Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Nima21 είπε:

Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

Μπορείς να τις δώσεις και στο γιατρό σου αν δε βρεις κάποια κοπέλα, καπου θα τις χρησιμοπιησει/δώσει. Καλημερα!

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

λοιπον ολοκληρο κοτοπουλο ή φιλετο?

εγω οταν φτιαχνω ολοκληρο κοτοπουλο το βαζω στο φουρνο με αλατι -πιπερι-ριγανι-μοσταρδα-λεμονι και πολυ λιγο λαδι και γινεται μουρλια...

τωρα οταν φτιαχνω φιλετο ή δυο μπουτακια ή οτι κομματι θελεις τελος παντων ...για να μη βαλω ολοκληρο φουρνο το κανω στο τεφαλ με οτι μπαχαρικο θελω και καθολου λαδι...λιγο πριν να ειναι ετοιμο ριχνω αν θελω λεμονι...το βαζω σε σιγανη φωτια και γινεται σαν να ειναι ψυτο σχαρας...προσεχε μη σου αρπαξει απ εξω και μεσα ειναι ωμο...μπορεις να βαλεις και λιγο νερακι στην αρχη να σιγοβρασει και να ανοιξεις τη φωτια στο τελος και να γινει σαν ψυτο...

σημερα που θα φαω κοτοπουλο με σαλατα ...ειχα ενα διλετο κοτοπουλο και το εκοψα σε κιβακια και το εβαλα στο τεφαλ με τον τροπο που σου λεω παραπανω...οταν ειναι κιβακια γινεται πιο γρηγορα...

αυτα απο εμενα...

eliza φιλετο είναι λέω και εγώ να το κόψω σε κύβους. Τι μπαχαρικά εισηγήσε να βάλω?

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

αν ηξερες κοπελια σε τι παρεα εμπλεξες δεν θα τολμαγες να μπεις μεσα ουτε να δεις !!!! θα περασεις τετοια βασανιστηρια που θα ακους γοργονοπαρεα και θα αναβεις κερακι στην παναγιτσα. φιλακια καλη αρχη υπομονη , επιμονη και τσαγανο μην κολωνεις>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Γερα με τσαμπουκα, να χασουμε κιλα,

να παμε στα βαθια, με υπεροχη ....ουρα.

Γοργονες, ζαργανες, καλονες.

Η μια πιο ομορφη απο την αλλη,

να κολυμπαμε στα γαλαζια τα νερα

και ολοι να μενουν με στοματα ανοιχτα!!!!!!!!!

ο μεγας πιοιτης ΓΕΩΡΓΙΑ

αν ηξερες κοπελια σε τι παρεα εμπλεξες δεν θα τολμαγες να μπεις μεσα ουτε να δεις !!!! θα περασεις τετοια βασανιστηρια που θα ακους γοργονοπαρεα και θα αναβεις κερακι στην παναγιτσα. φιλακια καλη αρχη υπομονη , επιμονη και τσαγανο μην κολωνεις>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Γερα με τσαμπουκα, να χασουμε κιλα,

να παμε στα βαθια, με υπεροχη ....ουρα.

Γοργονες, ζαργανες, καλονες.

Η μια πιο ομορφη απο την αλλη,

να κολυμπαμε στα γαλαζια τα νερα

και ολοι να μενουν με στοματα ανοιχτα!!!!!!!!!

ο μεγας πιοιτης ΓΕΩΡΓΙΑ

Πω πω..με φτιάξατε κιόλας!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

καλημεραααααααααααααααα γοργονες!!!!

katerina_s ΕΝΝΟειται και σε θελουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !!!!

7 κιλακια ευκολακιιιιιιι μη μου ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!!!

οι υπολοιπες γοργονες μου τι κανετε?

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

καλημεραααααααααααααααα γοργονες!!!!

katerina_s ΕΝΝΟειται και σε θελουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !!!!

7 κιλακια ευκολακιιιιιιι μη μου ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!!!

οι υπολοιπες γοργονες μου τι κανετε?

αντε βρε αρχηγε σε περιμεναμε !!!!!! και ελεγα ποτε θα ερθει μεσημερι να σε δουμε και σπουπ μολις πηγε 1 ηρθε σε εχω τσεκαρι ειναι η ωρα σου . φιλακια εγω παω καλα και βλεπεις εχουμε και καινουρια μελη !! :rolleyes:

Γκουρού μου καλημέρα!!!

Ήθελα να σε ρωτήσω.

Ερώτησις: Τώρα που είναι καλοκαιράκι κι έχει μπόλικα λαχανικά (ειδικά απ' τον μπαξέ της μανούλας), βάζω στο φούρνο διάφορα (μελιτζάνες, πιπεριές, κλπ) και λίγες πατάτες, με λαδάκι και λεμόνι.

Αυτό το φαγητό θεωρείται βαρύ; Λόγω πατάτας εννοώ. Για πες!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Γκουρού μου καλημέρα!!!

Ήθελα να σε ρωτήσω.

Ερώτησις: Τώρα που είναι καλοκαιράκι κι έχει μπόλικα λαχανικά (ειδικά απ' τον μπαξέ της μανούλας), βάζω στο φούρνο διάφορα (μελιτζάνες, πιπεριές, κλπ) και λίγες πατάτες, με λαδάκι και λεμόνι.

Αυτό το φαγητό θεωρείται βαρύ; Λόγω πατάτας εννοώ. Για πες!

καλημερα κοριτσακι μου !!!

σουπερ σε βρισκω !!!!...αλλωστε χθες το ιδιο ειπα κ σε μια γοργονα ;)

οσο για τις πατατουλες.....αντι για 2 βαλε μια ....εξαλλ οι μελιτζανες και τακολοκυθακια ειναι πιο νοστιμα :mrgreen:....εγω βαζω στο μαριναρισμα λιγο λαδι και μπαλσαμικο...δοκιμασε το !!!;)

δεν μπορώ με τίποτα να τα χάσω. Δεν λέω, μου πήγαν αλλά δεν τα θέλωωωω!!

λοιπον ετών 33

κιλά 64,5

Στόχος 58

γιατι δεν μπορεις να τα χασεις?....για πες μας την εβδομαδιαια διατροφη σου μηπως και μπορεσουμε να βοηθησουμε!!!!

Διαφημίσεις

Λοιπόν κοριτσάκια μου, ξεκίνησα δειλά δειλά τη Δευτέρα την προσπάθεια. Ζυγίστηκα, μετρήθηκα και ήρθα!

(Παρακαλώ τη γραμματέα να το περάσει στα πρακτικά)

Ετών = 31

Ύψος = 1,56 - 1,59 (μετρήθηκα μόνη μου και κάθε φορά έβγαζα άλλο-θα το ενημερώσω ξανά)

Αρχικό βάρος = 65,4

Στόχος = 50 ?

Κάπου εκεί. Τέλος πάντων, οτιδήποτε, αρκεί όπως παλιά να μπορώ να φορέσω μια φούστα χωρίς να ...συγκαίγομαι :oops::tongue: ....μεγάλη πίκρα! Και να μην καθορίζει η μέση μου το στυλ των ρούχων που θα φορέσω.

Καλή συνέχεια σε όλες σας! Μην ξεχνάτε, ΔΕΝ κάνουμε δίαιτα, απλά επιλέγουμε να τρώμε ανάλαφρα και σωστά για να αισθανόμαστε καλά!

Η φαντασία είναι πιο σημαντική από τη γνώση.

οσο για τις πατατουλες.....αντι για 2 βαλε μια ....εξαλλ οι μελιτζανες και τακολοκυθακια ειναι πιο νοστιμα :mrgreen:....εγω βαζω στο μαριναρισμα λιγο λαδι και μπαλσαμικο...δοκιμασε το !!!;)

Συμφωνώ για τη μια πατάτα και προσθέτω ότι λάδι βάζουμε 1 κουταλάκι της σούπας σε κάθε γεύμα (να βγαίνουν δηλαδή 2 κουταλιές την ημέρα). Νομίζω ότι το κάθε κουτάλι έχει 130 θερμίδες-αν θυμάμαι καλά (με άλλα λόγια 260 θερμίδες που αντιστοιχούν σε περίπου μια ώρα γρήγορο περπάτημα!!! Δεν αξίζει τον κόπο για παραπάνω).

Επιπλέον, τα 2 κουτάλια δεν είναι λίγο καθώς επαρκούν για την ημερήσια ανάγκη μας σε λάδι (και λίπος γενικότερα).

Η φαντασία είναι πιο σημαντική από τη γνώση.

Μαρινάρισμα;

Εγώ τα κόβω και τα βάζω όλα μαζί στη γάστρα και στο φούρνο :mrgreen:!

Ωραία, οπότε σήμερα θα φάω χωρίς τύψεις. Εντάξει βρε γκουρού, θέλει και λίγη πατάτα, γιατί σκέτα λαχανικά, δύσκολα να σε κρατήσουν μέχρι το βράδυ.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μαρινάρισμα;

Εγώ τα κόβω και τα βάζω όλα μαζί στη γάστρα και στο φούρνο :mrgreen:!

Ωραία, οπότε σήμερα θα φάω χωρίς τύψεις. Εντάξει βρε γκουρού, θέλει και λίγη πατάτα, γιατί σκέτα λαχανικά, δύσκολα να σε κρατήσουν μέχρι το βράδυ.

μαεστρια μου εγω τα βαζω στο γκριλ ;)....και βαζω και λιγο ψωμακι στη σχαρα ;).....αλλα δεν τα εχω για κυριως γευμα....για σαλατα τα προοριζω...για να μην κουραζομαι με τις πρασινες σαλατες συνεχεια ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...