Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Νοεμβρίου 2015

kaity

Recommended Posts

Καλημέρα μανούλε. Χρόνια μας πολλά για χθες :). Χάθηκα αυτές τις μέρες αλλά ήμουν στο νοσοκομείο για την περίδεση. όλα πήγαν πολύ καλά. Δεν ήταν τπτ. Τώρα την Παρασκευή θα πάω στη γιατρό μου για έναν έλεγχο.

Φιλιά πολλά σε όλες τις νεοφερμένες και μην αγχώνεστε. όλα καλά θα μας πάνε :cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

AthKos αλλαντικά τα αποφεύγω αν και αν μου μυρίσει μια στο τόσο πιτσούλα (1 φορά το μήνα δηλαδή θα φάω ένα κομματάκι... χιχι)

Από χτες εγώ ότι τρώω το βγάζω...δεν ξέρω αν με περιτριγυρίζει καμία ίωση ή είναι από την εγκυμοσύνη... Τί να πω... στην αρχή δεν είχα τίποτα και τώρα στην 15η εβδομάδα????

Εγω προς το παρόν τα έχω αποφύγει (στην πρώτη δεν έφαγα ουτε μια φορά σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης). Όμως αυτη τη φορά όλο και το σκέφτομαι :):):) Θα ρωτήσω και το γιατρό.

Και εγω κάτι αντίστοιχο πέρασα την Παρασκευή το πρωι όταν έφτιαχνα φαγητό και το έπαθα και άλλη μια φορά σε αυτή την εγκυμοσύνη. Την ίδια σκέψη έκανα γιατι στο πρώτο τρίμηνο δεν είχα νοιώσει τίποτα απολύτως :confused:

age.png

preg.png

Καλησπέρα μανουλες!! Λοιπόν εγώ αλλαντικά δεν έχω φάει καθόλου.. Αν και νομίζω οτι στην πίτσα για παράδειγμα επειδή ψήνονται κιόλας δεν θα υπάρχει πρόβλημα.. Πάντως τα έφαγα τελικα τα κολοκυθάκια γεμιστα που ήταν με αυγολέμονο!!

Anath σίγουρα ο γιατρός ξέρει καλύτερα να σε συμβουλεψει αλλα αν θελεις την γνώμη μου θα σου έλεγα να χαλαρωσεις λιγο αφού τα τελικα αποτελέσματα ειναι καλα.. Γιατι αφού λέμε οτι η τιμή βγαίνει με τον σύνδιασμο αυχενικης και αίματος τότε πιστεύω και σου εύχομαι απο καρδιάς οτι ολα ειναι τέλεια!!

Οταν μιλήσεις με τον γιατρό σου ενημέρωσε μας για το τι σου είπε..

Γεια σας μελλουσες και νυν μανουλες,

χρονια πολλα για χθες σε ολες!

Πως περνατε?

Kyriakoulla χαιρομαι που πηγαν ολα καλα! Μπραβο για τη θετικοτητα σου μακαρι να ειμαστε ολες τοσο θετικες παντα!

Athkos ειναι πολυ καλα τα αποτελεσματα σου! Αν εχει την οικονομικη δυνατοτητα γιατι δεν κανεις την εξεταση αιματος? αν εξαιρσει το μεγαλο της κοστος ειναι μια χαρα και ακινδυνη και θα σε βγαλει απο το αγχος... αλλα εγω ειμαι σιγουρι πως το σπορακι σου ειναι μια χαρα και προβληματιζεσαι αδικα :rolleyes:

Εγω παιδια τρωω απ ολα ελπιζω να μην μου βγει ξινο... αλαντικα τρωω κανονικα στην πιτσα και στη μακαροναδα ψημενα αλλα και μερικες φορες και ωμα στο σαντουιτς...:oops:

Σημερα εχουμε επετειο γαμου με τον αντρουλη μου 2 χρονια γαμου :tongue:

Οσες ειστε στη 15 η βδομαδα μηπως νιωσατε καθολου το μωρακι? :confused: ειναι λιγες μερες τωρα που αισθανομαι ενα κουβαρακι κατω απο τον ομφαλο ποτε δεξια ποτε αριστερα και μερικες φορες οταν ξαπλωσω στο πλαι αισθανομαι πως κατι κινειτε δεν μπορω να το περιγραψω... μακαρι να ειναι το μωρακι αλλα θεωρω πως ειναι πολυ νωρις αν και λενε πως στη δευτερη εγκυμοσυνη το αισθανεσαι νωριτερα... για πειτε μανουλες με εμπειρια?

eleniart εγω μετραω με βδομαδες .. συμφωνα με τη γνωματευση του γαιτρου μου αλλαζω βδομαδα καθε Τεταρτη... οσο για τους μηνες ειχα ενα ωραιο πινακακι αν τπ βρω θα το ανεβασω... αλλα χονδρικα υπολογιζεις 4,5 εβδομαδες για καθε μηνα εγκυμοσυνης :tongue:

oYNBp2.png

Σημερα εχουμε επετειο γαμου με τον αντρουλη μου 2 χρονια γαμου :tongue:

Οσες ειστε στη 15 η βδομαδα μηπως νιωσατε καθολου το μωρακι? :confused: ειναι λιγες μερες τωρα που αισθανομαι ενα κουβαρακι κατω απο τον ομφαλο ποτε δεξια ποτε αριστερα και μερικες φορες οταν ξαπλωσω στο πλαι αισθανομαι πως κατι κινειτε δεν μπορω να το περιγραψω... μακαρι να ειναι το μωρακι αλλα θεωρω πως ειναι πολυ νωρις αν και λενε πως στη δευτερη εγκυμοσυνη το αισθανεσαι νωριτερα... για πειτε μανουλες με εμπειρια?

Να ζήσετε!!!!!!:D:D:D

Εγω προς το παρόν δεν έχω νοιώσει κάτι. Στην πρώτη είχα αισθανθεί μια μικρή κίνηση την 17η εβδομάδα και την 20η είδα μέρος της κοιλιάς να κουνιέται.

Πάντως και εγω έχω ακούσει οτι στη δεύτερη το καταλαβαίνεις νωρίτερα και περιμένω τη στιγμή ;)

age.png

preg.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες.. Ευτυχως ο γιατρος με καθησυχασε. Μ ειπε αν θελω ν το ψαξω ν κανω την εξεταση αιματος αλλιως τιποτα! Θα σκεφτουμε το οικονομικο κ θα αποφασισουμε..

Μου ανεφερε τι ν προσεχω για το τοξοπλασμα. Κ εχω ν σας πω: οσες δεν εχετε το αντισωμα μακρια απο ωμα χοιρινα αλλαντικα...

Να τα εκατοστησετε linaki! Εγω δεν εχω καταλαβει ακομα την παρουσια του.. Ετσι οπως το περιγραφεις σιγουρα θα ειναι το μωρακι σου!

dph2p2.pngRGM7p2.png

Σας ευχαριστω κορίτσια!τωρα μάλιστα το έβγαλα.ειμαι 11w 1d. Απο εγω αλλαντικά τρώω τα παντα ψημένα,δεν νομιζω να υπαρχει πρόβλημα.Να πω την αλήθεια δεν το σκέφτηκα ποτε,την επόμενη φορά θα ρωτήσω τον γιατρό μου.Συγχαρητηρια στα κορίτσια που κάνανε την αυχενική.Ευχομαι σε όλες μας καλα αποτελέσματα!

Γειά σας κορίτσια! ! Καλώς ήρθατε οι νέες κοπέλες! ! Με το καλό να κρατήσετε στην αγκαλίτσα σας τα μωράκια σας!! Υγιέστατα και δυνατά! ! :) βρε κορίτσια έχω κάτι να πω θέλω συμβουλή ..έχουν πρήξει του συζύγου μου οι δικοί του να γεννήσω θριασιο Ελευσίνα που ναι δημόσιο κι ότι έχει αναβαθμιστεί. .ακούστε τι του είπαν σήμερα και το πίστεψε για να τον πείσουν. . Ότι στο μητέρα που θέλω να γεννήσω αλλάζουν τα μωρά των πλουσίων αν είναι άρρωστα με τα μωρά των πιο φτωχών. . Μα καλά τι του είπαν καλοί άνθρωποι είναι δεν λέω αλλά δεν θα γεννήσουν αυτοί αλλά εγώ. .κι όχι τίποτα άλλο έχω αγχωθει τώρα :( θέλω μια συμβουλή πάνω στο θέμα .. ευχαριστώ. . Κορίτσια! !

[sIGPIC][/sIGPIC]

My life is a real dream!!

Γειά σας κορίτσια! ! Καλώς ήρθατε οι νέες κοπέλες! ! Με το καλό να κρατήσετε στην αγκαλίτσα σας τα μωράκια σας!! Υγιέστατα και δυνατά! ! :) βρε κορίτσια έχω κάτι να πω θέλω συμβουλή ..έχουν πρήξει του συζύγου μου οι δικοί του να γεννήσω θριασιο Ελευσίνα που ναι δημόσιο κι ότι έχει αναβαθμιστεί. .ακούστε τι του είπαν σήμερα και το πίστεψε για να τον πείσουν. . Ότι στο μητέρα που θέλω να γεννήσω αλλάζουν τα μωρά των πλουσίων αν είναι άρρωστα με τα μωρά των πιο φτωχών. . Μα καλά τι του είπαν καλοί άνθρωποι είναι δεν λέω αλλά δεν θα γεννήσουν αυτοί αλλά εγώ. .κι όχι τίποτα άλλο έχω αγχωθει τώρα :( θέλω μια συμβουλή πάνω στο θέμα .. ευχαριστώ. . Κορίτσια! !

Συγνώμη αλλά εγώ γέλασα μόλις το διάβασα το λόγο που είπαν τα πεθερικά.

Θα ξεκαθαρίσεις στον άντρα σου ότι το πού θα γεννήσεις, αν θα πάρεις μαία ή όχι, αν θέλεις αποκλειστικό θηλασμό και rooming in ή όχι, είναι μόνο δική σου απόφαση. Εάν δεν υπάρχει οικονομικό θέμα φυσικά. Πώς μπορούν να αποφασίσουν οι άλλοι για κάτι τόσο προσωπικό;

Δεν είμαστε καλά δηλαδή! Να παρέθεταν κάποιο λόγο με ισχύ και βάση να πω άντε να το σκεφτώ, αλλά ανταλλαγή μωρών;;;

pregnant-1422856800z6z1426136400z0.png

Συγνώμη αλλά εγώ γέλασα μόλις το διάβασα το λόγο που είπαν τα πεθερικά.

Θα ξεκαθαρίσεις στον άντρα σου ότι το πού θα γεννήσεις, αν θα πάρεις μαία ή όχι, αν θέλεις αποκλειστικό θηλασμό και rooming in ή όχι, είναι μόνο δική σου απόφαση. Εάν δεν υπάρχει οικονομικό θέμα φυσικά. Πώς μπορούν να αποφασίσουν οι άλλοι για κάτι τόσο προσωπικό;

Δεν είμαστε καλά δηλαδή! Να παρέθεταν κάποιο λόγο με ισχύ και βάση να πω άντε να το σκεφτώ, αλλά ανταλλαγή μωρών;;;

Ank μου έχεις δίκιο ευχαριστώ που απάντησες με ξε αγχώσες κάπως! ! Εμείς έχεις δίκιο για γέλια είναι! ! Αυτά που μου έλεγαν. .και στην αρχή τσαντιστηκα πάρα πολύ. ..!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Είμαστε με τα καλά μας:confused::confused::confused::confused::confused:

Αν αλλάζουν έτσι εύκολα τα μωρά στα ιδιωτικά μαιευτήρια, σκέψου τι γίνεται στα δημόσια.

Το παν είναι να γεννήσεις εκεί που νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια. Κατα την άποψη μου εκεί που είναι ο γιατρός σου.....Αυτό θα τους πεις και όλα όσα σου είπε και η Ank.

age.png

preg.png

Είμαστε με τα καλά μας:confused::confused::confused::confused::confused:

Αν αλλάζουν έτσι εύκολα τα μωρά στα ιδιωτικά μαιευτήρια, σκέψου τι γίνεται στα δημόσια.

Το παν είναι να γεννήσεις εκεί που νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια. Κατα την άποψη μου εκεί που είναι ο γιατρός σου.....Αυτό θα τους πεις και όλα όσα σου είπε και η Ank.

Σε ευχαριστώ πολύ κι εσένα athkos μου!! Έτσι κι εγώ αυτό σκέφτηκα και τους είπα αν αλλαζουν έτσι μωρά στα ιδιωτικά την έβαψαν τα δημόσια. . Έχεις δίκιο και για την εμπιστοσύνη! !

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χαχαχα μου θυμιζει τα πεθερικα μου που εχουν μια επειχηρηματολογια αστα να πανε! καλε ναι οπου αισθανεσαι εσυ ανετα. Εγω στο πρωτο μου πηγα σε δημοσιο νοσοκομειο.. αλλα ο γιατρος μου εφυγε απο το δημοσιο και πηγε ιδιωτικα και ετσι τωρα τον ακολουθω και εγω και θα παω ιδιωτικα... θα μας βγει ο κουκος αηδονι αλλα τι να κανω με αυτον το γιατρο αισθανομαι ανετα και εμπιστοσυνη με αυτο θα παω... στη Κυπρο δεν υπαρχει η δυνατοτητα να επιλεξεις δημοσιο μαιευτηριο με ιδιωτη γιατρο....

Σε λιγο εχω ραντεβου να παμε να δουμε το αντρακι μας.. επιτελους μετα απο 3 βδομαδες εχω μεγαλη αγωνια :rolleyes:

oYNBp2.png

Χαχαχα μου θυμιζει τα πεθερικα μου που εχουν μια επειχηρηματολογια αστα να πανε! καλε ναι οπου αισθανεσαι εσυ ανετα. Εγω στο πρωτο μου πηγα σε δημοσιο νοσοκομειο.. αλλα ο γιατρος μου εφυγε απο το δημοσιο και πηγε ιδιωτικα και ετσι τωρα τον ακολουθω και εγω και θα παω ιδιωτικα... θα μας βγει ο κουκος αηδονι αλλα τι να κανω με αυτον το γιατρο αισθανομαι ανετα και εμπιστοσυνη με αυτο θα παω... στη Κυπρο δεν υπαρχει η δυνατοτητα να επιλεξεις δημοσιο μαιευτηριο με ιδιωτη γιατρο....

Σε λιγο εχω ραντεβου να παμε να δουμε το αντρακι μας.. επιτελους μετα απο 3 βδομαδες εχω μεγαλη αγωνια :rolleyes:

Έτσι είναι Linaki2012 ...τα πεθερικά πάντα κάτι θα χουν να πούνε να σου πω έχεις δίκιο στο ιδιωτικό πάνε πολλά τα έξοδα αλλά στο δημόσιο εγώ ψιλό φοβάμαι κάποια πραγματάκια. ..! ! Αντέ με το καλό να δείτε το αντράκι σου!! Όλα καλά θα ναι!! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ζωή μου και εγώ για το γιατρό θα σου πω. Αν εμπιστεύεσαι το γιατρό που έχεις στο ιδιωτικό μείνε εκεί, αν μάθεις ότι υπάρχει καποιος πολύ καλός στο δημόσιο, πήγαινε στο δημόσιο. Εσύ και ο άντρας σου θα αποφασίσετε..

Εγώ την πρώτη φορά γέννησα στο δημόσιο κυρίως για το κόστος αλλά και για την ασφάλεια που ένιωθα, γιατί είναι Πανεπιστημιακό και έχει όλες τις ειδικότητες γιατρών (σε περίπτωση που - λεμε τώρα- γίνει κάτι). Και εκεί θα ξαναγεννήσω γιατί έμεινα ευχαριστημένη κυρίως από το γιατρό. Απλά στο δημόσιο δεν έχεις μία μαία ή μια νοσοκόμα συνέχεια πάνω από το κεφάλι σου να σε προσέχει.

dph2p2.pngRGM7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...