Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Απ ότι κατάλαβα ναι πάλι πρέπει να περάσεις επιτροπή γιατί εγώ επέμεινα λίγο και μου είχε πει αυτό σαν κόλλημα. Τυχερή είσαι που έχει μικρούς κύκλους εγώ πρέπει να περιμένω 35-40 μέρες. 
      Όλα καλά θα πάνε! Ξεκουράσου, να περάσουν οι γιορτές με τον άντρα σου ήρεμα, κάντε σεξ, απολαύστε την ηρεμία σας και σας εύχομαι του χρόνου τα Χριστούγεννα να μην έχετε ηρεμία αλλά ένα μικροσκοπικό πλασματάκι να σκούζει και να σας γεμίζει χαμόγελα 😂

Κορίτσια μου ερώτηση, 10 Ιανουαρίου έχω ραντεβού για να δούμε τ επόμενα βήματα για την επόμενη εμβρυομεταφορα  μιας και αυτήν δεν προχώρησε, έχω 4ββ 3αβ 2αβ βλαστοκυστες 5 ημερών που περιμένουν, μπορώ να επιλέξω ποια θα βάλω ή όχι???έχετε κάποιο τίπ να προτείνετε ή κάποια ερώτηση που μπορώ να κάνω στον γιατρό?

Μανούλες Νοεμβρίου 2015

kaity

Recommended Posts

Απίστευτο!!!! Και εγω εκεί την έκανα!!!! Το κατάλαβα απο το φύλο του παιδιού που είπες απο την λεκάνη!!! Και εμάς ακριβώς το ίδιο μας είπε!!!ποιος ειναι ο γυναίκαλόγος σου;;;

Σε εσάς άραγε να πέσει μέσα; Γιατι εμείς ειμαστε λιγο επιφυλακτικοί!!!!

Ο γυναικολόγος μου εχει αρχικά Α.Τ. Και ειναι στο Μαρούσι! Θα προτιμούσα να στο στείλω κάποια στιγμή σε πμ αν δεν εχεις πρόβλημα!

pregnant-1422856800z6z1426136400z0.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μανούλες Νοεμβρίου 2015!

tinamι ΠΗΤ 3/11..

Linaki2012 - ΠΗΤ 4/11....αγοράκι..

AthKos - ΠΗΤ 4/11 - ΙΑΣΩ..κοριτσάκι..

ΚΥΡΙΑΚΗ_ - ΠΗΤ 4/11 - ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ..

ladyinred - ΠΗΤ 5/11..

Ankhesenamun - ΠΗΤ 9/1..

kyriakoula - ΠΗΤ 9/11..αγορακι..

ζωη π. - ΠΗΤ 13/11 - ΜΗΤΕΡΑ..

anath ΠΗΤ 15/11..

annete - ΠΗΤ 17/11..

kaity - ΠΗΤ 19/11 Θεσσαλονικη-Αγιος Λουκας..

katerina_77 - ΠΗΤ 24/11 MHTEΡΑ..

balou81 - ΠΗΤ 26/11..

oYNBp2.png

Καλησπερα κοριτσια και καλο Σ/Κ πως περασατε τη πρωτομαγια σας? εμεις πηγαμε μια συντομη εκδρομουλα.. ομορφα ηταν!

Βρε κοριτσια, ποια παιρνει συμπληρωμα σιδηρο? σας χαλαει και εσας τοσο πολυ? σημερα δεν το πηρα και νιωθω πολυυυ καλυτερα... νταξει παιζει ρολο και που με αφησαν οι αντρες μου να κοιμηθω μιση ωριτσα παραπανω...:rolleyes:

oYNBp2.png

Καλησπερα κοριτσια και καλο Σ/Κ πως περασατε τη πρωτομαγια σας? εμεις πηγαμε μια συντομη εκδρομουλα.. ομορφα ηταν!

Βρε κοριτσια, ποια παιρνει συμπληρωμα σιδηρο? σας χαλαει και εσας τοσο πολυ? σημερα δεν το πηρα και νιωθω πολυυυ καλυτερα... νταξει παιζει ρολο και που με αφησαν οι αντρες μου να κοιμηθω μιση ωριτσα παραπανω...:rolleyes:

Γεια σου!

Παίρνω κ εγω το resoferon ειναι χάπι για το σίδηρο κ οπότε το έπαιρνα νηστική όπως δηλαδή πρεπει, έκανα εμετό σε μια ωρα. Ρώτησα το γιατρό αν μπορω να το παίρνω φαγωμενη κ μου ειπε ναι οπότε το παίρνω μετα το μεσημεριανό κ δε με ενοχλεί καθολου!

Εγώ έπαιρνα στην αρχή αμπούλες σιδήρου και εκανα σχεδόν παντα εμετο (ήταν και η γεύση τους που επίσης δεν με βοηθούσε) και μου είχαν δημιουργήσει θέμα μεγάλο με την δυσκοιλιοτητα.. Τωρα παίρνω gyno tandyferon που ειναι σίδηρος και φυλλικό οξύ μαζί σε χάπι.. Το παίρνω 2 φορές την ημέρα οπότε όπως ειναι λογικό πάλι λιγο με επηρεάζει στο στομάχι αλλα έχω αρχίσει να το συνηθίζω και το σημαντικότερο ειναι οτι το πρόβλημα με την δυσκοιλιοτητα δεν το έχω πια!!!

Διαφημίσεις

και εγω αμπουλες παιρνω, μαλλον θα το γυρισω στα χαπια. Το θεμα ειναι οτι στη προηγουμενη εγκυμοσυνη ειχα παθει αναιμια κυησης και επρεπε να μεταγγιζομαι.. θελουμε να το προλαβουμε.. ελπιζω τα χαπια να εχουν την ιδια αποροφηση του σιδηρου οσο οι αμπουλες ομως...

oYNBp2.png

και εγω αμπουλες παιρνω, μαλλον θα το γυρισω στα χαπια. Το θεμα ειναι οτι στη προηγουμενη εγκυμοσυνη ειχα παθει αναιμια κυησης και επρεπε να μεταγγιζομαι.. θελουμε να το προλαβουμε.. ελπιζω τα χαπια να εχουν την ιδια αποροφηση του σιδηρου οσο οι αμπουλες ομως...

Λόγω πολυ χαμηλού σιδήρου πήγα και σε αιματολογο και εκείνος ειναι που μου πρότεινε τα χάπια.. Μου είπε μάλιστα οτι έχουν πιο καλή απορρόφηση απο τις αμπούλες που έπαιρνα..

Καλησπέρα κορίτσια. Πάει το τριήμερο τέλος... Kαι γω το gyno tardyferon παίρνω δυο φορες τη μερα αλλα δε με ενοχλεί καθόλου. Όσο για την περίδεση η γιατρός μου με τον υπέρηχο μου έκανες μέτρηση τραχήλου και είδε ότι είναι οριακά οπότε από το να τρέχουμε αργότερα θα την κάνουμε τώρα. όλα να πάνε καλά σε όλες και καλωσορίσατε και οι νέες στο παρεάκι μας.

Κορίτσια εγώ δεν παίρνω τίποτα για τον σίδηρο, και παρ΄όλ'αυτά το στομάχι είναι χάλια. Που να έπαιρνα δηλαδή. Πριν λίγες μέρες είχα τέτοιο πόνο στο στομάχι που πήγα στον γαστρεντερολόγο και με έβαλε και έκανε υπέρηχο άνω κοιλίας. Κατά την γνώμη του ο πόνος είναι από το έντερο και αντανακλά στο στομάχι. Μου είπε αν μου το επιτρέψει ο γυναικολόγος να πάρω buscopan plus που χαλαρώνει το έντερο. Πήρα τηλ αμέσως τον γυναικολόγο και μου είπε να μην πάρω τίποτα. Ευτυχώς ο πόνος κράτησε δύο μέρες μόνο. Πάντως αναφορικά με την κουβέντα για το σίδηρο, η κουμπάρα μου έπαιρνε ένα χάπι, ή αμπούλα δεν ξέρω, που διαλύεται στο δωδεκαδάκτυλο και έτσι δεν της δημιουργούσε ανακάτεμα και δεν έκανε εμετό, γιατί ότι κι αν είχε δοκιμάσει την πήραζε πολύ.

Κορίτσια να σας ρωτήσω...η κοιλιά σας έχει πεταχτεί καθόλου.? Εμένα δεν φαίνεται τίποτα. Μόνο κάποια ρούχα έχω καταργήσει γιατί με στενεύουν. Είναι βέβαια και το πρώτο μου. Έχω ακούσει πως αν είσαι στο δεύτερο και πάνω μεγαλώνει νωρίτερα. Ενώ αν είναι τό πρώτο αργείς λίγο να φαρδύνεις. Είμαι και αδύνατη και νομίζω ότι μπορεί να παίζει και αυτό τον ρόλο του. Από κιλά έχω πάρει 2. Αλλά είναι μόνο πρίξημο και όχι πέταγμα κοιλιάς. Να μου πεις ακόμα στην 10 εβδομάδα είμαι τι περίμενα χαχαχα!

Διαφημίσεις

Balou81 μην ανησυχείς κι εγώ είμαι στην 13 η βδομάδα κι ούτε κιλό δεν έχω πάρει 51 κιλά ήμουν και τόσα παραμένω ακόμα. ..κοιλιά τίποτα μόνο ένα έλα αααα χι στο πρηξιματακι. . Ούτε καν φαίνεται δλδ με τα ρούχα. .και μενα το πρώτο μου ...δεν ξέρω αν φταίει και το ύψος. ..είμαι 1.76 ..ο γιατρός είπε αν πάρω κοιλιά 6 η 7 μήνα. . Και θα δούμε. . Χαχα!! Δεν θα χαρώ λίγο κοιλίτσα! !:cool: όσο για τον σίδηρο θα σας πω από αύριο που ξεκινάω. .. αμπούλες. .. ειδωμεν! ! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

My life is a real dream!!

Χμμμμ εγώ έχω χάσει 2-3 κιλά γιατί έκοψα ζάχαρη κ κόκα κόλα λόγω εγκυμοσύνης....κοιλίτσα παρόλα αυτά εχω πετάξει...στη δουλειά όλοι με κοιτάνε πρώτα εκεί κ μετά στα ματια! Αυριο θα το ανακοινώσω!!!

Γεια σας κορίτσια!! Τι κάνετε;;; Εγω τώρα καθισα !! Η κόρη μου κοιμάται και ο γιος μου ειναι με τον μπαμπά του γήπεδο!! Οπότε τώρα λίγο ησυχία!!! Σορυ που δεν μπαίνω πιο συχνά αλλ πραγματικά δεν προλαβαίνω με την δουλειά κ με τα μικρά!! Εμένα β κοιλιά μου πετάχτηκε αρκετά! Την Τρίτη θα μπω στις 14 εβδομάδες πρώτα ο θεός! Κ τεταρτη έχουμε γιατρό!!! Αντε να δούμε !! Κορίτσια ποσο σίδηρο έχετε;; Εγω παίρνω ένα χάπι κάθε πρωί νηστικη το hemafer αλλά το σίδηρο πάλι 34 κάτω απο τα όρια!!! Εσείς;; Ποσο πρέπει να ειναι για μετάγγιση ;;;; Φιλακι πολλα!!! Ουφ σας ζαλισα ε;;;;

Καλημέρα :)

Εγω σίδηρο παίρνω το resoferon χάπι αλλά δεν έχω κανένα θέμα. Το παίρνω περίπου μισή ώρα πριν το φαγητό. Με το ασβέστιο (παίρνω 2 φορές την εβδομάδα) μπορεί κάποιες φορές να αισθανθώ ανακατωσούρα αλλά μου περνάει σχετικά γρήγορα.

Αιματοκρίτη (σιδηρο δε θυμάμαι) στις αρχές τις εγκυμοσύνης είχα 39 (πριν την εγκυμοσύνη 43).

Κοιλιά (όπως έχω ξαναπει) φαίνεται κανονικότατα. Στο πρώτο όμως, στην αντίστοιχη περίοδο, δε φαινόταν τίποτα.

age.png

preg.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Εμένα απο χθες σαν να πετάχτηκε λιγο η κοιλίτσα μου και επειδή δεν είχα καθόλου πριν όλοι το παρατήρησαν και για να πω την αλήθεια μ΄αρεσει και καμαρώνω για την κοιλίτσα μου!! Την Πέμπτη θα κλείσω τις δώδεκα εβδομάδες και την Παρασκευή έχω την αυχενικη!! Ανυπομονώ πολυ!! Οι αδιαθεσία πάντως και οι αναγουλες έχουν ήδη υποχωρήσει αρκετά!! Ελπίζω να συνεχιστεί έτσι!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...