Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Προτεινω πολη συναντησης Εδεσσα. Καλυπτει νομιζω και περιοχη Θεσ/νικης. Σας βολευει? Αν οχι πειτε αλλη πολη. Αν ναι, προτεινετε ημερομηνια.

Κοριτσάκι εγώ δεν μπορώ άμεσα, δυστυχώς!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Βρε Jenia, για πανω Ελλαδιτσα λεμε. Πριν λιγο καιρο νομιζω ηπιαν καφεδακι (χωρις sprite) καπου στη Πατρα. Ετσι , δεν ειναι Βικυ?

Πατρα-Αθηνα, βολευεστε. Για αρχη θα κανουμε συναντησουλες τοπικα. Του χρονου αφου ειπαμε θα μας κανει τραπεζι η Mpap στη Ζαρουχλα.

Και τοτε θα ειμαστε ολες αδυνατες και θα αστραπολαμπουμε αυτοπεποιθηση και ολα τα καλουδια.

Και φυσικα οσες πιστες προσελθετε.

Τι θυμηθηκα. Συναντηση συμμαθητων απο Γ.Γυμνασιου 10 χρονια μετα την αποφοιτηση. Ημουν η μονη που δεν πηγα. Ο λογος: Βαφτιζα τον πρωτοτοκο μου εκεινη την ημερα. Μετα 10 χρονια προγραμματισα εγω νεα συναντηση και ημουν η πρωτη που πηγα και δεν ελειπε ΚΑΝΕΙΣ.

Εβγαλα το απωθημενο μου. Πολυ τα παω κατι τετοια.Χαχαχαχαχα

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Βρε Jenia, για πανω Ελλαδιτσα λεμε. Πριν λιγο καιρο νομιζω ηπιαν καφεδακι (χωρις sprite) καπου στη Πατρα. Ετσι , δεν ειναι Βικυ?

Πατρα-Αθηνα, βολευεστε. Για αρχη θα κανουμε συναντησουλες τοπικα. Του χρονου αφου ειπαμε θα μας κανει τραπεζι η Mpap στη Ζαρουχλα.

Και τοτε θα ειμαστε ολες αδυνατες και θα αστραπολαμπουμε αυτοπεποιθηση και ολα τα καλουδια.

Τι θυμηθηκα. Συναντηση συμμαθητων απο Γ.Γυμνασιου 10 χρονια μετα την αποφοιτηση. Ημουν η μονη που δεν πηγα. Ο λογος: Βαφτιζα τον πρωτοτοκο μου εκεινη την ημερα. Μετα 10 χρονια προγραμματισα εγω νεα συναντηση και ημουν η πρωτη που πηγα και δεν ελειπε ΚΑΝΕΙΣ.

Eμείς πάλι δεν ήμασταν καθόλου δεμένοι σαν τάξη, οπότε δεν κανονίσαμε συνάντηση μετά από χρόνια.

Έχω να δω τους περισσότερους συμμαθητές μου (εκτός από εκείνους που είναι ακόμα φίλοι) από τότε που τελείωσα το σχολείο!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

το πιο πιθανο ειναι να γινει νωριτερα το τραπεζι.....θα εχετε χασει πιο νωρις απο του χρονου ;););)

ωραια ειναι τα reunion!!!....ειχα παει περσυ στο δικο μου και ολες ηταν παντρεμενες με παιδια....και ολα τα αγορια επισης.....εκτος απο μενα και την κολλητη μου χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχα.....:tongue::tongue::tongue:....και να φανταστεις που εμεις οι 2 ημασταν οι πρωτες που θελαμε παιδια ...οικογενειες κτλ κτλ....χαχαχαχχα....

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

το πιο πιθανο ειναι να γινει νωριτερα το τραπεζι.....θα εχετε χασει πιο νωρις απο του χρονου ;););)

ωραια ειναι τα reunion!!!....ειχα παει περσυ στο δικο μου και ολες ηταν παντρεμενες με παιδια....και ολα τα αγορια επισης.....εκτος απο μενα και την κολλητη μου χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχα.....:tongue::tongue::tongue:....και να φανταστεις που εμεις οι 2 ημασταν οι πρωτες που θελαμε παιδια ...οικογενειες κτλ κτλ....χαχαχαχχα....

Είδες; Γι' αυτό δεν πρέπει να σχεδιάζεις πολλά!

Εγώ, σε μια παρέα 4 κοριτσιών που είμαστε κολλητές, ήμουν ΠΑΝΤΑ το μπακούρι. Οι άλλες είχανε σχέσεις χρόνια και χρόνια με διάφορους.

Ε, λοιπόν, κοντεύουμε 34, εγώ παντρεμένη με παιδί, οι άλλες 3 ελεύθερες!!!

Μία πάει για συγκατοίκηση τώρα!

Τώρα που τις θέλω παντρεμένες, ΠΑΛΙ δεν έχω κοριτσοπαρέα, γιατί πηγαίνουν οι 3 τους! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Είδες; Γι' αυτό δεν πρέπει να σχεδιάζεις πολλά!

Εγώ, σε μια παρέα 4 κοριτσιών που είμαστε κολλητές, ήμουν ΠΑΝΤΑ το μπακούρι. Οι άλλες είχανε σχέσεις χρόνια και χρόνια με διάφορους.

Ε, λοιπόν, κοντεύουμε 34, εγώ παντρεμένη με παιδί, οι άλλες 3 ελεύθερες!!!

Μία πάει για συγκατοίκηση τώρα!

Τώρα που τις θέλω παντρεμένες, ΠΑΛΙ δεν έχω κοριτσοπαρέα, γιατί πηγαίνουν οι 3 τους! :tongue:

aaaa ναι στανταρ !!! τιποτα δεν πρεπει να ''σχεδιαζεις'' ;)

ΟΚ εγω δεν το εχω μετανιωσει....απλα δεν ηθελα γαμο...ηθελα μονο παιδια....:cool:

εγω που ημουν ! αν και πιανω βοιωτια δεν μου ειναι ευκολα αλλα πολυ θα ηθελα καπως να βρεθουν ολες οι τρελογοργονες και να κολιμπησουμε στα βαθια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χχιχιχιχιιχιχιχι!!!!!!!!!!!!!!! :tongue:

λοιπον γοργονες....τι εχει το μενου για μεσημεριανο σημερα????

λοιπον γοργονες....τι εχει το μενου για μεσημεριανο σημερα????

Koτόπουλο μπουτάκι (χωρίς πέτσα) και σαλάτα για μένα γκουρού!

Αλλά, έφαγα κι ένα τυλιχτό γλυκό που κέρασε μια συνάδελφος που είχε γενέθλια! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Koτόπουλο μπουτάκι (χωρίς πέτσα) και σαλάτα για μένα γκουρού!

Αλλά, έφαγα κι ένα τυλιχτό γλυκό που κέρασε μια συνάδελφος που είχε γενέθλια! :mrgreen:

μια χαρα!!! σουπερ ....;)

εγω εφτιαξα γεμιστα για τον καλο μου....και εγω θα τσακισω ενα σαλατικον ....ελαφρυν και δροσερονννν....και θα χτυπησω και ενα νερακι ανθρακουχο τιγκα στα παγακια :mrgreen::mrgreen::mrgreen::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

μια χαρα!!! σουπερ ....;)

εγω εφτιαξα γεμιστα για τον καλο μου....και εγω θα τσακισω ενα σαλατικον ....ελαφρυν και δροσερονννν....και θα χτυπησω και ενα νερακι ανθρακουχο τιγκα στα παγακια :mrgreen::mrgreen::mrgreen::tongue::tongue::tongue:

Φάε παιδάκι μου ένα δυο γεμιστά, σιλφίδα άνθρωπος!!!

Καλά δεν το πιστεύω ότι ΕΣΥ δεν τρως!!! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

mpap τελικά τα γεμιστά επιτρέπονται;

το σπανακόρυζο;

αναλογως τι διατροφη κανεις κοριτσακι μου

για παραδειγμα εγω τρωω ρυζι-μακαρονια-πατατες δυο φορες το μηνα

παντως ενα γεμιστο για μεσημερι δεν ειναι πολυ κακο....χωρις φετα ομως εεε????....δυσκολο το ξερω ...αλλλα πολυ παχυντικο με φετα ;)

και σπανακορυζο για μεσημεριανο το καλυτερο!!!!...!!!!θρεπτικοτατο!!!

αν τα προοριζεις για βραδινο θα σου ελεγα να το προσπερασεις και να διαλεξεις κατι πιο λαιτ ;)

Φάε παιδάκι μου ένα δυο γεμιστά, σιλφίδα άνθρωπος!!!

Καλά δεν το πιστεύω ότι ΕΣΥ δεν τρως!!! :tongue:

χαχαχαχχααχχαχαχα....εφαγα την προηγουμενη εβδομαδα που του εφτιαξα ενα γεμιστο....τον αλλο μηνα τωρα παλι θα φαω ;)

αααα Κυρια μου δεν παρεκλινω απο το προγραμμα μου ;););)....και δεν τα λιμπιζομαι κιολας....εφαγα την προηγουμενη εβδομαδα οποτε ειμαι ΟΚ :mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...