Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! Είμαι καινούρια εδώ! Είναι η πρώτη μου προσπάθεια!Εχω αγοράσει τις ενέσεις menopur,και θα ήθελα να ρωτήσω αν μας επιστράφει κάτι το ταμείο,και αν ναι πως γίνεται αυτο.

Δεν έχω περάσει από επιτροπή.

Σας ευχαριστώ πολύ!Ευχομαι σε ολες να γεμισουν οι αγκαλιες σας με ενα μωράκι!  

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

1)ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΤΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Παντα γερη κιευτυχισμενη να εισαι!

2)λυσατε καθε μερα!αμαν!

3)που ειναι το βινετο της αρχηγου με τον σακη?

4) εμενα μου αρεσουν οι αυγοφετες...

5) γλυκοπατατες ψητες στο φουρνο ή τις βαζω σε κατσαρολα χωρις λαδι κλπ και εξατμιζονται τα υγρα τους και τις κανω πουρε

ταρ κιεγω εχω κανονισει να παω τον αλλο μηνα για εξετασεις θυροειδους γιατι ηταν τσιμπημενες πριν 5 μηνες και μου ειπε να τις επαναλαβω

φιλιαααααααα

bgx2ye5lc.png

Γεωργία μου δεν σε είδα! εχεις γίνει μισή και δεν φαίνεσαι πια! <3

τέλειωσαν οι καθαριότητες; γιατί δεν μα φώναζες να το ξεπετάξουμε στα γρήγορα το σπιτάκι;

Τρεις φορες ετοιμασα απαντηση και δεν προλαβα να γραψω ....

Επεστρεψα, ο γιος ΟΚ νυκοκοιρης αλλα σαν της μαμας τα χερια δεν υπαρχουν!!!! Βασικα το σπιτι ολο κι ολο 35 m2 (δυο δωματια+WC) ηταν σε καλη κατασταση αλλα επρεπε να τα φρεσκαρω και δε θα ΄ταν ασχημα να ερχοσασταν ολες!!!!!! Θα σας εχω υποψη μου για την επομενη φορα!!!!

Emi, περαστικουλια στο δοντακι.

Αχ, μωρε, σας διαβασα πολυ γρηγορα και τωρα τι να πρωτοθυμηθω!!!

Μου λειψατε.....

και οσο σκεφτομουν ποσο κοντα ειναι η Αθηνα!!!!!!:( Αν δε χρειαζοταν να επιστρεψω στη δουλεια .... θα ερχομουν να σας βρω..... μια μια θα σας επισκεπτομουν.

Σας εστειλα φιλακια με ... το βορια!!! Σας τα εδωσε το .... τρελοκομειο????????????

Τελος διαλειμματος.

Αντε να συνεχισω γιατι με βλεπω να κανω και νυχτερινη εδω μεσα!!!

Μπαϊ!!!!!!!!!!!

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Kαλέ η ΤΑΡΑ μόνη της κερνιέται; Μια δε βρέθηκε να της κεράσει μια μπύρα; Τς, τς, τς!

beer.jpg

Κοριτσάκια πραγματικά αδυνατώ να καλύψω όλες τις σελίδες. Αργότερα αν προλάβω.

Προς το παρόν δεν θα κεραστώ γλυκό, αλλά μία μπύρα...

όχι για μένα... για την φουκαριάρα την κόρη μου, να κατεβάσω γάλα!!! :tongue::tongue::tongue:

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

2900745gi8zu60cc4.gif

Μαριλινα, επινα κι εγω μπυρες οσο θηλαζα, και τα αποτελεσματα ηταν απιστευτα. Βεβαια επινα Buckler συνηθως που δεν εχει αλκοολ και μια στο τοσο καμια Kaiser.

Ο Αντωνης αρχιζει αυριο ομοιοπαθητικη γιατι εχει αιμμοροϊδα και ποναει πολυ. Πηγαμε και σε γαστρεντερολογο οπου εκανε τη διαγνωση, και μας συστησε κολονοσκοπηση και θεραπεια με σιροπια, αλοιφες κλπ. Πιστευω πως δε θα χρειαστει να κανουμε τιποτε απο αυτα, και το κυριοτερο, η ομοιοπαθητικη θα τον βοηθησει στην εντονη φοβια που εχει αναπτυξει λογω του πονου.

Επισης, ο γιατρος ειπε να εχω ταμπλετες εχινάκειας στο σπιτι για τα παιδια, ενα καταπληκτικο βοτανο το οποιο καταστελλει κρυολογηματα, γαστρεντεριτιδες κλπ. Το ειχα παρει κι εγω οταν εκανα ομοιοπαθητικη και τα αποτελεσματα ηταν θεαματικα.

http://www.vita.gr/html/ent/433/ent.2433.asp

age.png age.png

2900745gi8zu60cc4.gif

Μαριλινα, επινα κι εγω μπυρες οσο θηλαζα, και τα αποτελεσματα ηταν απιστευτα. Βεβαια επινα Buckler συνηθως που δεν εχει αλκοολ και μια στο τοσο καμια Kaiser.

Ο Αντωνης αρχιζει αυριο ομοιοπαθητικη γιατι εχει αιμμοροϊδα και ποναει πολυ. Πηγαμε και σε γαστρεντερολογο οπου εκανε τη διαγνωση, και μας συστησε κολονοσκοπηση και θεραπεια με σιροπια, αλοιφες κλπ. Πιστευω πως δε θα χρειαστει να κανουμε τιποτε απο αυτα, και το κυριοτερο, η ομοιοπαθητικη θα τον βοηθησει στην εντονη φοβια που εχει αναπτυξει λογω του πονου.

Επισης, ο γιατρος ειπε να εχω ταμπλετες εχινάκειας στο σπιτι για τα παιδια, ενα καταπληκτικο βοτανο το οποιο καταστελλει κρυολογηματα, γαστρεντεριτιδες κλπ. Το ειχα παρει κι εγω οταν εκανα ομοιοπαθητικη και τα αποτελεσματα ηταν θεαματικα.

http://www.vita.gr/html/ent/433/ent.2433.asp

καλημερα ταρονι ~!!!!!! :mrgreen::mrgreen::P:tongue:

Τρεις φορες ετοιμασα απαντηση και δεν προλαβα να γραψω ....

Επεστρεψα, ο γιος ΟΚ νυκοκοιρης αλλα σαν της μαμας τα χερια δεν υπαρχουν!!!! Βασικα το σπιτι ολο κι ολο 35 m2 (δυο δωματια+WC) ηταν σε καλη κατασταση αλλα επρεπε να τα φρεσκαρω και δε θα ΄ταν ασχημα να ερχοσασταν ολες!!!!!! Θα σας εχω υποψη μου για την επομενη φορα!!!!

Axxx μαμάδες!:-D

να, αυτά τους λέτε και μετά τους παραλαμβάνουμε εμείς και μας λένε τα ίδια!....αχχχ έτσι δημιουργούνται τα συνεργεία μετα:tongue: έλλη -τσιπούρα ακούτε;;;;;;;;:tongue:

Καλημέρα σε όλα τα γοργονοκόριτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...