Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Νοεμβρίου 2015

kaity

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!! Στο θέμα της βαφης μαλλιών δεν έχω κάτι να προσθέσω.. Συμφωνώ με apivita ή κορρε.. Εγώ τα είχα ψιλό φέρει στο φυσικό μου τον τελευταίο χρόνο και δεν έχω λευκά οπότε ευτυχώς δεν έχω αυτο το πρόβλημα.. Όμως με τα νυχακια μας τι κανουμε;;; Τωρα που καλοκαιριασε και θα φοραμε πεδιλακια;; Έχω ακούσει για τα βερνίκια νυχιών opi και nubar που δεν περιέχουν τα 4 πολυ δυνατά χημικά.. Εσείς τα βαφετε;

Καλημέρα!!! Κορίτσια μην τρελαίνεστε.. Καλοκαίρι είναι και εννοείται ότι θέλουμε να είμαστε περιποιημένες... Τα βερνίκια νυχιών δεν έρχονται σε επαφή με το δέρμα και δεν περνούν στην κυκλοφορία του αίματος, οπότε δεν μπορούν να βλάψουν τα μωράκια μας... Και οι βαφες μαλλιών πλέον επιτρέπονται από πολλούς γιατρούς, αλλα με μέτρο... Μην φοβάστε! Είναι αρκετά προστατευμένα τα μικρά μας εκεί μέσα...

dph2p2.pngRGM7p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τα αποτελέσματα σου ειμαι σίγουρη πως θα ειναι τέλεια!! Παντως σαν την εμπειρία αυτή, να βλέπει πρώτη φορά τόσο καθαρά και ολοκληρωμένα το νινακι σου απλά δεν υπάρχει!!

Με το καλό και η μετακόμιση!! Ξερω ειςαι ενθουσιασμένη αλλα πρόσεχε μην μπεις στον πειρασμό και κανείς πολλές δουλειές!!! Δεν πρέπει να κουράζεσαι!

αχχχχ ναι??φαινεται τοσο καθαρα????πω πω θα τρελαθωωω!!!το ξερω οτι δεν πρεπει να κουραζομαι απλα καποια πραγματα πρεπει να τα κανω εγω!ενταξει γενικα προσεχω!!!:)

να ρωτησω κατι???ο αντρουλης μου επιτρεπεται να ειναι μεσα??θα την κανω την αυχενικη στο ιατρειο του γιατρου μου.απλα δεν ξερω αν θα του επιτραπει να ειναι μεσα.εχει και εκεινος μεγαλη αγωνια:)

εγω πιστευω πως πρεπει να ειμαστε περιποιημενες!!να ειμαστε ομορφες εγκυουλες γιατι μας φτιαχνει την ψυχολογια!!εγω τοσες μερες εχω τα μαλλια μου σπαστα επειδη φαινονται οι λευκες τριχες και μου την εχει δωσει.μου χαλαει την διαθεση.ασε που τον ιουνιο εχω να παω και σε βαπτιση.και γενικα θελω πανω απολα ο αντρουλης μου να με βλεπει ομορφη!!!!εγω κιλα δεν εχω παρει ακομα και εχασα και 1.και δεν εχω εμετους και τετοια.δεν ξερω γιατι, μαλλον τρωω πιο σωστα.καλυτερα.απλα εγω τα πηρα πριν μεινω εγκυος απο αγχος με σπιτια και τετοια.ημουν 65-67 και ξεκινησα 72.αφηστε τα!!!!αλλα θα τα χασω μωρε και θα προσπαθησω να μην παρω πολλα!!εν τω μεταξυ θελω να τρωω συνεχεια κρεας!!λενε οταν θελεις πολυ πρωτεινη ειναι αγορι...τωρα τι να πωωωω:):):):):):)

αχχχχ ναι??φαινεται τοσο καθαρα????πω πω θα τρελαθωωω!!!το ξερω οτι δεν πρεπει να κουραζομαι απλα καποια πραγματα πρεπει να τα κανω εγω!ενταξει γενικα προσεχω!!!:)

να ρωτησω κατι???ο αντρουλης μου επιτρεπεται να ειναι μεσα??θα την κανω την αυχενικη στο ιατρειο του γιατρου μου.απλα δεν ξερω αν θα του επιτραπει να ειναι μεσα.εχει και εκεινος μεγαλη αγωνια:)

Ναι, σίγουρα θα τον αφήσει να είναι μέσα..

Θα σου φαίνεται σαν κανονικότατο μωρό αλλά όταν σου πεί πόσο μικρό είναι θα πεις αποκλείεται.. είναι 6-7 εκατοστά και εσένα σου φαίνεται σαν νεογέννητο.. είναι τέλειο!

Εγώ πήρα ένα κιλό αλλά έχασα το μισό.. έχω υπερθυρεοειδισμό μάλλον και ανησυχώ που δεν παίρνω βάρος (στο πρώτο μου παιδί πήρα 4 κιλά το πρώτο τρίμηνο!). Εγώ που θέλω συνέχεια τυρί τι έχω?? μήπως μου λείπει ασβέστιο?

dph2p2.pngRGM7p2.png

Ναι, σίγουρα θα τον αφήσει να είναι μέσα..

Θα σου φαίνεται σαν κανονικότατο μωρό αλλά όταν σου πεί πόσο μικρό είναι θα πεις αποκλείεται.. είναι 6-7 εκατοστά και εσένα σου φαίνεται σαν νεογέννητο.. είναι τέλειο!

Εγώ πήρα ένα κιλό αλλά έχασα το μισό.. έχω υπερθυρεοειδισμό μάλλον και ανησυχώ που δεν παίρνω βάρος (στο πρώτο μου παιδί πήρα 4 κιλά το πρώτο τρίμηνο!). Εγώ που θέλω συνέχεια τυρί τι έχω?? μήπως μου λείπει ασβέστιο?

να μην ανησυχεις που δεν παιρνεις βαρος.κανονικα εγω ξερω βαρος πρεπει οι εγκυουλες να αρχιζουν να παιρνουν απο τον 4-5 μηνα.μην κοιτας που εχει επικρατησει οτι μενεις εγκυος και παιρνεις αμεσως.ειναι αναλογως τι τρως και ποσο τρως.και εγω δεν εχω παρει και εχασα κιολας και δεν εχω θυροειδη και τετοια.να μην ανησυχεις ολα καλα θα πανε.τωρα για το τυρι μπορει απλα ετσι να σου το ζηταει ο οργανισμος σου οπως εμενα κρεας.ισως σου λειπει και ασβεστιο.δεν εχεις κανει εξεταση για ασβεστιο???

και καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη να θυμασαι!!!:):):)

Διαφημίσεις

Δεν εκανα εξεταση για ασβέστιο αλλά παίρνω και συμπλήρωμα..

Μάλλον θα είμαστε τυχερές και δεν θα πάρουμε πολλά κιλά.. κι εγώ τρώω κανονικά, λίγο καλύτερα από πριν, αλλά θα φάω και το γλυκό μου...

dph2p2.pngRGM7p2.png

Καλημερουδια κοριτσια μου ευχαριστω για τα περαστικα, ο γιος μου ειναι ηδη πολυ καλυτερα!

Εγω εχω παρει μισο κιλο περιπου αλλα πρεπει να προσεχω πολυ γιατι ξεκινησα με αρκετο περιττο βαρος.. το καλο ειναι πως τωρα το καλοκαιρινδεν με τραβανε πολυ τα λιπαρα φαγητα και ετσι τρωω πιο ελαφρια..

Πηγα χθες στο δημοσιο νοσοκομειο για να εγγραφω στο τμημα εγκυων και για να κανω εκει τις αιματολογικες μου, το νινακι το ειδαμε ειναι μια χαρα ευτυχως.. εμενα δυστηχως επεσε παλι ο αιματοκριτης και η αιμοσφαιρινη μου αρκετα :confused: περιμενω να βγουν ολα τα αποτελεσματα και να μιλησω με το γιατρο μου... ουφ ελπιζω να μην χρειαστω παλι μεταγγισεις αιματος!

Εχουμε και εμεις μετακομιση, τελειωσε επιτελους μετα απο σχεδον 3 χρονια το σπιτι μας και τωρα καθαριζουμε, μετακομιζουνε κλπ και ολη μερα σχεδον δουλευω εκει... κουραζομαι αρκετα αλλα ειναι κατι που πρεπει να γινει... προσδοκω μεχρι μεσα Ιουνιου να εχουμε μετακομισει εκει! Επιτελους φτιαχνω και το δωματιο του γιου μου και εχω βαψει ηδη το 2ο παιδικο δωματιο γαλαζιο αλλα δεν θα κανω τιποτα αλλο τουλαχιστον μεχρι τη β επιπεδου....

Τωρα για λιγουρες που λετε για κρεας.. 2 φορες εγκυος σε αγορι απεχθανομαι το κρεας! αλλα το τρωω με τα χιλια ζορια για τον αιματοκριτη... λιγουρες εχω για γιαουρτι, γαλακτοκομικα και ξινα φαγητα ! ευτυχως δεν θελω ουτε γλυκα :P

depyfr καλη επιτυχια με την αυχενικη! :D

oYNBp2.png

Καλημέρα και απο μένα!!!

Το βερνίκι δεν έρχεστε σε άμεση επαφή με το δέρμα αλλα τα νυχακια μας έχουν πόρους οπότε ενδέχεται να περνάνε στον οργανισμό κάποια χημικά.. Παντως για καλό και για κακό να ξέρετε πως τα βερνίκια της opi ειναι πιο ασφαλή για εγκύους και τα πουλάνε στα sephora..

Και εγώ έχω μεγάλη απέχθεια προς το παρών στο κρέας και απο οτι μας είπαν στην αυχενικη εχουμε αγοράκι!!

Απο κιλά είχα χάσει 3-4 στην αρχή με τους πολλούς εμετους και τωρα απλά τα έχω ξανά πάρει.. Η κοιλίτσα μου παντως εχει φουσκώσει.. Και επειδή δεν είχα πριν την παρατηρούν όλοι αμέσως!!

Εμένα ήταν φυσικά και ο άντρας μου μεσα στην αυχενικη και τρελάθηκε μόλις είδε το μωρό μας!!! Καθόταν το νινακι οκλαδον και κουνιοταν μπρος πίσω!! Έμοιαζε σαν να ήταν έτοιμο να γεννηθεί!!

καλημερα κοριτσιαααα!!!!!!!!!!!!!!!

εχω ακουσει οτι καλο ειναι αν θελουμε να βαφουμε τα νυχια μας να βαζουμε βαση διοτι δεν αφηνει να περασει μεσα το χρωμα αρα και τα χημικα.τωρα τι να πω δεν ξερω αν ισχυει.απλα το βρισκω λογικο.

LINAKI MOY να ηξερες ποσο σε καταλαβαινω με τον αιματοκριτη σου!!!:cry:

και εγω αυτο το αγχος εχω.φαντασου πριν 15 μερες περιπου εκανα εξεταση και βγηκε 26.6 αιματοκριτη με αιμοσφαιρινη 8.7 και ειμαι στον 3 ακομα.γι αυτο εχει ανησυχησει ο γιατρος μου.και μου εχει αναφερει και μενα για μεταγγιση.δεν την θελει ομως καθολου και συνεργαζεται με αιματολογο για την περιπτωση μου.ουτε ο αιματολογος θελει μεταγγισεις.τωρα μου εχουν δωσει σιδηρο ferosanol που θεωρουν οτι ειναι πολυ καλος και θα δουμε.αν δεν ανεβει μου ανεφεραν κατι για ενεση ερυθροποιητινη που ανεβαζει αιματοκριτη και αιμοσφαιρινη.για την 20 βδομαδα αν χρειαστει.και τελευταια λυση μεταγγιση.εν τω μεταξυ εχω στιγμα και εγω δεν καταλαβαινω κατι γιατι εχω συνηθισει σε χαμηλα επιπεδα απλα ανησυχουν για την αιμοσφαιρινη γιατι μεταφερει το οξυγονο στο νινακι μου.και αν ειναι χαμηλη δεν μεταφερει αρκετο οξυγονο:(:(

εν τω μεταξυ πρωτη φορα παιρνω σιδηρο στην ζωη μου.μακαρι να μου ανεβουν αιματοκριτη και αιμοσφαιρινη!!!τεσπα θα δειξει.

εσυ ποσο εχεις????και ποσο βδομαδων εισαι?

και εγω μετακομιζω τον ιουνιο!!!

Διαφημίσεις

Για σας κορίτσια,

Διαβαζω τα μηνύματά σας, βαφες μαλλιων - νυχιών, ειναι ωραίο να προσεχουμε τον εαυτο μας :D .

Εγω εχω μια απορία. Εχει κάποια από εσάς θρομβοπενία |χαμηλα αιμοπετάλια|;

Έχω αγχωθεί πολύ. Διαβαζω οτι εσεις εχετε χαμηλό αιματοκρίτη και ανησυχείτε ενώ εγω εχώ πολύ υψηλό αιματοκρίτη και πάλι ανησυχώ. :(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας κορίτσια.

Έχω αρχίσει να σκέφτομαι το rooming in αυτή τη φορά.

Το έχει σκεφτεί καμιά σας;

Γεια σου athkos.. Στο δημοσιο νοσοκομειο που γεννησα δεν με ρωτησαν καν, εννοειται οτι ειχα το μωρο μαζι μου. Κ οσες γνωστες μου εχουν γεννησει προσφατα (και σε ιδιωτικα) το ειχαν μαζι. Νομιζα οτι ειναι δεδομενο πλεον..

Να μην το σκεφτεσαι καθολου, να το κανεις.. Εγω δεν θα διαπραγματευομουν το αντιθετο...παρ ολο που δεν κοιμηθηκα καθολου για τεσσερις μερες... Δεν υπαρχει καλυτερος τροπος να δεθεις με το παιδι σου... Και μαθαινεις γρηγορα το θηλασμο κ ολη τη φροντιδα του μωρου (για τις πρωταρες), εννοειται με βοηθεια στην αρχη!

dph2p2.pngRGM7p2.png

Γεια σας κορίτσια.

Κοιτα και εγω μεχρι πριν 3 μηνες δεν το ειχα καν σκεφτει.με το που εμεινα ομως εγκυος το πηρα αμεσως αποφαση.μιλησα και με 2 φιλες μου που το ειχαν κανει και εκεινες και θεωρω οτι ειναι μια πολυ καλη αποφαση.κερδιζεις πολλα μα πανω απολα το παιδι σου και την φροντιδα του.πας σπιτι σου και δεν πελαγωνεις.εισαι σχεδον ετοιμη.εγω θα το κανω.και οταν εχει το δωματειο πολλους επισκεπτες θα λεω να μου το παιρνουν για λιγο.

Γεια σας κορίτσια.

Καλημέρα!

Εγώ πάλι δεν θα χρησιμοποιήσω αυτή τη δυνατότητα. Θέλω βέβαια να μου το φέρνουν να το θηλάζω όποτε είναι η ώρα του αλλά όχι να κοιμάται μαζί μου, οπότε ελπίζω να πέσω και σε δωμάτιο που δε θα έχουν τα μωράκια μέσα. Θεωρώ ότι πρέπει να ανακτήσω δυνάμεις εκείνες τις μέρες, ειδικά το πρώτο βράδυ.

pregnant-1422856800z6z1426136400z0.png

καλημέρα κορίτσια!!

έχω μερες να μπω είχαμε αποκλειστει και από ιντερνετ και τηλεφωνο για 5 μερες γιατί κάνουν έργα για τον προαστιακό στην περιοχή μου! διαβάζω καλά νεα για αυχενικες κτλ!! εγώ έχω ραντεβού στις 11 Ιουνίου για να δω το σποράκι μου και μου φαίνεται αιώνας!!! η κοιλίτσα μου έχει φουσκώσει λίγο....όσον αφορά τα κιλά εγώ έχασα 5 κιλά γιατί είχα αναγούλες και δεν ήθελα να φαω τίποτα ούτε νερό να πιω ....τώρα πρέπει να έχω πάρει με το ζόρι το 1!!!! και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη έτσι ξεκίνησα και στο τέλος πήρα 10 κιλα όλα κι όλα...πιστευω ότι και τώρα έτσι θα γίνει!!!

μου έγραψε και ασβέστιο και μαγνήσιο ο γιατρός αλλά ρε κορίτσια με ανακατευοουν και δεν μπορώ να τα πιώ!!! το αφήνω ακόμα καμια εβδομάδα μπας και μου περάσει αυτό το στομάχι! πίνω όμως το φιλισιν και το λεγκοφερ για το σίδηρο !! εντω μεταξυ δεν θυμάμαι αν σας είχα αναφερει ότι πριν 15 μερες είχα πάθει αλλεργία ούτε και καταλαβα από τι και γεμιζα κάθε τρεις και λιγο εξανθήματα στα πόδια και τα χερια και είχα τρομερή φαγούρα!! πήγα στο νοσοκομείο και μου εκαναν κορτιζόνη μου έδωσαν κατι χαπάκια και μια αλοιφή....ευτυχώς δεν πήρα πολλά χάπια προσπαθούσα να τη βγαλω μονο με την αλοιφη που ήταν και φτιαχτή!!! τώρα ευτυχώς μου περασε η αλλεργία ....σήμερα εβγαλα κριθαράκι στο μάτι...να δω τι άλλο θα βγάλω!!

οσον αφορά το rooming in εγώ στην πρώτη γεννα ειχα και θα εχω και τωρα ειναι μοναδικη εμπειρια να εχεις απο την πρωτη στιγμη το μωράκι σου μαζί σου!!!! χωρια που το κοιταζα σα χαζη συνεχεια γιατί δεν το πιστευα αυτό το θαυμα!!!!!

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...