Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Eγώ έχω κολλήσει άσχημα στο τιούμπη και δε θέλω να πάω για διάβασμα.....μια ζωή τα ίδια ρε παιδί μου....από μικρή το ίδιο τροπάριο...στο τέλος διάβαζα με μουσική διαπασών......

Λοιπόν έχω τα light σμυρνέικα που έγιναν πεντανόστιμα!!και συνοδευτικά το κλασσικό πλέον και σε όλες μας γνωστό-Λάχανο!

Επίσης έχω φτιάξει και φακές!..για αύριο όμως;)

Ζωη εγω εκτος απο ψητα τισ περισσοτερες φορες τα βαζω κετευθεια ετσι ωμα οπως ειναι στην σαλτσα ουτε τηγανι ουτε φουρνο κ γινονται παρα πολυ μαλακα κ πεντανοστιμα κ γλιτωνεις κ ενα σκασμο θερμιδες . Κ στο φουρνο ομως πρωτα περνουν χρωματακι κ γινινται ωραια ετσι οπως λεω εγω ειναι γι απιο γρηγορα

Eγώ έχω κολλήσει άσχημα στο τιούμπη και δε θέλω να πάω για διάβασμα.....μια ζωή τα ίδια ρε παιδί μου....από μικρή το ίδιο τροπάριο...στο τέλος διάβαζα με μουσική διαπασών......

δεν πας στο κρεβατάκι σου να κοιμηθείς λιγάκι και το απόγευμα τα διαβάσματα;:tongue:

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

μπραβο βρε Γιωργια μου!!!...σου εφυγε ενα βαρος εεε???

αμα εισαι happy εσυ...ειμαστε κ εμεις ;):D:D:D

ποσες μερες εχεις καθυστερηση βρε???...

14 μερουλες. Την προηγουμενη ειχα 1,5 μηνα και στην πορεια ειχα 2 κυκλους σε ενα μηνα (νομιζα κι εγω οτι θα το γλιτωνα το χαμενο)

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

Mpapακι μου, δεν προλαβαινω να διαβασω τιποτα και μαλλον την εχεις κοπανησει αλλα να ρωτησω : Πως περασες μωρε?????Σε σκεφτομουν ολο το Σ/Κ.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Έφυγε, ε; Έφυγε; Ε, εεε;;;

chocolate-cake.jpg

Μη με παρεξηγήσετε, είναι η μέθοδός μου του "ξεχνιέμαι και δε θέλω γλυκό, κοιτάζοντας απλώς τα γλυκά".

Πιάνει καλέ ΣΕ λέω, πιάνειιιιιιιιιιιιιιι!

Δημοσκοπηση: Θελει μαστιγωμα η Θεσσαλονικια? Ναι ή οχι?

age.png age.png

Tσιπουρακι, στο Le Roi στο Χαλανδρι πηγαμε. Και ο φιλος που παντρευτηκε, ηταν ο ιδιοκτητης του Bat city στη Λ.Αλεξανδρας.

Κοριτσια ειστε χρυσοχερες. Εγω δεν ασχολουμαι με τουρτες. Προτιμω να τις αγοραζω απο τον Στεργιου που εχει και καλες τιμες!:tongue:

Γεωργια, μεγαλο αγχος αυτη η αναμπουμπουλα με την περιοδο. Ανεπνευσες τωρα ε?;)

age.png age.png

Δεν αφήνεις τα διαβάσματα για τις μαθήτριες λέω εγώ και κοίτα να ξεκουραστείς λίγο! Τα δικά σου τα διαβάσματα τα έχεις κάνει και με το παραπάνω :)

14 μερουλες. Την προηγουμενη ειχα 1,5 μηνα και στην πορεια ειχα 2 κυκλους σε ενα μηνα (νομιζα κι εγω οτι θα το γλιτωνα το χαμενο)

Τζο να το κοιτάξεις το θέμα γενικά και το ότι έχεις κολλήσει με τα κιλά μπορεί να είναι από εκει, ενδοκρινολόγος και διαιτολόγος πάντα με ρωτάνε αν πάει ρολόι.. κοίτα το μην το αφήσεις

Tσιπουρακι, στο Le Roi στο Χαλανδρι πηγαμε. Και ο φιλος που παντρευτηκε, ηταν ο ιδιοκτητης του Bat city στη Λ.Αλεξανδρας.

το lei roi το θυμαμαι από το γαλάτσι, αλλά και στο χαλάνδρι έχω πάει πριν χρόνια όμως.

το bat city το έχω μόνο ακουστά δεν εχω πάει

σκέφτομαι να πάω στο excaliber το θυμάσαι; είναι κοντά μου τώρα και το έλεγα σε ένα φίλο μου.

τωρα σκέφτομαι την τουρτα της μαέστρως.... ζημιάααααααααααα

Διαφημίσεις

σκέφτομαι να πάω στο excaliber το θυμάσαι; είναι κοντά μου τώρα και το έλεγα σε ένα φίλο μου.

Κοντα στο Ploughman ε? Ειχα περασει απ΄εξω, αλλα δεν ειχα παει ποτε. Τι λεει απο μουσικη? Και στο Jasmin πηγαινα.

τωρα σκέφτομαι την τουρτα της μαέστρως.... ζημιάααααααααααα

Ε οχι και ζημια! Ειπαμε...αυθυποβολη!!!:tongue::tongue::tongue:

age.png age.png

....του λέω και εγώ του πατέρα μου:

-Να πάμε να γραφτείς στα ΚΑΠΗ, να κάνεις κάποιες δραστηριότητες όσο εμείς είμαστε στη δουλειά, να έχεις και τις παρέες σου, για να μη βαριέσαι!,...

Η απάντηση του πατέρα μου:

-...Παιδί μου, τί να κάνω εγώ με τους παλιόγερους;;;;:shock::shock::shock:

εεε...τί να του πεις;:rolleyes:

Ατάκα του δικού μου πατέρα (καλοστεκούμενος μεν, ετών 70 δε):

Πάω για καφέ στα ΚΑΠΗ, να κάνω λίγο παρέα στα γεροντάκια!!! :D

Να αναφέρω:

1) Γλυκό δεν είχα και ζήτησα να μην φέρουν! πως με βρίσκεται;

2) Κράτησα λίγη σπανακόπιτα και 1 μερίδα φρικασέ για τον καλό μου και τα υπόλοιπα φαγητά τους τα έδωσα πακετάκι! πως με βρίσκεται (δις)

3) Σήμερα ψαράκι ψητό + μπρόκολο. πως με βρίσκεται; (τρις)

Μπράβο τσιπούρα!!! Σε βρίσκουμε σούπερ! :D

Εγώ όταν φέρνουν "φτου κακά" τα βάζω σε ψηλό ντουλάπι ή στο ψυγείο σε κλειστό τάπερ για να μην τα βλέπω και κάνω ότι για μένα απλά δεν υπάρχουν!

Σήμερα βραστά κολοκύθια, καρότα, μπρόκολο με μπόλικο λεμονάκι και μια φετα ψωμί πολύσπορο... :D

Ταρα μου ναι ειναι εκει κοντά, δεν πήγαινα φανατικά γιατί έπαιζε αρκετό metal έως και thrash και δεν ήταν το καλύτερο μου... τωρα κάποιος μου είπε ότι παίζει πιο καθαρό ροκ.

jasmin πήγαινα φανατικά, μην σου πω ότι για χρόνια πήγαινα σχεδόν κάθε πέμπτη!

τώρα βαριέμαι να κουνήσω βρε παιδί μου... απαπαπαπαπαπαα

vicky 75 θα τη μαστιγώσω την αδέρφω μου γιατί πραγματικά ζορίζομαι τώρα.... έφαγα τα δημητριακά μου αλλά τωρα θέλω τούρτες η γουρούνα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...