Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

ΠΟΥ κρητη????????????????????????

κοριτσια εγω δεν εχω ξαναπαει στην κρητη και θα παμε για τρεις μερες ολοι μαζι τσουρμο...πανηγυρι στο καραβι να δω τι θα κανω τα πιτσιρικια τοσες ωρες ...ευελπιστω να κοιμουντε μιας και ταξιδευουμε βραδυ...

θα παμε στα χανια ...στη σουδα ...ειναι ο νονος της μικρης στο ναυτικο και ειναι οικογενειακως εκει για επισκευη ενος καραβιου και ειπαμε να εποφεληθουμε λιγο...

αν και σιγουρα θα ειναι πολυ κουραση και ταλαιπωρια για μονο τρεις μερες λογω των παιδιων υποψιαζομαι οτι θα περασουμε σουπερρρρρρρρρρ...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Τα χανιά είναι τέλεια.....είναι τα αγαπημένα μου...έχει πολλά μέρη να πάτε και πολλές και όμορφες παραλίες....ότι περισσότερο προλάβετε τόσο καλύτερα....Καλά να περάσετε!!!!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Τα χανιά είναι τέλεια.....είναι τα αγαπημένα μου...έχει πολλά μέρη να πάτε και πολλές και όμορφες παραλίες....ότι περισσότερο προλάβετε τόσο καλύτερα....Καλά να περάσετε!!!!

σε ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου...οσο για τις παραλιες εεεεεε γκουχου γκουχου...εγω μαλλον δεν θα τις επισκεπτω...δεν εχω παρει και μαγιο ... τελειως τυχαια δεν εχω παρει ...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

οσες μπορειτε για χτυπηθειτε λιγο...

http://www.youtube.com/watch?v=Pb4MhqkLRh4&feature=related

αυτο βρε κοριτσια το τραγουδι ειναι σαν να γραφτηκε για μενα και τη σχολικη μου παρεα...νομιζω οτι μπορει να εκφραζει πολλες απο εσας αν εχετε σχεση με νοτια προαστεια...αχχχχχχχχχχχχχ

δωσεεεεεεεεεεε....

Καλημέρα κοριτσακια!!!

Τι κανετε;;; Ειστε ολες καλα;; 2-3 μερες κανω να μπω, και δεν σας προλαβαινω!!!

Μια περιληψη θα μου κανετε;; ποια εχασε, ποια αρχισε διαιτα, σε ποια χωρανε τα ρουχα της...:P

Εγω εχω παει 68,1 και αναρωτιεμαι μηπως η ζυγαρια δεν παει καλα...

Ποτε τα εχασα ολα αυτα; (μιλαμε για 2-3 κιλα σε 2 βδομαδες) Οπως και ναχει, εγω το πανηγυριζω!!!! (θα το γιορτασω με κανα παγωτο:mrgreen:)

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

Κοπελιά και εγώ στα γιαννιτσά γέννησα.Από που είσαι ???????

Κοριτσάκι Θεσσαλονίκη μένω, αλλά το πατρικό μου είναι σε χωριό κοντά στα Γιαννιτσά!

Ποιον είχες; Εγώ τον Τζαμάλ! Πολύ γέλιο ο ιρακινός! :mrgreen:

περαστικα στον μικρουλι και παλι μαεστρια μου...ολα να πανε καλα και να τελειωσει η ταλαιπωρια του συντομα...

Ευχαριστώ πολύ! Εύχομαι κι εγώ το ίδιο, να χαρεί και λίγα μπανάκια προς τον Αύγουστο ο καημένος.

Καλημερα ζαργανες (αλλο χαϊδευτικο μου ηρθε)

Το ΛΑΤΡΕΥΩ αυτό το ζαργάνες!!! Έχω υποχρεώσει τον χάζμπαντ να με αποκαλεί έτσι πότε πότε! Χιχιχι! :mrgreen:

Καλημέρα κορίτσια! Δεν ξέρω αν σας το ξανάπα, αλλά ΜΙΣΩ τη ζέστη!

Γκουρούυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ φιλάκια πολλά!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρα κοριτσακια!!!

Τι κανετε;;; Ειστε ολες καλα;; 2-3 μερες κανω να μπω, και δεν σας προλαβαινω!!!

Μια περιληψη θα μου κανετε;; ποια εχασε, ποια αρχισε διαιτα, σε ποια χωρανε τα ρουχα της...:P

Εγω εχω παει 68,1 και αναρωτιεμαι μηπως η ζυγαρια δεν παει καλα...

Ποτε τα εχασα ολα αυτα; (μιλαμε για 2-3 κιλα σε 2 βδομαδες) Οπως και ναχει, εγω το πανηγυριζω!!!! (θα το γιορτασω με κανα παγωτο:mrgreen:)

μπραβοοοοοοοοοοοοο μινουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ουτε που να το τολμησεις ....σε εφαγα!!!!:tongue::tongue::tongue:

συνεχισε ετσι!!!!!!!!!!!!!!!!.....αχ μπραβοοοο ρε συυυυυυυυυυυυ :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

μπραβοοοοοοοοοοοοο μινουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ουτε που να το τολμησεις ....σε εφαγα!!!!:tongue::tongue::tongue:

συνεχισε ετσι!!!!!!!!!!!!!!!!.....αχ μπραβοοοο ρε συυυυυυυυυυυυ :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

χαχαχαχα και ομως δεν αντεξα το σαβατο και εφαγα ενα παγωτο! Το επομενο σε κανα μηνα παλι...:twisted:

Μαεστρια, τωρα που το θυμηθηκα, τι κανει ο γιος σου; ολα καλα;;;

Ειμαι αυπνη 24 ωρες μεχει πιασει η υπερενταση και δεν εχω διαθεση να κανω τπτ λογω ζεστης, μονο υγρα θελω να πινω....

(σημερα εχω γεμιστα, μιαμ!!):P

wcBmp3.png

Αχ τι καλά εμένα δεν με μαλώσατε που εφαγα παγωτάκι χθες !!!!!!!!!!!!!!

maestria77 εγω γέννησα στην Ελευθώ όχι στο νοσοκομείο.

Και εγώ από χωριό κοντά στα Γιαννιτσά μένω.Καλε λες να είμαστε συμπατριώτισσες????

χαχαχαχα και ομως δεν αντεξα το σαβατο και εφαγα ενα παγωτο! Το επομενο σε κανα μηνα παλι...:twisted:

Μαεστρια, τωρα που το θυμηθηκα, τι κανει ο γιος σου; ολα καλα;;;

Ειμαι αυπνη 24 ωρες μεχει πιασει η υπερενταση και δεν εχω διαθεση να κανω τπτ λογω ζεστης, μονο υγρα θελω να πινω....

(σημερα εχω γεμιστα, μιαμ!!):P

Καλά είναι, του 'χει περάσει η ίωση! Δεν το γλιτώνει το νυστέρι το Σάββατο :(!

Και εγώ από χωριό κοντά στα Γιαννιτσά μένω.Καλε λες να είμαστε συμπατριώτισσες????

Ρεεεεεεεεεεεε, γιατί όχι στο νοσοκομείο; Είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!

Είχες γιατρό αλλού;

Εγώ είχα γιατρό στη Θεσσαλονίκη και την άφησα στη γέννα και πήγα στο νοσοκομείο. Δεν παρεξηγήθηκε, μου είπε "σε καταλαβαίνω, οι καιροί είναι δύσκολοι". :mrgreen:

Δεν αποκλείεται, αν κι εγώ είμαι από Νομό Ημαθίας, σύνορα με Νομό Πέλλης. Αν θες στείλε πμ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

εχμμμμ δεν ημουν εδω χθες.....ομολογησε τα ολα !!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

τι παγωτο ηταν?....:tongue:

τι ωρα το εφαγες?:tongue:

που ακριβως το αγορασες??? χαχαχαχαχαχα :tongue::tongue::tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Ν.Πελλας - Ν.Ημαθιας - Ν.Κοζανης - Ν.Φλωρινας OVER. Πατριωτισσες.............

Γεννηθηκα και μεγαλωσα Ν.Πελλας και κατοικω Ν.Φλωρινας.

Εμεις που ειμαστε κοντα, δεν κανονιζουμε καμια συναντησουλα?

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Ν.Πελλας - Ν.Ημαθιας - Ν.Κοζανης - Ν.Φλωρινας OVER. Πατριωτισσες.............

Γεννηθηκα και μεγαλωσα Ν.Πελλας και κατοικω Ν.Φλωρινας.

Εμεις που ειμαστε κοντα, δεν κανονιζουμε καμια συναντησουλα?

Να σου πω, δεν είναι κακή ιδέα! :mrgreen::mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Προτεινω πολη συναντησης Εδεσσα. Καλυπτει νομιζω και περιοχη Θεσ/νικης. Σας βολευει? Αν οχι πειτε αλλη πολη. Αν ναι, προτεινετε ημερομηνια.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Προτεινω πολη συναντησης Εδεσσα. Καλυπτει νομιζω και περιοχη Θεσ/νικης. Σας βολευει? Αν οχι πειτε αλλη πολη. Αν ναι, προτεινετε ημερομηνια.

βρε κοριτσια και η υπολοιπη ελλαδα τι θα κανει δεν παιζω θελω και εγω πολυ με χιλια να καναμε κουβεντουλα και καφεδακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ναι!!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...