Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Η PICSI είναι παραπλήσια μέθοδος της ICSI που κάνουν μια επιπλέον δοκιμή για την επιλογή των σπερματοζωαρίων και επιλέγουν τα πιο ικανά. Σε κάποιες κλινικές μετά από αποτυχία να πάρουν βλαστοκύστες την επιλέγουν. Εξαρτάται από το πρωτόκολλο της κλινικής σου. Νομίζω όμως μπορείς να την ζητήσεις. Βέβαια να πούμε πως δεν την εφαρμόζουν όλες οι κλινικές γιατί δεν μπορούν όλα τα εμβρυολογικά να το κάνουν.

Φιλική συμβουλή για θέματα σπέρματος να ακούτε μόνο τον ανδρολογο που έχετε επιλέξει. Κι εμάς στην αρχή κακό ήταν το σπερμα αλλά κάναμε αρκετές εξετάσεις και αντιβιώσεις και θεραπείες για να το βελτιώσουμε και να το κάνουμε ένα μέτριο σπερμα. Όλα τα κάναμε σε συνεργασία με τον ανδρολογο μας που ειλικρινά δεν τον χωνεύω καθόλου αλλά αφού έκανε την δουλειά του χαλάλι του. Και τις βιταμίνες για το σπερμα ο ανδρολόγος θα σας τις δώσει και τις κατάλληλες αντιβιώσεις θα κάνετε ειδικές εξετάσεις. 
      Και φυσικά πάλι όλα αυτά να τα κάνεις μπορεί το πρόβλημα να είναι πιο βαθιά, γονιδιακά. Μετά είναι μονόδρομος να κάνεις καρυοτύπου ζεύγους αν δεν μπορείς προεμφυτευτικό και τον προεμφυτευτικό αν πλήρεις τις προϋποθέσεις για να περάσεις επιτροπή. Νομίζω ο προεμφυτευτικος είναι και η καλύτερη λύση αρκεί να έχεις βλαστοκύστες. 

Σιγά σιγά θα αποκατασταθεί η ορμονική σου ισορροπία και θα ξεκινήσεις τον νέο σου κύκλο. Θα προχωρήσεις στον επόμενο σου κύκλο σε ωοληψια; 

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο για τον ανδρολογο!!!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2015

kaity

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Έκανα την αυχενική σήμερα αλλά τα αποτελέσματα δεν είναι και τόσο καλά... Βέβαια το μωράκι μου είναι μια χαρά ανατομικά, χεράκια, ποδαράκια, καρδούλα, ρινικό οστο.. όλα! Αλλά έχει λίγο αυξημένη την αυχενική διαφάνεια και μας δίνει πιθανότητα για τρισωμία 21 1/182.. Δεν είναι πολύ μεγάλη, αλλά είναι μεγαλύτερη απ' όσο θα έπρεπε για την ηλικία μου..

Έχω στενοχωρεθεί αρκετά αλλά περιμένω και τις εξετάσεις αίματος για να αποφασίσω.. Απ' ότι βλέπω θα πάω για λήψη τροφοβλάστη..

Ξέρει κάποια κοπέλα ν μου πει τη διαδικασία? Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα και πόσο περίπου κοστίζει?

Μην στεναχωριέσαι κορίτσι μου!!! Δεν ειναι μεγάλη η τιμή!!! Εξάλλου πρέπει να πάρεις και τις υπόλοιπες εξετάσεις για να βγει το αποτέλεσμα.. Να σκέφτεσαι θετικά!! Και περίμενε να δεις τι θα σου πει και ο γιατρός σου.. Τον πήρες τηλέφωνο;; Τι σου είπε;; Πάντως σε δυο φίλες μου μεγαλύτερες τιμες, γέννησαν πανέμορφα και υγειεστατα νινακια!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Anath φαναζομαι μιλας για το backround risk που σχετιζεται με την ηλικια. Περιμενε και την αναλυση για να βγει για να εχεις και το adjusted risk. Ποσο ηταν η αυχενικη ? Και μενα λογω ηλικιας βγηκε 1 σα 187 (36)χρ) ενω με την αναλυση 1 στις 3747 και η αυχενικη 1.30 mm Και Περιμενε και την αναλυση και δες τι θα σου πει ο γατρος σου.Δεν ξερω τη διαδικασια για τροφοβλαστη αλλα σκεφτου και την εναλλακτικη με την αναλυση αιματος. Οπως και να εχει ξερω πως εισαι αγχωμενη και γω το ειχα περασει πριν 2 εβδομαδες αλλα ο γιατρος μιυ με καθησυχασε και του εχω εμπιστοσυνη. Εμενα παντως με βοηθησαν τα λογια σας !! Φιλακια στο νινι και think positive ;)

Είναι 2.86mm νομίζω, αν το βλέπω σωστά γιατί μου έχει δώσει μόνο τις φωτογραφίες προς το παρόν. Μόνο αυτό ειναι που αυξάνει τις πιθανότητες, αλλα οι τελικές θα βγούν τη Δευτέρα σε συνδυασμό με τις εξετάσεις αίματος..

Μου είπε ότι μπορεί να είναι και τυχαίο αλλά θα το συζητήσουμε πιο αναλυτικά τη Δευτέρα. οι επιλογές που μου έδωσε ήταν τροφοβλάστη και αμνιοπαρακέντηση. Για την αμνιο θα πρέπει να περιμένω αρκετές εβδομάδες και μ είπε ότι είναι λιγάκι πιο επικίνδυνη..

Τι να πω, σας ευχαριστώ! :) Να δω πως θα περάσουν οι μέρες... Προσπαθω να είμαι αισιόδοξη!

dph2p2.pngRGM7p2.png

Μην στεναχωριέσαι κορίτσι μου!!! Δεν ειναι μεγάλη η τιμή!!! Εξάλλου πρέπει να πάρεις και τις υπόλοιπες εξετάσεις για να βγει το αποτέλεσμα.. Να σκέφτεσαι θετικά!! Και περίμενε να δεις τι θα σου πει και ο γιατρός σου.. Τον πήρες τηλέφωνο;; Τι σου είπε;; Πάντως σε δυο φίλες μου μεγαλύτερες τιμες, γέννησαν πανέμορφα και υγειεστατα νινακια!!!!

Δευτέρα έχω ραντεβού με το γιατρό και θα του δείξω τα τελικά αποτελέσματα...

Ευχαριστώ πολύ!

Εσύ την έκανες??

dph2p2.pngRGM7p2.png

καλημερα κοριτσια!!ειμαι και εγω μανουλα Νοεμβριου και εχω πολυ αγχος.αντιμετωπιζω και ενα προβλημα το οποιο μου εχει χαλασει η ψυχολογια πολυ.

πριν μεινω εγκυος ειχα αιματικριτη 33(εχω στιγμα)στον 1 με 1,5 μηνα μου κατεβηκε 28.4 και αιμοσφαιρινη 8.9 και τωρα που μπηκα στον 3 μηνα και εκανα παλι εξετασεις εχει παει 26.5 με αιμοσφαιρινη 8.7.παιρνω μονο filicine 2 την ημερα.σημερα εχω ραντεβου με τον γιατρο να μου δωσει μαλλον σιδηρο.απλα ανησυχω πολυ.δεν θελω μεταγγισεις και τετοια.ελπιζω να μην σας κουρασα.

καλημέρα κορίτσια!

κι εγώ μανούλα Νοεμβρίου!!! έχω ΠΗΤ 14/11 και σήμερα το απογευμα θα παω για αυχενική!!! έχω πολύ αγωνία !!! ελπίζω όλα να είναι καλά!!! έχω και μια κορούλα τη Βιβιάννα που είναι 2,5 χρονών!!!

kathy νομίζω σήμερα έχεις κι εσύ αυχενική εεεε καλά αποτελέσματα!!!

depy εγώ εχω αιματοκρίτη 33 αλλά γενικά στη ζωή μου έχω φτάσει 28 και θυμάμαι ότι έπαιρνα resoferon σε ένα μήνα μου ανέβηκε στο 36!!! βέβαια στην εγκυμοσύνη ο αιματοκρίτης πέφτει οπότε πρεπει να σου δώσει ο γιατρός σου τα καταλληλα φαρμακα!

εγώ κορίτσια μονο filicine παιρνω γιατί έχω ανακατωσουρες και ο γιατρός μου δεν ήθελε να με φορτώσει με χαπια για να μη με πειράζουν . τώρα όμως που περασε το 1ο τρίμηνο θα ξεκινήσω κανονικά! το πρόβλημα που έχω αυτή τη περίοδο είναι ότι κάποιες στιγμες την ημερα βγαζω εξανθήματα στα ποδια και στα χερια και πετάλες και έχω φαγούρα τρομερη!!! πήγα στο γιατρό και μου εδωσε λίγη κορτιζόνη και μια κρεμα!!! η κρεμα είναι φοβερή με το που τη βαζω μου φευγουν όλα αλλα την αλλη μερα παλι τα ιδια.....δεν έχω ανακαλύψει ακόμα τι με πειράζει γιατί προκειται για αλλεργία.....τι να πω...φοβάμαι κιόλας να παίρνω κορτιζόνη....

εύχομαι σε όλες μια τελειομηνη εγκυμοσύνη και γερά μωράκια!!!! σας αφήνω προς το παρόν..........

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

Διαφημίσεις

Δευτέρα έχω ραντεβού με το γιατρό και θα του δείξω τα τελικά αποτελέσματα...

Ευχαριστώ πολύ!

Εσύ την έκανες??

Υπομονή μέχρι τότε!! Μόνο θετικές σκέψεις!! Σου στέλνουμε και εμείς την θετική μας ενέργεια!!!

Το βράδυ 8:15 έχω ραντεβού.. Και αύριο το πρωί θα κάνω και τις εξετάσεις αίματος!! Οπότε υποθέτω Σάββατο αν ειναι ανοιχτά η αλλιώς Δευτέρα τα τελικα αποτελέσματα..

καλημερα κοριτσια!!ειμαι και εγω μανουλα Νοεμβριου και εχω πολυ αγχος.αντιμετωπιζω και ενα προβλημα το οποιο μου εχει χαλασει η ψυχολογια πολυ.

πριν μεινω εγκυος ειχα αιματικριτη 33(εχω στιγμα)στον 1 με 1,5 μηνα μου κατεβηκε 28.4 και αιμοσφαιρινη 8.9 και τωρα που μπηκα στον 3 μηνα και εκανα παλι εξετασεις εχει παει 26.5 με αιμοσφαιρινη 8.7.παιρνω μονο filicine 2 την ημερα.σημερα εχω ραντεβου με τον γιατρο να μου δωσει μαλλον σιδηρο.απλα ανησυχω πολυ.δεν θελω μεταγγισεις και τετοια.ελπιζω να μην σας κουρασα.

Μην ανησυχείς και αγχονεσαι!! Απλά δεν μπορω να καταλάβω γιατι δεν σου έδωσε νωρίτερα σίδηρο ο γιατρό σου... Ειδικά αφού εχεις στίγμα και άρα ήξερε οτι θα υπάρχει χαμηλός αιματοκρίτης.. Είχα και εγώ πολυ χαμηλό σίδηρο και μόλις το είπα στην γιατρό μου μου έδωσε αμέσως και εχει η ανεβεί ο αιματοκρίτης.. Πάντως νομίζω οτι αν ήσουν κοντά στο σημείο για μετάγγιση θα σε είχε προειδοποιήσει ο γιατρός! Οπότε μην σκέφτεσαι αρνητικά και σίγουρα στο επόμενο σου ραντεβού θα σου δώσει συμπλήρωμα..

καλημέρα κορίτσια!

κι εγώ μανούλα Νοεμβρίου!!! έχω ΠΗΤ 14/11 και σήμερα το απογευμα θα παω για αυχενική!!! έχω πολύ αγωνία !!! ελπίζω όλα να είναι καλά!!! έχω και μια κορούλα τη Βιβιάννα που είναι 2,5 χρονών!!!

kathy νομίζω σήμερα έχεις κι εσύ αυχενική εεεε καλά αποτελέσματα!!!

depy εγώ εχω αιματοκρίτη 33 αλλά γενικά στη ζωή μου έχω φτάσει 28 και θυμάμαι ότι έπαιρνα resoferon σε ένα μήνα μου ανέβηκε στο 36!!! βέβαια στην εγκυμοσύνη ο αιματοκρίτης πέφτει οπότε πρεπει να σου δώσει ο γιατρός σου τα καταλληλα φαρμακα!

εγώ κορίτσια μονο filicine παιρνω γιατί έχω ανακατωσουρες και ο γιατρός μου δεν ήθελε να με φορτώσει με χαπια για να μη με πειράζουν . τώρα όμως που περασε το 1ο τρίμηνο θα ξεκινήσω κανονικά! το πρόβλημα που έχω αυτή τη περίοδο είναι ότι κάποιες στιγμες την ημερα βγαζω εξανθήματα στα ποδια και στα χερια και πετάλες και έχω φαγούρα τρομερη!!! πήγα στο γιατρό και μου εδωσε λίγη κορτιζόνη και μια κρεμα!!! η κρεμα είναι φοβερή με το που τη βαζω μου φευγουν όλα αλλα την αλλη μερα παλι τα ιδια.....δεν έχω ανακαλύψει ακόμα τι με πειράζει γιατί προκειται για αλλεργία.....τι να πω...φοβάμαι κιόλας να παίρνω κορτιζόνη....

εύχομαι σε όλες μια τελειομηνη εγκυμοσύνη και γερά μωράκια!!!! σας αφήνω προς το παρόν..........

Καλώς ήρθες στην παρέα μας!!! Να χαίρεσαι την κορούλα σου και με το καλό να έρθει και το νινακι σου αυτο!!!!

Ναι και εγώ σήμερα θα πάω για την αυχενικη.. Έχω και εγώ πολυ αγωνία!! Ειναι και το πρωτο μου μωρακι οπότε δεν έχω άλλη εμπειρία απο αυχενικη!!

Καλα αποτελέσματα και στις δυο μας εύχομαι!!!!!

Μην ανησυχείς και αγχονεσαι!! Απλά δεν μπορω να καταλάβω γιατι δεν σου έδωσε νωρίτερα σίδηρο ο γιατρό σου... Ειδικά αφού εχεις στίγμα και άρα ήξερε οτι θα υπάρχει χαμηλός αιματοκρίτης.. Είχα και εγώ πολυ χαμηλό σίδηρο και μόλις το είπα στην γιατρό μου μου έδωσε αμέσως και εχει η ανεβεί ο αιματοκρίτης.. Πάντως νομίζω οτι αν ήσουν κοντά στο σημείο για μετάγγιση θα σε είχε προειδοποιήσει ο γιατρός! Οπότε μην σκέφτεσαι αρνητικά και σίγουρα στο επόμενο σου ραντεβού θα σου δώσει συμπλήρωμα..

καλησπερα καιτη:)

σαν σιδηρο δεν εχω θεμα εχω 51 δηλ ειμαι στα φυσ.ορια.απλα το θεμα μου ειναι η φεριτινη που ειναι 8 και η αιμοσφαιρινη και αιματοκριτης.τωρα τι να πω δεν ξερω και μενα μου εκανε εντυπωση που δεν μου εδωσε αμεσως.απο οτι καταλαβα δεν ηθελε να με επιβαρυνει το 1 τριμηνο.σημερα το απογευμα εχω ραντεβου μαζι του και θα τον ρωτησω.για μεταγγιση μου εχει αναφερει και μου ειπε απλα για να μην φτασουμε εκει να το παρακολουθουμε και με αιματολογο.γιατι αποτι καταλαβα ουτε ο αιματολογος ειναι θετικος για μεταγγιση.και καποια στιγμη μου ειπε αν χρειαστει να κανω μια ενεση ερυθροποιητινης αν το λεω καλα.ανεβαζει αιματοκριτη και αιμοσφαιρινη.αν χρειαστει και αυτη.δεν ξερω τι αλλο να πω.σημερα θα τον ρωτησω τα παντα.παντως γενικα δεν αισθανομαι τιποτα.απλα θελω το μωρακι μου να ειναι καλα.

ευχαριστω για το ενδιαφερον οπως και τα αλλα κοριτσια.χαιρομαι που ηρθα στην παρεα σας.:)

με το καλο τα μωρακια μας ολες!!!!!!

και μενα ειναι το πρωτο μου και αγχωνομαι πολυ.

καλησπερα καιτη:)

σαν σιδηρο δεν εχω θεμα εχω 51 δηλ ειμαι στα φυσ.ορια.απλα το θεμα μου ειναι η φεριτινη που ειναι 8 και η αιμοσφαιρινη και αιματοκριτης.τωρα τι να πω δεν ξερω και μενα μου εκανε εντυπωση που δεν μου εδωσε αμεσως.απο οτι καταλαβα δεν ηθελε να με επιβαρυνει το 1 τριμηνο.σημερα το απογευμα εχω ραντεβου μαζι του και θα τον ρωτησω.για μεταγγιση μου εχει αναφερει και μου ειπε απλα για να μην φτασουμε εκει να το παρακολουθουμε και με αιματολογο.γιατι αποτι καταλαβα ουτε ο αιματολογος ειναι θετικος για μεταγγιση.και καποια στιγμη μου ειπε αν χρειαστει να κανω μια ενεση ερυθροποιητινης αν το λεω καλα.ανεβαζει αιματοκριτη και αιμοσφαιρινη.αν χρειαστει και αυτη.δεν ξερω τι αλλο να πω.σημερα θα τον ρωτησω τα παντα.παντως γενικα δεν αισθανομαι τιποτα.απλα θελω το μωρακι μου να ειναι καλα.

ευχαριστω για το ενδιαφερον οπως και τα αλλα κοριτσια.χαιρομαι που ηρθα στην παρεα σας.:)

με το καλο τα μωρακια μας ολες!!!!!!

και μενα ειναι το πρωτο μου και αγχωνομαι πολυ.

Ειναι κ εμένα η φεριτινη πολυ χαμηλή. Πήγα σε αιματολογο, εκανα και εξετάσεις για το στίγμα παρόλο που απ΄οτι ξερω δεν έχω.. Αλλα λόγο της εγκυμοσυνης δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα.. Ο αιματολογος μου πάντως δεν έδειξε να αγχονεται οπότε δεν αγχονομαι κ εγώ!!! Αυτο να κανείς κ εςυ!!! Πρόσεχε όσο μπορείς τον εαυτό σου και το νινακι θα πάρει αυτά που χρειάζεται!!

Διαφημίσεις

Είναι 2.86mm νομίζω, αν το βλέπω σωστά γιατί μου έχει δώσει μόνο τις φωτογραφίες προς το παρόν. Μόνο αυτό ειναι που αυξάνει τις πιθανότητες, αλλα οι τελικές θα βγούν τη Δευτέρα σε συνδυασμό με τις εξετάσεις αίματος..

Μου είπε ότι μπορεί να είναι και τυχαίο αλλά θα το συζητήσουμε πιο αναλυτικά τη Δευτέρα. οι επιλογές που μου έδωσε ήταν τροφοβλάστη και αμνιοπαρακέντηση. Για την αμνιο θα πρέπει να περιμένω αρκετές εβδομάδες και μ είπε ότι είναι λιγάκι πιο επικίνδυνη..

Τι να πω, σας ευχαριστώ! :) Να δω πως θα περάσουν οι μέρες... Προσπαθω να είμαι αισιόδοξη!

Ο γατρος μου παλια μιυ ειπε οτι παει συμφωνα με το μεγεθος του μωρου. Οσο πλησιαζες τις 13w6d θα πλησιασει ρα 2,80 οποταν μην ανησυχεις !!

Ενα θερμο καλωσορισμα και στις νεες μανυλες σας ευχομαι μθα ωραια περιοδο εγκυμοσυνς !!

Fraoulitsa να σου ζησει το κοριτσακι σου !

Depyfr μιλα με τι γιατρο σου και εκεινος θα σε συμβιυεψει. Εγω εχω καλοσιδηρο και αιματοκριτη αλλα φεριτινη εχω 3 αι τον αλλι μηνα θα αρχισω σιδηρο.

Kaity καλα απιτεεσματα για το απιψινο !

fraoulitsa και depyfr καλωσήρθατε! Με το καλό τα μωράκια σας!!!

ladyinred ευχαριστώ ! μακάρι να είναι αυτό γιατί σήμερα είμαι 12w4d και το μωράκι λίγο πάνω από 6 cm..

kaity καλά αποτελέσματα!!!

:):):)

dph2p2.pngRGM7p2.png

katerina_77 είμαστε κοντά στην ΠΗΤ, την αυχενική πόσο εβδομάδων την έκανες? Εγώ την άλλη Τετάρτη που θα την κάνω θα είμαι 11εβδ. και 6ημερών.

γεια σου..

η αληθεια ειναι οτι οταν πηγα στον γιατρο μου να με δει νομιζα οτι ημουν 11 εβδομαδων αλλα ο γιατρος μου εκανε την αυχενικη και ειπε οτι ημουν 11εβδ και 5 ημερων....πως τα λογαριαζουν αυτα δεν καταλαβαινω....πολυ πιθανον να σου πει και εσενα κατι αναλογο ..στην αυχενικη σιγουρευουν το ποσο εβδομαδων ειμαστε.....

cMVup2.png?t=1&Lz53LAzd

Καλημέρα κορίτσια!

Έκανα την αυχενική σήμερα αλλά τα αποτελέσματα δεν είναι και τόσο καλά... Βέβαια το μωράκι μου είναι μια χαρά ανατομικά, χεράκια, ποδαράκια, καρδούλα, ρινικό οστο.. όλα! Αλλά έχει λίγο αυξημένη την αυχενική διαφάνεια και μας δίνει πιθανότητα για τρισωμία 21 1/182.. Δεν είναι πολύ μεγάλη, αλλά είναι μεγαλύτερη απ' όσο θα έπρεπε για την ηλικία μου..

Έχω στενοχωρεθεί αρκετά αλλά περιμένω και τις εξετάσεις αίματος για να αποφασίσω.. Απ' ότι βλέπω θα πάω για λήψη τροφοβλάστη..

Ξέρει κάποια κοπέλα ν μου πει τη διαδικασία? Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα και πόσο περίπου κοστίζει?

να σε ρωτησω κατι χαζο..ισως...!!! πως ξερεις τις πιθανοτητες για τρισωμια 21 αφου δεν εχεις παρει τις εξετασεις αιματος?? αυτα τα γραφει ολα εκει....!!! στο ειπε ο γιατρος σου?? ετσι φοβηθηκα και εγω με τον πρωτο γιατρο που ειχα ο οποιος δεν θεωρουσε ουτε την αυχενικη απαραιτητη ουτε την 'β επιπεδου μου ανεφερε ποτε και με πηγε αμεσως για αμνιο και τελικα με καθυσηχασε ο γιατρος που εχω τωρα...προς θεου δεν θελω να πω κατι για τον γιατρο σου...θελω απλα να δεις ολες τις πτυχες του θεματος και να μην ανχωνεσαι.....!!!!!!!!!!!!!.αυτο το ποσοστο που εχεις για τρισωμια 21 ειναι βαση της ηλικιας σου και βαση στατιστικων....το πραγματικο ποσοστο θα το δεις με βαση της εξετασεις αιματος.... ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ!!!!! μην σε στεναχωρει τιποτα...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cMVup2.png?t=1&Lz53LAzd

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...