Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

χαχαχαχχααχχαχαχα....εφαγα την προηγουμενη εβδομαδα που του εφτιαξα ενα γεμιστο....τον αλλο μηνα τωρα παλι θα φαω ;)

αααα Κυρια μου δεν παρεκλινω απο το προγραμμα μου ;););)....και δεν τα λιμπιζομαι κιολας....εφαγα την προηγουμενη εβδομαδα οποτε ειμαι ΟΚ :mrgreen:

Ναι, βρε, τον άλλο μήνα πάλι, τι λες;;!

ΠΑΣ ΚΑΛΑ;;;

Αλλά γι' αυτό είσαι τόσα κιλά! Αν τα λιμπιζόσουν θα ήσουν 74, όχι 47!

Αχ, να ήμουν εγώ τόσο αδύνατη! (θα παίχαινα πάλι :tongue:)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Ναι, βρε, τον άλλο μήνα πάλι, τι λες;;!

ΠΑΣ ΚΑΛΑ;;;

Αλλά γι' αυτό είσαι τόσα κιλά! Αν τα λιμπιζόσουν θα ήσουν 74, όχι 47!

Αχ, να ήμουν εγώ τόσο αδύνατη! (θα παίχαινα πάλι :tongue:)

χαχαχαχαχχαχαχαχχαα.....παιδι μου πρεπει να το δεις αλλιως το θεμα !!! :cool:

σιγα και τι απολαυση σου προσφερει το φαγητο????....προσκαιρη....το πολυ για μιση ωριτσα θα νιωθεις χαρουμενη που εχεις τσακισει 3 γεμιστα.....μετα????????....μετα θα θελεις αλλη μιση ωριτσα ευχαριστιση με ενα γλυκακι....και????

ειναι εντελως εγκεφαλικο το θεμα φαγητο....εγω δεν το βλεπω σαν απολαυση...το βλεπω ως μεσο επιβιωσης ;)....σιγουρα και ειναι και απολαυση και διασκεδαση ενα καλο φαγητο.....αλλα οταν τρως συνεχεια τετοιου ειδους γευματα γινεται και συνηθεια....τι θελω να πω

κανω συνεχεια διατροφη.....και ενα βραδυ θα παμε εξω για φαγητο???....εεε θα το καταευχαριστηθω....θα διασκεδασω...κτλ κτλ....αν το κανω καθε μερα δεν μου κανει αισθηση πλεον το παστιτσιο για παραδειγμα ;)....μου αρκει αυτη η μια δυο φορες το μηνα που μπορω να το ευχαριστηθω :mrgreen:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

σιγουρα και ειναι και απολαυση και διασκεδαση ενα καλο φαγητο.

ΣΙΓΟΥΡΑ!

Μη σου πω μεγαλύτερη απόλαυση κι απ' το σεξ ακόμα!

Άσε γκουρού μου, είπαμε ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΙΣ!!! :mrgreen:

Και καλά κάνεις δηλαδή, ο καθείς με τις αδυναμίες του.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αυτή τη διατροφή κάνω εδώ και ενάμιση μήνα, χάνω περίπου μισό με ένα κιλό την εβδομάδα. Είναι αυτοσχέδια! μόνο που έχω αρχίσει να τη βαριέμαι...θέλω να την εμπλουτίσω λίγο...

Διατροφή

Πρωινό

2 φρυγανιές με μέλι + 2 ξερά δαμάσκηνα ή

2 φρυγανιές με 1 φέτα γαλοπούλα βραστή και 1 φέτα μίλνερ + 2 ξερά δαμάσκηνα ή

2 φρυγανιές και ένα αυγό βραστό + 2 ξερά δαμάσκηνα

Δεκατιανό

1 Knorr vie + 8 αμύγδαλα ωμά

Μεσημεριανό

κοτόπουλο ψητό + σαλάτα μαρούλι ή

2 μπιφτέκια ψητά + σαλάτα μαρούλι ή

ψάρι ψητό + σαλάτα μαρούλι ή

μπριζόλα ψητή + σαλάτα μαρούλι ή

φακές ή φασολάκια ή αρακάς + 100γρ τυρί κότατζ + 1 φέτα μαύρο ψωμί

Απογευματινό

μισό γιαούρτι 2% + 2 κσ κορν φλέικς + 1 κγ μέλι + κανέλα ή

κορν φλέικς με γάλα ή

τοστ με 1 φέτα γαλοπούλα βραστή και 1 φέτα μίλνερ

μια μπάρα δημητριακών

Βραδυνό

σαλάτα μαρούλι με σολωμό ή

τονοσαλάτα ή

τοστ με 1 φέτα γαλοπούλα βραστή και 1 φέτα μίλνερ ή

2 καλαμάκια κοτόπουλο + μισή πίτα αλάδωτη (αυτό 1 φορά την εβδομάδα)

ΣΙΓΟΥΡΑ!

Μη σου πω μεγαλύτερη απόλαυση κι απ' το σεξ ακόμα!

Άσε γκουρού μου, είπαμε ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΙΣ!!! :mrgreen:

Και καλά κάνεις δηλαδή, ο καθείς με τις αδυναμίες του.

χαχαχαχχαχαχα....εεεε αμα φτιαξει η μαμα μου τον μουσακα της....ναι καλυτερα και απο το σεξ χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue:

το χω.....δες το λιγο αλλιως ;)

ειναι σα να πηγαινεις στα μπουζουκια καθε μερα

ειναι σα να εισαι μονιμα διακοπες.....δεν θα βρισκεις καποιο ενδιαφερον πλεον....ετσι ειμαι εγω και το φαγητο....και για να μην παρεξηγηθω...ετσι ειμαι εγω με τις λιχουδιες (γεμιστα-παστιτσια-πιτσες κτλ) ;)...

Διαφημίσεις

Αυτή τη διατροφή κάνω εδώ και ενάμιση μήνα, χάνω περίπου μισό με ένα κιλό την εβδομάδα. Είναι αυτοσχέδια! μόνο που έχω αρχίσει να τη βαριέμαι...θέλω να την εμπλουτίσω λίγο...

Διατροφή

Πρωινό

2 φρυγανιές με μέλι + 2 ξερά δαμάσκηνα ή

2 φρυγανιές με 1 φέτα γαλοπούλα βραστή και 1 φέτα μίλνερ + 2 ξερά δαμάσκηνα ή

2 φρυγανιές και ένα αυγό βραστό + 2 ξερά δαμάσκηνα

Δεκατιανό

1 Knorr vie + 8 αμύγδαλα ωμά

Μεσημεριανό

κοτόπουλο ψητό + σαλάτα μαρούλι ή

2 μπιφτέκια ψητά + σαλάτα μαρούλι ή

ψάρι ψητό + σαλάτα μαρούλι ή

μπριζόλα ψητή + σαλάτα μαρούλι ή

φακές ή φασολάκια ή αρακάς + 100γρ τυρί κότατζ + 1 φέτα μαύρο ψωμί

Απογευματινό

μισό γιαούρτι 2% + 2 κσ κορν φλέικς + 1 κγ μέλι + κανέλα ή

κορν φλέικς με γάλα ή

τοστ με 1 φέτα γαλοπούλα βραστή και 1 φέτα μίλνερ

μια μπάρα δημητριακών

Βραδυνό

σαλάτα μαρούλι με σολωμό ή

τονοσαλάτα ή

τοστ με 1 φέτα γαλοπούλα βραστή και 1 φέτα μίλνερ ή

2 καλαμάκια κοτόπουλο + μισή πίτα αλάδωτη (αυτό 1 φορά την εβδομάδα)

πολυ καλη η διατροφη σου ....εχεις βαλει και τα σπρια !!! μπραβο....ομως σου λειπει κατι ΒΑΣΙΚΟ !!!!.....---> ΦΡΟΥΤΑ!!!....προσθεσε τα στο απογευματινο σου ή στο δεκατιανο σου!!!!

ελπιζω να πινεις και πολυ νερο ναι???? :mrgreen:

σ΄ευχαριστώ πολύ!

έχεις δίκιο για τα φρούτα...

ευτυχώς νερό έπινα πάντα πολύ, χειμώνα-καλοκαίρι είμαι με ένα μπουκαλάκι νερό στο χέρι...

και κατι ακομα για τα φρουτα....το εχω πει στα κοριτσια....ΠΟΤΕ μετα το φαγητο!!!!!!!!!!!!!!!!!!....λογω τοξινων γινεται μεγαλη κατακρατηση υγρων και λιπους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τα φρουτα τα τρωμε συνηθως 3 ωρες μετα το πρωινο ....αρα για δεκατιανο μια χαρα ειναι....ή 3 ωρες μετα το μεσημεριανο.....αρα και για το απογευματινο σουπερ!!!!

το βραδυ μπορουμε να φαμε φρουτα μονο αν δεν εχουμε φαει κατι αλλο για βραδινο....εκτος αν εχουμε φαει ενα γιαουρτακι για παραδειγμα....οποτε δεν πειραζει....μπορουμε να το συνδιασουμε κιολας γιαουρτι με φρουτα για το βραδινο μας ;):mrgreen:

Καλησπέρα κορίτσια!

Σε πεθυμήσαμε αρχηγέ!!!

καλως το κοριτσι!!!!

κ εγω σας πεθυμησα ;)

για πες πως πας?????

Διαφημίσεις

Δε θέλω να σε πικράνω, αρχηγέ, αλλά...

Σκέψου τι τρως εσύ σε ένα χρόνο... κάπως έτσι είναι η μέρα μου τελευταία! Τι εύκολα ανοίγει η ρημάδα η όρεξη...

Χαστούκισέ με, δώσε κανένα κίνητρο πέρα από τα προφανή, ρίξε κανένα μπινελίκι τελοσπάντων, τα λέει η Georgiamami αλλά δε φτάνει!

Είμαι χάλια σου λέω! Έχω να ζυγιστώ... βδομάδες!:(:(:(

Σκέψου τι τρως εσύ σε ένα χρόνο... κάπως έτσι είναι η μέρα μου τελευταία! Τι εύκολα ανοίγει η ρημάδα η όρεξη...

Χαστούκισέ με, δώσε κανένα κίνητρο πέρα από τα προφανή, ρίξε κανένα μπινελίκι τελοσπάντων, τα λέει η Georgiamami αλλά δε φτάνει!

Εμ, έχεις μπλέξει και με τις καριόκες!

Μακριά απ' τον Παπαπαρασκευά, ΜΑΚΡΙΑ!!! :mrgreen:

Έλα ρε, μην αυτομαστιγώνεσαι! Θέλει πολύ πειθαρχεία και με τα τρεχάματα που έχουμε όλες μας δεν είναι τόσο εύκολο!

Πάρε μια βαθιά ανάσα και ξεκίνα πάλι. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εππππππππππ.....δεν θελω να πεφτεις!!!!

Λοιπον ασε την ορεξη να ανοιγει....κ εσυ κλεισε την πορτα σε ολα τα φτου κακα....εδω μαζι θα τα φτιαξουμε ΟΛΑ!!!

Λοιπον

Πρωινο: καφες-1 φρυγανια με μελι -1 ποτηρι χυμο ή ενα μπωλ με δημητριακα ολικης

Δεκατιανο : φρουτα ή ενα γιαουρτι με κρακερ ή ενα τοστ με λιγη γαλοπουλα

Μεσημεριανο : μια πρασινη σαλατα με ψητο ψαρι-κρεας ή κοτοπουλο ή φακες ή ενα λαδερο (φασολακια , αρακα κτλ) και μια φςετα ψωμι (ολικης)

στα λαδερα φαγητα βαλε στο τελος του μαγειρεματος το λαδι....καμια διαφορα στη γευση.....πολυ λιγοτερες θερμιδες...και λιπος !!!!

Απογευματινο : ενα φρουτο ή μια μπαρα δημητριακων ή μια αραβικη πιτουλα με κοτατζ και γαλοπουλα

Βραδινο : ενα μπωλ δημητριακα με γαλα ή ενα γιαουρτι ή 2 φετες πεπονι-καρπουζι ή μια πρασινη σαλατα με τοννο ή σολωμο ή παρε λαχανικα (κολοκυθακια-μελιτζανες-πιπεριες κοψτα παχος 1 εκατ. βαλτα στο γκριλ αφου τα εχεις μαριναρει με λιγο λαδι και ξυδι ;)

ΠΟλυ νερο , κομενα τα αναψυκτικα....παρε ανθρακουχο νερο σταξε λιγο λεμονακι με μπολικα παγακια , κομμενα τα γλυκα....παρε σοκολατα υγειας και φαε λιγη τις ωρες της λιγουρας , φτιαξε ζελδακια επισης για τις λιγουρες....να εχεις παντα στο ψυγειο !!!!

Ελλατωσε το αλατι....παρε αυτο στην πρασινη συσκευασια

Καθιερωσε να τρως οτι και η υπολοιπη οικογενεια μονο τις Κυριακες το μεσημερι για να μην κουραστεις!!!

Κοψε τα τυρια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παρε τα πανω σου γιατι ΜΠΟΡΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen: :mrgreen::mrgreen::mrgreen: :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλησπέρα και σε σένα φιλενάδα!

Το πιστεύεις ρε Μαεστρία ότι οι καριόκες είναι από τα ελάχιστα γλυκά που δεν τρώω;

Το ιδανικό σχόλιο έκανε πριν λίγο ο γιος μου, 13 μηνών: Εκεί που τον άλλαζα καθότι τη γέμισε την μπαταρία, μου τραβάει ένα κατούρημα...

Τέλος πάντων, θα τη βρω την άκρη... Ευχαριστώ κορίτσια για τη συμπαράσταση!!!

Ευχαριστώ αρχηγέ για τις οδηγίες!!!

Καλησπέρα και σε σένα φιλενάδα!

Το πιστεύεις ρε Μαεστρία ότι οι καριόκες είναι από τα ελάχιστα γλυκά που δεν τρώω;

Το ιδανικό σχόλιο έκανε πριν λίγο ο γιος μου, 13 μηνών: Εκεί που τον άλλαζα καθότι τη γέμισε την μπαταρία, μου τραβάει ένα κατούρημα... ίσια στη μούρη...

Τέλος πάντων, θα τη βρω την άκρη... Ευχαριστώ κορίτσια για τη συμπαράσταση!!!

χαχαχαχαχχααχχαχααχα....βρε τον μπαγασα :tongue::tongue::tongue:

λοιπον ασε τα ευχαριστω και πιασε δουλεια.....πηγαινε σουπερ μαρκετ και προμηθευσου φρουτα , λαχανικα , δημητριακα , ζελεδακια κτλ κτλ....

το μυστικο για να μην σαβουριαζουμε οτι βρουμε μπροστα μας ειναι να ειμαστε χορτατες!!!! ΜΗΝ αφηνεις ΠΟΤΕ τον οργανισμο σου πεινασμενο!!!!!!!!!....να εχεις παντα στην τσαντα σου κατι (κρακερς , μπαρ δημητριακων κτλ)....μετα την πρωτη εβδομαδα θα νιωσεις ελαφρυτερη και με καλυτερη διαθεση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....ακουσε μας και δεν θα χασεις τιποτα αλλο παρα ΜΟΝΟ ΚΙΛΑ!!!!!!!!!!!!!! :cool::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...