Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Καλησπέρα και σε σένα φιλενάδα!

Το πιστεύεις ρε Μαεστρία ότι οι καριόκες είναι από τα ελάχιστα γλυκά που δεν τρώω;

Το ιδανικό σχόλιο έκανε πριν λίγο ο γιος μου, 13 μηνών: Εκεί που τον άλλαζα καθότι τη γέμισε την μπαταρία, μου τραβάει ένα κατούρημα...

Τέλος πάντων, θα τη βρω την άκρη... Ευχαριστώ κορίτσια για τη συμπαράσταση!!!

Ευχαριστώ αρχηγέ για τις οδηγίες!!!

Έχει δίκιο η αρχηγός Σοφία!

Εγώ τόσο καιρό που δεν προσέχω, σαβουριάζω κυρίως μπάρες και ΔΕΝ έχω βάλει κιλά!!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Προμηθεύσου απ' όλα! Πόσο καιρό κάνεις δίαιτα; Αν άρχισες τώρα δεν θα τα 'χεις βαρεθεί ακόμη, οπότε όρμαααααααααα!!!

Αχ, αυτός ο Παπαπαρασκευάς. Ευτυχώς που έχω καιρό να 'ρθω κατά 'κει! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Δεν έχω το θράσος να ισχυριστώ ότι κάνω δίαιτα καλέ, τρώω λέμε!!

Είχα την ελπίδα ότι γράφοντας εδώ κάτι θα γινόταν...

Αααααααααααα ξεκίνα τότε!!!

Εγώ έκανα πολύ καιρό και κουράστηκα. Οπότε συγχωρώ τον εαυτό μου που δεν κάνω τώρα :tongue::tongue::tongue:!

Εσύ αυτομαστιγώσου και ξεκίνα!!! Άντε μην έρθω πάνω και σε μαλώσω :mrgreen:.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Δεν έχω το θράσος να ισχυριστώ ότι κάνω δίαιτα καλέ, τρώω λέμε!!

Είχα την ελπίδα ότι γράφοντας εδώ κάτι θα γινόταν...

ΟΚ ξεκινα χαλαρα....κοβοντας το βραδινο σε κατι πιο ελαφρυ απο οτι τρως συνηθως......να αποφευφεις δια ροπαλου τα τσιμπολογηματα και να τρως κανονικο φαγητο εαν δεν μπορεις να κανεις ενα προγραμμα διατροφης αμεσως !!!!

Οτι ξερεις οτι παχαινει....φτυστο!!!! ;):tongue::tongue::tongue::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

κοψε οτι ειπαμε πριν , πολλα γλυκα ,αναψυκτικα, αλατι περιορισε το κτλ.....θα δεις διαφορα....και με τη διαφορα που θα δεις...απο μονη σου θα μπεις σε προγραμμα... !!!

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

λοιοπν χαιρετω προς το παρον

φιλια σε ολες!!!! και μη μασατε (λιχουδιες....φτυστε τα!!!!) :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα γοργόνες μου... Σας βρήκα κι εδώ. Είχα μείνει στο parents εγώ... Αλλά ένα πουλάκι μου σφύριξε ότι είστε εδώ!! Σε λίγο φεύγω, έχω ραντεβού στη διαιτολόγα... :tongue::tongue::tongue: Για να δούμ τι θα δούμε... Αν και δεν βλέπω και θαύματα... Είδωμεν! Φιλάκια πολλά!!

:P:p:p:p

z4cd7f85f5526b.gif

Evolve or Dissolve!z4e958adf86ce7.gif

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

Εγω απο φαγητα τρωω σχεδον τα παντα. Στην κουζινα μου δεν χρησιμοποιω τηγανια. Εχω μονο ενα βαθυ για σπανιες περιπτωσεις. Ακομα και τις μελιτζανες για μουσακα δεν τις τηγανιζω αλλα τις ψηνω.

Ειμαι της κατσαρολας και του ταψιου γενικοτερα.

Γλυκα = απαγορευμενος καρπος στο σπιτι.

Μονο κανενα παστελακι και μπαρες δημητριακων.

Αλλα αν εχω κατι γλυκο στο σπιτι, το μυαλο μου ολο εκει ειναι. (Αμαρτια εξομολογημενη, παυει να ειναι αμαρτια.) Χαχαχαχα

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Φάε παιδάκι μου ένα δυο γεμιστά, σιλφίδα άνθρωπος!!!

Καλά δεν το πιστεύω ότι ΕΣΥ δεν τρως!!! :tongue:

Kαλησπέρα γοργόνες μου... Σας βρήκα κι εδώ. Είχα μείνει στο parents εγώ... Αλλά ένα πουλάκι μου σφύριξε ότι είστε εδώ!! Σε λίγο φεύγω, έχω ραντεβού στη διαιτολόγα... :tongue::tongue::tongue: Για να δούμ τι θα δούμε... Αν και δεν βλέπω και θαύματα... Είδωμεν! Φιλάκια πολλά!!

:P:p:p:p

Αχ αυτα τα πουλακια......

Τιποτε δεν κρατουν μυστικο.

Καλα αποτελεσματα καλη μου.

Μας ενημερωνεις αργοτερα

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

μαυρη μαυρη μαυρη μερα σημερα!!!

εδω κ 2 βδομαδες δεν εχω χάσει τίποτα,

τα εντερικά μου εχουν κολησει κ από πάνω, εδω κ καμια βδομάδα νιωθω πρησμενη κ απο αυτό!!!

δεν εχω κανει καμια παρασπονσία,

σκεφτητε χτες εφαγα φιδε

κ σημερα φιλετο χοιρινο ψητο σαλατα κ κανα 2 φρυγανιες κ το πρωι ενα κουλουρι!!!

κ νιωθω κ τουμπανιασμενη!!!!

κ την Κυριακή έχω τη ΒΑΦΤΙΣΗ του μπεμπη!!!!!!!!!!!

τυχαίο?????...... δε νομίζω:?

τόσο καιρο πηγαινα του σκοτωμου κ κόλλησα τωρα πριν τη βαφτιση!!!

με βλέπω μέχρι να λιμοκτονω με φρουτα κ καμια σαλατα,έστω να νιώσω λίγο ξεπρησμενη

κ δε μάρεσουν καθολου τα φρουτα ρε γμτ:evil:

iSaWp3.png

Εγω απο φαγητα τρωω σχεδον τα παντα. Στην κουζινα μου δεν χρησιμοποιω τηγανια. Εχω μονο ενα βαθυ για σπανιες περιπτωσεις. Ακομα και τις μελιτζανες για μουσακα δεν τις τηγανιζω αλλα τις ψηνω.

Ειμαι της κατσαρολας και του ταψιου γενικοτερα.

Γλυκα = απαγορευμενος καρπος στο σπιτι.

Μονο κανενα παστελακι και μπαρες δημητριακων.

Αλλα αν εχω κατι γλυκο στο σπιτι, το μυαλο μου ολο εκει ειναι. (Αμαρτια εξομολογημενη, παυει να ειναι αμαρτια.) Χαχαχαχα

Γεωργια μου, δεν εισαι η μονη. Το φαγητο δεν το λαχταραω, αν ομως υπαρχει γλυκο, δεν μπορω να ηρεμησω. Ειχα κανει παγωτο πριν κατι βδομαδες και δεν ειχα φαει. Ολοι μου ειπαν τι καλο που ηταν!!

Ε, λοιπον, αφου αντεξα 2 μερες, σηκωθηκα το επομενο βραδυ στις 3 τα ξημερωματα και το τσακισα!!!:rolleyes::rolleyes: Αχ, ωραιο ηταν!:mrgreen:

wcBmp3.png

μαυρη μαυρη μαυρη μερα σημερα!!!

εδω κ 2 βδομαδες δεν εχω χάσει τίποτα,

τα εντερικά μου εχουν κολησει κ από πάνω, εδω κ καμια βδομάδα νιωθω πρησμενη κ απο αυτό!!!

δεν εχω κανει καμια παρασπονσία,

σκεφτητε χτες εφαγα φιδε

κ σημερα φιλετο χοιρινο ψητο σαλατα κ κανα 2 φρυγανιες κ το πρωι ενα κουλουρι!!!

κ νιωθω κ τουμπανιασμενη!!!!

κ την Κυριακή έχω τη ΒΑΦΤΙΣΗ του μπεμπη!!!!!!!!!!!

τυχαίο?????...... δε νομίζω:?

τόσο καιρο πηγαινα του σκοτωμου κ κόλλησα τωρα πριν τη βαφτιση!!!

με βλέπω μέχρι να λιμοκτονω με φρουτα κ καμια σαλατα,έστω να νιώσω λίγο ξεπρησμενη

κ δε μάρεσουν καθολου τα φρουτα ρε γμτ:evil:

Sabrinaki, μήπως "κόλλησε" ο οργανισμός;

Πάντως κι από κοντά που σε είδα προχθές, έχεις χάσει πολλά κιλά, μήπως χρειάζεσαι ένα διάλειμμα, για να ξαναπάρεις μπρος;

Μη σε αγχώνει, κουκλάρα θα είσαι στη βάπτιση.....!!! :D

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

για οσες ενδιαφερονται...μια αποτοξεινωση σουπερ που βοηθαει και στο ξεκολλημα...

Χωριζουμε τα παρακατω οπως θελουμε σε 2 ημερες

* 3 μεριδες κοτοπουλο

* 10 καροτα

* απεριοριστη μαρουλοσαλατα ή απεριοριστο αγγουρι

* 2 γιαουρτια ή 3 ποτηρια γαλα

* 3 φρουτα

* 2 ποτηρια χυμο

Προσοχη ...ΟΧΙ ΛΑΔΙ

λεμονι και ξυδι ελευθερα

ΑΦΘΟΝΟ ΝΕΡΟ

μου την εδωσε η διαιτολογος μου και εγω ειναι να την κανω την αλλη εβδομαδα...ειναι για να ξεκολλησουμε και να ξεπριστουμε...βοηθαει λιγο περισσοτερο να φυγει κανενα κιλακι...

ειναι μονο για δυο μερες οχι παραπανω...μια φορα τον μηνα μπορειτε να την κανετε χωρις φοβο...

την εχω κανει στο παρελθον και εγω οταν ειχα ξαναπαει σε αυτη τη διαιτολογο και με βοηθουσε απιστευτα...

ελπιζω να σας βοηθησα λιγακι ...

φιλακια πολλα και καλο σας βραδυ...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

γεια σας Γοργονούλες, σας διάβασα στα πεταχτά σήμερα :)

εγώ δεν τα έχω κάνει πολύ καλά αυτές τις ημέρες.... αλλά από αύριο και πάλι θα μπω στο πρόγραμμά μου :)

θα τηλεφωνήσω και στην ενδοκρινολόγο κλπ κλπ

με είχα πάρει κάπως από κάτω... αλλά θα :) και πάλι

σας φιλώ και όλα καλά για όλες μας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...