Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Λοιπόν τί ανακάλυψα για τους λάτρεις του παγωτού (ισχύει από αύριο μέχρι ΑΥΡΙΟ):

http://www.lidl.gr/gr/home.nsf/pages/c.o.20100617.p.bafles

http://www.lidl.gr/gr/home.nsf/pages/c.o.20100617.p.suskeui

http://www.lidl.gr/gr/home.nsf/pages/c.o.20100617.p.xonakia

Εγώ ψήνομαι για τη....βαφλιέρα! :D

Για μια στις τόσες, για το αγοράκι μου και για φίλους, μη φανταστείτε...

Που κανονικά θα προτιμούσα....να ρίξω μαύρο, αλλά τέλος πάντων!! :roll:

Η φαντασία είναι πιο σημαντική από τη γνώση.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

την εκανα την αμαρτια...εφαγα 4 μπισκοτα digestive με σοκολατα...δεν αντεξα...

δεν εχω λογια...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

δεν εχω λογια...

Στην πυρά.....!!!! :lol::lol:

Σιγά την ατασθαλία, τρως λιγότερο το βράδυ..! :cool:

Καλησπέρα, κορίτσια....!!

Βλέπω πιάσατε κουβέντα για παγωτά, το σορμπέ δεν παχαίνει....???

Νόμιζα ότι είναι τίγκα στη ζάχαρη...!!

Το μενού σήμερα είχε αρακά+1 αυγό βραστό+1φέτα σικάλεως και το βράδυ τονοσαλάτα....!! Μέχρι στιγμής πάω πολύ καλά, βοηθάει και η ζέστη...!!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

sabrina[/b];437276σημερα που κανει κ ζεστη κ ειμαι κ θυμωμένη με το κολλημα,θα ανοιξω ενα τοννο κ ενα αγγουρακι να φαω, δε τρωω κ ντοματα βλέπετε κ ειναι περιορισμενα τα σαλατικά μου....εφαγα κ ενα κουλουράκι πριν...μια χαρα για σημερα

Υπαρχουν κι αλλες σαλατες.Πρεπει να υπαρχει εναλλαγη για λογους μεταβολισμου και να μην ερχεται μονοτονη η ιδια και η ιδια.

Σου προτεινω καποιες γρηγορες και απλες.

1)Βρασε μικρα κολοκυθακια, και οταν κρυωσουν βαζεις αρκετο λεμονι, λιγο ή και καθολου αλατι (πρασινη συσκευασια) και ελαχιστο ως καθολου λαδι. Αν σου αρεσει ο μαιντανος, ψιλοκοψε και ριξε απο πανω για να να ομορφυνει το πιατο.

2) Κοβεις μαρουλι ή ροκα αν σου αρεσει περισσοτερο, λιγη ντοματα, αγγουρι, πιπερια πρασινη κοκκινη κιτρινη, μαιντανο, ασπραδι βρασμενου αυγου, κομματακια μαυρο ψωμι ή παξιμαδια αν προτιμας και εχεις ενα σπεσιαλ πιατο.

3) εχω κι αλλη για λαχανο αλλα δε νομιζω να βρεις τετοια εποχη καλο ασπρο λαχανο.

4) Αυτοσχεδιασε με ο,τι σου αρεσει απο λαχανικα, προσθεσε μυρωδικα, αποφυγε αλατι και λαδι και .... θα χορτασεις με σαλατα.

tsipoura[/b];437286] προσπάθησα να διαβάσω τα περισσότερα - δεν θυμάμαι να απαντήσω όμως.......:(

καλά χασίματα :) τα λέμε αργότερα

Εγω οταν διαβαζω τα ποστ, και θελω να σχολιασω σε καποιο, πατω τις δυο αποστροφους που εχει κατω απο το ποστ και συνεχιζω την αναγνωση. Τελος παντω απαντηση, και στο ποστ που θα γραψω εμφανιζονται τα δικα σας που επελεξα για σχολιασμο. Κουτσουρευω αν θελω τα ποστ σας, για να κρατησω μονο το σημειο που επιθυμω ωστε να μη γεμιζω .... σελιδες.

Αυτος ο τροπος με εχει εξυπηρετησει πολυ γιατι ξεκινω την αναγνωση πχ στη 1:00 που ανοιγω ΗΥ στη δουλεια, και μπορει να τελειωσω στι 7:00 οπως τωρα.

Αντε, σας κανω και δωρεαν μαθηματα χρησης του φορουμ.... :P:tongue:

tsipoura[/b];437329]έχω μία τέλεια από την διαιτολόγο

κοβεις κολοκυθάκια, μανιτάρια, πιπεριές, νομάτες σε κυβάκια και τα βάζεις σε αντικολλητικό για αρκετή ώρα μέχρι να βγάλουν τα ζουμιά τους, μετά προσθέτεις από πάνω 2 (για την κάθε μερίδα) + πιπέρι και μαιντανό και τα αντκατεύεις

αν θέλεις μπορείς να έχεις χτυπήσει τα αυγά με γάλα.

γίνονται σαν σκραμπλ περισσότερο και όχι σαν ομελέτα που τη γυρνάς

καλή όρεξη!!!! μιαμ!δεν έχει λάδι, αλάτι κλπ αλλά είναι πολύ νόστιμη και διαιτιτική!

Την εκανα. Τη φαγαμε (οχι ολη βεβαια), και πραγματι εγινε σκραμπλ και οχι γυριστη. Ειπα κι εγω :Καταφερνω να γυρισω τις κρεπες σε αυτο το σκευος και να μην μπορω να γυρισω την ομελετα!!!!!

Μετα το 'πιασα.

Thanks Τσιπουριτσα.

Υ.Γ. Ρωτα ο συζυγος που βρηκα τη συνταγη και του απαντω οτι μου την προτεινε η Τσιπουρα.

Χαχαχαχαχα. Κανουν και τα ψαρια ομελετα?????:confused::confused::confused:

Πεθανα στο γελιο!! Ακομα γελαω και σφιγκομαι να μη με δει το μπος!!!

koullam[/b];437354]Κορίτσια πειτε μου μια συνταγή λαιτ με κοτόπουλο

Βρε καλο μου κοριτσι, αν περιμενες απο μενα να μαγειρεψεις θα ειχες τεζαρει τοσες ωρες. Ελπιζω να σε διαφωτισαν οι αλλες.

Εμενα μου αρεσει πολυ το κοτοπουλο στο φουρνο ψημενο μεσα στις ειδικες σακουλες. Βγαζω εννοειται την πετσα, αλατιζω, προσθετω καροτο, δαφνοφυλλο, κοκκινο πιπερι, μοσχοκαρυδο που μου αρεσει πολυ, κρυμεδακια και λιγο σκορδο και ψηνω. Λιγο πριν το τελος, κοβω τη σακουλα για να πιασει κρουστα το πουλερικο μου.

sabrina[/b];437425]α ετσι ε??????:twisted:

καλα δε σου ξαναλέω τιποτα:P

Σε ποιον απευθυνεσαι?

katerina[/b]_s;437448]Καλημέρα! Με θέλετε στην παρέα σας;;;

Έχω 7 κιλά από την εγκυμοσύνη και δεν μπορώ να τα χάσω με τιποταααααααααααααααα!

helppppp

Βρε, βρε, βρε.

Να και η νεα αφιξη. Καλωσορισες κοριτσακι με το νεο μωρακι. Να σου ζησει. Ποσο ειναι το μικρο σου?

Σε λιγο καιρο θα λες στις φιλες σου οτι τα εχασες χαρη στις γοργονες και θα σε κοιτουν με ....απορια.

Εμενα με ρωτουν αν πηγαινω σε διαιτολογο και τους απαντω :Οχι, κανω ασκηση και με βοηθουν οι γοργονες. Και ιδου το αποτελεσμα.

Τι σου κανουν αυτες οι γοργονες, εεεεεεεεεεεεε????????

JENIA[/b];437526]

Γερα με τσαμπουκα, να χασουμε κιλα,

να παμε στα βαθια, με υπεροχη ....ουρα.

Γοργονες, ζαργανες, καλονες.

Η μια πιο ομορφη απο την αλλη,

να κολυμπαμε στα γαλαζια τα νερα

και ολοι να μενουν με στοματα ανοιχτα!!!!!!!!!

Τους πρωτους στιχους τους εκανε αλλη γοργονα.

Εγω συμπληρωσα κι εγινε η πρωτη στροφη.

Συνεχιστε......

Imagine[/b];437673]Συμφωνώ για τη μια πατάτα και προσθέτω ότι λάδι βάζουμε 1 κουταλάκι της σούπας σε κάθε γεύμα (να βγαίνουν δηλαδή 2 κουταλιές την ημέρα). Νομίζω ότι το κάθε κουτάλι έχει 130 θερμίδες-αν θυμάμαι καλά (με άλλα λόγια 260 θερμίδες που αντιστοιχούν σε περίπου μια ώρα γρήγορο περπάτημα!!! Δεν αξίζει τον κόπο για παραπάνω).

Επιπλέον, τα 2 κουτάλια δεν είναι λίγο καθώς επαρκούν για την ημερήσια ανάγκη μας σε λάδι (και λίπος γενικότερα).

Χμμμμμμμμμμμμμ!!!!!!!!! Αρκετα διαβασμενη σε βρισκω. Μπραβο!!!!

Imagine[/b];437776]Θα σας πω κι εγώ ένα μενού που μου είχε βάλει η διαιτολόγος για μεσημεριανό κ βραδυνό. Για αυτούς που τρελαίνονται για μανιτάρια μόνο!

Έπαιρνα τα ολόκληρα τα μανιτάρια τα μεγάλα, τα έκοβα και τα έβαζα στο ταψάκι (το μικρό του κανταϊφιού) ........................

Ολο καλο βρε χρυσο μου ως " στο ταψακι". Το "μικρο του κανταϊφιου" τι το ηθελες να το αναφερεις??? Σε γοργονες λενε τετοια πραγματα???

Οπως στου κρεμασμενου το σπιτι δεν μιλανε για σκοινι!!!!

Ελλη, τ' ακουςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς??????????????

Τωρα που θα κανω την καταχωρηση της απνατησης θα παω να διαβασω τα οσα γραψατε μετα. Ελπιζω να προλαβω να σας παρακολυθησω.

Μαμαδες, ξεχασα να σας πω καλο καλοκαιρι για τα σχολιαροπαιδα σας.

Καλο καλοκαιρι λοιπον.

(Δεν μπορω να το βαλω με glitter)

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Καλε, τι λυσσα ειναι αυτη σημερα που σας επιασε????

Ακου παγωτα, μπισκοτα, κορνε.... κοτοπουλα, ομελετες....

Κι εγω η κακομοιρα εχω ταραξει τα βερυκοκα και νεκταρινια για αντιπερισπασμο. Και αντι να με βοηθησετε να ξεχναω τον πονο μου (με τα γλυκα), εσεις τα χαβά σας. Για να δω τι αλλο θα θυμηθειτε!!!!!!

Στο σπιτι του κρεμασμενου δε μιλαμε για σκοινι, λεεεεεεεεεεεμεεεεεεεεεεεε!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγω οταν διαβαζω τα ποστ, και θελω να σχολιασω σε καποιο, πατω τις δυο αποστροφους που εχει κατω απο το ποστ και συνεχιζω την αναγνωση. Τελος παντω απαντηση

Α στο καλό και αναρωτιόμουν τόσο καιρό!!

(Τις αποστρόφους ούτε τις είχα προσέξει.....φαντάσου!)

Η φαντασία είναι πιο σημαντική από τη γνώση.

Να μαι και πάλι!!!

Λοιπόν ο μικρός μου στις 23 θα γίνει 15 μηνών!!!:D

Το καθημερινό μου πρόγραμμα είναι!

Πρωί: Καφές και 2-3 degestive light!

Κατα τις 12 2-3 φρούτα.

Μεσημέρι: Κανονική μερίδα+ενα σοκολατάκι μάυρης σοκολάτας:rolleyes::rolleyes:

Βράδυ: Γιαούρτι με δημητριακά..

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΑΝΩΩΩΩΩΩ;;;;;;;

cEyXp3.png

q61sp3.png

γεια σας κοριτσακια!!!......ετοιμαζομαι για διαιτολογο ....να δω τα χαλια μου....δεν σας εχω διαβασει με λεπτομερεια...αλλα βλεπω οτι ασχολειστε σημερα με συνταγουλες....θα δω το βραδυ!!

μαεστρια το αγορακι μας τι κανει;;

εσυ πως εισαι;;

Γεια σου Βίκη μου.

Καλύτερα είναι, σήμερα είχε λίγο βήχα. Ζεσταίνεται κιόλας ο καημένος.

Πάμε μάλλον για 26/6, να έχει συνέλθει πλήρως απ'την ίωση.

δεν εχω λογια...

Σιγά βρε κορίτσι!!!

Λες κι έφαγες μια πίτσα ολόκληρη μόνη σου!

Δεν πειράζει. Αυτές οι μικρές κλεψιές είναι που θα σε κρατάνε στο πρόγραμμα τις υπόλοιπες φορές που δεν θα κλέβεις! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Kαλησπέραααααααα! τέτοια ώρα;:confused:

Είμαι ακαμάτρα εγώ και το καμαρώνω! :tongue:

Ναι, βρε φιλενάδα, τι πόνος είν΄αυτός;;;;;; Έχω συνειδητοποιήσει εδώ και δυο χρόνια περίπου ότι αυτό που με σκοτώνει είναι οι δουλειές του σπιτιού. Τις βαριέμαι λέμεεεεεεεεεε.........μακάρι να μπορούσα να τις αποφύγω..:evil:

Imagine πολύ ωραία η συνταγή με τα μανιτάρια. Μου αρέσουν πάρα πολύ, αρκεί να μην είναι κονσέρβας. Μου αρέσει και ο τόνος και ο σολωμός και τα πάντα όλα δηλαδή, είμαι πολύ καλόβολη στο φαγητό, εξ ου και καλόθρεφη....:mrgreen: Τι τη θέλεις τη βαφλιέρα; οεο; να σου μπαίνουν ιδέες; πάρε κάτι για τον εαυτό σου καλύτερα....πιο πολύ τόπο θα πιάσει νομίζω!:)

Επεμβαίνω στη συνταγή που έδωσε η Jenia. SORRY Κωνσταντινούλα μου, ελπίζω να μη γίνω το σπασικλάκι της παρέας....η συνταγή σου λέγεται ¨γαύρος λαδολέμονο ή λαδορίγανη".Σλουρπ! ωραιότατος! τον τσακίζουμε!

Και για να τιμήσω την Σαντοριναίικη καταγωγή μου ιδού η συνταγή για "γαύρο μαρινάτο ή ξυδάτο":

Καθαρίζουμε το γαύρο και τον φιλετάρουμε, δηλαδή βγάζουμε και το κεντρικό κόκαλο. Μέσα σ΄ένα σκεύος που μπορεί να σκεπάζεται (τύπου τάπερ, αλλά πάντα προτιμούμε τα γυάλινα) στρώνουμε διαδοχικά:

ξύδι άφθονο- ψιλοκομμένο σκόρδο- ψιλοκομμένο μαϊντανό- προαιρετικά πιπερίτσες κόκκινες- γαύρο (αλάτια και περιττά παχυντικά δε σας τα αναφέρω) .

Αφού τελειώσουν τα υλικά μας ρίχνουμε στην πάνω- πάνω στρώση λίγο ελαιόλαδο, ίσα για να καλύψουμε τα ψαράκια καλά και να διατηρηθούν σωστά. Κλείνουμε το τάπερ καλά και το βάζουμε στο ψυγείο.

Όπως καταλαβαίνετε, το ψάρι ψήνεται με το ξύδι και είναι έτοιμο μετά από δυο με τρεις μέρες. Θα το δείτε ότι θα έχει αλλάξει χρώμα και δε θα είναι ωμό. Διατηρείται έτσι μες στο ξύδι και σκεπασμένο με το λάδι, περίπου τρεις εβδομάδες. Έχετε δηλαδή, το μεζέ έτοιμο. Αυτό το έφιαχναν στον τόπο μου, έτσι ώστε μόλις έρθει ο "μουσαφίρης" έβγαινε κατ΄ευθείαν το ούζο, γαύρος ξυδάτος, καμμιά ντοματούλα, άντε και λίγο τυράκι....ελπίζω να μην σας έπρηξα!

Ακούω Γιωργία μου, ακούω για τα ταψάκια :twisted:! αλλά κάνω πως δεν ακούω! Άντε βρε, κι εγώ με τέτοια ζέστη μια χαρά μου βγήκε. Γιαουρτάκι, φρουτάκι, ζελέ, α! και λίγα φασολάκια πράσινα κρύα, και νερόοοοοοοοοο! Έφιαξα και τσάι μόνη μου, όπως πρότεινες, το΄χω στο ψυγείο και είναι ΥΠΕΡΟΧΟ! Πολύ ωραία γεύση, πολύ καλύτερη από τα έτοιμα, και δεν με εκνευρίζει με την υπερβολική γλύκα που έχουν τα έτοιμα. Παγωμένο, σούπερ! όπως το θέλω!

Ξεμπερδέψαμε και με το σχολείο, πολύ καλά τα πήγαν τα κορίτσια :-D:-D:-D:-D:-D, σήμερα η μικρή έδωσε και εξετάσεις στο ταε κβον ντο και τα κατάφερε! έκανε πολύ ωραία τα πούμσε της, ωραίες κινήσεις αυτοάμυνας, έσπασε το ξύλο της, την πήρε τη μισή μπλε ζώνη:-D:-D:-D:-D.....άντε οι βαθμοί των αγγλικών της μεγάλης μου έμειναν...στην ουρά είμαι.....

Σας τα΄γραψα όλα μου τα νέα! Καλό βράδυ γοργονούλες!

σήμερα η μικρή έδωσε και εξετάσεις στο ταε κβον ντο και τα κατάφερε! έκανε πολύ ωραία τα πούμσε της, ωραίες κινήσεις αυτοάμυνας, έσπασε το ξύλο της, την πήρε τη μισή μπλε ζώνη:-D:-D:-D:-D.....άντε οι βαθμοί των αγγλικών της μεγάλης μου έμειναν...στην ουρά είμαι.....

Σας τα΄γραψα όλα μου τα νέα! Καλό βράδυ γοργονούλες!

Bλέπω έχεις γίνει κι εσύ εξπέρ στο ταεκ βο ντο, ε; :mrgreen::mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Bλέπω έχεις γίνει κι εσύ εξπέρ στο ταεκ βο ντο, ε; :mrgreen::mrgreen:

Γειαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ούτε εσύ κοιμάσαι;

Ναι φιλενάδα! ξέρω καναδυό θεωρητικά πραγματάκια. Και η μεγάλη μου η κόρη το ίδιο άθλημα κάνει και είναι από πέρισυ το καλοκαίρι με μισή μαύρη ζώνη......:-D:-D:-D:-D.....καμάρι η χαζομαμά!:-D:-D

Καλά.......τώρα που το σκέφτομαι δεν έχει Μουντιάλ απόψε;;;;;

Α στο καλό και αναρωτιόμουν τόσο καιρό!!

(Τις αποστρόφους ούτε τις είχα προσέξει.....φαντάσου!)

Δεν ηξερες, δε ρωταγες????

Να μαι και πάλι!!!

Λοιπόν ο μικρός μου στις 23 θα γίνει 15 μηνών!!!:D

Το καθημερινό μου πρόγραμμα είναι!

Πρωί: Καφές και 2-3 degestive light!

Κατα τις 12 2-3 φρούτα.

Μεσημέρι: Κανονική μερίδα+ενα σοκολατάκι μάυρης σοκολάτας:rolleyes::rolleyes:

Βράδυ: Γιαούρτι με δημητριακά..

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΑΝΩΩΩΩΩΩ;;;;;;;

Που ειναι οι σαλατες???? ΟΟΟΟΟΕΕΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟ? Ασκηση? Λειπει και το απογευματινο.

Διαβασε προηγουμενα ποστ.Λεμε πολλα μυστικα.

Και οτι δεν ξερεις ρωτα.Εμεις δηλαδη τι ρολο βαραμε εδω??? χαχαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...