Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλημέρα Γοργόνες

ευτυχώς σήμερα ξεκίνησε μία καινούργια ημέρα με καινούργια φρέσκια διάθεση για αγώνα!!!!!!!!!

πήζω ....... - προσπάθησα να διαβάσω τα περισσότερα - δεν θυμάμαι να απαντήσω όμως.......:(

καλά χασίματα :) τα λέμε αργότερα

τα φωτα σας. Γραψτε καμια συνταγη για ομελετα.......

ΕΓΩ παντως δεν σου δινω συνταγη για ομελετα γιατι δεν ειναι για να χανεις κιλα ειναι για να περνεις πολλλλλλλλλλλλλααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!! :rolleyes:

τα φωτα σας. Γραψτε καμια συνταγη για ομελετα.......

έχω μία τέλεια από την διαιτολόγο

κοβεις κολοκυθάκια, μανιτάρια, πιπεριές, νομάτες σε κυβάκια και τα βάζεις σε αντικολλητικό για αρκετή ώρα μέχρι να βγάλουν τα ζουμιά τους, μετά προσθέτεις από πάνω 2 (για την κάθε μερίδα) + πιπέρι και μαιντανό και τα αντκατεύεις

αν θέλεις μπορείς να έχεις χτυπήσει τα αυγά με γάλα.

γίνονται σαν σκραμπλ περισσότερο και όχι σαν ομελέτα που τη γυρνάς

καλή όρεξη!!!! μιαμ!

δεν έχει λάδι, αλάτι κλπ αλλά είναι πολύ νόστιμη και διαιτιτική!

Διαφημίσεις

Με φαγατε καλε. Σας ειπα δεν μαγειρευω σημερα εχω μαζωματα απο χθε. Απλα ηθελα να κανω για συμπληρωμα 2-3 αυγουλακια για μεζε. Και σας ευχαρειστω που σπευσατε να βοηθησετε. Θα κανω της Τσιπουριτσας. Χαχαχα

ελατες να φαμε. εεεεε, να τσιμπησετε. χιχιχιχι

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Με φαγατε καλε. Σας ειπα δεν μαγειρευω σημερα εχω μαζωματα απο χθε. Απλα ηθελα να κανω για συμπληρωμα 2-3 αυγουλακια για μεζε. Και σας ευχαρειστω που σπευσατε να βοηθησετε. Θα κανω της Τσιπουριτσας. Χαχαχα

ελατες να φαμε. εεεεε, να τσιμπησετε. χιχιχιχι

εβρε φαγοποτη που θα πεση μια γιωργια ολοκληρη θα φαμε σημερα προσχετε ομως οχι πολυ αλατι , πιπερι αφθωνω και λεμωνακι χιχιχιχιχιχιχιιχιχιχχχιχιχ ! !!!!!!!!!!! τι νοστημια ειναι αυτη καλε .

γογο προσεχε πειναμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

παντος δεν εχεις παραπονο λαιτ συνταγη >>>>>>>>>>>>:-D:mrgreen:

Καλημέρα στα κορίτσια!

Λιώνω καλέ! Μέχρι να έρθω στη δουλειά (με συγκοινωνία έρχομαι) στέναξα!!!

Εγώ πίνω πολύ νερό ρε κορίτσια πάντα, τώρα ένα παραπάνω! Απλά με τη ζεστούλα μου άνοιξε η όρεξη για παγωτόοοοοοοοοοοοοο! :(

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Με θέλετε στην παρέα σας;;;

Έχω 7 κιλά από την εγκυμοσύνη και δεν μπορώ να τα χάσω με τιποταααααααααααααααα!

helppppp[/quote

καλος ηρθες η παρεα ειναι πολυ καλη και θα το καταφερεις χωρις να το παρεις μυροδια που λενε !!!!!!!! μια καινουρια γοργονιστα ηρθε !!!!!!!!!!!!!!!

Κορίτσια πειτε μου μια συνταγή λαιτ με κοτόπουλο

λοιπον ολοκληρο κοτοπουλο ή φιλετο?

εγω οταν φτιαχνω ολοκληρο κοτοπουλο το βαζω στο φουρνο με αλατι -πιπερι-ριγανι-μοσταρδα-λεμονι και πολυ λιγο λαδι και γινεται μουρλια...

τωρα οταν φτιαχνω φιλετο ή δυο μπουτακια ή οτι κομματι θελεις τελος παντων ...για να μη βαλω ολοκληρο φουρνο το κανω στο τεφαλ με οτι μπαχαρικο θελω και καθολου λαδι...λιγο πριν να ειναι ετοιμο ριχνω αν θελω λεμονι...το βαζω σε σιγανη φωτια και γινεται σαν να ειναι ψυτο σχαρας...προσεχε μη σου αρπαξει απ εξω και μεσα ειναι ωμο...μπορεις να βαλεις και λιγο νερακι στην αρχη να σιγοβρασει και να ανοιξεις τη φωτια στο τελος και να γινει σαν ψυτο...

σημερα που θα φαω κοτοπουλο με σαλατα ...ειχα ενα διλετο κοτοπουλο και το εκοψα σε κιβακια και το εβαλα στο τεφαλ με τον τροπο που σου λεω παραπανω...οταν ειναι κιβακια γινεται πιο γρηγορα...

αυτα απο εμενα...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Καλημέρα! Με θέλετε στην παρέα σας;;;

Έχω 7 κιλά από την εγκυμοσύνη και δεν μπορώ να τα χάσω με τιποταααααααααααααααα!

helppppp

καλως το κοριτσι...εδω ειμαστε εμεις...σιγουρα αφου εμπλεξες μαζι μας θα τα καταφερεις χαχαχχαχαχαχα

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...