Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Εκανα μια επιλογη απο μηνυματα με διαφορες συμβουλες και καθοριστικα ποστ για την ομαδα μας. Εφτασα μεχρι τα 200 αναρτημενα μηνυματα μας.

Αν μπορει καποια ας συνεχισει. Αλλιως θα το κανω εγω οταν μπορεσω να συνεχισω.

Τη γοργονολιστα θα την προσθεσω στο τελος.

Με παρα πολλη αγαπη, εκτιμηση και σεβασμο σε ολες τις γοργονες που μου συμπαραστεκονται στον αγωνα μου. Ευχαριστω

Ας εγκανιασουμε το θεματακι μας εδω με μικρες αλλα ΑΠΟτελεσματικες συμβουλες

Μην τρελενεστε με τα κιλα.....σιγααααααααααα..ειναι θεμα σωστης διατροφης και μόνο....εεε...και λιγο περπατημα (2-3 φορες την εβδομαδα- 30λεπτα)....icon_mrgreen.gif

• Κοψτε το αλατι ή παρτε αυτο στην πρασινη συσκευασια -51% νατριο
  • Πινετε τουλαχιστον 2 λιτα νερο την ημερα
  • Κοψτε τυρια-αλλαντικα-αναψυκτικα-αλκοολ
  • Καντε 6 γευματα την ημερα (πρωινο-10ατιανο-12κατιανο-μεσημεριανο-απογευματινο-βραδινο
  • Μην αφηνετε τον εαυτο σας να πεινασει....οταν νιωθετε λιγουρες καντε ενα τσικκκκ και πιαστε ενα φρουτακι....αυτη την εποχη υπαρχουν τα καλυτερα φρουτα!!!
  • Θελετε γλυκο???....οκ φτιαξτε ζελε ή δοκιμαστε τα κελλογκς μπαρ ή σε μεγαλα ζαχαροπλαστεια ζητηστε γλυκα για διαβητικους!!!
  • Προσθεστε στη διατροφη σας φυτικες ινες (δημητριακα-ψωμι ολικης κτλ)
  • Βραδινο προτειμηστε ή ενα μπωλ δημητριακων με γαλα ή μια πρασινη σαλατα ή ωραιοτατα βλητα εποχης!!!
  • Βγαινετε εξω για φαγητο και νομιζετε οτι θα στερειθητε???....ΟΧΙ !!!...διαλεξτε ενα φιλετακι ψητο (κοτοπουλο-μοσχαρι κτλ ή ψαρι)....και συνοδευστε το με μια πρασινη σαλατα
  • Παραγγελνει ο αντρας σας σουβλακια????....εσεις παραγγειλτα 2-3 καλαμακια κοτοπουλο και μια σαλατουλα icon_mrgreen.gif
  • Θελει ο αντρας σας πιτσα???...ας φαει ...παραγγειλτε μια ωραιοτατη σαλατουλα του καισαρα εσεις!!!
  • Καντε με περισσοτερη ενταση τις δουλειες του σπιτιου....π.χ τζαμια δεν καθαριζουμε δεξια-αριστερα...πανω κατω με βαθια καθισματα icon_wink.gif...θελετε να πιασετε απο το ντουλαπι τη χλωρινη???...μην τουρλωνετε πωπο....καντε βαθυ καθισμα και πιαστε την !!!
  • Ασανσερ ΤΕΛΟΣ !!!....σκαλιτσες
  • Παρκαρετε παντα πιο μακρια απο τον προορισμο σας....το περπατημα θα σας ωφελησει....περπατατε ΓΡΗΗΗΗΓΟΡΑ...το ιδιο και με το λεωφορειο κατεβειτε μια σταση νωριτερα
  • Καντε σωστους συνδιασμους τροφων...μην τρωτε πρωτεινη (κρεας) με αμυλο (πατατες-μακαρονια) ουτε με υδατανθρακες (γιγαντες ας πουμε)
  • Πατε με τα παιδια σας στην παιδικη χαρα και θελουν να κανουν τραμπαλα??? αφηστε το παγκακι που αραζετε....απο την αλλη πλευρα της τραμπαλας καθιστε εσεις!!!!....η καλυτερη ασκηση για γλουτους!!!!!
  • Δεν εχετε χρονο για γυμναστηριο αλλα ο πωπος ειναι λιγο στα down του???...παρτε μια σταθερη καρεκλα και καντε στεπ!!!....καντε 15 κοιλιακους τουλαχιστον τη μερα(για αρχη...μη μου πιαστειτε κιολας....τελος καντε λιγες διατατικες...να τεντωσουν και να τονωθουν οι μυες σας
  • .....όσες εχουν χρονο ας συμπληρωσουν και καποιες διατροφες....maestriaaaaa δωσε τα φωτα σου με τις διατροφες που δεν στερουνται τα τυρια

Καλη αρχη....μη μασατε....ολα στο μυαλο μας ειναι....θα τα χασετε!!!

Hello ΓΟΡΓΟΝΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!

που ειναι καλεεεε το ψαλιδι να κοψω την κορδελα για τα εγκαινια???? :tongue::tongue::tongue:

καλημέρα κι από εμένα :D

υπάρχει μία σκηνή που με εκφράζει απόλυτα και ξεκαρδίζομαι .......

σας την παραθέτω, μπορεί να το θυμάστε.....

SdWXnbanrHk

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

κάνε ενα τσικκκ και πιες το 3ο....και γεμισε αμεσως το 4ο !!!! :cool::cool::cool:

Νεροοοοοοοοοοο ΠΟΛΥ νερο κοριτσιααααααααααααααααααααααα......!!!:cool:

ενα μικρο tip....οταν κανεις δουλειες στο σπιτι και εχεις ''κανει ζεσταμα''.....ξεκλεψε 5 λεπτακια και κανε 2 σετ 15 βαθια καθισματα.....3 σετ 15 κοιλιακων....και λιγες ελξεις με τα βαρακια στα χερια.....εαν αφιερωσεις ενα 15 λεπτο τη μερα για αυτα θα βοηθησεις τον οργανισμο σου να κανει καυσεις !!! ;)
αληθεια εχουμε τωρα 3 μηνες που ολα ειναι τελεια δεν το συζηταω καθολου και ναι το στεκι μας ειναι σουπερ σε ολους τους τομης ,εχει επιρεασει νομιζω σε ολες τις φασεις την ζωη μας και εχει και πολυ θετικα αποτελεσματα εγω παντως εχω να πω εκτος απο τον σωμα μας -φτιαχνουμε ψυχη -σχεσεις κλπ που κανουμε και την ζωη μας ποιο ποιοτικη και ομορφη . αγωνα κοριτσια για να ειμαστε ολες καλα και αμα ειμαστε εμεις κανουμε και τους διπλα μας χαρουμενους :D :D :D :D
Ελα δεν πειραζει.....ειπαμε και οι παρασπονδιες στο προγραμμα ειναι :cool:....για να μας πεισμωνουν περισσοτερο !!!

Ξερω μπορει να ειναι δυσκολο ...αλλα καθε πρωι στυβω και πινω πορτολακι χυμο....χειμωνα -καλοκαιρι....βοηθαει πολυ τον οργανισμο!!!....κανε μια θυσια και ξυπνα 10 λεπτακια νωριτερα το πρωι για να φτιαχνεις χυμο.....ειδικα τωρα που νιωθεις οτι ισως αρρωστησεις ;)

ετσι μπραβο....το κολπο στην ολη ιστορια (διατροφη) ειναι να γινει τροπος ζωης.....εεεε ΟΚ και αν παρασπονδουμε καποιες φορες δεν κανει κακο....μια στο τοσο ;)
καλησπερα συναγωνιστριες και συναγωνιστες. Περασα για να σας αφιερωσω μια φραση του κομφουκιου που εχω γραψει στην πρωτη σελιδα στο τετραδιο με τη διαιτα και τα ζυγισματα.

Μη φοβασαι αν προχωρας αργα. Να φοβασαι αν μενεις στασιμος.

Καλο κουραγιο και καλη δυναμη,τα αγαθα κοποις κτωνται! Φιλακια...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΟΡΓΟΟΟΟΝΕΕΣΣ!!! Καλέ εσείς μιλάτε αντί να μασάτε! μπράααβο!!

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Γοργονουλες μου, ζαργανουλες μου. Εσεις που ολα τα ξερετε και σε ολα εχετε λυσεις, δε μου λετε πως θα καταφερω να παω την οικογενεια διακοπες Λευκαδα με δελτια κοινωνικου τουρισμου????

Φετος πηραμε δελτια για πρωτη φορα στα χρονικα, και ειπαμε να τα αξιωποιησουμε στην Λευκαδα. Δωστε ιδεες, οδηγιες, τηλεφωνα ξενοδοχειων που εχετε επισκεφθει και μεινατε ευχαριστημενες, πειτε αποψεις καλες, κακες ο.,τι εχετε τελος παντω, Βοηθηστε με γιατι πελαγωσα.

Και, θυμιζω οτι περιμενω απαντηση σε μια ερωτηση σχετικα με το chat που την εκανα και χθες.

Πως σβηνω τα πολλα μηνυματα απο τη σελιδα συνομιλιας ωστε να μην με πεταει εξω???? Μη μου πειτε οτι δεν εξρετε!!! Θα σκασω και θα το βρω. Και θα σας το πω.

Παω επιτελους για υπνο.

Καληνυχτα.(σε μενα)

Καλημερα (σε σας).

Ματς μουτς

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Καλή σας μέρα γοργόνες τί κάνετε ???

Πως πάει η διατροφή ?

Σας παραθέτω τα χθεσινά και περιμενω να μου πείτε γνώμες. Σημειώστε ότι χθες είπα όχι σε ακόμα ένα πειρασμό στο παγωτό. Πήραν όλοι στο σπίτι εγώ είπα όχι και έφαγα το μήλο με τα αμύγδαλα μου ;):D

Πρωινό: 1 φ άπαχο γάλα + 3 κγ βρώμη

Πρόγευμα: 1 φραντζόλα + 2 φ τυρί λαιτ + 1 φέτα σολομό + ντομάτα, αγγουράκι

Ενδιάμεσο: 1 αχλάδι

Μεσημεριανό: Οχταπόδι κρασάτο με πατάτα

Απογευματινό: 1 μήλο + 8 αμύγδαλα

Βραδυνό: Σαλάτα με κοτόπουλο

Το κοτόπουλο το είχα ψήσει στον φούρνο με πατάτες και μπαχαρικά και ντομάτα έγινε πολύ νόστιμο και έβγαλα ένα κομμάτι και το έκοψα στην σαλάτα μου ενώ ο άντρα μου έφαγε και πατάτες έτσι ικανοποίησα τα γούστα όλων ;) Επίσης ζυγίστηκα πάλυ εγώ κάθε μέρα ζυγίζομαι και έχω χάσει εκτός από τα 2 κιλά ακόμα 400 γρ. Ζήτωωωω .... !!!! :mrgreen::-D:-)

Κορίτσια γιατί δεν γράφετε και σεις την δική σας διατροφή και θα παίρνουμε και ιδέες με φαγητά και θα βοηθούμαστε και στην δίαιτα μας :D;) Τι λέτε??? :D

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

καλημεραααααααααααααα κοριτσια...πολυ ζεστη παλι σημερα...δηλαδη πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ νεροοοοοοοοοοοοο!!!!!!!

Γοργονουλες μου, ζαργανουλες μου. Εσεις που ολα τα ξερετε και σε ολα εχετε λυσεις, δε μου λετε πως θα καταφερω να παω την οικογενεια διακοπες Λευκαδα με δελτια κοινωνικου τουρισμου????

Φετος πηραμε δελτια για πρωτη φορα στα χρονικα, και ειπαμε να τα αξιωποιησουμε στην Λευκαδα. Δωστε ιδεες, οδηγιες, τηλεφωνα ξενοδοχειων που εχετε επισκεφθει και μεινατε ευχαριστημενες, πειτε αποψεις καλες, κακες ο.,τι εχετε τελος παντω, Βοηθηστε με γιατι πελαγωσα.

Γιωργια μου μαζι με τα δελτια κοινωνικου τουρισμου δεν σου δωσανε και ενα βιβλιο με ολα τα δωματια και ξενοδοχεια που ειναι συμβεβλιμενα με τον κοινωνικο τουρισμο?????

δεν μπορεις να πας οπου εσυ γουσταρεις δυστηχως...

σε ολα τα νησια σου δινουν ενοικιαζομενα δωματια και ξενοδοχεια που μπορεις να πας...εκει αναγραφετε η χρεωση ανα ημερα, αν εχει ημιδιατροφη, σε τι αποσταση ειναι απο τη θαλασσα , σε ποια ακριβως περιοχη ειναι κλπ και φυσικα και τα τηλ επικοινωνιας για να κλεισεις δωματιο...

αν δεν εχει το βιβλιο πηγαινε να το ζητησεις οπωσδηποτε...και κλεισε γρηγορα δωματιο ...ειδικα για αυγουστο μπορει να δυσκολευτεις...γιατι καποιοι απο αυτους οχι ολοι βεβαια ισχυριζονται οτι δεν εχουν αλλο δωματιο διαθεσιμο με τον κοινωνικο τουρισμο για να μην χασουν τα λεφτα αφου τους συμφερει καλυτερα να το <<πουλησουν>> σε ιδιωτη...ειναι ενα φαινομενο του αυγουστου αυτου...

απο την πειρα μου τωρα εγω εχω παει με τον κοινωνικο τουρισμο στα κυθηρα και στην ανδρο και τα δωματια ηταν πολυυυυυυυυυ καλα...δεν πηγα σε ξενοδοχειο...

αντεεεεεεεεε τρεξε να παρεις το βιβλιο...

παω σουπερ μαρκετ κοριτσια πριν με πιασει η ζεστη η πολυ με τα παιδια και επιστρεφω σε λιγο...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

420273dfd6f297r7.jpg

Γεωργια, δε μπορω να σε βοηθησω για καταλυματα, αλλα μπορω να σε βοηθησω στην επιλογη του μερους που θα μεινετε. Εχεις καμια ιδεα?

Κορίτσια γιατί δεν γράφετε και σεις την δική σας διατροφή και θα παίρνουμε και ιδέες με φαγητά και θα βοηθούμαστε και στην δίαιτα μας :D;) Τι λέτε??? :D

Ειχα γραψει καποτε ενα δειγμα. Ειναι παρα πολλα, τι να πρωτογραψω?:mrgreen:

Αν βρω χρονο σημερα, θα βρω τα τευτερια μου και θα γραψω τα ασυνηθιστα και πρωτοτυπα. ΟΚ?;)

Καλημερα κοριτσια! Πως πατε με το θεμα ζεστη και διατροφη?

Εγω αυτες τις μερες τη βγαζω με φρουτα, σαλατες και κρυο γαλα! Το γυμναστηριο κανονικα, ακομη και με 40 βαθμους!

age.png age.png

420273dfd6f297r7.jpg

Ειχα γραψει καποτε ενα δειγμα. Ειναι παρα πολλα, τι να πρωτογραψω?:mrgreen:

Αν βρω χρονο σημερα, θα βρω τα τευτερια μου και θα γραψω τα ασυνηθιστα και πρωτοτυπα. ΟΚ?;)

Καλημερα κοριτσια! Πως πατε με το θεμα ζεστη και διατροφη?

Εγω αυτες τις μερες τη βγαζω με φρουτα, σαλατες και κρυο γαλα! Το γυμναστηριο κανονικα, ακομη και με 40 βαθμους!

Σε ευχαριστώ TARA αν βρεις χρόνο και μας γράψεις ασυνήθιστα και πρωτότυπα θα είναι σούπερ !!!!! :D Και πόσον μάλλον και καλοκαιρινά δροσερά επίσης και τίποτα σε γλυκύ και ελαφρύ που να μπορούμε να τρώμε πότε πότε. Ανυπομονώ πάντως :D;)

Εγώ με την διατροφή καλά τα πάω τα γράφω κάθε μέρα εξάλλου το τι τρώω και ελπίζω να μην σας κούρασα. Τώρα γυμναστήριο δεν μπορώ λόγω της κατάσταση κάνω όμως περπάτημα. Χθες πήρα τον μικρό με το καρότσι και περπατήσα γρήγορα και έντονα για μισή ώρα

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Δεν ηξερες, δε ρωταγες????

Που ειναι οι σαλατες???? ΟΟΟΟΟΕΕΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟ? Ασκηση? Λειπει και το απογευματινο.

Διαβασε προηγουμενα ποστ.Λεμε πολλα μυστικα.

Και οτι δεν ξερεις ρωτα.Εμεις δηλαδη τι ρολο βαραμε εδω??? χαχαχαχα

Σαλάτες ε;;;:rolleyes::rolleyes::rolleyes: όσο για άσκηση δεν υπάρχει χρόνος(ξέρω ξέρω, δικαιολογία...)Λίγο μπάνιο τώρα το καλοκαίρι...

cEyXp3.png

q61sp3.png

καλημερα!!!!!

λοιπον ...εχασα 1 κιλο.....καλα ειναι γιατι εγω δε περιμενα να χασω καθολου......και ζυγιστηκα και αδιαθετη...οποτε καλα...παμε...φανταζομαι!!!

βρε γοργονιτσες τι λογοδιαρια ειναι αυτη......!!!

μιλαμε δε σας προλαβαινω...εχω και τα τρια ταλιμπανακια εδω...δε μου μενει και πολυ χρονος.....κα μενω πισω....κλαψ!!!

εχουμε και παρτυ καθε βραδυ...δε ηρεμουμε καθολου.......

οι καινουριες .....καλως ηρθατε ...θα παω πισω να βρω στοιχεια να σας ....φακελωσω!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

g.gifo.gifr.gifg.gifo.gifn.gife.gifs.gifempty.gifc.gifl.gifu.gifb.gif

1317736cv02832z1y.gif

YMNOS !!!!!!!!!

[/url]

1)αχιλλεας

ετων 36

υψος 1,70

αρχικο βαρος (1-3-2010) 80

σημερινο 73

επιθυμητο βαρος (στοχος) 65.

2) Georgia mami,

ετων 42,

υψος 1,63,

αρχικο βαρος (16-1-2010) 92,5,

σημερινο 83,8

επιθυμητο βαρος (στοχος) 68.

3)mpap

ετων 33

Υψος 1,62-1,63

σημερινο βαρος 47

επιθυμητο (στοχος) 52

4)JENIA

ετων 28

υψος 1,76

σημερινο βαρος 72,5 (το αναποδο του αρχηγου)

επιθυμητος στοχος 66

5)Mina G

Ετων = 33

Υψος = 1.62-1.63

Αρχικο βαρος (μεσα Φεβρουαριου) = 68,5

Τωρινο Βαρος 60

Στοχος = 57???

6)Nefelli

Ετων = 33

Υψος = 1.63

Αρχικο βαρος = 62,5

Τωρινο Βαρος = 57.5

Αρχικός Στοχος = 54

7)ΤΑRA

ετων 39

υψος 1,78

βαρος 71

στοχος 69

8)ziu-zitsu

ετων - 25 (η μικροτερη χοντρούλα ειμαι εδω μεσα???

υψος - 1,66

βαρος (αρχικο) - 3/5/10 - 71κιλα

σημερινό βαρος - 68,5

επιθυμητο βαρος - 60 (καλα και τα 58 δεν θα με χαλασουν

9)NIKOLEKAKI

Ετών: 35

Ύψος: 1,62

Βάρος: 61

Στόχος: 54 (53, 52... στην πολύυυυ αισιόδοξη version)

10)elli v

Ετών: 39

Ύψος: 1,73

Αρχικό βάρος (23/2/2010): 79

Σημερινό βάρος: 71

Επιθυμητό βάρος: 63

11)MIA MANOULA

ετων 33 το καλοκαιρακι

Υψος 1,57

αρχικο βαρος 72

τωρινο βαρος 69

στοχος οσο πιο χαμηλα, τοσο πιο καλα

12)ελιζα

Ετών: 30

Ύψος: 1,60

Αρχικό βάρος: 98+2 (δεν αντεχω να δω τον τριψυφιο)

Σημερινό βάρος: 98

Επιθυμητό βάρος: 65 (για αρχη) και στα 63 κουκλα ημουνα και δεν θα ξαναγινω...

13)Ιωάννα

ετών 34

ύψος 1,72

βάρος 95 κιλά

επιθυμητό 85 κιλά

14)zoitheodos

Ετών 31

ύψος 1,68

αρχικο βάρος 79 κιλά

τωρινο βαρος 59 κιλά

επιθυμητό 57 κιλά

15)ΒΙΚΥ74

ετων 36

υψος 1.67

αρχικο βαρος 77

σημερινο βαρος 70.3

επιθυμητος στοχος 65-63

16)τιγρακι:

ηλικια:29

υψος : 1.64

αρχικο:77.9

βαρος : 74.5

επιθυμητο :62

17)kaliopaki

Ετων = 35

Υψος = 1,63

Αρχικο βαρος = 68

Τωρινο Βαρος = 66,6

Στοχος = 62 (σε πρώτη φάση)

1:cool:ΚΥΡΙΑΚΗ_

Ετών = 26

Ύψος = 1,65

Αρχικό βάρος = 88

Τωρινό Βάρος = 88

Στόχος = 68 και αν μπορώ και 65 που είναι το κανονικό μου (βαρυκόκκαλη) .....

19)kounelitsa

Ετών: 26

Ύψος: 1,76

Αρχικό βάρος: μμμμ 63πριν την εγκυμοσύνη....81 μόλις πήγαινα να γεννήσω

Σημερινό βάρος: 74,8 (και που το γραφω με πιάνει κατάθλιψη..)

Επιθυμητό βάρος: 63 (και ο Θεός βοηθός!!!)

20)maestria

αρχικό βάρος Τριψήφιο, άστο καλύτερα

Τωρινό 86

Στόχος 75

21)sofia07

Ηλικία 37

Ύψος 1,67

Αρχικό βάρος 87

Τωρινό βάρος 84

Στόχος 64 (αισιόδοξη)

Ύψος 1,67

22)μινουλα

Υψος:1,61

Βαρος αρχικα: 73,6

Βαρος τωρα: 69,7

Βαρος επιθυμητο: 60

Ηλικια: 33

23)Φλορα

ηλικια 46

υψος 1,65

βαρος τωρα 78

βαρος αρχικο 73

επιθυμητο 68 αντε βαρια βαρια 70...

24)angel_mammy

29

1,63

αρχικό βάρος 96,6

Τωρινό 76,1

Στόχος 54 (ή ακόμα καλύτερα 53)

25)DEL

Ηλικία 31 (σε 2 μέρες)

Υψος 165

βάρος μετά την εγκυμοσύνη 72

τωρινό 65,500

σκοπός 60 (58 είναι τέλειο).

26)Nefelirene

Υψος :1,60

Αρχικό βάρος : 55-56Kg

Σημερινό : 54,5 Kg

Στόχος : Τουλαχιστον 51-52

27)ΤΑΤΗ

ύψος :1,63

Αρχικό και τωρινό βαρος(και όπως το πάω και παντοτινό) : 71,8

τωρινο 69,6

Επιθυμητό : 55

2:cool:nanis

Ηλικια: 28

Υψος: 1,64 :? νομιζω

Βαρος που κουβαλαω: 58 κιλα :oops: (ποτε δε ξεπερασα τα 50)

Θελω να παω :rolleyes: 50 κιλα

29) ΖΩΗ76

ύψος :1,60

Αρχικό βαρος: 67

τωρινό: 57,5

Επιθυμητό : Κανονικά πρέπει να είμαι γύρω στα 52, αλλά και στα 54 καλά είναι.....:wink:

30) ydroxoaki

ηλικια 36

υψος 1.63

αρχικο βαρος 58-75 (ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ 8 ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ 25 ΟΛΟΚΛΗΡΑ)

σημερινο 72

στοχος ΜΕΧΡΙ ΤΑ 58 ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ 14!!!!

31)fraoulopoulitsa

Ύψος: 1,69

Αρχικό βάρος:87

Τωρινό βάρος:82

Επιθυμητό βάρος:60

32)ERIANTON

ΥΨΟΣ 1,63

ΑΡΧΙΚΟ ΒΑΡΟΣ 59

ΒΑΡΟΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ 71

ΤΩΡΙΝΟ ΒΑΡΟΣ 62

ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΒΑΡΟΣ 56

33)Ellemphriem

Υψος: 1,64

Αρχικό Βάρος: 55 (αχ παναγια μου)

Τωρινο βάρος: 67

Επιθυμητο βαρος: 55 (Να παω να πνιγω λεω εγω).....

34)Tsipoura

Υψος: 1,70

Αρχικό Βάρος: 98 (27/05/2010)

Τωρινο βάρος: το όμοιον....:oops:

Επιθυμητο βαρος: 78 για αρχή :-)

35)JimDin (Κωνσταντίνα)

Υψος :1,67

Αρχικό βάρος : 67

Σημερινό : 60,700

Στόχος : Τουλαχιστον 56-57

36)Eirini_Dr

Ηλικια : 26

Υψος: 1,68

Αρχικο βαρος: 97 (μια μερα πριν γεννησω ....μετα δε τολμησα να ανεβω για τουσ επομενουσ 3 μηνες!)

Σημερινο: 74

Επιθυμητο: 67-65 (με θελει τσουποτη ο συζυγος!!!!)

37)Nadine

Ηλικια :29

Υψος: 1,82

Αρχικο βαρος: 82 (4 μήνες αφού γέννησα)

Σημερινο: 74

Επιθυμητο: 71.

3:cool:Margotte

Ετών: 33

Ύψος: 1,67

Βάρος: 73 (Παναγία μου!! Και μόνο που το γράφω ανατριχιάζω....)

Στόχος: 65 (Λέμε τώρα!!)

39)elachl

ΥΨΟΣ 1,65

ΗΛΙΚΙΑ 33

ΑΡΧΙΚΟ 103

ΣΗΜΕΡΙΝΟ 100

ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ 80- 75

40)xanp

ΥΨΟΣ 1,70

ΗΛΙΚΙΑ 29

ΑΡΧΙΚΟ 95.4(όχι από την εγκυμοσύνη μετά τα πήρα)

ΣΗΜΕΡΙΝΟ 77.9

ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ 70 (για αρχή και όσο πλησιάζω θα το κατεβάζω :-) )

41)Z&P&M

Ύψος:1,73

Τωρινό Βάρος: 72,5

Επιθυμητό: 63

42)SOULA33

ηλικια 36

υψος 1,69

αρχικο 72,4

σημερινο 71,4

επιθυμητο 64

43)Πελαγια

ηλικια 20

υψος 1,55

βαρος αρχικο 55

βαρος τωρα 60

επιθυμητο 50

44) twinky

ηλικια 29

υψος 1.65

αρχικο 68

σημερινο 68

επιθυμητο 62

45)eirtap

ηλικία 32

ύψος 1.65

αρχικό βάρος 69

σημερινό βάρος 69

επιθυμητό βάρος 60

46)sabrina

ηλικία 29

ύψος 1.68

αρχικό βάρος 84(προ εγκυμοσυνης)

σημερινό βάρος 76

επιθυμητό βάρος 65

47)Viky75

Ηλικία 34

Ύψος 1,66

Αρχικό βάρος 65

Βάρος στην εγκυμοσύνη 87

Σημερινό βάρος 67,5

Επιθυμητό βάρος 60[/quote

4:cool: ΕΛΕΝΗ

Ηλικία 27

Ύψος 1,55

Αρχικό βάρος 73

Σημερινό βάρος 69,500

Επιθυμητό βάρος 56

49)vivikk

υψος 1,6κατι

ηλικια 32

αρχικο βαρος 60(ξανα παλι ....)

κιλα 99(....)

στοχος προς το παρον 75 και βλεπουμε

50) katerina_s

ηλικια 33

υψος

αρχικο 64,5

Στόχος 58

51)Imagine

Ετών = 31

Ύψος = 1,56 - 1,59

Αρχικό βάρος = 65,4

Στόχος = 50 ?

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια , καλημέρα.

Μπαίνω και εγώ δειλά δειλά στην παρέα.Προσπαθώ να χάσω τρία κιλάκια και ΄τεσσερα δεν θα με χάλαγαν καθόλου.

Σήμερα ζυγίστηκα 64,4 έγραψε η φιλενάδα μου η ζυγαριά , χτες ήμουν 65,5.Χαρά μεγάλη μιλάμε!!!Προσέχω τη διατροφή μου και με τα γεύματα καταπίνω και δύο go thin lecitin.

Χτες το μενού μου ήτανε

μία κουρού, ένα ποτήρι γάλα,ένα μικρό κομάτι τούρτα (είχε γενέθλια ο γιός μου), μισό πιάτο μακαρόνια με σάλτσα , δύο μικρά κομμάτια παρμεζάνα(τρελένομαι).

Λοιπόν ,όσο αφορά τα παγωτά/γρανίτες κλπ που τρελενόμαστε, ξεγελάω τον εαυτό μου με τον εξής τρόπο

Έχω πάρει από το ΙΚΕΑ κάτι πλαστικές θήκες για να φτιάχεις γρανίτες.Παίρνω χυμούς από το σούπερ μάρκετ , τις γεμίζω και τα βάζω στην κατάψυξη.Και ότι μισοτελειωμένους χυμούς αφήνουν τα παιδιά μπαίνουν επίσης εκεί.Έτσι δεν πετιέται τίποτα και εγώ έχω μία υπέροχη γρανίτα.

Φιλιά.

καλημερουδια γοργονουλες!

πολυ ζεστη βρε κοριτσα, δεν αντεχω αλλο, μονο νερο πινω... Δεν κατεβαινει μπουκια!!!

Βικυ κατεβασε με και μενα, ειμαι πλεον 68,1 και βλεπουμε :D

Ειδα κατι υπεροχες συνταγες, νομιζω η ελλη εβαλε για γαυρο μαρινατο, μιλαμε ειναι απαιχτη αυτη η συνταγη και εγω ετσι το κανω, και στο νησι μου ετσι το τρωμε!!

Επισης ειδε το ματι μου κατι για λευκαδα, νομιζω η γεωργια θελει να παει... Ζηλευωωωωω θελω και γω λευκαδα, θελω θαλασσα, παραλια, κυματα, μπανια, μαγιο και τπτ αλλο! Αχ, θαλασσιτσα....

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...