Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Σήμερα το πρωί ήταν μέσα στα χαμόγελα και τα κέφια! Μου 'κανε φατσούλες ενώ ετοιμαζόμουν στο μπάνιο. Φορούσε και την ολόσωμη που του 'χω για το βράδυ, με ζωάκια πάνω!

Τι να σου λέω; Έλιωσα η μάνα! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

αληθεια?????????????

ελαααααα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....να σου ζησει μαεστροοοοοοοο :D:D:D

δες κ αυτον χαχαχαχαχαχχαχα

images?q=tbn:ANd9GcT6hZoWG_9EJTFEWgLAzY8gj7o2DVuaguHWVZPPdGDMH7W6qw-n

χαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχα

ολα τα λεφτα οι μπομπιρες χαχαχχαχαχαχα

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Σήμερα το πρωί ήταν μέσα στα χαμόγελα και τα κέφια! Μου 'κανε φατσούλες ενώ ετοιμαζόμουν μπάνιο. Φορούσε και την ολόσωμη που του 'χω για το βράδυ, με ζωάκια πάνω!

Τι να σου λέω; Έλιωσα η μάνα! :D

φοραμε και εμεις το βραδυ τετοιο γιατι ειναι συνεχεια ξεσκεπαστος και το τι γελιο κανουμε οταν τον βλεπουμε με αυτο ασε...τι εξωγηινακι τον λεμε...τι αστροναυτακι τον λεμε και αλλα τετοια τρελλα χαχαχαχχαχα

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα :tongue::tongue::tongue:

αμα θετε ο γλυκο κρατειστε το....εμεις Ζωη νομιζω θα παρουμε το μπομπιρα εεε??? :D:D:D :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue:...ΤΕΛΕΙΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ..λαχταριστοςςςς :D:D:D

Εννοείται!!!!!!!:D;):D;).........

λιώσαμε σαν την τούρτα από τον μπεμπη κούκλο!:D:D

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

images?q=tbn:ANd9GcSzji1iZvH2hwBVBwGS7exnNFe-sJ4hl6LNU8Pxk8JBrG5yQi8sBg αυτη ψαχνω...αλλα πουθεναααα βρε κοριτσια!!!!

δεν υπαρχει αυτη η μπυρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ταρα την εχεις πιει ποτε???...μοναστηριακη Vondel

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

35068-46543a.jpgκαι παρτυ χωρις πατακια δε γινεται!!!

απαπαπαπαπαππαπα....η πιο συνεπης γοργονα...κοιτα τι κανει??!!! :tongue::tongue::tongue:

καλα το εχεις ριξει εντελως στο σορολοπ εεεε???? χαχχαχαχαχαχα:tongue:

απαπαπαπαπαππαπα....η πιο συνεπης γοργονα...κοιτα τι κανει??!!! :tongue::tongue::tongue:

καλα το εχεις ριξει εντελως στο σορολοπ εεεε???? χαχχαχαχαχαχα:tongue:

χαχα!!!το γουρουνακι με τα γυαλακια ..φαινεται δε το ειδες που εβαλα πριν!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

χαχα!!!το γουρουνακι με τα γυαλακια ..φαινεται δε το ειδες που εβαλα πριν!!!

ειπαμε η ξανθια ολα τα βλεπει !!! χαχαχαχαχχα

το ειδα ...το ειδαααααααααααααααααααααααααααααααααα....χαχαχαχαχχα :tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...