μπράβο!

Επειδή ειμαι κ λιγο χαζή, όταν λεμε αποκλειστικός θηλασμός για 32 μήνες εννοείς οτι έτρωγε κ αλλες τροφές απλα το γάλα ηταν από το στήθος έτσι;

Καλωσηρθες Αναστασια μου με το καλο το αγορακι σας και απο εδω λοιπον! χαιρομαι που θα τα λεμε και εδω :)

Ανκ μου φυσικα και το εξαντλησαμε το θεμα. Ισως ειναι και τα βιωματα του καθε ενα η οι εμπιρειες που εχει ακουσει.. Οπως και να χει εδω ειμαστε για να μοιραζομαστε αυτο το υπεροχο ταξιδι και οχι για να παρεξηγουμε η μια τον γραπτο λογο της αλλης :rolleyes:

Β επιπεδου εγω εχω στις 21/6 😊 εσεις?

oYNBp2.png

Ουαου πολύ σπάνιο! Μπράβο!

Επειδή ειμαι κ λιγο χαζή, όταν λεμε αποκλειστικός θηλασμός για 32 μήνες εννοείς οτι έτρωγε κ αλλες τροφές απλα το γάλα ηταν από το στήθος έτσι;

Ναι φυσικκαι μη φανταστείς οτι ειχα πολυ. Τέλος πάντων μας γυρισε και λιγο μπουμεραγκ ολη η ιστορία.

Εγω παωσε ενα μηνα ακριβώς για β επιπεδου και δε θα ειμαι καν 21 εβδ σημερα που τα λογαριασα . Λετε να πειράζει ;

Διαφημίσεις

Ευχαριστω κοριτσια για το καλωσορισμα!

Θελω την αποψη σας σχετικα με την αποτριχωση,συγκεκριμενα εγω εδω κ λιγα χρονια εκανα laser σε ολο το σωμα,τωρα εδω κ δυο μηνες δεν εχω κανει κ εχω γινει αρκουδακι,ειδικα στο προσωπο λογω ορμονων..

Αποτι ξερω απο φιλες μου την απεφευγαν καθολη τη διαρκεια τηε εγκυμοσυνης κ εκαναν με αλλους τροπους..

Φυσικα θα ρωτησω κ το γιατρο αλλα θα ηθελα να ξερω κ την δικη σας αποψη η την εμπειρια σας με το laser στην εγκυμοσυνη.

1ePpp3.png

kOTkp3.png

Θελω την αποψη σας σχετικα με την αποτριχωση,συγκεκριμενα εγω εδω κ λιγα χρονια εκανα laser σε ολο το σωμα,τωρα εδω κ δυο μηνες δεν εχω κανει κ εχω γινει αρκουδακι,ειδικα στο προσωπο λογω ορμονων..

Αποτι ξερω απο φιλες μου την απεφευγαν καθολη τη διαρκεια τηε εγκυμοσυνης κ εκαναν με αλλους τροπους..

Φυσικα θα ρωτησω κ το γιατρο αλλα θα ηθελα να ξερω κ την δικη σας αποψη η την εμπειρια σας με το laser στην εγκυμοσυνη.

Καλώς ήρθες στην παρέα Αναστασια και με το καλό να έρθει το μωρακι σου!! Εγώ προσωπικά απ΄οσο ξερω δεν επιτρέπεται οποιοδήποτε είδος laser είτε ειναι για αποτριχωση είτε ειναι για αλλού τύπου θεραπείες.. Ρωτά φυσικά και τον γιατρό σου όπως είπες αν και μαλλον θα απογοητευτεις απο την απάντηση του.. Sorry! :(

Λοιπόν εγώ ρώτησα το γιατρό γιατί κ εγώ κανω λεηζερ στα πόδια, μασχάλη κ μπικίνι κ μου ειπε να κανω άφοβα κ μπορω να βάλω κ ξυλοκαινη αν θέλω γιατι στην ευαίσθητη περιοχή με ποναει λιγο κ παντα έβαζα.

Το λεηζερ όπως μου εξήγησε κ ο δερματολόγος δεν εισχωρεί βαθιά στο δερμα.

Και η συννυφάδα μου σε άλλο γιατρό που ηταν την ειχε αφήσει επίσης να κανει.

Φυσικά εσυ θα συμβουλευτεις το δικό σου γιατρό.

Ευχαριστω κοριτσια!!

Θα ρωτησω το γιατρο και θα πραξω αναλογα..μπορει να κανω μονο το προσωπο κ μασχαλες που δεν ειναι μεγαλες επιφανειες..

Ενα περιεργο συμπτωμα που ειχα σε αυτη την εγκυμοσυνη ειναι οτι κουραζομαι πααααρα πολυ ευκολα. Δηλαδη με το παραμικρο που θα κανω λαχανιαζω κ ειναι σαν να εκανα μιση ωρα γυμναστικη.

Για παραδειγμα τωρα το μεσημερι εφτιαξα λαζανια που ειναι αρκετα μπελαλιδικα κ οταν τελειωσα ειχα λαχανιασει τοσο πολυ λες κ ετρεξα 100αρι!

Εχει καποια απο σας το ιδιο;φυσικα θα ρωτησω κ το γιατρο.

1ePpp3.png

kOTkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...