Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 13 ώρες πρίν, Eirini2025 είπε:

      να είσαι καλά! σε ευχαριστώ πολύ, παρά πολύ! αυτό ακριβώς ενιωσα! κι όσο κι αν προσπάθησα να το εκφρασω δε τα καταφερα ! Είδα το γιατρό μου τη τελευταια φορά αποφασισμένη και αισιόδοξη και μου τσάκισε τα φτερά.. δε ξέρω πόσο κουράγιο θα έχω και πόσο μακριά θα φτάσω..μόνο ότι το θέλω τόσο πολύ! Περνανε τοσα απ το μυαλό μου, φοβοι. Πως δε θα είμαι η βιολογική μαμα, πως μπορεί το μωρακι μου να μη με θέλει από ένστικτο, πως είμαι μια παρενθετη μητέρα μονο.. τόσα πολλά...ομως δε το απορρίπτω. δε μπορώ να το απορρίψω κι πραγματι!..ευτυχώς που υπάρχουν κι αυτά τα κορίτσια κι έχουμε μια ελπίδα παραπάνω όλες εμείς! 

      σε ευχαριστώ πολύ! μακάρι όλες να είμαστε τυχερές και να τα καταφέρουμε! 

      Γλυκιά μου,το παν είναι αν έχεις ψυχικά κι οικονομικά αποθέματα, για το αν Θα προσπαθήσεις ξανά με τα δικά σου.

       Γέννησε γνωστή μου τις προάλλες στα 46 με δικά της. Είχε πάντα καλή ανταπόκριση στα φάρμακα και το συνέχιζε και της βγήκε στην τελευταία προσπάθεια. Βέβαια είχε κι άλλο παιδάκι οπότε δεν το σκεφτόταν για δανεικά.

      @LioPh79 πολύ ωραία τα είπες!

ΓΑΜΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ


lienka

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ...

ΑΠΟ ΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΝΥΦΟΥΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ 8/1/2011 ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ..

ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΑΜΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΑΜΟΥ 4/9 ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΑΜΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ.. ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΟΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΙΔΕΑ ΓΙΑ CONSEPT Ή ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΘΑ ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.. ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!!


9aa416c46d.png

91b0ef346a.png

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Διαφημίσεις

Η γνώμη μου είναι να κάνεις ΟΤΙ αγαπάς και σου αρέσει εσένα και του άντρα σου.. πάντα θα βρεθούν οι "καλοθελητές" να βρουν κάτι στραβό σε ότι κάνεις και όπως καταλαβαίνεις δεν είναι δυνατόν να τους έχεις όλους ευχαριστημένους.. Για μένα ότι έχεις φανταστεί να το κάνεις και να το κάνεις με την καρδιά σου, να το ευχαριστηθείς εσύ και να το περιγράφεις αύριο στο μωράκι σου με πόση αγάπη έκανες όλες τις ετοιμασίες για να είναι ξεχωριστό..:-)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 εβδομάδες μετά...

κοπέλα μου κάνε ότι θες ειλικρινα αλλά να ρωτήσω κάτι αν κατάλαβα καλά θα κάνεις γάμο και μετά από καιρό βάπτιση? σε ρωτάω γιατί εγώ έκανα πριν ένα μήνα γάμο και βάπτιση μαζί και οικονομικά συμφέρει πολύ άσε που το ευχαριστηθήκαμε όλοι! αν τα οικονομικά σας το επιτρέπουν κάντα χώρια διαφορετικά είναι καλή οικονομική λύση (το τονίζω αυτό!) να γίνουν και τα δυο μαζί! χριστούγεννα εεε???πολύ όμορφη εποχή και μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα και πολύ πιο οικονομικά από ότι άλλες εποχές!!! αχχχχ ζηλεύω!!!λες να κάνω και εγώ την βάπτιση του επόμενου χριστούγεννα?θα είναι καλή εποχή θα είναι 9-10 μηνών μμμμμμ μου έβαλες ιδέα!!!!


jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...