Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , kate82 είπε:

Κορίτσι μου εγώ δε θ αναλύσω τίποτα, αυτό που έχω να σου πω μόνο είναι πάρε τον χρόνο σου γέμισε μπαταρίες χαμογέλασε και προχώρα, το τσιγάρο μην το ξαναβάλεις στο στόμα σου αν μπορείς, μακάρι να μπορούσα και εγώ να το κόψω θέλει πολύ δύναμη αυτό και δεν την έχω...

Προσπαθώ να μην. Είχα κάνει το βήμα ενώ έκανα χρόνια καπνό να το γυρίσω σε iqos. Οχι πως αυτό είναι καλύτερο αλλά τουλάχιστον δε βάζεις πίσσα στον οργανισμό σου. 

Μανούλες Νοεμβρίου 2015

kaity

Recommended Posts

anath καλωσήρθες! 15/11 είναι και τα γενέθλια του πιτσουνιού μου! :) Σε έβαλα και στο πινακάκι.. με το καλό το μωράκι σου!

Σας αρέσει το πινακακι; έβαλα ουδέτερο χρώμα και σιγά σιγά θα γίνει μπλέ η ροζ ε; :)

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

anath καλωσήρθες! 15/11 είναι και τα γενέθλια του πιτσουνιού μου! :) Σε έβαλα και στο πινακάκι.. με το καλό το μωράκι σου!

Σας αρέσει το πινακακι; έβαλα ουδέτερο χρώμα και σιγά σιγά θα γίνει μπλέ η ροζ ε; :)

Πολύ ωραία η νέα μας λίστα :)

age.png

preg.png

Γεια σας και απο εμένα... Ευχομαι όλες να έχετε μια υπέροχη εγκυμοσυνη και υγιέστατα μωράκια! Εγω έγινα για πρώτη φορά μαμά τον Αύγουστο του 2012 και τωρα περιμένω το δεύτερο παιδακι μου... - ΠΗΤ:15/11.

Anath καλως ήρθες. Να σου ζήσει το παιδάκι σου και με το καλό το επόμενο.

(BTW Αθανασία είσαι και εσυ?)

age.png

preg.png

Athkos σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες...εγω θα το παλεψω για φυσιολογικο απλα θελω να παω σε μαθηματα ανωδυνου τοκετου...γιατι σαν πρωτη φορα θα μου ναι δυσκολο!!

Linaki2012 πολυ ωραιο το πινακακι!!!!! Και συγχαρητηρια για τον μπεμπακο σου!!!!

Anath καλωσωρισες στην παρεα μας!!!!!να σου ζησει το παιδακι σου!!!με το καλο η εγκυμοσυνη σου και με το καλο να κρατησεις στην αγκαλιτσα σου το μωρακι σου!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

My life is a real dream!!

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!

Πολύ ωραία η επιλογή χρωμάτων στο πινακάκι.. Να δούμε ποιο χρώμα θα υπερισχύσει.. Εγώ έχω ραντεβού για αυχενική 7/5 αλλά δεν νομίζω να επιβεβαιώσουμε φύλο, γιατί και στο πρώτο παιδάκι πέσαμε έξω.. έπρεπε να κάνω τη β επιπέδου για να το δω...!

AthKos, το όνομά μου είναι Βασιλική, το username μου είναι άσχετο..

Γνώμη μου είναι να το ψάξετε για τα μαθήματα ανώδυνου, (ρωτήστε και στο ΙΚΑ αν σας βολεύει) γιατι εγώ στο πρώτο δεν έκανα και δυσκολεύτηκα λίγο με τις αναπνοές.. όχι οτι είναι κάτι υπερβολικά δύσκολο, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν μπορείς να συγκεντρωθείς...

dph2p2.pngRGM7p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα !! Anath καλωσόρισες , σου εύχομαι μια υπέροχη εγκυμοσύνης και να σου ζήσει το παιδάκι σου. AthKos τέλεια τα νέα σου ! Συγχαρητήρια για το κορίτσι.

Linaki τέλεια η λίστα πολύ ζωντανά χρώματα !!

Καλημέρα! απ' οτι θυμαμαι καποιες έχετε την αυχενικη σήμερα... ευχομαι απο την καρδια μου να έχετε τέλεια νέα!

Εγώ έχω να δω το μωράκι μου 3 εβδομάδες και έχω πολλή αγωνία... αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν με έχει ενοχλήσει καθόλου το καλό μου... μόνο ζαλάδες έχω, μάλλον λόγω υπότασης, ειδικά όταν στέκομαι όρθια.. Εσείς πώς πάτε με τα συμπτώματα; Υποχώρησαν καθόλου;

dph2p2.pngRGM7p2.png

Πολυ ωραια ιδέα με τα ροζ και μπλε χρωματακια!!!!

Καλημέρα! απ' οτι θυμαμαι καποιες έχετε την αυχενικη σήμερα... ευχομαι απο την καρδια μου να έχετε τέλεια νέα!

Εγώ έχω να δω το μωράκι μου 3 εβδομάδες και έχω πολλή αγωνία... αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν με έχει ενοχλήσει καθόλου το καλό μου... μόνο ζαλάδες έχω, μάλλον λόγω υπότασης, ειδικά όταν στέκομαι όρθια.. Εσείς πώς πάτε με τα συμπτώματα; Υποχώρησαν καθόλου;

Καλώς ήρθες στην παρέα!!! Να χαίρεσαι το παιδάκι σου κ με το καλό να έρθει κ το δεύτερο γερό και δυνατό!! Εμένα ενώ είχαν λιγο υποχωρήσει τα συμπτώματα απο χθες ξανά γύρισαν δυναμικά!! Δεν μπορω ούτε να σκεφτώ το φαγητό χωρις να ανακατευτω και επέστρεψαν και οι εμετοι!! Αν είδα καλα εχουμε ίδια μερα την αυχενικη μας.. 07/05.. Ανυπομονώ πολυ γιατι ειναι και το πρώτο μου παιδάκι!!!

Εγω χθες εκανα τον πρωτο μου εμετο μετα απο 3 εγκυμοσυνες! (ειχα και μια αποτυχημενη τον περασμενο Ιουλιο) και γενικα ανακατευομαι πολυ αυτες τις μερες... μαλλον απο το σιδηρο... και εχω και πολλη υπνηλια ολη μερα να με ασφησεις σε μια γωνιτσα να κοιμαμαι δεν θα πω οχι.. αλλα δεν γινεται γιατι εχω και ενα μαγκακι να φροντιζω που ολη μερα θελει παιχνιδια και αγκαλιες...

Θυμαμαι παντως στη πρωτη μου εγκυμοσυνη τα συμπτωματα καπου εκει στη 14η εβδομαδα σταματησαν και απολαμβανα τη καθε μερα της εγκυμοσυνης μου, μεχρι που ηρθε το βασανιστικο 3ο τριμηνο οπου βαραινεις, δεν βολευεσαι στον υπνο κλπ... ομως ολα αυτα με το που γεννησεις ξεχνιουνται και θες να τα ζησεις ξανα απο την αρχη δεν συμφωνειτε οσες τα ζησατε? :rolleyes:

Με το καλο οσες εχουν σημερα αυχενικη να μαθουμε και νεα! :rolleyes:

Κοριτσια η κοιλια φανηκε? εμενα εξεχει λιγο αλλα ανετα με λες οτι παχυνα και οχι εγκυο.. παντως ολη μερα τη βγαζω με φορμες και κολαν μιας και δεν μου κλεινουν τα παντελονια...

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

συμπτωματα...?? ταση για εμετο αλλα δεν κανω.......

σημερα που πηγα σουπερ μαρκετ αηδιασα με τοσα φαγητα γυρω μου ωστοσο τρωω γιατι πειναω.....χαχαχα δεν με σταματαει τιποτα.....

αν φαινεται η κοιλιτσα.?? σαν να εφαγα πολυ το πασχα.....ολο το αρνι ομως..χαχαχα

τζην παντελονι που να κλεισει...??? υπονομη κοριτσια ειναι μονο η αρχη.....

πειτε μας κοριτσια για την αυχενικη σας.....νομιζω η ζωη π ειχε σημερα.......περιμενουμε νεα....!!!!

cMVup2.png?t=1&Lz53LAzd

Η δική μου κοιλια έχει πρηστεί ελάχιστα και μόνο ο γιος μου την έχει παρατηρήσει και τη χαιδεύει, μάλλον περιμένει πως και πως το αδεφάκι του.. και μου κάνει εντύπωση! όσες έχετε ήδη παιδάκια τους το έχετε ανακοινώσει? και πως το πήραν?

Linaki2012, εγώ σαν να αισθάνομαι καλύτερα πια.. λιγότερη κούραση και περισσότερη ενέργεια.. ελπίζω και εσύ να πάρεις τα πάνω σου σύντομα..;)

dph2p2.pngRGM7p2.png

Πολλες καλημέρες και πολλά φιλιά σε όλες. Πήγαμε και μεις για την αυχενική μας χθες και όλα καλά. Το μπεμπάκι πόζαρε κιόλας :D:D:D. Αγοράκι έχουμε και εμείς αν και ο σύζυγος δε θέλει να ξέρει το φύλλο (μια μέρα του δίνω ακόμη και θα σκάσει αν δε μάθει, βάζω και στοίχημα) και περιμένουμε και τις εξετάσεις τια αιματολογικές. Απλά η γιατρός μου συνέστησε να κάνω περίδεση τραχήλου και λόγοω ότι είναι στα όρια αλλά και γιατί έχω και δίκκερο μήτρα. Πέρα απ αυτά όλα καλά. Κανένα σύμπτωμα ρε παιδί μου εκτός της κοιλίτσας και μια δυσκοιλιότητα που με ταλαιπωρεί. Εύχομαι να είναι όλα καλά και για τις άλλες. Τι νέα?

καλημερα........

kyriakoula πολυ χαιρομαι που η αυχενικη σου ηταν μια χαρα...!!!!! αγορι εχεις και δεν θα το μαθει ο αντρας σου..??.χαχαχαχ θα τρελαθει νομιζω ...

που εκανες την αυχενικη και ποση ωρα κρατησε ?γιατι εχω ακουσει πολλα......και αν επιτρεπεται ποσο στοιχισε???

πως γινεται μια περιδεση τραχηλου...?? πωπω ποσα αγνωστα πραγματα.................για εμενα τουλαχιστον.....

cMVup2.png?t=1&Lz53LAzd

Καλημέρα και απο εμένα.

kyriakoula συγχαρητήρια για το αγοράκι :)

Εγω απο συμπτώματα δεν έχω απολύτως τίποτε. Και στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα αναγούλες για περίπου 10 μέρες και μετά τίποτε. Ούτε καν δυσφορία στο τελευταίο τρίμηνο (ευτυχώς......).

Η κοιλιά φαίνεται κανονικότατα και μόνο μέσα στον ηλεκτρικό που κυκλοφορώ ορισμένοι νομίζουν οτι έχω απλά παχύνει :confused::confused::confused:

Στη μικρή το έχουμε πει και μάλιστα ήταν παρούσα σε έναν υπέρηχο. Φυσικά δεν μπορεί να αντιληφθεί τι ακριβώς σημαίνουν όλα αυτά. Παρόλα αυτά χαϊδεύει και φιλάει την κοιλιά ;););)

Κατά τα άλλα περιμένω να περάσει η μέρα στη δουλειά για να φύγουμε για 3μερο!!!!

age.png

preg.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...