Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Nima21 είπε:

Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

Μπορείς να τις δώσεις και στο γιατρό σου αν δε βρεις κάποια κοπέλα, καπου θα τις χρησιμοπιησει/δώσει. Καλημερα!

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

μαεστρια μου εγω τα βαζω στο γκριλ ;)....και βαζω και λιγο ψωμακι στη σχαρα ;).....αλλα δεν τα εχω για κυριως γευμα....για σαλατα τα προοριζω...για να μην κουραζομαι με τις πρασινες σαλατες συνεχεια ;)

Α, τέτοια μπελαλίδικα τ' αποφεύγω γκουρού μου! Βαριέμαι!

Το καλοκαίρι που δεν έχει καλά μαρούλια, κλπ, κάνω σαλάτα με αγγουράκι, πιπεριά, λίγο παξιμάδι, καρότα, λίγο λάδι και βαλσαμικο. Πιο χορταστικό βέβαια το μαρουλάκι (γιατί είναι και ποσότητα), αλλά θέλει και ποικιλία!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Α, τέτοια μπελαλίδικα τ' αποφεύγω γκουρού μου! Βαριέμαι!

Το καλοκαίρι που δεν έχει καλά μαρούλια, κλπ, κάνω σαλάτα με αγγουράκι, πιπεριά, λίγο παξιμάδι, καρότα, λίγο λάδι και βαλσαμικο. Πιο χορταστικό βέβαια το μαρουλάκι (γιατί είναι και ποσότητα), αλλά θέλει και ποικιλία!

παιδι μου τι μπελαλιδικο λες????.....5 λεπτα προθερμαινεις φουρνο.....ριχνεις στη σχαρα του φουρνου στο γκριλ 5-6 λεπτα τα λαχανικα σου και αυτο ηταν !!!....10 λεπτα και τρως τη σαλατα σου ;)

μια χαρα και αυτο το σαλατικον που προτεινεις!!!! :cool:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

παιδι μου τι μπελαλιδικο λες????.....5 λεπτα προθερμαινεις φουρνο.....ριχνεις στη σχαρα του φουρνου στο γκριλ 5-6 λεπτα τα λαχανικα σου και αυτο ηταν !!!....10 λεπτα και τρως τη σαλατα σου ;)

μια χαρα και αυτο το σαλατικον που προτεινεις!!!! :cool:

Και ποιος θα καθαρίσει μετά το φούρνο γκουρού;;; :twisted:

Είμαι ακαμάτρα εγώ και το καμαρώνω! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Θα σας πω κι εγώ ένα μενού που μου είχε βάλει η διαιτολόγος για μεσημεριανό κ βραδυνό. Για αυτούς που τρελαίνονται για μανιτάρια μόνο!

Έπαιρνα τα ολόκληρα τα μανιτάρια τα μεγάλα, τα έκοβα και τα έβαζα στο ταψάκι (το μικρό του κανταϊφιού) με νερό για να μην κολλήσουν, με ρίγανη και σκόρδο. Μου είχε πει και πιπεριά αλλά ποτέ δεν το έκανα. Στη θέση της έβαζα λίγο τριμμένο πιπέρι. Επίσης 60 γρ. τυρί (νομίζω ότι έβαζα τριμμένη φέτα από πάνω) και 2 φέτες ψωμί.

Μου άρεσε τόοοοσο πολύ!

Η φαντασία είναι πιο σημαντική από τη γνώση.

Θα σας πω κι εγώ ένα μενού που μου είχε βάλει η διαιτολόγος για μεσημεριανό κ βραδυνό. Για αυτούς που τρελαίνονται για μανιτάρια μόνο!

Έπαιρνα τα ολόκληρα τα μανιτάρια τα μεγάλα, τα έκοβα και τα έβαζα στο ταψάκι (το μικρό του κανταϊφιού) με νερό για να μην κολλήσουν, με ρίγανη και σκόρδο. Μου είχε πει και πιπεριά αλλά ποτέ δεν το έκανα. Στη θέση της έβαζα λίγο τριμμένο πιπέρι. Επίσης 60 γρ. τυρί (νομίζω ότι έβαζα τριμμένη φέτα από πάνω) και 2 φέτες ψωμί.

Μου άρεσε τόοοοσο πολύ!

Γμτ δεν μου αρέσουν ΚΑΘΟΛΟΥ τα μανιτάρια! Και είναι κρίμα γιατί είναι καλή λύση για ελαφρύ γεύμα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

eliza φιλετο είναι λέω και εγώ να το κόψω σε κύβους. Τι μπαχαρικά εισηγήσε να βάλω?

λοιπον μην το κανεις σε κυβους ...το εκανα και στεγνωσε το κοτοπουλο...αν το αφησεις ολοκληρο το φιλετο μενει πιο ζουμερο...εγω μαζω τα κλασικα...αλατι-πιπερι μπολικο για να γινει πικαντικο-ριγανη και το σβηνω με μπολικο λενονι...εγω αν και μου στεγνωσε το εβαλα μεσα στη σαλατα μου ...τουρλουμπουκι (ολα μαζι δηλαδη) και μιαμ μιαμ νοστημοτατο...

καλημεραααααααααααααααα γοργονες!!!!

οι υπολοιπες γοργονες μου τι κανετε?

καλησπερααααααααααααααα μαρακι...τι κανεις?????

εγω καλα τα παω δεν μπορω να πω αλλα δεν χανω και αρχιζω να απελπιζομαι και με βλεπω να πεφτω στα σκληρα...και ειναι κριμα να μην χανω γιατι πραγματικα αγωνιζομαι και προσεχω παααααααρα πολυ...

αυτο που με φοβιζει λιγο ειναι το τριημερο στην κρητη που δεν θα εχω εγω τον ελεγχο της κουζινας και θα τους βλεπω ολους να τρωνε και σνιφ κλαψψψψψψψψψψψψψψ...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Και ποιος θα καθαρίσει μετά το φούρνο γκουρού;;; :twisted:

Είμαι ακαμάτρα εγώ και το καμαρώνω! :tongue:

σιγα καλεεεεε το καθαρισμα που θα θελει μετα ο φουρνος....ενα τσικκκκ κανεις και πλενεις τη σχαριτσα...και σιγα ουτε λιπη θα εχει ουτε τπτ ;)

Μου άρεσε τόοοοσο πολύ!

πολυ ωραιο αυτο.....αλλα κ εγω επισης δεν τρωω μανιταρια ..:-D

λοιπον μην το κανεις σε κυβους ...το εκανα και στεγνωσε το κοτοπουλο...αν το αφησεις ολοκληρο το φιλετο μενει πιο ζουμερο...εγω μαζω τα κλασικα...αλατι-πιπερι μπολικο για να γινει πικαντικο-ριγανη και το σβηνω με μπολικο λενονι...εγω αν και μου στεγνωσε το εβαλα μεσα στη σαλατα μου ...τουρλουμπουκι (ολα μαζι δηλαδη) και μιαμ μιαμ νοστημοτατο...

καλησπερααααααααααααααα μαρακι...τι κανεις?????

εγω καλα τα παω δεν μπορω να πω αλλα δεν χανω και αρχιζω να απελπιζομαι και με βλεπω να πεφτω στα σκληρα...και ειναι κριμα να μην χανω γιατι πραγματικα αγωνιζομαι και προσεχω παααααααρα πολυ...

αυτο που με φοβιζει λιγο ειναι το τριημερο στην κρητη που δεν θα εχω εγω τον ελεγχο της κουζινας και θα τους βλεπω ολους να τρωνε και σνιφ κλαψψψψψψψψψψψψψψ...

καλως την !!!!

καλεεεεεεεεεεεεεεεε μη βιαζεσαι....ειπαμε θελει υπομονη το θεμα!!!!!....θα δεις....ακουσε με και δε θα χασεις...παρα μονο κιλα :mrgreen:

Οσο για την Κρητη πλακωσου στους ντακους χαχαχαχχχα...οκ εχει μυζιθρα αλλα ειναι νοστιμοτατοι και υγειηνοι !!!....φαε και κανα μπριζολικον και θα εισαι μια χαρα....μη μασας....τωρα που ξεκινησες ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ !!!!!!!!!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

πολυ ωραιο αυτο.....αλλα κ εγω επισης δεν τρωω μανιταρια ..:-D

Βρε που πέσαμε! Καμία;

Εγώ πάλι από τα διαιτητικά δεν τρώω τόνο και σολωμό... που δίαιτα χωρίς τόνο δεν υπάρχει... και θέλω και δίαιτα τρομάρα μου!

Η φαντασία είναι πιο σημαντική από τη γνώση.

Βρε που πέσαμε! Καμία;

Εγώ πάλι από τα διαιτητικά δεν τρώω τόνο και σολωμό... που δίαιτα χωρίς τόνο δεν υπάρχει... και θέλω και δίαιτα τρομάρα μου!

Άσε, όντως.

Ευτυχώς αγαπώ τόνο! Σολωμό όχι τόσο! Αλλά έχω φάει πολύυυυυυυυυυυυ τόνο. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Βρε που πέσαμε! Καμία;

εγω εγω τα τρωω τα μανιταρια αλλα πολυ σπανια τα φτιαχνω στο σπιτι...

ουτε εγω τρωω σολωμο μπλιαχχχχχχ...πολυ ωμο μου κανει...

οσο για τονο ... πρεπει να εχω φαει τονους τονου χαχαχχαχα

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

οτι εχει να κανει με ψαρι τρελαινομαι!!!!

καλα κ εγω τονους τοννου.....τονους σολωμου.....και γαυρου μαρινατου με σκορδακι ....αγοραστο βεβαια γιατι ιδεα δεν εχω πως φτιαχνεται....απλα το στραγγιζω κανα 2 μερες απο το λαδι χαχαχαχαχ....:tongue:

οτι εχει να κανει με ψαρι τρελαινομαι!!!!

καλα κ εγω τονους τοννου.....τονους σολωμου.....και γαυρου μαρινατου με σκορδακι ....αγοραστο βεβαια γιατι ιδεα δεν εχω πως φτιαχνεται....απλα το στραγγιζω κανα 2 μερες απο το λαδι χαχαχαχαχ....:tongue:

αυτη την συνταγη μπορω να στην δωσω εγω και χωρις λαδια καλη μου αρχηγε και με μπολικο λεμονι και σκορδο χιχιχιιχιχ!

αυτη την συνταγη μπορω να στην δωσω εγω και χωρις λαδια καλη μου αρχηγε και με μπολικο λεμονι και σκορδο χιχιχιιχιχ!

ακομα να την δωσεις ??????!!!!!!!!!!!

ΓΡΑΦΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!

χαχαχαχαχααχα...καλως τη jenia μας :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ακομα να την δωσεις ??????!!!!!!!!!!!

ΓΡΑΦΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!

χαχαχαχαχααχα...καλως τη jenia μας :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

περνεις μισο κιλο γαυρο τον καθαριζεις και του βγαζεις και το κοκκαλι στην μεση απλα ανοιγοντας λιγο στην αρχη και το τραβας.

ενα μετριο ταψακι -αφου τον πληνεις δεν τον αφινεις να φυγει ολο το νερακι το βαζεις στο ταψακι ριχνεις λιγο αλατι-πιπερι-ριγανη -τριβεις με το τριφτι το σκορδο και περνεις το λεμονι στιβεις λιγο μεσα και μετα 3 κουταλιες λαδι . και στο τελος βαζεις το λεμονι σε φετες απο πανω και καληβεις ολο το ταψι και το αφινεις μια ωρα στο ψυγειο και μετα στο φουρνο για 30 λεπτα στο 150 . αμα μινει τιποτα μεσα στο ταψι ελα να μου πεις και να μην ξεχασω και μια ωραια σαλατα μαρουλι και ουζακι σε εσενα επιτρεπεται ιχιχιχιχιχιχιχιχ!

τη θελω και εγω κοπελια...εχω και μεζεκλη αντρα χαχαχχαχαχα

μεχρι να γραψω εγω οτι την θελω εσυ την ειχες γραψει ηδη χαχχαχα ... με προλαβες χιχιχιχι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...