Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Νοεμβρίου 2015

kaity

Recommended Posts

Τι ωραια.. το πινακάκι μεγαλώνει.. καλωσήρθες eleniart!

Κορίτσια συγχαρητήρια! Παίρνω θετική ενέργεια από τα καλά σας αποτελέσματα και απο τη χαρα σας!

kaity εγω δεν τρώω αβγολέμονο γιατι δεν μου αρέσει.. αλλά νομίζω ότι δεν ¨ψήνεται¨ και τόσο καλά το αβγό οπότε υποθέτω έχει έναν κίνδυνο.. δεν ξέρω όμως..

Καλό ΣΚ σε όλες!

dph2p2.pngRGM7p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλώς σας βρήκα anath.Χάρηκα πολυ γιατι συζητήσεις με κορίτσια που ειναι στον μήνα μου θα με βοηθήσει πολυ στο ταξίδι την εγκυμοσύνης.Γιατι σίγουρα τα ερωτήματα για μια νέα μανούλα ειναι πολλα!

καλωσηρθες eleniart με το καλο το μωρακι σου! ειναι ωραια να εισαι σε μια παρεα με συνεγκυουλες θα δεις και στο μελλον ποσο χρησιμα πραγματα μαθαινεις :)

θεωρω πως το αυγολεμονο μια χαρα ψηνεται με τη διαδικασια που γινεται αρα δεν βλεπω γιατι να μην φας εγω παντως απ ολα τρωω εκτος απο ωμα κρεατα και ψαρια βεβαιως :rolleyes:

oYNBp2.png

Λινάκι καλώς σε βρήκα και εδώ!! εμείς πάμε πακέτο!!

κορίτσια σας ευχαριστώ για τις ευχές σας!!

anath που θα γεννήσεις στην Πατρα?? ποιο γιατρό έχεις?? κι εγώ Πάτρα θα γεννήσω!!!

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

Καλημέρα

Εκανα και εγω την αυχενικη διαφάνεια χτες και όλα πήγαν καλά, Η γιατρος μου ειπε ότι λόγω λαθους υπολογισμου η κοπέλα στην γραμματεια με έτειλε λιγο νωρις, αλλα τελικα καταφέραμε και κάναμε τις μετρήσεις που έπρεπε. Εχω και εγω κάπως μπερδεφτει πως μετράμε πόσων βδομαδων είμαστε,, απο την πρώτη μερα τις τελευταίας περιόδου η αφήνουμε μια βδομαδα πρώτα και μετά μετράμε;. Ετσι νώμιυα οτί εκανα την αυχενικη πρωτη μερα της 12ης βδομαδας αλλα η γιατρος μου ειπε οτι ειναι πρωτη μερα της 11ης βρομαδας και δυσκολευτηκαμε κάπως. Το φύλο του μωρου δεν το είδαμε ηταν νωρις. Αν και εγω ηθελα πολυ να μάθουμε. Οχι ότι με πειράζει τι θα είναι, το ίδιο θα χαρώ είτε είναι κορίτσι είτε αγόρι, αλλα θέλω να μάθω για να αρχισω να κάνω μπλέ η ρόζ όνειρα.

Αυτα........ σας κουρασα.

ΥΓ Αν θέλετε βάλτε και εμένα στο όμορφο πινακάκι σας ΠΗΤ 26-11-2015

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλως ηρθες eleniart.Με το καλο το μπεμπακι σου!

Μεγαλωνει το πινακακι μας...17 μανουλες!!!:)

Μανούλες Νοεμβρίου 2015!

tinamι ΠΗΤ 3/11..

Linaki2012 - ΠΗΤ 4/11....αγοράκι..

AthKos - ΠΗΤ 4/11 - ΙΑΣΩ..κοριτσάκι..

ΚΥΡΙΑΚΗ_ - ΠΗΤ 4/11 - ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ..

ladyinred - ΠΗΤ 5/11..

Ankhesenamun - ΠΗΤ 9/1..

kyriakoula - ΠΗΤ 9/11..αγορακι..

ζωη π. - ΠΗΤ 13/11 - ΜΗΤΕΡΑ(Αθήνα)

fraoulitsa6 - ΠΗΤ 14/11..κοριτσακι.. Πάτρα

anath ΠΗΤ 15/11 - Πάτρα-Ριο(ΠΓΝΠ)

annete - ΠΗΤ 17/11..

kaity - ΠΗΤ 19/11..αγορακι..Θεσσαλονικη-Αγιος Λουκας..

katerina_77 - ΠΗΤ 24/11 Έλενα(Αθηνα)

balou81 - ΠΗΤ 26/11..

vio.tz ΠΗΤ 26/11

eleniart - ΠΗΤ 29/11

depyfr -

cMVup2.png?t=1&Lz53LAzd

Eμενα θελει κοριτσι πολυ αλλα επιθυμει να ειναι αγορι για να βγαλει το ονομα του πατερα του επειδη τον χασαμε πριν 10 μηνες:(:(.

κριμα γιατι και εγω τον αγαπουσα πολυ.

Τεσπα....ολα καλα λοιπον.ανυπομονω να ερθει η αυχενικη να δω τι εχω και εγω εκτος απο το αγχος της εξετασης.:):):):)

Καλα αποτελέσματα!!!! Ολα θα ειναι τέλεια!!!

Καλησπέρα κορίτσια.Ειμαι καινουργια κ χαίρομαι πολυ που σας βρήκα.Ειναι το πρώτο μας μωράκι.Σε δυο μερες μπαίνω στον 3μηνα με ΠΗΤ 29/11. Εχω πολυ άγχος για την αυχενική που θα κανουμε σε 10 μερες!Ευχομαι σε όλες τις μανούλες να έχουν μια υπέροχη εγκυμοσύνη κ να την απολαύσουν!!::tongue:

Καλώς ήρθες!!! Σου εύχομαι μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!! Και ενα υγειεστατο νινακι!!

Σας ευχαριστω πολυ κορίτσια!τι ωραία μπήκαμε κ εμείς στο πινακακι!!ηθελα να σας ρωτήσω τις εβδομάδες πως τις μετράμε?τα μπέρδευαν απο την αρχή κ ο γιατρός μου είπε να μην μετράω με εβδομάδες απλά κάθε 10 του μηνός αλλάζω μήνα!

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω πολυ κορίτσια!τι ωραία μπήκαμε κ εμείς στο πινακακι!!ηθελα να σας ρωτήσω τις εβδομάδες πως τις μετράμε?τα μπέρδευαν απο την αρχή κ ο γιατρός μου είπε να μην μετράω με εβδομάδες απλά κάθε 10 του μηνός αλλάζω μήνα!

Γεια σου!

Θα σου πω πως μετραει ο γιατρος μου.

Για να υπολογισεις την εβδομαδα ξεκινας απο την πρωτη μερα της τελευταιας περιοδου. Τωρα για το μηνα, ξεκινας δυο εβδομαδες μετα απο την τελευταια περιοδο, δηλ την μερα που πιθανον ν εγινε η συλληψη. Δες το λιγο, νομιζω ετσι τα υπολογιζει κ ο δικος σου..

dph2p2.pngRGM7p2.png

Γεια σου eleni σου ευχομαι μια ομορφη εγκυμοσυνη και με το καλο το παιδακι σου.! Για να βρεις ποτε γεννας και κατεπεκταση ποτε αλαζεις μηνα αφαιρας 3 μηνες απι την πρωτη μερα της τελευταιας σου εριοδου και προσθετεις 7 μερες. Κιαυτο επειδη η εγκυμοσυνη κρατα 9 μηνες και 7 μερες η 280 μερες.Στο γιατρο μπορει να εχει αποκλιση 1 2 μερες γιατι βαζει και τον κυκλο σου. Εμενα παντως παντα βγαινει. Π,χ εμενα ηταν 29/1 η τελευταια περιοδος μειον 3 μνες 29/10 και 7 μερες με εχει για 5/11. Κοιταξε το στο ιντερνετ naegels rule και θα το δεις.

Συγχαρητηρια σε fraoulitsa και kaity !

Καλη εβδομάδα σε όλες!!!

:):)

Σήμερα είμαι αρκετά χαρούμενη αλλά πολύ προβληματισμένη...:? Θυμάστε που η αυχενική διαφάνεια ήταν αυξημένη?? (2.5mm). Σήμερα πήρα τα τελικά αποτελέσματα μετά τον βιοχημικό έλεγχο και οι πιθανότητες βγηκαν πολύ καλές!! (1/952 για τρισωμία 21).

Τώρα τι κάνω?? Μένω ήσυχη ως τη β επιπέδου ή το ψάχνω με αμνιοπαρακέντηση ή DNA test για να είμαι σίγουρη?? Θα ρωτήσω κ το γιατρό μου βέβαια, αλλά θέλω να μ πείτε κ τη γνώμη σας, τι θα κάνατε εσείς σαν μανούλες αν ήσασταν στη θέση μου...

dph2p2.pngRGM7p2.png

Καλως ήρθαν τα νεα κορίτσια και συγχαρητήρια για τα αποτελέσματα των αυχενικών σε όσες έκαναν αυτές τις ημέρες.

Να κάνω μια άσχετη ερώτηση;;; Κορίτσια εσείς τρώτε φαγητά με αυγολέμονο;; Ή δεν κάνει; Διστάζω να φαω..

Το ίδιο ερώτημα έχω και εγω. Στην πρώτη εγκυμοσύνη δε το τόλμησα καν θεωρώντας οτι ο χρόνος βρασμού για το αυγό δεν είναι αρκετός. Θα ρωτήσω όμως το γιατρό στο επόμενο ραντεβού.

Αλλαντικά τρώτε?

Καλη εβδομάδα σε όλες!!!

:):)

Σήμερα είμαι αρκετά χαρούμενη αλλά πολύ προβληματισμένη...:? Θυμάστε που η αυχενική διαφάνεια ήταν αυξημένη?? (2.5mm). Σήμερα πήρα τα τελικά αποτελέσματα μετά τον βιοχημικό έλεγχο και οι πιθανότητες βγηκαν πολύ καλές!! (1/952 για τρισωμία 21).

Τώρα τι κάνω?? Μένω ήσυχη ως τη β επιπέδου ή το ψάχνω με αμνιοπαρακέντηση ή DNA test για να είμαι σίγουρη?? Θα ρωτήσω κ το γιατρό μου βέβαια, αλλά θέλω να μ πείτε κ τη γνώμη σας, τι θα κάνατε εσείς σαν μανούλες αν ήσασταν στη θέση μου...

Μπράβο Anath. Εγω προσωπικά θα προτιμούσα αρχικά να κάνω την εξέταση αίματος αντι να προχωρήσω σε κάποια παρεμβατική μέθοδο (λήψη τροφοβλάστη, αμνιοπαρακέντηση). Το καλύτερο όμως είναι να το κουβεντιάσεις με το γιατρό σου.

age.png

preg.png

Αλλαντικά τρώτε?

Γεια σας κορίτσια!! Καλώς ήρθατε οι νέες μανούλες και με το καλό τα μωρούλια σας!!

AthKos αλλαντικά τα αποφεύγω αν και αν μου μυρίσει μια στο τόσο πιτσούλα (1 φορά το μήνα δηλαδή θα φάω ένα κομματάκι... χιχι)

Από χτες εγώ ότι τρώω το βγάζω...δεν ξέρω αν με περιτριγυρίζει καμία ίωση ή είναι από την εγκυμοσύνη... Τί να πω... στην αρχή δεν είχα τίποτα και τώρα στην 15η εβδομάδα????

Πήγαμε την περασμένη εβδομάδα γιατρό και μου έδωσε trofocard και fedolen. Έκοψα το filicine (λόγω fedolen). Συνεχίζω σίδηρο. Θα ξαναπάω 4 Ιούνη.

uV4Wp2.png

JmGUp2.png

KyXNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...