Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Η PICSI είναι παραπλήσια μέθοδος της ICSI που κάνουν μια επιπλέον δοκιμή για την επιλογή των σπερματοζωαρίων και επιλέγουν τα πιο ικανά. Σε κάποιες κλινικές μετά από αποτυχία να πάρουν βλαστοκύστες την επιλέγουν. Εξαρτάται από το πρωτόκολλο της κλινικής σου. Νομίζω όμως μπορείς να την ζητήσεις. Βέβαια να πούμε πως δεν την εφαρμόζουν όλες οι κλινικές γιατί δεν μπορούν όλα τα εμβρυολογικά να το κάνουν.

Φιλική συμβουλή για θέματα σπέρματος να ακούτε μόνο τον ανδρολογο που έχετε επιλέξει. Κι εμάς στην αρχή κακό ήταν το σπερμα αλλά κάναμε αρκετές εξετάσεις και αντιβιώσεις και θεραπείες για να το βελτιώσουμε και να το κάνουμε ένα μέτριο σπερμα. Όλα τα κάναμε σε συνεργασία με τον ανδρολογο μας που ειλικρινά δεν τον χωνεύω καθόλου αλλά αφού έκανε την δουλειά του χαλάλι του. Και τις βιταμίνες για το σπερμα ο ανδρολόγος θα σας τις δώσει και τις κατάλληλες αντιβιώσεις θα κάνετε ειδικές εξετάσεις. 
      Και φυσικά πάλι όλα αυτά να τα κάνεις μπορεί το πρόβλημα να είναι πιο βαθιά, γονιδιακά. Μετά είναι μονόδρομος να κάνεις καρυοτύπου ζεύγους αν δεν μπορείς προεμφυτευτικό και τον προεμφυτευτικό αν πλήρεις τις προϋποθέσεις για να περάσεις επιτροπή. Νομίζω ο προεμφυτευτικος είναι και η καλύτερη λύση αρκεί να έχεις βλαστοκύστες. 

Σιγά σιγά θα αποκατασταθεί η ορμονική σου ισορροπία και θα ξεκινήσεις τον νέο σου κύκλο. Θα προχωρήσεις στον επόμενο σου κύκλο σε ωοληψια; 

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο για τον ανδρολογο!!!

• Μου αρέσει 2

Μανούλες Νοεμβρίου 2015

kaity

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια

να καλωσορισω για αρχη τη φιλη μου φραουλιτσα που ειμαστε μαζι απο τις μανουλες του Δεκεμβριου 2012 και φυσικα κραταμε ακομη επαφη!

ladyinred λες να μας ψεκαζουν κατι εδω στη Κυπρο? και εγω 2 μερες τωρα εχω λιωσει απο την ημικρανια ειμαι χαλια, ασε που μου προκαλει αναγουλες και εμετους... πηρα πανατολ απλο αλλα τιποτα... :(

κατερινα77 ετσι ειναι μεχρι τη β-επιπεδου αλλαζει συνεχως η μετρηση του εμβρυου σε συγκριση με τη τελευταια περιοδο μετα αρχιζει να σταθεροποιειται.. και εμενα ο γιατρος το βγαζει παντα λιγο μεγαλυτερο αλλα εγω μετραω βαση της τελευταιας περιοδου...

anath αν και ειμαι σιγουρη πως ολα ειναι τελεια αν αποφασισεις για οποιοδηποτε λογω ληψη τροφοβλαστης ευχαριστως να σε ενημερωσω δεν ειναι κατι τρομερο και οι κινδυνοι αποβολης ειναι ελαχιστοι.. εγω το εκανα στις 11 εβδομαδες ακριβως για να καταλαβεις... ελπιζω ομως να σε καθυσηχασουν οι αιματολογικες εξετασεις και να μη χρειαστει! Υπαρχει επισης και η εξεταση αιματος για τα συνδρομα.

deepyfr μια χαρα εισαι ακομα και ειναι νωρις να ανυσηχεις για μεταγγιση.. ο σιδηρος βοηθαει στο να διατηρουνται οι αποθηκες σιδηρου γεματες με συνεπεια να μενει η αιμοσφερινη σε φυσιολογικα επιπεδα (το λεω οσο πιο απλα μπορω) και εγω λογω στιγματος εχω τεραστιο θεμα και ειχα αναφερει πριν λιγες μερες πως εκανα μεταγγισεις στη πρωτη μου εγκυμοσυνη κατι που θελουμε να αποφυγουμε τωρα.. σιδηρος + βιταμινη β12 + φολικο οξυ θα σε βοηθησουν να διατηρησεις τον αιματοκριτη σου σε φυσιολ. επιπεδα

αυτα για την ωρα παω για νανι γιατι το κεφαλι μου παει να σπασει.. πφ.. :(

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε όλες!!!

fraoulitsa6 συγχαρητήρια!!!

katerina_77 έχεις δίκιο, δεν μου έχει δώσει αποτελέσματα αλλά μου ειπε προφορικά την πρώτη εκτίμηση που βγαίνει από την ηλικία ΚΑΙ τις μετρήσεις του υπέρηχου.. αλλά περιμένω και το οριστικό.. Λες να αλλάξει προς το καλύτερο μετά την εξέταση αίματος??? Μακάρι!

Linaki σε ευχαριστώ! το μόνο που φοβάμαι είναι η αποβολή.. τίποτα άλλο... θα το ψάξω και για τις εξέτασεις αίματος, δεν έχω ενημερωθεί ακόμα αν γίνονται στην πόλη μου και που (είμαι Πάτρα). Οταν έχω νέα θα σου ζητήσω αναλυτικές συμβουλές! (ισχύει ότι πρέπει να είσαι καναπέ-κρεβάτι για μια εβδομάδα?)

dph2p2.pngRGM7p2.png

-fraoulitsa6...Συγχαρητηρια... Ετοιμαζεται το χαρεμι... χαρα στον αντρα σου!!!:D

-kaity.. Ολα καλα με την αυχενικη??

Ετοιμο κ το νεο πινακακι...

Μανούλες Νοεμβρίου 2015!

tinamι ΠΗΤ 3/11..

Linaki2012 - ΠΗΤ 4/11....αγοράκι..

AthKos - ΠΗΤ 4/11 - ΙΑΣΩ..κοριτσάκι..

ΚΥΡΙΑΚΗ_ - ΠΗΤ 4/11 - ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ..

ladyinred - ΠΗΤ 5/11..

Ankhesenamun - ΠΗΤ 9/1..

kyriakoula - ΠΗΤ 9/11..αγορακι..

ζωη π. - ΠΗΤ 13/11 - ΜΗΤΕΡΑ..

fraoulitsa6 - 14-11

anath ΠΗΤ 15/11 - Πάτρα

annete - ΠΗΤ 17/11..

kaity - ΠΗΤ 19/11 Θεσσαλονικη-Αγιος Λουκας..

katerina_77 - ΠΗΤ 24/11

balou81 - ΠΗΤ 26/11..

depyfr -

cMVup2.png?t=1&Lz53LAzd

κοριτσια καλησπερα και απο μενα!!:)

σας ευχαριστω για την δυναμη που μου δινετε.χτες το απογευμα πηγα στον γιατρο και μου αρχισε ferosanol 2 την ημερα.πρωι βραδυ συν τα filicine που παιρνω πρωι βραδυ.για να δουμε πως θα τα παω.

LINAKI σε ευχαριστω για το κουραγιο.απλα δεν θελω την μεταγγιση καθολου.ελπιζω να μην φτασω εκει και να μου ανεβει τωρα ο αιματοκριτης.δεν εχω παρει ποτε σιδηρο στην ζωη μου.ελπιζω να με βοηθησει.παντως ο γιατρος μου ηταν καθυσιχαστικος.μου ειπε δεν θα χρειαστει κατα πασα πιθανοτητα ουτε η ερυθροποιητινη ουτε η μεταγγιση.ειναι αισιοδοξος.ξεαγχωθηκα λιγο.εμαθα οτι ο σιδηρος ειναι πολυ καλος που μου εδωσε.θα δειξει.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ_77 τον ρωτησα χτες για ΠΗΤ καιμου ειπε τελος Νοεμβριου με αρχες Δεκεμβριου.τωρα μαλλον θα δειξει καλυτερα στην αυχενικη.μην αγχωνεσαι με την αυχενικη ολα καλα θα πανε θα δεις!!!!

Ανυπομονω και εγω για την αυχενικη να δω οτι ολα καλα ειναι.ΠΦΦΦΦ φευγει το ενα αγχος ερχεται το αλλο:).

FRAOYLITSA μπραβο σου ολα καλα!!!αντε με το καλο και το κοριτσακι σου!!!

χαρηκα πολυ που μπηκα στην παρεα σας!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και απο μένα!!!

Ολα καλα με την αυχενικη μου!! Μας είπε οτι ειναι ολα τέλεια και οτι τα ποσοστά μου ειναι σαν να ειμαι 15 χρόνων!! Τωρα περιμένω και τα αποτελέσματα απο τις εξετάσεις αίματος.. Επειδή μεσολαβεί σκ θα τα παρω Τρίτη πρωί!!

Ααααα!!!!! Μας είπε οτι ειναι αντρακλας!!!! Ο άντρας μου εχει τρελαθεί απο την χαρά του και ψάχνει διαρκώς να μάθει αν υπάρχει εγκυρότητα στις προβλέψεις αυτές τόσο νωρίς!! Η γιατρός λέει οτι το είδε αλλα εμείς θαυμάζαμε το νινι και δεν μπορέσαμε να το ξεχωρίσουμε.. :oops:

Ειναι κ εμένα η φεριτινη πολυ χαμηλή. Πήγα σε αιματολογο, εκανα και εξετάσεις για το στίγμα παρόλο που απ΄οτι ξερω δεν έχω.. Αλλα λόγο της εγκυμοσυνης δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα.. Ο αιματολογος μου πάντως δεν έδειξε να αγχονεται οπότε δεν αγχονομαι κ εγώ!!! Αυτο να κανείς κ εςυ!!! Πρόσεχε όσο μπορείς τον εαυτό σου και το νινακι θα πάρει αυτά που χρειάζεται!!

Kaity μου σε ευχαριστω και εσενα παρα πολυ για το κουραγιο.τον προσεχω οσο μπορω για το νινακι μου!!:)ολη την μερα αυτο εχω στο μυαλο μου!!!:)

Καλησπέρα και απο μένα!!!

Ολα καλα με την αυχενικη μου!! Μας είπε οτι ειναι ολα τέλεια και οτι τα ποσοστά μου ειναι σαν να ειμαι 15 χρόνων!! Τωρα περιμένω και τα αποτελέσματα απο τις εξετάσεις αίματος.. Επειδή μεσολαβεί σκ θα τα παρω Τρίτη πρωί!!

Ααααα!!!!! Μας είπε οτι ειναι αντρακλας!!!! Ο άντρας μου εχει τρελαθεί απο την χαρά του και ψάχνει διαρκώς να μάθει αν υπάρχει εγκυρότητα στις προβλέψεις αυτές τόσο νωρίς!! Η γιατρός λέει οτι το είδε αλλα εμείς θαυμάζαμε το νινι και δεν μπορέσαμε να το ξεχωρίσουμε.. :oops:

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟ Kaity μου!!!!!χαρηκα πολυ!!!!αντε θα ερθει και ο αντρακλας ωραια!!!!απορω ομως αντρας και θελει αγορακι??συνηθως οι αντρες θελουν κορες!!!!:)

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟ Kaity μου!!!!!χαρηκα πολυ!!!!αντε θα ερθει και ο αντρακλας ωραια!!!!απορω ομως αντρας και θελει αγορακι??συνηθως οι αντρες θελουν κορες!!!!:)

Υπάρχει εξήγηση:

Θέλει λέει το πρωτο να ειναι αγόρι ώστε με το καλό οταν θα κανουμε δεύτερο να ειναι εκείνο κορίτσι και να εχει και τον μεγάλο της αδελφό να την προσέχει!! :tongue: αλλα ο πεθερος μου ήταν ο πιο χαρούμενος απο όλους γιατι θα πάρει και το όνομα του!!!! Χαχαχαχα

Linaki σε ευχαριστώ! το μόνο που φοβάμαι είναι η αποβολή.. τίποτα άλλο... θα το ψάξω και για τις εξέτασεις αίματος, δεν έχω ενημερωθεί ακόμα αν γίνονται στην πόλη μου και που (είμαι Πάτρα). Οταν έχω νέα θα σου ζητήσω αναλυτικές συμβουλές! (ισχύει ότι πρέπει να είσαι καναπέ-κρεβάτι για μια εβδομάδα?)

οχι καλε εγω μια μερα ημουν ξαπλα και οχι συνεχεια επλενα και πιατα μαζευα και λιγο το σπιτι και τις επομενες ημουν πολυ χαλαρα δεν σηκωνα καθολου βαρη κλπ αλλα και τη βολτα μου βγηκα τη δευτερη μερα και το γιο μου φροντιζα οσο μπορουσα. Και οι ιδιοι οι γιατροι σου λενε ξεκουραση μια δυο μερες... και παλι σου λεω το ποσοστο αποβολης ειναι απειροελαχιστα μικρο... :rolleyes:

kaity μπραβοοοο τελεια! αλλος ενας αντρακλας λοιπον στη παρεα μας :rolleyes: τα αγορακια ειναι σκετη γλυκα θα δεις! ολο αγαπες!

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

Μανούλες Νοεμβρίου 2015!

tinamι ΠΗΤ 3/11..

Linaki2012 - ΠΗΤ 4/11....αγοράκι..

AthKos - ΠΗΤ 4/11 - ΙΑΣΩ..κοριτσάκι..

ΚΥΡΙΑΚΗ_ - ΠΗΤ 4/11 - ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ..

ladyinred - ΠΗΤ 5/11..

Ankhesenamun - ΠΗΤ 9/1..

kyriakoula - ΠΗΤ 9/11..αγορακι..

ζωη π. - ΠΗΤ 13/11 - ΜΗΤΕΡΑ..

fraoulitsa6 - ΠΗΤ 14/11..κοριτσακι..

anath ΠΗΤ 15/11 - Πάτρα

annete - ΠΗΤ 17/11..

kaity - ΠΗΤ 19/11..αγορακι..Θεσσαλονικη-Αγιος Λουκας..

katerina_77 - ΠΗΤ 24/11

balou81 - ΠΗΤ 26/11..

depyfr -

oYNBp2.png

Υπάρχει εξήγηση:

Θέλει λέει το πρωτο να ειναι αγόρι ώστε με το καλό οταν θα κανουμε δεύτερο να ειναι εκείνο κορίτσι και να εχει και τον μεγάλο της αδελφό να την προσέχει!! :tongue: αλλα ο πεθερος μου ήταν ο πιο χαρούμενος απο όλους γιατι θα πάρει και το όνομα του!!!! Χαχαχαχα

Eμενα θελει κοριτσι πολυ αλλα επιθυμει να ειναι αγορι για να βγαλει το ονομα του πατερα του επειδη τον χασαμε πριν 10 μηνες:(:(.

κριμα γιατι και εγω τον αγαπουσα πολυ.

Τεσπα....ολα καλα λοιπον.ανυπομονω να ερθει η αυχενικη να δω τι εχω και εγω εκτος απο το αγχος της εξετασης.:):):):)

Καλησπέρα κορίτσια.Ειμαι καινουργια κ χαίρομαι πολυ που σας βρήκα.Ειναι το πρώτο μας μωράκι.Σε δυο μερες μπαίνω στον 3μηνα με ΠΗΤ 29/11. Εχω πολυ άγχος για την αυχενική που θα κανουμε σε 10 μερες!Ευχομαι σε όλες τις μανούλες να έχουν μια υπέροχη εγκυμοσύνη κ να την απολαύσουν!!::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...