Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Νοεμβρίου 2015

kaity

Recommended Posts

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις απαντήσεις σας. Και εγω είμαι 99% σίγουρη οτι θα πάω σε rooming in καθώς ήδη γνωρίζω τη διαδικασία του μπάνιου και της γενικότερης φροντίδας.

Έχετε δίκιο όμως ότι προσφέρει και ένα είδος εκπαίδευσης ειδικά για νέες μανούλες. Την πρώτη φορά που δεν είχα το μωρό μαζί μου (αν και το είχα παρά πολλές ώρες στο δωμάτιο) όταν πήγα σπίτι ήμουν λίγο πελαγωμένη (έκανε κακά με το που μπήκαμε σπίτι :tongue::tongue::tongue::tongue:).

Ank αν δεν επιλέξεις rooming in δε θα σε βάλουν σε δωμάτιο με κοπέλες που έχουν μαζί τα μωρά τους.

age.png

preg.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα τι κάνετε?

Και γ γω και τις δυο φορες αν και η κλινικη μου μονο μονοκλινα δωματια ειχε προτιμουσα να μην το εχω διπλα μου γιατι πρωτον ημουν με καισαρικη και δε μποροσα εγω καλα καλα να φροντισω τον εαυτο μου και απο την άλλη δεν ηθελα να το εκθεσω μπροστα σε τοσο κοσμο που ερχοταν.Πηγαινα μονη μου στο δωματιο θηλασμου και για να το κανω μπανιο.

Καλημέρα τι κάνετε?

Και γ γω και τις δυο φορες αν και η κλινικη μου μονο μονοκλινα δωματια ειχε προτιμουσα να μην το εχω διπλα μου γιατι πρωτον ημουν με καισαρικη και δε μποροσα εγω καλα καλα να φροντισω τον εαυτο μου και απο την άλλη δεν ηθελα να το εκθεσω μπροστα σε τοσο κοσμο που ερχοταν.Πηγαινα μονη μου στο δωματιο θηλασμου και για να το κανω μπανιο.

H αλήθεια είναι οτι την καισαρική σκέφτομαι και εγώ αν και ο γιατρός μου είπε οτι μπορούμε να προσπαθήσουμε φυσιολογικά αυτή τη φορά (εαν το μωρό δεν είναι σε ισχιακή προβολή όπως ήταν το πρώτο). Ακόμη όμως και με καισαρική, κρίνοντας απο την πρώτη φορά το πρώτο 24ώρο ήταν το δύσκολο για μένα. Μετά ήμουν μια χαρα.

Το θέμα του κόσμου δε με απασχολεί τόσο γιατί πρώτον όταν έρχεται κόσμος θα ζητάω απο της νοσηλεύτριες να το παίρνουν το μωρό και δευτέρον και οταν δεν έκανα rooming in οι επισκέπτες μου λόγω δουλειάς έρχονταν την ώρα που φέρναν το μωρό (ήμουν σε δίκλινο και ευτυχώς δεν υπήρχε άλλη κοπέλα στο δεύτερο κρεβάτι).

age.png

preg.png

Κ εγώ το σκέφτομαι.. Μαλλον εχουμε αποφασίσει σε μονόκλινο οπότε θα μου άρεσε να έχω το μωρό συνέχεια μαζί.. Τωρα για το θέμα της κούρασης μου έχουν πει και άλλες μανούλες.. Αλλα η αλήθεια ειναι οτι επειδή ειναι και το πρωτο μας και εγώ και ο άντρας μου ανυπομονούμε παρά πολυ μου φαινεται οτι θα μας κακό φανεί πρώτες μέρες να μην το χαιρόμαστε ολη μερα..

Γεια σας κοριτσια,

φραουλιτσα μου περαστικα κοριτσι μου τι στο καλο σε γλωσσοφαγανε σε αυτη την εγκυμοσυνη!

για το ροουμινγκ ιν εγω γεννησα σε δημοσιο με καισαρικη.. επειδη γεννησα βραδυ τη πρωτη νυχτα το αφησαν σε θερμοκοιτιδα το μικρο μου αλλα το επομενο πρωι κιολας μου το φερανε και εκ τοτε ειμαστε αυτοκολλητοι. Θελω να πω τα οφελη που προσκομοισα:αναρρωσα απο τη καισαρικη σε χρονο ντετε γιατι δεν ημουν μονη μου ειχα ενα πλασματακι να φροντισω, θηλασαμε ευκολα χωρις εμποδια, δεθηκαμε κατευθειαν, δεν επαθα οποιαδηποτε επιλοχειο (ξερω πολλες κοπελες που δεν εκαναν ρουμινγκ ιν και οταν επεστρεψαν σπιτι τους ηρθε βουνο..και μαζι με τις ορμοενες της λεχωνας επαθαν καταθλιψη) και τελος ειχα το μωρο μου ολη μερα κοντα και με ειχε και αυτο.. 9 μηνες τα κουβαλουμε μεσα μας και ξαφνικα να μην μας εχουν συνεχεια κοντα? να μας μυριζουν να αισθανονται τη ζεστασια μας?

Δεν ξερω καν γιατι με τοσες ερευνες και τοσα οφελη στις μερες μας δεν επιβαλεται το ρουμινγκ ιν... αν θελετε να θηλασετε αποκλειστικα μονο με ρουμινγκ ιν γινεται γιατι οι μαιες και οι νοσηλευτριες γενικα δινουν με το παραμικρο σκονογαλα... αν κοιμασαι μπορει να μην σε ξυπνησουν καν για να σε αφησουν να ξεκουραστεις καιννα δωσουν μπιμπερο... ομως ετσι υπαρχει ο κινδυνος να χασεις το θηλασμο... κριμα δεν ειναι ρε παιδια? :rolleyes:

Πανω απο ολα να γεννηθουν υγιες και γερα με το καλο τα μωρα μας και θα βρουμε τους ρυθμους μας!

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσακια! ! Ελπίζω να είστε όλες καλά! ! Εγώ πάλι δεν είμαι ψυχολογικά και τόσο καλά. .ήθελα να βρω λίγη παρηγοριά εδώ μέσα. ..Συγγνώμη αν σας ζαλίζω .. Απλά στενοχωριεμαι γιατί ο συζυγος δεν με καταλαβαίνει καθοοοοολου. ..ούτε ψυχολογικά. .Ούτε σαν εγκυμονουσα ..κι όλο με προκαλεί είτε με τσαντίζει είτε συνήθως με στενοχωρεί πολύ ..κι αγχώνομαι και για το μωράκι και για την δική μου ψυχολογία. .. δεν ξέρω αν είναι επειδή έχει περίεργο χαρακτήρα. .Η αν ειναι γιατί είναι το πρώτο μας μωράκι κι ήρθε απρόσμενα. .Πάντως με φοβίζει αυτό και παράλληλα νιώθω έτσι πως δεν μου δείχνει την στοργή κι αγάπη που χρειάζομαι ... 😢😢

[sIGPIC][/sIGPIC]

My life is a real dream!!

Ζωη μου ειτε ηρθε απροσμενα ειτε οχι καθε συντροφος πιστευω περναει καποια μεταβατικη περιοδο με τα επακολουθα της. Μπορει να ανησυχει για το μελλον, τις απαιτησεις οικονικες η αλλες, αν θα τα καταφερει και οσο και αν δε θελόυμε να το παραδεκτουμε εμεις ειμαστε στο επικεντρο και μπορει να νιωθει λιγο παραμελημενος. Δοκιμασες να του μιλησεις?| Μπορει να μην ξερει πως να συμπεριφερθει.. προσπαθησε να κανετε κτι απο κοινου οσο ασφορα το μωρο πχ πηγαινετε καμια βολτα χαζεψτε τα μωρουδικα, καντε μια λιστα με ονοματα( δε θυμαμαι αν μαθατε και το φυλο) πηγαινετε μαζι σε υπερηχο.. Και μεις τα περασαμε αυτα και εμας μας ειχε απαγορεψει και επαφες ο γιαυρος και αυτο μας απομακρυνε περισσοτερο αλλα με τον ερχομο των μωρων αλλαζουν ολα αμ ολα προς το καλυτερο. Ευχομαι και σε σενα να αλλαξουν συντομα, και προσπαθησε να μην εκνευριζεσαι και να το δειχεις για να μην ταραζεται και το μωρακι σου.

Κατι τελευταιο χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν!!

Ladyinred Σ ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές! Του χω μιλήσει πόσες φορές αλλά δεν δείχνει να καταλαβαίνει κάτι .μακάρι να αλλάξουν όλα προς το καλύτερο. . Μακάρι. .γιατί αυτό τον καιρό νιώθω αρκετες μοναξιες. .. ακόμα δεν μάθαμε το φύλο παντως! :) χρονια πολλά Σ όσους γιορταζουν! !

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ζωη μου οι αντρες αντιλαμβανονται πολυ διαφορετικα την εγκυμοσυνη απ οτι εμεις..εμας καταρχην η νεα ζωουλα μεγαλωνει μεσα μας, αισθανομαστε το σωμα μας να αλλαζει, το μωρακι μας να κινειται... οι αντρες δεν μπορουν να καταλαβουν τη μεγαλη αλλαγη που ερχεται κυριως στο πρωτο μωρο μεχρι τη στιγμη της γεννησης! εκει παθαινουν φλασια.. και εγω με τον αντρα μου καπως ετσι ημασταν στηνπρωτη εγκυμοσυνη δεν μπροουσε με τιποτα να καταλαβει τις αλλαγες που βιωνα εγω μερα με τη μερα... οταν γεννηθηκε ο γιος μας ευαισθητοποιηθηκε περισσοτερο...τωρα ειναι πολυ πιο τρυφερος και προστατευτικος απεναντι μου γιατι ξερει τι εχω μεσα στη κοιλιτσα μου, ξερει τι συναισθηματα θα του δημιουργησει αυτο το νεο ανθρωπακι... δωσε χρονο και χωρο στον αντρα σου και θα δεις ποσο θα αρχιζει να αλλαζει οταν νιωσει το μωρο σας να κλωτσαει και κυριως οταν το δει!

oYNBp2.png

Γεια σας κοριτσια,

φραουλιτσα μου περαστικα κοριτσι μου τι στο καλο σε γλωσσοφαγανε σε αυτη την εγκυμοσυνη!

για το ροουμινγκ ιν εγω γεννησα σε δημοσιο με καισαρικη.. επειδη γεννησα βραδυ τη πρωτη νυχτα το αφησαν σε θερμοκοιτιδα το μικρο μου αλλα το επομενο πρωι κιολας μου το φερανε και εκ τοτε ειμαστε αυτοκολλητοι. Θελω να πω τα οφελη που προσκομοισα:αναρρωσα απο τη καισαρικη σε χρονο ντετε γιατι δεν ημουν μονη μου ειχα ενα πλασματακι να φροντισω, θηλασαμε ευκολα χωρις εμποδια, δεθηκαμε κατευθειαν, δεν επαθα οποιαδηποτε επιλοχειο (ξερω πολλες κοπελες που δεν εκαναν ρουμινγκ ιν και οταν επεστρεψαν σπιτι τους ηρθε βουνο..και μαζι με τις ορμοενες της λεχωνας επαθαν καταθλιψη) και τελος ειχα το μωρο μου ολη μερα κοντα και με ειχε και αυτο.. 9 μηνες τα κουβαλουμε μεσα μας και ξαφνικα να μην μας εχουν συνεχεια κοντα? να μας μυριζουν να αισθανονται τη ζεστασια μας?

Δεν ξερω καν γιατι με τοσες ερευνες και τοσα οφελη στις μερες μας δεν επιβαλεται το ρουμινγκ ιν... αν θελετε να θηλασετε αποκλειστικα μονο με ρουμινγκ ιν γινεται γιατι οι μαιες και οι νοσηλευτριες γενικα δινουν με το παραμικρο σκονογαλα... αν κοιμασαι μπορει να μην σε ξυπνησουν καν για να σε αφησουν να ξεκουραστεις καιννα δωσουν μπιμπερο... ομως ετσι υπαρχει ο κινδυνος να χασεις το θηλασμο... κριμα δεν ειναι ρε παιδια? :rolleyes:

Πανω απο ολα να γεννηθουν υγιες και γερα με το καλο τα μωρα μας και θα βρουμε τους ρυθμους μας!

Ε όχι και να μας επιβάλλουν το rooming in!!! Μην τρελαθούμε κιόλας!

Υπάρχουμε και εμείς που και θα θηλάσουμε αποκλειστικά, και δε μας πειράζει να μας αφήνουν το βράδυ να κοιμόμαστε λιγάκι, έστω για τριωράκια, και δε θα πάθουμε επιλόχειο κατάθλιψη, και δε θα πελαγώσουμε γιατί ήδη ξέρουμε από μωρά! Και να σου πώ και κάτι που ίσως δεν ξέρεις;;;

Το σκονόγαλα το πίνουν όοοολα τα μωράκια αγαπητή! Θες δε θες! Είναι νόμος κρυφός στα μαιευτήρια!

Οπότε μια χαρά θα τη βγάλουμε όλες, roomed in or not!

pregnant-1422856800z6z1426136400z0.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσακια! ! Ελπίζω να είστε όλες καλά! ! Εγώ πάλι δεν είμαι ψυχολογικά και τόσο καλά. .ήθελα να βρω λίγη παρηγοριά εδώ μέσα. ..Συγγνώμη αν σας ζαλίζω .. Απλά στενοχωριεμαι γιατί ο συζυγος δεν με καταλαβαίνει καθοοοοολου. ..ούτε ψυχολογικά. .Ούτε σαν εγκυμονουσα ..κι όλο με προκαλεί είτε με τσαντίζει είτε συνήθως με στενοχωρεί πολύ ..κι αγχώνομαι και για το μωράκι και για την δική μου ψυχολογία. .. δεν ξέρω αν είναι επειδή έχει περίεργο χαρακτήρα. .Η αν ειναι γιατί είναι το πρώτο μας μωράκι κι ήρθε απρόσμενα. .Πάντως με φοβίζει αυτό και παράλληλα νιώθω έτσι πως δεν μου δείχνει την στοργή κι αγάπη που χρειάζομαι ... 😢😢

Καλη μου Ζωή μην στενοχωριέσαι.. Βρε αυτοί φοβούνται περισσότερο από εμάς!!! Εμάς μας τρελαίνουν οι ορμόνες και εκείνους τους τρελαίνει το μυαλό τους και οι σκέψεις τους.. Θεωρούνται "υπεύθυνοι" για την ανατροφή της οικογένειας και έχουν τρελό άγχος, το οποίο τους βγαίνει με διάφορους τρόπους.. και με νεύρα... Και στο τέλος... νααααααα το κλάμα στο μαιευτήριο....

Εγώ θα σου έλεγα να κάνετε κάτι οι δυο σας μόνο, χωρίς να αναφερθείτε στο μωρό, να πάτε μια βόλτα σαν ερωτευμένο ζευγάρι, να νιώσει ότι ακόμα ενδιαφέρεσαι για αυτόν όπως πριν...

dph2p2.pngRGM7p2.png

Το σκονόγαλα το πίνουν όοοολα τα μωράκια αγαπητή! Θες δε θες! Είναι νόμος κρυφός στα μαιευτήρια!

Συγνώμη αλλά δεν συμφωνώ καθόλου.. Εμένα μου έφεραν το μωράκι μου, αμέσως μόλις το έντυσαν, δίπλα μου και το θήλασα, και από τότε δεν το άφησα από τα μάτια μου... ούτε άφησα καμία μαία ή νοσοκόμα να το αλλάξει, να το πλύνει, να το πάρει αγκαλιά.. αυτά είναι δουλειά της μαμας, του μπαμπά, άντε και της γιαγιας όταν θες να κάνεις ένα μπάνιο... Και σίγουρα δεν πήγα στο νοσοκομείο για να ξεκουραστώ και να κοιμηθώ!!! Εννοείται πως πρέπει να αναρρώσεις, αλλά πρέπει και το νεογέννητο να βρει το ρυθμό του, να συντονιστεί με τη μανούλα του..

Απο εκέι και πέρα είναι επιλογή της καθεμίας, δεν επιβάλει κανείς τίποτα.

dph2p2.pngRGM7p2.png

Καλή μου anath Σ ευχαριστώ πάρα πολύ για την συμβουλή σου!! Έχεις δίκιο ..λογικά είναι απ το άγχος του.. θα φροντίσω οπότε να του δείξω πιο πολύ ενδιαφέρον όπως και πριν όπως λες!! ☺ μακάρι να πάνε όλα καλά πάντως! !

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ζωη μου οι αντρες αντιλαμβανονται πολυ διαφορετικα την εγκυμοσυνη απ οτι εμεις..εμας καταρχην η νεα ζωουλα μεγαλωνει μεσα μας, αισθανομαστε το σωμα μας να αλλαζει, το μωρακι μας να κινειται... οι αντρες δεν μπορουν να καταλαβουν τη μεγαλη αλλαγη που ερχεται κυριως στο πρωτο μωρο μεχρι τη στιγμη της γεννησης! εκει παθαινουν φλασια.. και εγω με τον αντρα μου καπως ετσι ημασταν στηνπρωτη εγκυμοσυνη δεν μπροουσε με τιποτα να καταλαβει τις αλλαγες που βιωνα εγω μερα με τη μερα... οταν γεννηθηκε ο γιος μας ευαισθητοποιηθηκε περισσοτερο...τωρα ειναι πολυ πιο τρυφερος και προστατευτικος απεναντι μου γιατι ξερει τι εχω μεσα στη κοιλιτσα μου, ξερει τι συναισθηματα θα του δημιουργησει αυτο το νεο ανθρωπακι... δωσε χρονο και χωρο στον αντρα σου και θα δεις ποσο θα αρχιζει να αλλαζει οταν νιωσει το μωρο σας να κλωτσαει και κυριως οταν το δει!

Linaki2012 Σ ευχαριστώ αγαπητή μου πολύ! ! Έχετε όλες δίκιο! ! Απλά φταίνε κι οι ορμόνες μου που τα βλέπω όλα τόσο πολύ θολά! ! Εύχομαι να ευαίσθητοποιηθει κι ο δικός μου έστω αργότερα. .!! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Συγνώμη αλλά δεν συμφωνώ καθόλου.. Εμένα μου έφεραν το μωράκι μου, αμέσως μόλις το έντυσαν, δίπλα μου και το θήλασα, και από τότε δεν το άφησα από τα μάτια μου... ούτε άφησα καμία μαία ή νοσοκόμα να το αλλάξει, να το πλύνει, να το πάρει αγκαλιά.. αυτά είναι δουλειά της μαμας, του μπαμπά, άντε και της γιαγιας όταν θες να κάνεις ένα μπάνιο... Και σίγουρα δεν πήγα στο νοσοκομείο για να ξεκουραστώ και να κοιμηθώ!!! Εννοείται πως πρέπει να αναρρώσεις, αλλά πρέπει και το νεογέννητο να βρει το ρυθμό του, να συντονιστεί με τη μανούλα του..

Απο εκέι και πέρα είναι επιλογή της καθεμίας, δεν επιβάλει κανείς τίποτα.

Συμφωνω απολυτα μαζι σου!!!δεν εχω να πω κατι αλλο απλα η καθεμια εχει την αποψη της και δεν χρειαζεται να ειμαστε απολυτες.και την στιγμη που φερνεις ενα τετοιο πλασματακι στον κοσμο,για μενα,πρωτα σκεφτεσαι αυτο και μετα τον εαυτο σου.σε εχει αναγκη και ισως την μεγαλυτερη σε αυτην την φαση της ζωης του.:):):)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...