Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Νοεμβρίου 2015

kaity

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια! ! ελπίζω να στε όλες καλά! ! Λίνακι Περαστικά στον μικρό σου όσο για το άλλο μωράκι μια χαρά είναι! ! ;)

Κατερίνακι εμένα μου επέτρεψε μετά την αυχενική και μαλλιά με φυτικη και νύχια! ! Έπρεπε μόνο μετά την αυχενική να περιμένω μια βδομάδα. .και αφού πέρασε το πρώτο τρίμηνο που ταν ή οργανογενεση στο δεύτερο τρίμηνο μπορείς να τα βαψεις (μαλλια-νύχια)!! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

My life is a real dream!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια!!!να μαι και εγω!!!:):):):)τελικα τους ειπα στην δουλεια μου για την εγκυμοσυνη.δεν μου ειπαν κατι ξερετε μπραβο και τετοια...τωρα θα δειξει στην πορεια!!!!!!!!!καλα αυτος πανω στα νευρα του κατι θα μου πει καποια στιγμη δεν το συζητω!!:?τωρα περιμενω να κανω γενικη αιματος για να δω αν μου εχει ανεβει ο αιματοκριτης μου με το ferosanol...μακαρι βρε κοριτσια γιατι εχω αγχωθει αρκετα.και περιμενω πως και πως την αυχενικη.

LINAKI τωρα ειναι ενταξει το μικρο σου που χτυπησε???περαστικα!!!μην στεναχωριεσαι οσο μπορεις για να μην στεναχωριεται και το μωρακι σου μωρε!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ εμενα ο γιατρος μου μου ειπε να περιμενω να περασουν τουλαχιστον 10 βδομαδες ή τις 12 και μετα να τα βαψω με φυτικη για να εχει ολοκληρωθει η οργαγεννενη.απλα εχω θελω πρωτα να κανω την αυχενικη και μετα.σε ποια βδομαδα εισαι???

ANATH και εγω εχω υγρα απο πριν το καταλαβω οτι ειμαι εγκυος!!δεν ειναι κατι.υπομονη!!!!

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα.

Πήγα στο γιατρό την περασμένη εβδομάδα ....η μικρούλα μας μεγαλώνει μια χαρά:)

Ρώτησα το γιατρό και για τα αλλαντικά και μου είπε οτι καλό είναι τα αποφεύγω απ'έξω γιατι δε ξέρω πόσο σωστά διατηρημένα είναι και πόσο καλά ψημένα. Στο σπίτι που θα τα έχω φτιάξει εγω δεν υπάρχει πρόβλημα (αρκεί να είναι ψημένα).

Linaki περαστικά στο μικρό. Ελπίζω να είναι ήδη καλύτερα.

Anath και εγω έχω πολλά υγρά. Απο τη στιγμή που δε μυρίζουν ή δεν έχουν περίεργο χρώμα δεν υπάρχει πρόβλημα.

Katerina εμένα ο γιατρός μου είπε για νύχια μόλις περάσει το πρώτο τρίμηνο. Για μαλλιά δε ξέρω γιατι δεν τα βάφω. Φαντάζομαι όμως οτι ισχύει το ίδιο.

Balou δυστυχώς δε γνωρίζω κάτι για τα ποσοστά. Όμως όπως είπε και μια άλλη κοπέλα το ενδεχόμενο αυτό αντιμετωπίζεται με την κατάλληλη διατροφή.

age.png

preg.png

depyrf οσο χαιρομαστε εμεις και οι οικογενειες μας δεν χαιρεται κανενας!!!! γιαυτο μην περιμενεις να χαρει κανεις απο την δουλεια σου....εμενα με εχουν τρελλανει αλλα δεν δινω σημασια.....με προσεχουν και καλαααα.....αλλα προχθες μου ειπαν να φτιαξω την αποθηκη με τα κιβωτια.....δεν πηγα βεβαια.....

ειμαι στην 13η εβδομαδα αλλα η αυχενικη με βγαζει παραπανω.....δεν ξερω τι να λεω....φυτικη βαφη??? απο φαρμακειο....?? ηθελα να παω κομμωτηριο ...λες να μην παω και να αρκεστω στην φυτικη???

καλα αποτελεσματα στην αυχενικη σου..και προσεχε μην τρελαθεις οπως ολες μας εδω μεσα οταν δεις τα αποτελεσματα....να περιμενεις τι θα σου πει ο γιατρος αφου παρεις και τις αιματος....!!!

LINAKI περαστικα στο μικρακι σου....αχ πολλες φορες νομιζω οτι τα παιδια ειναι πιο δυνατα και απο εμας.......!!!!!!!!

cMVup2.png?t=1&Lz53LAzd

Γειά σας κορίτσια! ! ελπίζω να στε όλες καλά! ! Λίνακι Περαστικά στον μικρό σου όσο για το άλλο μωράκι μια χαρά είναι! ! ;)

Κατερίνακι εμένα μου επέτρεψε μετά την αυχενική και μαλλιά με φυτικη και νύχια! ! Έπρεπε μόνο μετά την αυχενική να περιμένω μια βδομάδα. .και αφού πέρασε το πρώτο τρίμηνο που ταν ή οργανογενεση στο δεύτερο τρίμηνο μπορείς να τα βαψεις (μαλλια-νύχια)!! :)

φυτικη?? διαβασα οτι και αυτες δεν ειναι σιγουρο κατα ποσο ειναι φυτικες.....

κομμωτηριο θελω να παω.....:( εκει δεν χρησιμοποιουν σιγουρα ΄' φυτικη ΄' εε???

cMVup2.png?t=1&Lz53LAzd

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Κaterina πόσο δίκιο έχεις σε αυτό που είπες στην depy.... όλες βρίσκουμε ένα λόγο να τρελαινόμαστε.... Χαίρομαι όμως γιατί έχουμε ηρεμήσει πλέον αρκετά... κι εγώ μαζί... και μπράβο για τα μωράκια που μεγάλωσαν κ είναι καλά!!!

Κορίτσια εμένα ο γιατρός μου είναι πολύ χαλαρός σε αυτά τα θέματα, από τον πρώτο μήνα μου είπε βάψε ότι θες!!! Τώρα για φυτικές δεν ξέρω, απλά αυτές του φαρμακείου δεν έχουν αμμωνία και καποια άλλα συστατικά που προκαλούν αλλεργίες. Πάντως κι εγώ δεν πιστεύω ότι κάνουν τόσο κακό.. Μόνο στο θηλασμό θα τις απεφευγα. όσο για τα νύχια τα βάφω κανονικά απο την αρχή!

Linaki στενοχωρήθηκα πολύ για το μικρό σου... Εγώ κλαίω αν δω λίγο αιματάκι στο παιδάκι μου... ειδικά στο στόμα είναι τόσο άσχημο... Ελπίζω να είναι καλά...

Αυτή την εβδομάδα μου φαινεται πως άρχισαν τα τραβηγματάκια... Σαν να μεγαλώνουμε σιγα σιγα.. Προσαπαθώ να καταλάβω και κίνηση αλλά δεν τα έχω καταφέρει ακόμη.. απλά το Σάββατο ένιωθα σαν να ήταν "βαριά" η κοιλια μου στα δεξιά και "άδεια" αριστερά. Να ήταν ιδέα μου? Εσείς νιώθετε κάτι τέτοιο?

dph2p2.pngRGM7p2.png

depyrf οσο χαιρομαστε εμεις και οι οικογενειες μας δεν χαιρεται κανενας!!!! γιαυτο μην περιμενεις να χαρει κανεις απο την δουλεια σου....εμενα με εχουν τρελλανει αλλα δεν δινω σημασια.....με προσεχουν και καλαααα.....αλλα προχθες μου ειπαν να φτιαξω την αποθηκη με τα κιβωτια.....δεν πηγα βεβαια.....

ειμαι στην 13η εβδομαδα αλλα η αυχενικη με βγαζει παραπανω.....δεν ξερω τι να λεω....φυτικη βαφη??? απο φαρμακειο....?? ηθελα να παω κομμωτηριο ...λες να μην παω και να αρκεστω στην φυτικη???

καλα αποτελεσματα στην αυχενικη σου..και προσεχε μην τρελαθεις οπως ολες μας εδω μεσα οταν δεις τα αποτελεσματα....να περιμενεις τι θα σου πει ο γιατρος αφου παρεις και τις αιματος....!!!

LINAKI περαστικα στο μικρακι σου....αχ πολλες φορες νομιζω οτι τα παιδια ειναι πιο δυνατα και απο εμας.......!!!!!!!!

εχεις δικιο κατερινα μου το ξερω...αλλα ελα που περνας σχεδον την μιση σου μερα με καποιους ανθρωπους και θες τουλαχιστον να εχεις μια αντιμετωπιση πιο ανθρωπινη.τεσπα:mad:εσυ καλα εκανες που δεν πηγες.τι γαιδουρια βρε παιδι μου!!!

ακου θα πας φαρμακειο και θα παρεις την apivita ειναι αυτη που ειναι η πιο φυτικα απολες και ειναι και καλυπτικη πολυ.για μενα να μην βαλεις χημικη.και η φυτικη μια χαρα ειναι απλα λιγο πιο ακριβη.και εγω μολις κλεισω τους 3 θα τα βαψω γιατι εχω πολλες λευκες:?:???:

η αληθεια ειναι οτι εχω αγχωθει ηδη λιγο αλλα προσπαθω να το ελεγχω με την αυχενικη.

Κατερίνακι μόνο στο φαρμακείο θα πάρεις φυτικη..κι εγώ προτιμώ Κορέ που ναι 100% φυτικη και άλλωστε κι ο γιατρός κι ο φαρμακοποιός μου παν πως οι έγκυες αυτή προτιμούν να περνουν! (Έχει 10? μια χαρά είναι ) κι έχει όλα τα χρώματα στο χρωματολογιο! Τα έβαψα και τα μαλλιά μου μύριζαν μέλι! ! Μην ξεχνάτε δεν είμαστε άρρωστες! ! Εγκυούλες είμαστε! ! Προσέχουμε όσο πρέπει αλλά μην υπερβάλουμε! ! ; )

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο θεμα τωρα με τις μαρκες μαλλον ειναι υποκειμενικο.εμενα η φαρμακοποιος μου μου ειπε οτι ο κορρε εχει καποια χημικη ουσια μικρη μεν ποσοτητα αλλα εχει.το ιδιο ειπε η φαρμακοποιος και στην συναδελφο μου,η δικη της.και οτι η καλυτερη ειναι η apivita.και οταν ρωτησα εγω καποιον κυριο επειδη ασχολουμαστε με φαρμακευτικα κουτια και ετυχε μου ειπε και εκεινος οτι στις βαφες φαρμακειου οι καλυτερη σαν φυτικη ειναι η apivita.εγω γι αυτο την προτιμω.τωρα τι να πω.ο καθενας αυτο που αισθανεται πρεπει να πραττει.αυτο που τον κανει να νιωθει πιο ασφαλεια.:):)

Κατερίνακι μόνο στο φαρμακείο θα πάρεις φυτικη..κι εγώ προτιμώ Κορέ που ναι 100% φυτικη και άλλωστε κι ο γιατρός κι ο φαρμακοποιός μου παν πως οι έγκυες αυτή προτιμούν να περνουν! (Έχει 10? μια χαρά είναι ) κι έχει όλα τα χρώματα στο χρωματολογιο! Τα έβαψα και τα μαλλιά μου μύριζαν μέλι! ! Μην ξεχνάτε δεν είμαστε άρρωστες! ! Εγκυούλες είμαστε! ! Προσέχουμε όσο πρέπει αλλά μην υπερβάλουμε! ! ; )

Συμφωνω μαζι σου.και εγω Θα τα βαψω τωρα και ολοι κανουν σαν τρελοι:?δηλαδη πρεπει να βγαινω απεριποιητη??αφου τα μαλλια μου ειναι χαλια.εχω πολλες λευκες.:)

Διαφημίσεις

Συμφωνω μαζι σου.και εγω Θα τα βαψω τωρα και ολοι κανουν σαν τρελοι:?δηλαδη πρεπει να βγαινω απεριποιητη??αφου τα μαλλια μου ειναι χαλια.εχω πολλες λευκες.:)

Έτσι είναι αγαπητή μου depy.. . Καλά κάνεις να τα βαψεις!! Σαν γύφτακι ένιωθα το πρώτο τρίμηνο είχα κατά ξανθο μαλλί και βγήκε πόσους πόντους ρίζα και ενιωθα χάλια. .Τώρα ανανεώθηκα το έβαψα μελι! ! Για πες μου για την apivita Μ ενδιαφέρει. .αν και τα βάψα με Κορέ. .αλλά για πες να ξέρω! !

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έτσι είναι αγαπητή μου depy.. . Καλά κάνεις να τα βαψεις!! Σαν γύφτακι ένιωθα το πρώτο τρίμηνο είχα κατά ξανθο μαλλί και βγήκε πόσους πόντους ρίζα και ενιωθα χάλια. .Τώρα ανανεώθηκα το έβαψα μελι! ! Για πες μου για την apivita Μ ενδιαφέρει. .αν και τα βάψα με Κορέ. .αλλά για πες να ξέρω! !

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ δεν εχω να πω κατι συγκεκριμενο.απλα εχω μαθει οτι του κορρε γενικα τα προιοντα εχουνε καποια χημικη ουσια.δεν ειναι δηλαδη εντελως φυτικη.ενω της apivita ειναι πιο φυτικη.γενικα ομως κακα τα ψεματα ολες κατι εχουν.το θεμα ειναι ομως να επιλεξεις καποια που ισως εχει τα λιγοτερα χημικα σαν φυτικη.εγω επελεξα την apivita.με αυτα τα εβαφε και η φιλη μου-συναδελφος η οποια εχει πολλες λευκες.ειναι πολυ καλυπτικη.και η φαρμακοποιος μου που ειναι πολυ γατα και εχει γνωσεις σαν γιατρος μου ειπε apivita.με αυτην τα εβαφε και η κορη της οταν ηταν εγκυος και συνεχιζει.τωρα τι να πω...ο γιατρος μου μου ειπε να ειναι φυτικη απλα.δεν μου ειπε καποια συγκεκριμενη.και εχει πολλα χρωματα η apivita,δεν σε περιοριζει σε κατι.εγω μαυρα τα βαφω.:):):):)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κοριτσιααααααα

λοιπον χτες το απογευμα εκλεισα ραντεβου για την αυχενικη διαφανεια!!με εβαλε την επομενη τριτη στις 15.45!!αχχχ ειμαι πολυ χαρουμενη που θα δω το νινακι μου ξανα και μπορει να δω και το φυλλο,να ξερω πως θα απευθυνομαι:):):):):)αντρακλα μου η κοριτσακι μου???χαχχααχχαχαχα

εχω ομως και λιγο αγχος για τα αποτελεσματα:cry:.αχχχχ μακαρι να πανε ολα καλα!!!!

σε μερικες μερες μου ερχονται και τα επιπλα οποτε και μετακομιζω μεσα στον ιουνιο!!ολα μαζι!!!πρωτα ο θεος να πανε ολα καλα!!

αυτα απο μενα!!περιμενω και τα δικα σας νεα!!:):):):):):):):)

Καλημέρα κορίτσια!! Στο θέμα της βαφης μαλλιών δεν έχω κάτι να προσθέσω.. Συμφωνώ με apivita ή κορρε.. Εγώ τα είχα ψιλό φέρει στο φυσικό μου τον τελευταίο χρόνο και δεν έχω λευκά οπότε ευτυχώς δεν έχω αυτο το πρόβλημα.. Όμως με τα νυχακια μας τι κανουμε;;; Τωρα που καλοκαιριασε και θα φοραμε πεδιλακια;; Έχω ακούσει για τα βερνίκια νυχιών opi και nubar που δεν περιέχουν τα 4 πολυ δυνατά χημικά.. Εσείς τα βαφετε;

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κοριτσιααααααα

λοιπον χτες το απογευμα εκλεισα ραντεβου για την αυχενικη διαφανεια!!με εβαλε την επομενη τριτη στις 15.45!!αχχχ ειμαι πολυ χαρουμενη που θα δω το νινακι μου ξανα και μπορει να δω και το φυλλο,να ξερω πως θα απευθυνομαι:):):):):)αντρακλα μου η κοριτσακι μου???χαχχααχχαχαχα

εχω ομως και λιγο αγχος για τα αποτελεσματα:cry:.αχχχχ μακαρι να πανε ολα καλα!!!!

σε μερικες μερες μου ερχονται και τα επιπλα οποτε και μετακομιζω μεσα στον ιουνιο!!ολα μαζι!!!πρωτα ο θεος να πανε ολα καλα!!

αυτα απο μενα!!περιμενω και τα δικα σας νεα!!:):):):):):):):)

Τα αποτελέσματα σου ειμαι σίγουρη πως θα ειναι τέλεια!! Παντως σαν την εμπειρία αυτή, να βλέπει πρώτη φορά τόσο καθαρά και ολοκληρωμένα το νινακι σου απλά δεν υπάρχει!!

Με το καλό και η μετακόμιση!! Ξερω ειςαι ενθουσιασμένη αλλα πρόσεχε μην μπεις στον πειρασμό και κανείς πολλές δουλειές!!! Δεν πρέπει να κουράζεσαι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...