Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

περνεις μισο κιλο γαυρο τον καθαριζεις και του βγαζεις και το κοκκαλι στην μεση απλα ανοιγοντας λιγο στην αρχη και το τραβας.

ενα μετριο ταψακι -αφου τον πληνεις δεν τον αφινεις να φυγει ολο το νερακι το βαζεις στο ταψακι ριχνεις λιγο αλατι-πιπερι-ριγανη -τριβεις με το τριφτι το σκορδο και περνεις το λεμονι στιβεις λιγο μεσα και μετα 3 κουταλιες λαδι . και στο τελος βαζεις το λεμονι σε φετες απο πανω και καληβεις ολο το ταψι και το αφινεις μια ωρα στο ψυγειο και μετα στο φουρνο για 30 λεπτα στο 150 . αμα μινει τιποτα μεσα στο ταψι ελα να μου πεις και να μην ξεχασω και μια ωραια σαλατα μαρουλι και ουζακι σε εσενα επιτρεπεται ιχιχιχιχιχιχιχιχ!

μεγαλη ζημια μας εκανες τωρα...και εχω φαει και για μεσημερι γμτ...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

ΓΕΝΙΚΑ οτι μαγηρευω δεν εχουν πολλα λαδια -αλατια- σαλτσες κλπ παντα περνω φρασκα και ντοποια που λενε . εμενα το κακο μου ειναι το γλυκο κοριτσια αυτο μου εχει κανει ολοι την ζημια τα ατημα ευτηχος σε αυτο με εβαλε σε καλο δρομο η αρχηγος φιλακια να εισαι καλα εσυ και οι συμβουλες σου .

περνεις μισο κιλο γαυρο τον καθαριζεις και του βγαζεις και το κοκκαλι στην μεση απλα ανοιγοντας λιγο στην αρχη και το τραβας.

ενα μετριο ταψακι -αφου τον πληνεις δεν τον αφινεις να φυγει ολο το νερακι το βαζεις στο ταψακι ριχνεις λιγο αλατι-πιπερι-ριγανη -τριβεις με το τριφτι το σκορδο και περνεις το λεμονι στιβεις λιγο μεσα και μετα 3 κουταλιες λαδι . και στο τελος βαζεις το λεμονι σε φετες απο πανω και καληβεις ολο το ταψι και το αφινεις μια ωρα στο ψυγειο και μετα στο φουρνο για 30 λεπτα στο 150 . αμα μινει τιποτα μεσα στο ταψι ελα να μου πεις και να μην ξεχασω και μια ωραια σαλατα μαρουλι και ουζακι σε εσενα επιτρεπεται ιχιχιχιχιχιχιχιχ!

EISAI ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

ΓΕΝΙΚΑ οτι μαγηρευω δεν εχουν πολλα λαδια -αλατια- σαλτσες κλπ παντα περνω φρασκα και ντοποια που λενε . εμενα το κακο μου ειναι το γλυκο κοριτσια αυτο μου εχει κανει ολοι την ζημια τα ατημα ευτηχος σε αυτο με εβαλε σε καλο δρομο η αρχηγος φιλακια να εισαι καλα εσυ και οι συμβουλες σου .

ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟ !!!...φτου κακα γλυκα και χαζα !!!!

τρωμε τα φρουτακια μας , τις μπαρες μας , τα ζελεδακια μας....αντε και κανα 0% παγωτακι και ειμαστε ΤΖΕΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ !!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen: 8)8):cool:

επισης κοριτσια κοιταξτε στο ΑΒ τα παγωτα KAYAK !!!!!!!!!!!!....SUPER !!!...ειναι σορμπε....και εχει βγαλει και χωρις ζαχαρη...βιολογικα....σουπερ και η γευση σοκολατα.....ολα τα λεφτα ....τυφλα να εχουν τα κορνετο λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

επισης κοριτσια κοιταξτε στο ΑΒ τα παγωτα KAYAK !!!!!!!!!!!!....SUPER !!!...ειναι σορμπε....και εχει βγαλει και χωρις ζαχαρη...βιολογικα....σουπερ και η γευση σοκολατα.....ολα τα λεφτα ....τυφλα να εχουν τα κορνετο λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μόνο που είναι πανάκριβα βρε κορίτσι μου! :roll:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Μόνο που είναι πανάκριβα βρε κορίτσι μου! :roll:

γιατι βρε κοριτσι ακριβο???....7 ευρω το μισο κιλο.....δλδ αν θελεις να παρεις 5 παγωτα για σενα και τα παιδια και τον αντρα 2 ευρω ο πυραυλος χ5 = 10 ευρω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)

γιατι βρε κοριτσι ακριβο???....7 ευρω το μισο κιλο.....δλδ αν θελεις να παρεις 5 παγωτα για σενα και τα παιδια και τον αντρα 2 ευρω ο πυραυλος χ5 = 10 ευρω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)

Εγώ είδα μια συσκευασία κυπελλάκι μικρό (107ml) και κόστιζε 2,6ευρώ!!!

Ε, ακριβό μου φάνηκε. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εδω τα δελτα μελτα τα χαγκενταζζζ εχουν 9 και ευρω το μισο κιλο...καλα τα χαγκενταζ τα μικρακια το ατομικο 100γρ. εχουν 3,50!!!!!:roll::roll::roll:

Εγώ είδα μια συσκευασία κυπελλάκι μικρό (107ml) και κόστιζε 2,6ευρώ!!!

Ε, ακριβό μου φάνηκε. :rolleyes:

τωρα ειδα αποδειξη αοπ το σουπερ μαρκετ και εχει 7,36 τα 500 γρ ;)

εδω τα δελτα μελτα τα χαγκενταζζζ εχουν 9 και ευρω το μισο κιλο...καλα τα χαγκενταζ τα μικρακια το ατομικο 100γρ. εχουν 3,50!!!!!:roll::roll::roll:

Μάλλον κάτι αντίστοιχο θα είδα κι εγώ.

Θα κοιτάξω τη μεγάλη συσκευασία.

Αχ, εγώ έχω Fregio κοντά στο σπίτι. Είναι μια αλυσίδα τοπική με ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ παγωτό!

Έχω πάθει ζημιά! :evil:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Μάλλον κάτι αντίστοιχο θα είδα κι εγώ.

Θα κοιτάξω τη μεγάλη συσκευασία.

Αχ, εγώ έχω Fregio κοντά στο σπίτι. Είναι μια αλυσίδα τοπική με ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ παγωτό!

Έχω πάθει ζημιά! :evil:

εαν εχει σορμπε....βουρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ !!! λιγοτερες θερμιδες και λιγοτερα λιπαρα...αν δεν εχει....ουτε απ εξω να μην περνάς χαχαχαχαχχαχα :tongue::tongue::tongue:

Γειά σας γοργονέεεςςςςςςςςς!!!!

Έχετε γράψει πάαααααααρα πολύ ωραίες πληροφορίες!!!!Συνταγές και παγωτάκια βλέπω!!!!!!:)))))

Να σας ρωτήσω κάτι, γιατί αγχώθηκα που το διάβασα, το νερό σε μεγάλες ποσότητες δημιουργεί πρόβλημα;;;;;;

Δεν μου το έχουν ξαναπεί και εγώ υπερβάλλω με το νερό-πίνω πάαααρα πολύ!!!

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

λοιπον....χαιρετω !!!

καλο απογευμα σε ολες και για να μην ξεχνιομαστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...

βαλτε ήχο στο maximummmmmmmmm !!!!!!!!!!!!!!!!!

λα λα λα λααααααααααααααααααααααααααααααα !!!!

Γειά σας γοργονέεεςςςςςςςςς!!!!

Έχετε γράψει πάαααααααρα πολύ ωραίες πληροφορίες!!!!Συνταγές και παγωτάκια βλέπω!!!!!!:)))))

Να σας ρωτήσω κάτι, γιατί αγχώθηκα που το διάβασα, το νερό σε μεγάλες ποσότητες δημιουργεί πρόβλημα;;;;;;

Δεν μου το έχουν ξαναπεί και εγώ υπερβάλλω με το νερό-πίνω πάαααρα πολύ!!!

καλως το κοριτσι....παν μετρον αριστον ;)

δλαδη ποσα λιτρα περιπου πινεις ημερισιως???

πανω απο 7 ας πουμε???

το λογικο ειναι γυρω στα 10 με 15 ποτηρια ημερισιως

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...