Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

παιδι μου λιτρα!!!!!

4-5 μπουκαλια νερο θα πιει στη δουλεια μονο που εχει πολι ορθοστασια κ τρωει κ ηλιο!!!!

ειναι βορειος κ υποφερει ο ανθρωπος στο χαμο που τον εφερα:P

μπραβοοο!!!......οσο μπορεις και εσυ!!!

.καλε που τον εφερες τον ανθρωπο;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

καλημερααααααααααααααααα στα ομορφα κοριτσια...

Γερα με τσαμπουκα, να χασουμε κιλα,

να παμε στα βαθια, με υπεροχη ....ουρα.

Γοργονες, ζαργανες, καλονες.

Η μια πιο ομορφη απο την αλλη,

να κολυμπαμε στα γαλαζια τα νερα

και ολοι να μενουν με στοματα ανοιχτα!!!!!!!!!

χαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχ

θεικοοοοοοοοοο...πολυ γελιο...

αντε λοιπον παμε με τσαμπουκααααααααααααα...

Καλημέρα γοργόνες....τώρα με τις ζέστες είναι ότι πρέπει να χάσουμε κιλά μιας και υποθέτω ότι ούτε εσείς μπορείτε να φάτε όταν κάνει ζέστη έτσι;;;

μην το λες ...εγω δεν εχω τετοιο θεμα δυστηχως...μου ανοιγει η ορεξη για ποιο δροσερα φτου κακα...το μονο καλο για μενα ειναι οτι με τη ζεστη πινω πολυυυυυυυυ νερο γιατι το χειμωνα δεν πινω καθολου...

8-10 λιτρα νερό τη μερα;:confused:....μηπως ηθελες να πεις ποτηρια;;

ναι και εμενα μου φανηκε λιγο υπερβολικο τα 8-10 λιτρα την ημερα...αλλωστε νομιζω οτι σε τετοια ποσοτητα το νερο κανει κακο στην υγεια...ξερω κοπελα που επινε 4-6 λιτρα νερο την ημερα για πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα με αποτελεσμα να κανει κακο στην υγεια της γιατι της ειπε ο γιατρος στα ουρα φευγανε στοιχεια λογω της μεγαλης ποσοτητας του νερου τα οποια ειναι απαραιτητα για τον οργανισμο...

οποτε ολα θελουν μετρο κοριτσια νομιζω οτι 1,5-2,5 λιτρα νερο την ημερα ειναι σουπερρρρρρρρρρ...αν κανω καποιο λαθος με διορθωνεται...

φιλακια στα μαγουλακια σας...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

τα 8-10 λιτρα την ημερα...αλλωστε νομιζω οτι σε τετοια ποσοτητα το νερο κανει κακο στην υγεια...ξερω κοπελα που επινε 4-6 λιτρα νερο την ημερα για πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα με αποτελεσμα να κανει κακο στην υγεια της γιατι της ειπε ο γιατρος στα ουρα φευγανε στοιχεια λογω της μεγαλης ποσοτητας του νερου τα οποια ειναι απαραιτητα για τον οργανισμο...

οποτε ολα θελουν μετρο κοριτσια νομιζω οτι 1,5-2,5 λιτρα νερο την ημερα ειναι σουπερρρρρρρρρρ...αν κανω καποιο λαθος με διορθωνεται...

...

αυτο μου το ειπε μια φιλη......οτι το υπερβολικο νερο κανει ζημια.....ε!!μετα απο καποιο σημειο νομιζω οτι πρεπει να πιεσεις πολυ τον οργανισμο σου....με πιανω πολλες φορες να το πινω με το ζορι!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

πιο παλια πρωτη φορα που ειχα χασει πολλα κιλα παλι,

η διαιατολογος

μου χε δωσει ενα σκληρο "ξεκόλημα"

αλλά ειχε κανει δουλεια

μεσα σε 7 ημερες ηταν

αλλά τότε νιατα ειχα αντοχες.....

ας το γράψω....

1η μερα

πρωι: 1 ποτηρι γαλα κ ενα φρουτο

ενδιαμεσα : 1 φρουτο

μεσημερι: 1 ποτηρι γαλα κ ενα φρουτο

απογευμα 1 φρουτο

βραδυ : 1 ποτηρι γαλα κ ενα φρουτο

2-3 μερα κανονικα το φαγητο του διατολογιου

4 μερα τα παραπανω με το γαλα κ το φρουτο

5-6 μερα κανονικα το φαγητο του διαιτολογιου

7η μερα τα πραπανω με το γαλα κ το φρουτο

δεν εχω αντοχες να το κανω αυτο πια.............

iSaWp3.png

Διαφημίσεις

πολυ καλο.....ετσι μειωνουμε το κινδυνο και για τις ουρολοιμωξεις......

τι παιδακι περιμενεις;;:D

Ax έλα ντε δεν ξέρουμε ακόμα. Είχε σταυρωμένα τα ποδαράκια και δεν φαινόταν. Ελπίζω ότι στις 25 που θα πάω θα μάθουμε γιατί ειναι η Β επιπέδου. Εχω σκάσει από την αγωνία μου

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Kαλημέρα γοργονίτσες μου...!!!

Κoullam κοριτσάκι μου με το καλό το μπεμπάκι σου!!

Λοιπόοον... τα νέα του διαιτολόγου έτσι κι έτσι. Σε δύο εβδομάδες από 61, πήγα 59,8. So and so... Δεν τρελάθηκα κι από τη χαρά μου αλλά τέλος πάντων κάτι έγινε... Ααααχχχχχ, δεν με βλέπω να πιάνω το στόχο μέχρι τις διακοπές... πίκρα.

Κατά τα άλλα... δροσούλα σήμερα έ??? :tongue::tongue::tongue::tongue:

z4cd7f85f5526b.gif

Evolve or Dissolve!z4e958adf86ce7.gif

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

Kαλημέρα γοργονίτσες μου...!!!

Κoullam κοριτσάκι μου με το καλό το μπεμπάκι σου!!

Λοιπόοον... τα νέα του διαιτολόγου έτσι κι έτσι. Σε δύο εβδομάδες από 61, πήγα 59,8. So and so... Δεν τρελάθηκα κι από τη χαρά μου αλλά τέλος πάντων κάτι έγινε... Ααααχχχχχ, δεν με βλέπω να πιάνω το στόχο μέχρι τις διακοπές... πίκρα.

Κατά τα άλλα... δροσούλα σήμερα έ??? :tongue::tongue::tongue::tongue:

καλημερα και απο εμενα εγω παντος θα πω ενα . αγαλι αγαλι γινεται η αγουριδα μελι . και εγω πιστευω οτι καλητερα αργα και σταθερα χωρις προβληματα παρα απολιες κιλων γρηγορες και με γρηγορη επαναφορα. γιαυτο καλη μου πας πολυ καλα . εγω ξεκινησα διατροφη στης 17/01/2010 με βαρος 83,6 κιλα σημερα (16/06/2010) μετα απο διαστημα αυτο εχω χασει 11,600 κ μεσα σε 5 μηνες μεσος ορος 2,320 το μηνα δεν πεινασα δεν κουραστηκα και εκανα και τις παρασποδιες μου . φιλακια ο αρχηγος παντος θελει σωστη διατροφη για καλη υγεια !!!!!!!!!!!!!!

καλημερα και απο εμενα εγω παντος θα πω ενα . αγαλι αγαλι γινεται η αγουριδα μελι . και εγω πιστευω οτι καλητερα αργα και σταθερα χωρις προβληματα παρα απολιες κιλων γρηγορες και με γρηγορη επαναφορα. γιαυτο καλη μου πας πολυ καλα . εγω ξεκινησα διατροφη στης 17/01/2010 με βαρος 83,6 κιλα σημερα (16/06/2010) μετα απο διαστημα αυτο εχω χασει 11,600 κ μεσα σε 5 μηνες μεσος ορος 2,320 το μηνα δεν πεινασα δεν κουραστηκα και εκανα και τις παρασποδιες μου . φιλακια ο αρχηγος παντος θελει σωστη διατροφη για καλη υγεια !!!!!!!!!!!!!!

:D:D:D To ξέρω κοριτσάκι μου και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι είναι καλύτερα αργά και σταθερά... Απλά θυμώνω με τον εαυτό μου που δεν ξεκίνησα νωρίτερα και με βρήκε το καλοκαίρι έτσι... και τώρα τρέχω και δεν φτάνω... :roll::roll:

Τί να κάνουμε, καιρό το έλεγα να ξεκινήσω δίαιτα, αλλά είμαι λίγο αργόστροφη... Αργεί να πέσει το δεκάρικο... :tongue::tongue:

z4cd7f85f5526b.gif

Evolve or Dissolve!z4e958adf86ce7.gif

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

:D:D:D To ξέρω κοριτσάκι μου και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι είναι καλύτερα αργά και σταθερά... Απλά θυμώνω με τον εαυτό μου που δεν ξεκίνησα νωρίτερα και με βρήκε το καλοκαίρι έτσι... και τώρα τρέχω και δεν φτάνω... :roll::roll:

Τί να κάνουμε, καιρό το έλεγα να ξεκινήσω δίαιτα, αλλά είμαι λίγο αργόστροφη... Αργεί να πέσει το δεκάρικο... :tongue::tongue:

δεν πειραζει οτι καταφερεις μετραει και η προσπαθεια και λιγα να χασεις θα νιωσεις την διαφορα και το ηθικο θα ανεβει και θα τα χασεις ποιο περα . σου ευχομαι καλη πορια και με δυναμη μην σε περνει απο κατω εγω παντως σου στελνω ολοι την θετικη μου ενεργεια για καψημο λοιπους φιλακια χιχιχιχιχιχιχιχιιχιχχχχχχχιχιχιχιχιχι!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

δες το ομως αλλιως, τωρα με τη ζέστη, θα εχεις πιο γρηγορα αποτελέσματα:wink:

iSaWp3.png

Καλημερα γοργονες.

xanp[/b];436667]υποθέτω ότι ούτε εσείς μπορείτε να φάτε όταν κάνει ζέστη έτσι;;;

Μωρε τρωμε, τρωμε. Μακαρι να κοβοταν και η ρημαδο-ορεξη απο ζεστη. Απλα πινουμε παραπανω νερο. Πολυ νερο.

Αν πληρωναμε την εταιρεια αποχετευσης με το κυβικο, θα ηταν υπερογκοι οι λογαριασμοι. Χαχαχαχα

sabrina[/b];436743]παιδι μου λιτρα!!!!!

4-5 μπουκαλια νερο θα πιει στη δουλεια μονο που εχει πολι ορθοστασια κ τρωει κ ηλιο!!!!

ειναι βορειος κ υποφερει ο ανθρωπος στο χαμο που τον εφερα:P

Τον καταλαβαινω απολυτα. Οντως μαρτυρα ο ανθρωπος εκει. Και αν κανει εξωτερικη εργασια, ειναι για κλαματα. Αλλα τοσο νερο....... βλαπτει 100%.

Εγω νε 4 λιτρα, επαθα ζημια.

elizaa[/b];436758]

ναι και εμενα μου φανηκε λιγο υπερβολικο τα 8-10 λιτρα την ημερα...αλλωστε νομιζω οτι σε τετοια ποσοτητα το νερο κανει κακο στην υγεια...ξερω κοπελα που επινε 4-6 λιτρα νερο την ημερα για πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα με αποτελεσμα να κανει κακο στην υγεια της γιατι της ειπε ο γιατρος στα ουρα φευγανε στοιχεια λογω της μεγαλης ποσοτητας του νερου τα οποια ειναι απαραιτητα για τον οργανισμο...

Τοποθετηθηκα παραπανω. Με καλυψες πληρως.

ΒΙΚΥ74[/b];436791]κοριτσακια την κανω.....παω να γραψω τον γιο μου στο προνηπιο.....τα λεμε παλι μετα!!!

Χαχαχαχα

Υπαρχουν ακομα μαμαδες που γραφουν τα παιδια στο σχολειο τους. Πωπωπω. Μακρυνη εποχη για μενα. Εγω μαλλον εγγονια σε λιγο θ απηγαινω στο σχολειο. Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι (εκ Ζουμπουλιας)

Καλη αρχη Βικουλα στο παιδακι σου.

sabrina[/b];436797]πιο παλια πρωτη φορα που ειχα χασει πολλα κιλα παλι,η διαιατολογος μου χε δωσει ενα σκληρο "ξεκόλημα"

αλλά ειχε κανει δουλεια

μεσα σε 7 ημερες ηταν

αλλά τότε νιατα ειχα αντοχες.....

ας το γράψω....

1η μερα

πρωι: 1 ποτηρι γαλα κ ενα φρουτο

ενδιαμεσα : 1 φρουτο

μεσημερι: 1 ποτηρι γαλα κ ενα φρουτο

απογευμα 1 φρουτο

βραδυ : 1 ποτηρι γαλα κ ενα φρουτο

2-3 μερα κανονικα το φαγητο του διατολογιου

4 μερα τα παραπανω με το γαλα κ το φρουτο

5-6 μερα κανονικα το φαγητο του διαιτολογιου

7η μερα τα πραπανω με το γαλα κ το φρουτο

δεν εχω αντοχες να το κανω αυτο πια.............

Κοιτα, επειδη γενικα ειμαι γαλατου, με τοο γαλα θα τα καταφερω, αντε και με τα φρουτα τη βγαζω. Αλλα για να καλυψω την πεινα θα πιω 2-3 λτρα γαλα και κανα 2-3 κιλα φρουτα. Πιανει ετσι???????

Νικολεκακι, υπομονη.Αν παρει μπρος το ρημαδοσυστημα μετα κατεβαινει ευκολοτερα. Συνεχισε και θα ανταμειφθεις περισσοτερο την επομενη φορα.

Σημερα δε μαγειρευω. Τεμπελιαζω. Εχω "μαζωματα". Αλλα ζεστη βρε κοριτσια. Λιωνω. Ενα λιτρο νερο εχω πιει ως τωρα. Μεχρι το βραδυ φανταστειτε. Και στη δουλεια 1:00-9:00 τρωω ΤΗΝ ζεστη. Γμτ.

Παω να σιδερωσω κατι λιγα. Αληθεια με το σιδερωμα ποσες θερμιδες καιμε?

Νηστικια αλεπου καρβελια ονειρευεται. Χιχιχιχιχι:tongue::tongue:

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ THN ΛΕΞΗ ΣΙΔΕΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!δεν το μπορω αλλο χθες 2,5 ωρες σιδερωνα σημερα μου πονανε τα χερια μου τι βουνο ηταν αυτο :twisted: . κοριτσια εγω αν και πριν ξεκινησω το σιδερο εκανα μπανιο , ξανα εκανα καμια 10ρια φορες την ωρα που σιδερονα και ενα ντους μετα........ ελιωσα κανονικα σαουνα φρικηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen::tongue:

επειδη περασατε λιγο απαρατηρητη την αποτοξεινωση μου...για δειτε τη παλι και πειτε μου τη γνωμη σας...

για οσες ενδιαφερονται...μια αποτοξεινωση σουπερ που βοηθαει και στο ξεκολλημα...

Χωριζουμε τα παρακατω οπως θελουμε σε 2 ημερες

* 3 μεριδες κοτοπουλο

* 10 καροτα

* απεριοριστη μαρουλοσαλατα ή απεριοριστο αγγουρι

* 2 γιαουρτια ή 3 ποτηρια γαλα

* 3 φρουτα

* 2 ποτηρια χυμο

Προσοχη ...ΟΧΙ ΛΑΔΙ

λεμονι και ξυδι ελευθερα

ΑΦΘΟΝΟ ΝΕΡΟ

μου την εδωσε η διαιτολογος μου και εγω ειναι να την κανω την αλλη εβδομαδα...ειναι για να ξεκολλησουμε και να ξεπριστουμε...βοηθαει λιγο περισσοτερο να φυγει κανενα κιλακι...

ειναι μονο για δυο μερες οχι παραπανω...μια φορα τον μηνα μπορειτε να την κανετε χωρις φοβο...

την εχω κανει στο παρελθον και εγω οταν ειχα ξαναπαει σε αυτη τη διαιτολογο και με βοηθουσε απιστευτα...

ελπιζω να σας βοηθησα λιγακι ...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Κοιτα, επειδη γενικα ειμαι γαλατου, με τοο γαλα θα τα καταφερω, αντε και με τα φρουτα τη βγαζω. Αλλα για να καλυψω την πεινα θα πιω 2-3 λτρα γαλα και κανα 2-3 κιλα φρουτα. Πιανει ετσι???????

δε ξέρω ρε συ:roll:

αλλά σίγουρα από τη στιγμη που δεν υπάρχει καθόλου φαγητό,

σιγα μη πειραξουν παραπάνω φρουτα κ γαλα!!!

σημερα που κανει κ ζεστη κ ειμαι κ θυμωμένη με το κολλημα,

θα ανοιξω ενα τοννο κ ενα αγγουρακι να φαω,

δε τρωω κ ντοματα βλέπετε κ ειναι περιορισμενα τα σαλατικά μου....

εφαγα κ ενα κουλουράκι πριν...μια χαρα για σημερα

iSaWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...