Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Εγώ που είχα 8 βλαστοκύστες μου έβαλαν τις δύο που δυνατές κ λογικά αυτό θα κάνουν κ σε εσενα δεν νομίζω να μπουν στην διαδικασία να σου βάλουν την 2αβ από την στιγμή που εχεισ Κ πιο καλή λογικά θα σου βάλουν την 4ββ.

Με το καλό σου εύχομαι κ να πετύχει αυτή τη φορά  ❤️❤️❤️

Δηλαδή επιλέγουν οκ κατάλαβα, απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μου βάλανε την προηγούμενη φορά την 4ββ και με βάλανε 3αβ ,θα το κάνω ερωτησουλα αυτό 

Μανούλες Νοεμβρίου 2015

kaity

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!! Τι κάνετε;;; Εγω τώρα καθισα !! Η κόρη μου κοιμάται και ο γιος μου ειναι με τον μπαμπά του γήπεδο!! Οπότε τώρα λίγο ησυχία!!! Σορυ που δεν μπαίνω πιο συχνά αλλ πραγματικά δεν προλαβαίνω με την δουλειά κ με τα μικρά!! Εμένα β κοιλιά μου πετάχτηκε αρκετά! Την Τρίτη θα μπω στις 14 εβδομάδες πρώτα ο θεός! Κ τεταρτη έχουμε γιατρό!!! Αντε να δούμε !! Κορίτσια ποσο σίδηρο έχετε;; Εγω παίρνω ένα χάπι κάθε πρωί νηστικη το hemafer αλλά το σίδηρο πάλι 34 κάτω απο τα όρια!!! Εσείς;; Ποσο πρέπει να ειναι για μετάγγιση ;;;; Φιλακι πολλα!!! Ουφ σας ζαλισα ε;;;;

Μην ανησυχείς! Εμένα ο σίδηρος μου ήταν γύρω στο 20 και αιματοκρίτης 31 και ούτε που μου ανέφερε κανείς την λέξη μετάγγιση.. Νομίζω κάποια κοπέλα είχε γράψει οτι είχε κάνει στην πρώτη της εγκυμοσύνη μετάγγιση οπότε ας μας πει ποσο είχε πέσει ο σιδηρος και έφτασε σε αυτο το σημείο...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσια!!!

Εγω εχω παρει 1 κιλο κ η κοιλια μου εχει μεγαλωσει ελαχιστα, παρολο που ειναι το δευτερο.. Οσοι δεν ξερουν οτι ειμαι εγκυος δεν την παρατηρουν.. Αφηστε που οταν σηκωνομαι το πρωι η κοιλια εξαφανιζεται!!!

Σιδηρο δεν εχω παρει ακομη (εχω αιματοκριτη 38 ) αλλα στην προηγουμενη εγκυμοσυνη επαιρνα αμπουλες, 2 την ημερα, κ δεν με πειραζαν καθολου..

dph2p2.pngRGM7p2.png

Καλησπέρα σας

Εχω μια απορία σχετικά με την αυχενική διαφάνεια. Η γυναικολόγος μου (ζω στην Γερμανία) μου ανέφερε αυτή την εξέταση, λέγοντας μου πως ηλικιακά δεν ειμαι στην *ομάδα κινδύνου* και πως αν θέλω μπορώ να την κάνω σε ενα εξειδικευμένο κέντρο, πληρώνοντας η ίδια το κόστος της εξέτασης (περίπου 300 ευρώ) αφου το ασφαλιστικο μου ταμειο δεν το καλύπτει.

Ειναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη και δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω και αν αξίζει να δώσω το ποσό αυτο.

Κάποια συμβουλη...;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα σας

Εχω μια απορία σχετικά με την αυχενική διαφάνεια. Η γυναικολόγος μου (ζω στην Γερμανία) μου ανέφερε αυτή την εξέταση, λέγοντας μου πως ηλικιακά δεν ειμαι στην *ομάδα κινδύνου* και πως αν θέλω μπορώ να την κάνω σε ενα εξειδικευμένο κέντρο, πληρώνοντας η ίδια το κόστος της εξέτασης (περίπου 300 ευρώ) αφου το ασφαλιστικο μου ταμειο δεν το καλύπτει.

Ειναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη και δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω και αν αξίζει να δώσω το ποσό αυτο.

Κάποια συμβουλη...;

Καλησπέρα! ! Λοιπόν θα ρωτήσω την κουνιάδα μου που ζει γερμανια αλλά είχε γεννήσει βέβαια Ελλάδα μήπως ξέρει καλύτερα να μου πει... και θα σου πω!! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

My life is a real dream!!

γεια σας κοριτσια....

εγω την αυχενικη την εκανα στο ελενα...!!

τα αποτελεσματα δνε τα ξερω γιατι περιμενω να τα δει ο γιατρος μου μαζι με τις αιματολογικες....

ξεκινησα και ασβεστιο και σιδηρο αμπουλες......μου ειπε η φαρμακοποιος οτι αν με ενοχλουν μπορω να τις διαλυω σε λιγη πορτοκαλαδα...το εκανα και η γευση ειναι τελεια...σαν γλυκο...!!!

cMVup2.png?t=1&Lz53LAzd

Διαφημίσεις

γεια σου ζωη....:)

εχω τα χαρτια της αυχενικης και του αιματος.....μακαρι να ηξερα να τα διαβαζω...:roll:αλλα τις αιματολικες μου τις εστειλαν με mail το μεσημερι....τα εχω στειλει στο γιατρο μου και τωρα περιμενω τηλεφωνο του....

οσο για τον σιδηρο ....ναι σε φυσικο χυμο πορτοκαλι...βεβαια σημερα δεν ειχα και πηρα του εμποριου αυτο με τα κομματακια πορτοκαλιου μεσα.....

cMVup2.png?t=1&Lz53LAzd

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!

Εγω ειχα παθει την αναιμια κυησης δεν θυμαμαι ποσο σιδηρο ειχα αλλα η αιμοσφαιρινη μου ειχε πεσει στο 7 και ο αιματοκριτης 21 αν θυμαμαι καλα.. εχω το στιγμα και εχω ουτως η αλλως χαμηλη αιμοσφαιρινη... για αυτο εγιναν οι μεταγγισει μην ανυσηχητε ειναι πολυ σπανιο φαινομενο....

Για το σιδηρο το αλλαξα σε χαπια και το περνω απογευμα μεταξυ των 2 γευματων με 2 στυμενα πορτοκαλια και δεν με πειραζει καθολου! Ουφ καπως αρχισα να αισθανομαι καλυτερα....

οσο για την κοιλια εγω εχω κοιλια απο τη προηγουμενη μου εγκυμοσυνη επομενως δεν φανηκε κατι.. αλλα εγω αισθανομαι πως πεταγεται μια κοιλιτσα.. σε οσους το ανακοινωνω μου λενε πως φανηκε απο το προσωπο μου.. εχω πρηστει λιγο και το στηθος μου εχει γινει τουμπανο...

Κατερινα 77 ολα θα ειναι τελεια μας ενημερωνεις :rolleyes:

vio.tz μηπως εννοουσε την εξεταση αιματος που κανουν για το συνδρομο? γιατι η αυχενικη διαφανεια δεν εχει να κανει με την ηλικια ειναι ενας μεγαλος υπερηχος που πρεπει να γινεται για να διαπιστωθει η ομαλη αναπτυξη του εμβρυου.... αν εκει φανει κατι υποπτο τοτε προχωρας με αλλες εξετασεις....

oYNBp2.png

Καλησπερα κοριτσια!

Εγω ειχα παθει την αναιμια κυησης δεν θυμαμαι ποσο σιδηρο ειχα αλλα η αιμοσφαιρινη μου ειχε πεσει στο 7 και ο αιματοκριτης 21 αν θυμαμαι καλα.. εχω το στιγμα και εχω ουτως η αλλως χαμηλη αιμοσφαιρινη... για αυτο εγιναν οι μεταγγισει μην ανυσηχητε ειναι πολυ σπανιο φαινομενο....

Για το σιδηρο το αλλαξα σε χαπια και το περνω απογευμα μεταξυ των 2 γευματων με 2 στυμενα πορτοκαλια και δεν με πειραζει καθολου! Ουφ καπως αρχισα να αισθανομαι καλυτερα....

οσο για την κοιλια εγω εχω κοιλια απο τη προηγουμενη μου εγκυμοσυνη επομενως δεν φανηκε κατι.. αλλα εγω αισθανομαι πως πεταγεται μια κοιλιτσα.. σε οσους το ανακοινωνω μου λενε πως φανηκε απο το προσωπο μου.. εχω πρηστει λιγο και το στηθος μου εχει γινει τουμπανο...

Κατερινα 77 ολα θα ειναι τελεια μας ενημερωνεις :rolleyes:

vio.tz μηπως εννοουσε την εξεταση αιματος που κανουν για το συνδρομο? γιατι η αυχενικη διαφανεια δεν εχει να κανει με την ηλικια ειναι ενας μεγαλος υπερηχος που πρεπει να γινεται για να διαπιστωθει η ομαλη αναπτυξη του εμβρυου.... αν εκει φανει κατι υποπτο τοτε προχωρας με αλλες εξετασεις....

Μου ειπε για την εξέταση της αυχενικης διαφανειας. Και εμένα μου φάνηκε περίεργο που δεν την έχουν στις υποχρεωτικές εξετάσεις, δεδομένου οτι το είχα ψαξει και ήξερα ότι ειναι μια πολυ σημαντικη εξέταση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

vio.tz η αυχενική διαφάνεια είναι μια εξέταση που περιλαμβάνει πολλές παραμέτρους όπως η ηλικία της μητέρας, τα ευρήματα του υπέρηχου (καρδιακοί παλμοί του εμβρύου, πάχος της αυχενικής διαφάνειας και άλλες μετρήσεις του εμβρύου) και σε συνδυασμό με τις ορμόνες που μετρώνται στο αίμα μας βγαίνει το αποτέλεσμα το οποίο είναι ΠΡΟΒΛΕΨΗ πιθανοτήτων και ΟΧΙ ΔΙΑΓΝΩΣΗ για τον αν έχει ή δεν έχει το έμβρυο χρωμοσωμικές ανωμαλίες. 100% αποτελεσματα δίνει μόνο η αμνιοπαρακέντηση και οι εξετάσεις αίματος που ανέφεραν κάποιες κοπέλες.

Στην Ελλάδα οι περισσότεροι γιατροί συστήνουν την αυχενική διαφάνεια. και να σου π την αληθεια εγω δεν θα αισθανόμουν ανετα αν δεν την εκανα.. σου δίνει μια πρώτη εικόνα και αν χρειάζεται το ψαχνεις παραπάνω..

Η ηλικία παίζει ρόλο γιατι όσο πιο μικρή είσαι τόσο λιγότερες πιθανότητες έχεις να κάνεις ένα παιδί με τρισωμίες αλλά εγω και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη, αν και ήμουν 24, την έκανα.

Γνώμη μου είναι να την κάνεις, αν αντέχεις το κόστος.. Η άλλη λύση είναι να περιμένεις ως τη β επιπεδου, στην οποία απ΄οτι μου έχει πει ο γιατρός μου μπορούμε να δούμε οπτικά πιθανά προβλήματα που μπορεί να έχει το εμβρυο, αλλα θα είναι πολύ πιο ψυχοφθόρο τότε..

Συγνώμη για το τεράστιο κείμενο αλλά 'ηθελα να σου πω τη γνώμη μου..

Οτι και να κάνεις, είμαι σίγουρη ότι το μωράκι σου θα είναι μια χαρά.. Απλά σου τα λέω γιατί είναι σημαντικό να αισθάνεσαι και εσύ ήρεμη...

:wink::D

dph2p2.pngRGM7p2.png

vio.tz η αυχενική διαφάνεια είναι μια εξέταση που περιλαμβάνει πολλές παραμέτρους όπως η ηλικία της μητέρας, τα ευρήματα του υπέρηχου (καρδιακοί παλμοί του εμβρύου, πάχος της αυχενικής διαφάνειας και άλλες μετρήσεις του εμβρύου) και σε συνδυασμό με τις ορμόνες που μετρώνται στο αίμα μας βγαίνει το αποτέλεσμα το οποίο είναι ΠΡΟΒΛΕΨΗ πιθανοτήτων και ΟΧΙ ΔΙΑΓΝΩΣΗ για τον αν έχει ή δεν έχει το έμβρυο χρωμοσωμικές ανωμαλίες. 100% αποτελεσματα δίνει μόνο η αμνιοπαρακέντηση και οι εξετάσεις αίματος που ανέφεραν κάποιες κοπέλες.

Στην Ελλάδα οι περισσότεροι γιατροί συστήνουν την αυχενική διαφάνεια. και να σου π την αληθεια εγω δεν θα αισθανόμουν ανετα αν δεν την εκανα.. σου δίνει μια πρώτη εικόνα και αν χρειάζεται το ψαχνεις παραπάνω..

Η ηλικία παίζει ρόλο γιατι όσο πιο μικρή είσαι τόσο λιγότερες πιθανότητες έχεις να κάνεις ένα παιδί με τρισωμίες αλλά εγω και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη, αν και ήμουν 24, την έκανα.

Γνώμη μου είναι να την κάνεις, αν αντέχεις το κόστος.. Η άλλη λύση είναι να περιμένεις ως τη β επιπεδου, στην οποία απ΄οτι μου έχει πει ο γιατρός μου μπορούμε να δούμε οπτικά πιθανά προβλήματα που μπορεί να έχει το εμβρυο, αλλα θα είναι πολύ πιο ψυχοφθόρο τότε..

Συγνώμη για το τεράστιο κείμενο αλλά 'ηθελα να σου πω τη γνώμη μου..

Οτι και να κάνεις, είμαι σίγουρη ότι το μωράκι σου θα είναι μια χαρά.. Απλά σου τα λέω γιατί είναι σημαντικό να αισθάνεσαι και εσύ ήρεμη...

:wink::D

Σε ευχαριστω πολύ για την αναλυτική απάντηση. Με βοηθησες αρκετά. Δεν ξέρω ακόμη τι θα αποφασίσω τελικά. Αλλα το σίγουρο ειναι οτι αν κατι δεν παει καλα, δεν θα ήθελα να το ξερω. :? Το οικονομικό δύσκολο είναι αλλά θα το προσπαθήσουμε εφόσον το αποφασίσουμε . ;)

Οσο αφορά την κοιλιά και εμένα έχει αρχίσει και μου φαίνεται. :oops:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας κοριτσια..πηρα τα αποτελεσματα της αυχενικης...μια χαρα ειπε ο γιατρος !!ποσο ηρεμησα δεν λεγεται!!!!!! Πολυ ψυχοφθορο ολο αυτο αλλα ηθελα να γινει παρολο που ο πρωτος γιατρος που ειχα δεν την θεωρουσε απαραιτητη λογω της ηλικιας μου και μου προτεινε αμνιοπαρακεντηση οταν ερθει η ωρα....τι να πω με τους γιατρους....δεν καταλαβαινουν οτι εχουμε ευθραστη ψυχολογια???

Τελοσπαντων...χαιρομαι πολυ για τα αποτελεσμτα ολων των κοριτσιων και περιμενω με αγωνια των υπολοιπων....

cMVup2.png?t=1&Lz53LAzd

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...