Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Νοεμβρίου 2015

kaity

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα.

Linaki πήγες στο γιατρό; Όλα καλά;

Κορίτσια νομίζω οτι απο χθες καταλαβαίνω κίνηση του μωρού. Αισθάνθηκα ακριβώς το ίδιο χθες στο σπίτι στη δεξιά πλευρά και σήμερα στο γραφείο στην αριστερή.

Μπορεί βέβαια να είναι και στη φαντασία μου όλα :oops::oops::oops::oops:

age.png

preg.png

Καλησπερα κοριτσια,

πηγαμε χθες στο γιατρο και ολα τελεια το αντρακι κοιμοταν ησυχουλι και το ενοχλουσαμε.. μετα εβΑζε τα δαχτυλακια στο στομα και εκανε φιγουρες και μας τρελανε 😊 ειναι και 130 γρ αντρας! επομενο ραντεβου αρχες Ιουνιου και 26 Ιουνιου η Β επιπεδου!

Μου εγραψε και αναλυσεις για να δουμε αιματοκριτη και για το τοξοπλασμα για δευτερη φορα αφου δεν εχω τα αντισωματα....

AthKos τελικα ισχυει οτ το 2ο το αισθανομαστε πιο νωρις... και εγω το αισθανομαι ειμαι σχεδον σιγουρη πια :rolleyes:

Εσεις τι κανετε κοριτσακια? ποιες εμειναν για αυχενικη?

oYNBp2.png

LINAKI μπραβο για τον αντρακλα σου!!χαιρομαι που ολα πηγαν τελεια!!!:):)

ΖΩΗ Π συμφωνω με τα κοριτσια...το σημαντικο ειναι να εμπιστευεσαι τον γιατρο σου και πως σε κανει να αισθανεσαι μαζι του.εμενα ο δικος μου με χαλαρωνει απιστευτα και με ξεαγχωνει.αφου αν πηγαινε αυτη την στιγμη σε δημοσιο θα πηγαινα μαζι του.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ και μενα μου εμεινε η αυχενικη και εχω πολυ αγχος και αγωνια.να ειναι ολα καλα προπαντως και να δω φυλλο για να ξερω πως θα απευθυνομαι στο ζουζουνι μου!!!

εχω αρχισει και σιδηρο εδω και κατι μερες,ferosanol, να δω πως θα παει ο αιματοκριτης.ανεβηκε απο το 26.6 αραγε??εχω και αυτη την αγωνια.σε 10 μερες περιπου θα κανω γενικη αιματος και σε 2 βδομαδουλες περιπου θα παω για αυχενικη.

εν τω μεταξυ εχω και αλλο προβλημα εδω στην δουλεια.δεν εχω πει ακομα στον εργοδοτη οτι ειμαι εγκυος.γιατι ξερω βρε κοριτσια οτι ειναι γρουσουζης και γενικα θα μου κανει πολεμο νευρων.επειδη δεν υπαρχει αλλη κοπελα εδω στο γραφειο αρα θα αναγκαστει να παρει αλλη για λιγο η να τα κανει μονος του.το τελευταιο χλωμο.ειναι αψυχολογητος παιδι μου.πολυ αλοπροσαλος μιλαμε.την μια ειναι γλυκες και την αλλη μπορει να σου φωναξει για το τιποτα.και να φανταστειτε 8 χρονια δεν εχω λειψει καθολου.πφφφφφφ.εσεις τι λετε??σε λιγο πρεπει να του το πω αλλα δεν θελω καθολου.ειναι γρουσουζης.με ολα τα παιδια ετσι ειναι ο βλ......

Linaki μπραβο για το αντράκι σου!

depy καλύτερα να του το πεις μετά την αυχενική για να είσαι ήρεμη και να μην σε επηρεάσει.. θα είσαι κ τόσο χαρούμενη που δεν θα μπορείς να το κρύψεις.. μην σε νοιάζει πώς θα αντιδράσει.. είναι υποχρεωμένος να σου δώσει άδεια και όλα τα σχετικά.. δεν μπορεί να κάνει αλλιώς! αυτό να σκέφτεσαι!

Κιι εγώ ξεκίνησα σίδηρο και ασβέστιο αλλά μάλλον έχω ένα προβληματάκι με το θυρεοειδή (δεν είχα ποτέ, τώρα εμφανίστηκε). έχει κάποια άλλη κοπέλα?

Κατα τα άλλα, ανυπομονώ να ακούσω το μωράκι μου.. λέτε σε 1-2 εβδομάδες? τώρα είμαι στη 14η... :cool::cool:

dph2p2.pngRGM7p2.png

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ και μενα μου εμεινε η αυχενικη και εχω πολυ αγχος και αγωνια.να ειναι ολα καλα προπαντως και να δω φυλλο για να ξερω πως θα απευθυνομαι στο ζουζουνι μου!!!

εχω αρχισει και σιδηρο εδω και κατι μερες,ferosanol, να δω πως θα παει ο αιματοκριτης.ανεβηκε απο το 26.6 αραγε??εχω και αυτη την αγωνια.σε 10 μερες περιπου θα κανω γενικη αιματος και σε 2 βδομαδουλες περιπου θα παω για αυχενικη.

εν τω μεταξυ εχω και αλλο προβλημα εδω στην δουλεια.δεν εχω πει ακομα στον εργοδοτη οτι ειμαι εγκυος.γιατι ξερω βρε κοριτσια οτι ειναι γρουσουζης και γενικα θα μου κανει πολεμο νευρων.επειδη δεν υπαρχει αλλη κοπελα εδω στο γραφειο αρα θα αναγκαστει να παρει αλλη για λιγο η να τα κανει μονος του.το τελευταιο χλωμο.ειναι αψυχολογητος παιδι μου.πολυ αλοπροσαλος μιλαμε.την μια ειναι γλυκες και την αλλη μπορει να σου φωναξει για το τιποτα.και να φανταστειτε 8 χρονια δεν εχω λειψει καθολου.πφφφφφφ.εσεις τι λετε??σε λιγο πρεπει να του το πω αλλα δεν θελω καθολου.ειναι γρουσουζης.με ολα τα παιδια ετσι ειναι ο βλ......

Κι εγώ θα σου έλεγα να περιμένεις αν μπορείς μετα την αυχενικη.. Μετα οτι και να σου λέει ούτε που θα σε νοιάζει.. Θα εχεις αυτή την υπέροχη εικόνα του μωρού σου στο μυαλό και θα τον εχεις γραμμένο κανονικά!!! Χαχαχα

δικιο εχετε βρε κοριτσια και ευχαριστω για την στηριξη!!!!απλα γενικα αυτος ο ανθρωπος μας εχει κατασπαραξει την ψυχολογια σε ολους εδω μεσα.τεσπα να ρωτησω κατι??εχει σοβαρο ψυχολογικο προβλημα δεν κανω πλακα.το 6μηνο αν θελει στο δινει ε???εχω και αυτο το αγχος μηπως μου το στερησει και δεν θελω να το αφησω τοσο νωρις το νινι μου ασε που θελω να θηλασω!!

ANATH μην σε φοβιζει αυτο.το ειχε και μια φιλη μου και νομιζω οτι της εμφανιστηκε κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης.θα την ρωτησω λεπτομερειες και θα σου πω.παντως μια χαρα της πηγαν ολα μην ανησυχεις.το μωρακι σου ελπιζω να το ακουσεις και πιο συντομα:):):)

KAITY εχεις δικιο απλα γενικα και η κοιλια μου ειναι πρησμενη απο πολυ νωρις και τον εχω πιασει που με κοιταει εκει πολλες φορες και λεω ωχχχ.οχι τιποτα αλλο φοβαμαι μην μετα μου την πει γιατι θεωρησει οτι του το ειπα καθυστερημενα πολυ!!!με αυτον δεν βγαζεις ακρη.:mad::mad:

χτες παραγγειλαμε και τα επιπλαααα!!!!αντε να ερθουν να μπουμε μεσα στο σπιτακι μας να ηρεμησω!!αν και στην μητερα μου μια χαρα την περναω...ετοιμο φαγητο,οχι δουλειες:):):):):):):oops::oops::oops::oops::oops::oops:

δικιο εχετε βρε κοριτσια και ευχαριστω για την στηριξη!!!!απλα γενικα αυτος ο ανθρωπος μας εχει κατασπαραξει την ψυχολογια σε ολους εδω μεσα.τεσπα να ρωτησω κατι??εχει σοβαρο ψυχολογικο προβλημα δεν κανω πλακα.το 6μηνο αν θελει στο δινει ε???εχω και αυτο το αγχος μηπως μου το στερησει και δεν θελω να το αφησω τοσο νωρις το νινι μου ασε που θελω να θηλασω!!

Και εγω θα έλεγα να του το πεις μετά την αυχενική. Οτι και να σου πει απλά μη δίνεις σημασία......

Το εξάμηνο δεν μπορεί να σου το αρνηθεί τυπικά. Εφόσον ζητήσεις να το πάρεις οφείλει να σου το δώσει. Τι συνέπειες μπορεί να έχει αυτό είναι καθαρά θέμα του εργοδότη σου. Δυστυχώς για πολλές εταιρείες η λήψη του εξαμήνου σημαίνει και απόλυση (όταν φυσικά έχουν το δικαίωμα). Ευτυχώς στη δική μου, παρά τα πιεστικά ωράρια, δεν αντιμετωπίζουμε τέτοιο θέμα (τουλάχιστον στην πρώτη εγκυμοσύνη γιατι δεν μπορώ να ξέρω τι θα γίνει με τη δεύτερη δεδομένου οτι ήταν σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα :tongue::tongue::tongue::tongue:). Σου εύχομαι και εσυ να μην αντιμετωπίσεις κανένα θέμα.

Να σκέφτεσαι πάντα οτι η οικογένεια σου μετράει περισσότερο;)

Καλησπερα κοριτσια,

πηγαμε χθες στο γιατρο και ολα τελεια το αντρακι κοιμοταν ησυχουλι και το ενοχλουσαμε.. μετα εβΑζε τα δαχτυλακια στο στομα και εκανε φιγουρες και μας τρελανε 😊 ειναι και 130 γρ αντρας! επομενο ραντεβου αρχες Ιουνιου και 26 Ιουνιου η Β επιπεδου!

Μπράβο Linaki για τα ωραία αποτελέσματα.

Linaki

Κιι εγώ ξεκίνησα σίδηρο και ασβέστιο αλλά μάλλον έχω ένα προβληματάκι με το θυρεοειδή (δεν είχα ποτέ, τώρα εμφανίστηκε). έχει κάποια άλλη κοπέλα?

Συμβαίνει να ανεβαίνει η TSH στην περίοδο της εγκυμοσύνης. Εμένα (χωρίς πρόβλημα προ-εγκυμοσύνης) στο δεύτερο τρίμηνο της πρώτης εγκυμοσύνης η TSH ήταν γύρω στο 2,5 (στην εγκυμοσύνη λένε οτι πρέπει να είναι μέχρι 2 αν και κάποιοι γιατροί επιτρέπουν το 3 για 2ο και 3ο τρίμηνο) και μου έδωσε ένα χαπάκι να το παίρνω κάθε πρωί μισή ώρα πριν το φαγητό. Με το που σαράντισα μου το έκοψε. Σε λίγες μέρες θα κανακάνω εξετάσεις και εγω για να δω που βρίσκεται δεδομένου οτι είμαι πια στο δεύτερο τρίμηνο.

Οπότε μην ανησυχείς. Αν χρειάζεται θα σου δώσει τα απαραίτητα φάρμακα και θα τον ρυθμίσεις.

age.png

preg.png

depyfr στη πρωτη εγκυμοσυνη ειχα παρομοια θεματα.. τελικα εκανα τη βλακεια και το ειπα στη προισταμενη μου και αυτη το καρφωσε κατευθειαν στον εργοδοτη... απο 10 εβδομαδων... μετα την αυχενικη ειναι η καταλληλη στιγμη να το πεις ομως.. δεν μπορει να σου κανει τιποτα.. εμεις στη Κυπρο εχουμε μονο 4 μηνες αδεια μητροτητας.. οταν τελειωσαν οι 4 μηνες μου ενημερωθηκα με ενα τηλεφωνημα πως οι ωρες εργασιας μου ειχαν αλλαξει και θα δουλευα απο τις 10 το πρωι μεχρι τις 9 το βραδυ με τριωρο διαλλειμα. Δεν ξερω αν ειχε δικαιωμα να το κανει δεν εβγαλα ακρη αλλα παραιτηθηκα... πως θα αφηνα ενα βρεφος που θηλαζει αποκλειστικα για τοσες ωρες? ο αντρας μου με στηριξε και αν και εχουμε αρκετα οικονομικα προβληματα μεγαλωνω το παιδι μου μονη μου ενω αν δουλευα θα πηγαινε βρεφοκομικο και ακολουθως παιδικο και ο ουτως η αλλως χαμηλος μου μισθος θα πηγαινε εκει... επομενως δεν εχασα τιποτα σπουδαιο αντιθετως κερδισα χρονο με το γιο μου. Θηλασαμε 18 μηνες και διακοψαμε οταν ηρθε μια απροσμενη εγκυμοσυνη ;)

oYNBp2.png

Καλημέρα!

Δυστυχώς, στους περισσότερους χώρους εργασίας έτσι είναι τα πράγματα.. δεν υπολογίζουν καθόλου τις ανάγκες μιας μητέρας.. και ούτε φροντίζει κανείς να βρίσκονται τα παιδιά μας ένα ασφαλές μέρος όσο εμείς δουλεύουμε.. όποια δεν έχει βοήθεια από μαμα - πεθερά κτλ ή πρέπει να δίνει ένα σωρό λεφτά σε παιδικούς σταθμούς (οι οποίοι δεν είναι πάντα κ ότι καλύτερο) ή πρέπει ν κάθεται σπίτι.. κι έγω ακόμα σκέφτομαι τι θα κάνω με το δεύτερο παιδάκι γιατί δεν θέλω να κουράσω άλλο τη μαμά μου..

Κορίτσια να κάνω μια αδιάκριτη ερώτηση? έχετε και εσείς πολλά (αλλά πολλά!!!) κολπικά υγρά? είχα και τον προηγούμενο μήνα αλλά τώρα έχει παραγίνει...

Α! Εμφανίστηκε κιόλας η σκούρα γραμμούλα κατά μήκος της κοιλιάς μου και είμαι πολύ χαρούμενη... Μου δείχνει επιτέλους ότι είμαι έγκυος!!! (από κοιλια τιποτα ακόμη...)

dph2p2.pngRGM7p2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια πήρα τα αποτελέσματα από την αυχενική που έκανα προχτές στις 11+4. Τα ποσοστά για τις τρισωμίες είναι πολύ καλά. Όμως τα ποσοστά για προεκλαμψία με έχουν παγώσει κάπως. Πιθανότητα για προεκλαμψία πριν τις 34 εβδομάδες 1:420, προεκλαμψία πριν τις 37 εβδομάδες 1:123. και περιορισμός εμβρυικής ανάπτυξης πριν τις 37 1:185. Έχω λίγο αγχωθεί. Ο γιατρός είπε θα με δει σε 3-4 εβδομάδες και πως δεν κάνουμε ακόμα κάτι. Το κεφαλουραίο μήκος μετρήθηκε 49 χιλιοστά, δηλαδή λιγότερο από το μέσο όρο. Είχε κάποια κοπέλα κάτι αντίστοιχο?

Κορίτσια πήρα τα αποτελέσματα από την αυχενική που έκανα προχτές στις 11+4. Τα ποσοστά για τις τρισωμίες είναι πολύ καλά. Όμως τα ποσοστά για προεκλαμψία με έχουν παγώσει κάπως. Πιθανότητα για προεκλαμψία πριν τις 34 εβδομάδες 1:420, προεκλαμψία πριν τις 37 εβδομάδες 1:123. και περιορισμός εμβρυικής ανάπτυξης πριν τις 37 1:185. Έχω λίγο αγχωθεί. Ο γιατρός είπε θα με δει σε 3-4 εβδομάδες και πως δεν κάνουμε ακόμα κάτι. Το κεφαλουραίο μήκος μετρήθηκε 49 χιλιοστά, δηλαδή λιγότερο από το μέσο όρο. Είχε κάποια κοπέλα κάτι αντίστοιχο?

Καλησπέρα,

Δε νομίζω ότι είναι τραγικά τα νούμερα που μας παραθέτεις. Για να σου λέει και ο γιατρός σου να σε δει σε περίπου ένα μήνα τότε δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Το κεφαλοουριαίο που λες, είναι μέσα στη καμπύλη ανάπτυξης στο διάγραμμα που βγαίνει στην αυχενική; Αν είναι τότε για αυτό υπάρχουν και τα όρια, κάποια είναι χαμηλότερα και κάποια ψηλότερα. Μην ανησυχείς αδίκως, έβγαλες και καλές στατιστικές για τις τρισωμίες, αυτό είναι πιο σημαντικό! Απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου!

pregnant-1422856800z6z1426136400z0.png

Καλησπερα εγκυουλες μου που χαθηκατε ολες?

Εμεις ειχαμε λιγο τρεξιμο με τον μικρο μου γιατι επεσε και χτυπησε μεσα στο στομα του και ηθελε ραφες με αναισθησια κλπ.. καλα εριξα το κλαμα της ζωης μου και φοβηθηκα για το μικρακι μου μην του εκανα κακο.. αλλα σημερα μου φανηκε πως κουνιοταν και ετσι ησυχασα καπως...

εσεις τι κανετε?

balou δεν τα θεωρω ανυσηχητικα τα αποτελεσματα.. η προεκλαμψια ουτως η αλλως αποφευγεται με τη σωστη παρακολουθηση δηλαδη στικς ουρων σε καθε επισκεψη στο γυναικολογο και προσοχη στη διατροφη... το σημαντικο οπως ειπε και η Ανκ ειναι οτι τα ποσοστα τρισωμιας σας ειναι πολυ καλα... ησυχασε και απολαυσε το :rolleyes:

anath στη πρωτη εγκυμοσυνη ειχα παρα πολλα υγρα! την εβγαζα με σερβιετακια... τωρα δεν εχω τοσα πολλα ειναι πιο ηπια τα πραγματα.. εφοσον ομως δεν μυριζουν και ειναι διαφανα δεν υπαρχει λογος ανσηχιας απλα να προσπαθεις να διατηρησαι στεγνη για να αποφυγεις τυχων μυκητιασεις...

που ειναι τα υπολοιπα κοριτσια?

oYNBp2.png

γεια σας κοριτσια...!!!!

χαθηκα λιγο.....δουλιτσες και δουλεια.......

αληθεια ποτε θα ακουσουμε τα μωρακια μας..?? εγω ακομα δεν εχω καταλαβει κατι... :(

και ποτε επιτελους μπορω να βαψω τα μαλλια μου..??? μετα ποια εβδομαδα ειναι ακινδυνο το θεμα μαλλιων και νυχιων???

cMVup2.png?t=1&Lz53LAzd

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...