Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

γεια σας Γοργονούλες, σας διάβασα στα πεταχτά σήμερα :)

εγώ δεν τα έχω κάνει πολύ καλά αυτές τις ημέρες.... αλλά από αύριο και πάλι θα μπω στο πρόγραμμά μου :)

θα τηλεφωνήσω και στην ενδοκρινολόγο κλπ κλπ

με είχα πάρει κάπως από κάτω... αλλά θα :) και πάλι

σας φιλώ και όλα καλά για όλες μας!

ετσι σε θελω τσιπουριτσα μου...ειπαμε παμε γερα με τσαμπουκα και χαμογελαστα χαχαχχαχα

αντε να ξανασυκωνεσαι ...

και περιμενουμε νεα για την ενδολρινολογο...μην το αμελεις...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Nikolekaki, νεα απο διαιτολογο?

Ελιζα, εχω φαει τοσο μαρουλι οσο δεν εχουν φαει 10 αγελαδες μαζι.

Σοφια, μην στεναχωριεσαι,κι εγω εδω θα ειμαι για πολυ καιρο. Ξεκινα πιο εντατικα. Εμεις θα σου κραταμε το ρυθμο.

Sabrina, στη βαφτιση θα λαμπεις.

Παμε:

Με το 1, με το 2, με το 3!!!

Γερα με τσαμπουκα, να χασουμε κιλα,

να παμε στα βαθια, με υπεροχη ....ουρα.

Γοργονες, ζαργανες, καλονες.

Η μια πιο ομορφη απο την αλλη,

να κολυμπαμε στα γαλαζια τα νερα

και ολοι να μενουν με στοματα ανοιχτα!!!!!!!!!

Πω! Πω! Τι με επιασε καλε βραδυατικα??? Τεμπελιαζω να κανω διαδρομο. Μαλωστε με για να αξιωθω να σηκωθω. Διωξτε με απο εδω μεσα, να καψω λιγο λιπος. Μετα απορω γιατι κολλησε ο μεταβολισμος μου. Και κανει και ζεστη.....

Αν δεν σας πετυχω ξανα σημερα, σας δινω γλυκο φιλακι και νανακια.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Nikolekaki, νεα απο διαιτολογο?

Ελιζα, εχω φαει τοσο μαρουλι οσο δεν εχουν φαει 10 αγελαδες μαζι.

Σοφια, μην στεναχωριεσαι,κι εγω εδω θα ειμαι για πολυ καιρο. Ξεκινα πιο εντατικα. Εμεις θα σου κραταμε το ρυθμο.

Sabrina, στη βαφτιση θα λαμπεις.

Άσε, το τι έχουμε βοσκήσει, ΑΛΛΟ πράγμα!!!

Μουυυυυυυυυυυυυ 1831680wys7peisv0.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Hello κούκλες!

Ομολογώ ότι μου φτιάξατε ολίγον τη διάθεση και λέω να κάνω πάλι μια προσπάθεια από αύριο. Βοήθησε και λίγο η ατάκα της κόρης μου "Μαμά γιατί χόντλυνε η κοιλιά σου; Πάλι μωλάκι θα κάνεις;" Αυτά τα άτιμα... να μην ξέρουν να πουν κανένα ψεματάκι...

Φιλιά σε όλες

ΥΓ: Ελάτε από τα μέρη μου καμιά φορά και θα δείτε γιατί δηλώνω ότι ζω στην πόλη της καριόκας...

Ερωτηση προς οποια ξερει:

Μιλωντας αρκετη ωρα στο chat, συσωρευει πολλα μηνυματα και μετα βγαζει μηνυμα γεματης σελιδας και με πεταει εξω. Πως σβηνω τα γραφομενα?

Τα νευρα μου.

Σοφια ηθελα να σε ρωτησω για τις καριοκες. Που ξερεις, Δυο γιους εχω, καποιον θα καλεσει η μαμα-πατριδα να υπηρετησει κατα κει. Τοτε θα σου ρθω σιγουρα.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!

ναντινακι τι να πω????ισως να ναι κ αυτό, να κολλησα:roll:

αλλα πως ξεκολάμε????

να πλακωθω στο φαί, η να τρωω λιγοτερο????:mrgreen:

τεσπα, επί του θέματος...

ο αντρας μου καθε καλοκαιρι χανει κανα 7-8 κιλα!!

τρωει κανονικα όπως πριν αλλα επειδη υποφερει απο τη ζεστη, πινει το λιγοτερο 8-10 λιτρα νερό τη μερα....και να σου η ζυγαρια να κατεβαινει!!!

νερο νερο νερο οποτε:wink:

iSaWp3.png

Καλημέρα γοργόνες....τώρα με τις ζέστες είναι ότι πρέπει να χάσουμε κιλά μιας και υποθέτω ότι ούτε εσείς μπορείτε να φάτε όταν κάνει ζέστη έτσι;;;

μπααααααααα, εμενα το ιδιο μου κανει, την ιδια πεινα εχω:cool:

iSaWp3.png

καλημερα!!!!!

σημερα θα δω και εγω τα επισημα χαλια μου!!!!

απ'οτι βλεπω ομως ...πολλες εχουμε κολλησει....

απο σημερα .....λιγο πιο αυστηρα...γιατι με βλεπω να παιρνω γρηγορα αυτα που εχω χασει......παντως σημερα παω διατολογο εχοντας τη γνωση οτι δεν εχω πεσει γραμμαριο[ισα-ισα...πρεπει να πηρα ]........................

τουλαχιστον η ζεστη βοηθαει για το νερο.....χθες ηπια πανω απο 2 λιτρα νερο....

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Καλη σας μέρα

Πως είστε σήμερα. Εγω πολύ καλά και αντιστάθηκα 4φορες στους πειρασμους χθες :D 2 φορες στην δουλεια που κερνούσαν 2 άτομα αλμυρά και άλλη μια φορα πάλυ στην δουλειά που έφεραν κορμό σοκολάτας είπα όχι και δεν γεύτηκα τίποτα βράχος μιλάμε. Και ακόμη 1 φορά σπίτι που είχε 2 γλυκά και τα σέρβιρα στους μικρούς χωρίς να ακουμπήσω τίποτα :D;)

Λοιπόν για χθες έφαγα τα πάρακατω:

Πρωινό: 1 φλ γάλα άπαχο 2% και 3 κγ βρώμη(quacker)

Πρόγευμα: 2 φ πυτιρούχο ψωμί και 2 φ τυρί λαιτ και 1 φέτα σολομό με ντομάτα

Ενδιάμεσο: 1 μήλο και 1 αχλάδι

Μεσημεριανό: 1 πιάτο φακή

Απογευματινό: 1 φ τυρί λάιτ

Βράδινό: σαλάτα με 90γρ τυρί λάιτ και 2 φ πυτιρούχο ψωμί

Πάντως νιώθω πολύ καλά και σωματικά και ψυχολογικά και δεν πεινάω καθόλου. :-D

Λοιπόν πως σας φαίνετε έκανα κανένα λάθος ??? Ελπίζω να τα καταφέρω μέχρι τις 23 που θα πάω στην διαιτολόγο βασικά φοβάμαι αν τρωω αυτά που πρεπει σωστούς συνδιασμούς και σωστή ποσότητα :? Για αυτό σας τα βάζω τουλάχιστον να με βοηθάτε λίγο και εσείς με τις γνώμες και τις συμβουλες σας μέχρι να πάω στην διαιτολόγο ;)

Επίσης θα ήθελα ακόμα μια βοήθεια σήμερα θα κάνω κοτόπουλο και θέλω να μου πείτε πως να το μαγειρέψω για να μην μου στεγνώσει και πως να το συνοδέψω :-D

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

αλλα πως ξεκολάμε????

να πλακωθω στο φαί, η να τρωω λιγοτερο????:mrgreen:

, πινει το λιγοτερο 8-10 λιτρα νερό τη μερα....και να σου η ζυγαρια να κατεβαινει!!!

νερο νερο νερο οποτε:wink:

sabrina .....να τρως ...σωστα ...και το νερο....για να ξεκολλησει ο μεταβολισμος νεροοοοο..........οι αντρες γενικα χανουν πιο ευκολα...ο μεταβολισμος τους λειτουργει πιο ευκολα.....αλλα... 8-10 λιτρα νερό τη μερα;:confused:....μηπως ηθελες να πεις ποτηρια;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

sabrina .....να τρως ...σωστα ...και το νερο....για να ξεκολλησει ο μεταβολισμος νεροοοοο..........οι αντρες γενικα χανουν πιο ευκολα...ο μεταβολισμος τους λειτουργει πιο ευκολα.....αλλα... 8-10 λιτρα νερό τη μερα;:confused:....μηπως ηθελες να πεις ποτηρια;;

παιδι μου λιτρα!!!!!

4-5 μπουκαλια νερο θα πιει στη δουλεια μονο που εχει πολι ορθοστασια κ τρωει κ ηλιο!!!!

ειναι βορειος κ υποφερει ο ανθρωπος στο χαμο που τον εφερα:P

iSaWp3.png

Και εγώ πίνω αρκετό νερό. Πινω 2 λίτρα μέχρι να φύγω από την δουλειά και σίγουρα και 1 λιτρο όταν είμαι σπίτι. :wink:

πολυ καλο.....ετσι μειωνουμε το κινδυνο και για τις ουρολοιμωξεις......

τι παιδακι περιμενεις;;:D

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...