Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

ΑΥΤΟ το συγκεκριμένο (λευκή σοκολάτα και γέμιση καρύδι) είναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΟ! :tongue:

δεν τρωω λευκή σοκολάτα :)

αλλά είμαι σίγουρη ότι δεν θα δυσκολευτώ να βρω κάτι να γουρουνιασω εκει!

εγω λεω να ξεκινησεις να την κανεις τωρα...που ειναι ηρεμα τα πραγματα....και να πας να κρεβατωθεις!!!!!!

Δενν νομίζω ότι προλαβαίνω, και τώρα να φύγω μέχρι να φτάσω κέντρο θα έχουν κλείσει οι κοντινοι μου σταθμοι (στις 3 θα του κλεισουν)αρα θα πέσω στα χειρότερα. μαλλον θα κατέβω κατεχάκη κι απο εκει ταξί

Γεωργία μου δεν σε είδα! εχεις γίνει μισή και δεν φαίνεσαι πια! <3

τέλειωσαν οι καθαριότητες; γιατί δεν μα φώναζες να το ξεπετάξουμε στα γρήγορα το σπιτάκι;

[quote=mpap;687989

σφραγισμα???..πφφφ....κανα παυσιπονο πηρες?

δεν πας μια βολτα οδοντιατρο?

χειρότερο... έβγαλα μια κύστη κάτω απο την μια ρίζα τραπεζίτη που του είχα κάνει απονεύρωση παλια και μου είπε ότι πρέπει να κανει εξαγωγή. τες πα μου έβγαλε τη μια ρίζα και όχι όλο το δόντι αλλά μετά που έψαξα στο ιντερνετ συνειδητοποίησα ότι πήγα σαν το γουρούνι στην σφαγή και ότι υπάρχουν οι ενδοδοντιστες που κάνουν αυτή τη δουλειά αφαιρούν την μόλυνση χωρίς να πειράξουν το δόντι... εχω σκασει απο την στενοχώρια μου.. και επειδή εβγαλα άδικα μισό δόντι και επειδή εδω και 5 μερες ποναωωω... αμαν αυτόι οι γιατροί... ποιον να εμπιστευτείς τελικά... ??? τωρα ειμαι εδω και 5 μερες μεαντιβιωση και παυσιπονα... ασε μεγαλη πικρα

εγώ δεν θα πήγαινα! δεν είμαι τόσο εγκρατής !

http://www.terkenlis.gr/Products.aspx

αρρώστησα μόνο που τα είδα! είσαι τρελή που θα πας εκει;;;;;;;

απαπαπαπαπαπα τι θα παθω η γυναικα σημερα...φτανει λεμεεεεεεεεεεεεεεεεε...

Noμίζω ότι έφτασε η κατάλληλη ώρα για λίγο αλκοόλ!

z-drinks.jpg

νομιζω οτι μετα τα τοσα απανοτα σοκ που παθαμε με τα τσουρεκια , γλυκα, τηγανιτες κλπ...μας χρειαζεται πολυ αλκοολ...

γεια σου τζο...

το ιντερνετ μου σημερα σερνετε γμτ...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια εμείς την κάνουμε πρίν αρχήσει εδώ το πανηγύρι

Καλό σας απόγευμα

στο καλο Λιτσα!!!

καλη ξεκουραση :D

δεν τρωω λευκή σοκολάτα :)

αλλά είμαι σίγουρη ότι δεν θα δυσκολευτώ να βρω κάτι να γουρουνιασω εκει!

Δενν νομίζω ότι προλαβαίνω, και τώρα να φύγω μέχρι να φτάσω κέντρο θα έχουν κλείσει οι κοντινοι μου σταθμοι (στις 3 θα του κλεισουν)αρα θα πέσω στα χειρότερα. μαλλον θα κατέβω κατεχάκη κι απο εκει ταξί

Γεωργία μου δεν σε είδα! εχεις γίνει μισή και δεν φαίνεσαι πια! <3

τέλειωσαν οι καθαριότητες; γιατί δεν μα φώναζες να το ξεπετάξουμε στα γρήγορα το σπιτάκι;

χμμμμ...οπως και να εχει...προσεχε!!!!

κανα ζεστο ηπιες?

χειρότερο... έβγαλα μια κύστη κάτω απο την μια ρίζα τραπεζίτη που του είχα κάνει απονεύρωση παλια και μου είπε ότι πρέπει να κανει εξαγωγή. τες πα μου έβγαλε τη μια ρίζα και όχι όλο το δόντι αλλά μετά που έψαξα στο ιντερνετ συνειδητοποίησα ότι πήγα σαν το γουρούνι στην σφαγή και ότι υπάρχουν οι ενδοδοντιστες που κάνουν αυτή τη δουλειά αφαιρούν την μόλυνση χωρίς να πειράξουν το δόντι... εχω σκασει απο την στενοχώρια μου.. και επειδή εβγαλα άδικα μισό δόντι και επειδή εδω και 5 μερες ποναωωω... αμαν αυτόι οι γιατροί... ποιον να εμπιστευτείς τελικά... ??? τωρα ειμαι εδω και 5 μερες μεαντιβιωση και παυσιπονα... ασε μεγαλη πικρα

απαπαπαπααα...ταλαιπωρια !!! περαστικα Εμυ μου!!!

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

letsssssssss PARTYYYYYYYYYYY

images?q=tbn:ANd9GcQ_LW6zNHr3gtYlWnF35nYEpjNngtb45EfzoLVCES9YlXr3Ab-W....Ntinaki εισαι ετοιμηηηηηηηηηηηηηηηη????:D

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

παω να κανω μπανιο τη μαρια , να της κοψω τα μαλλια μπροστα γιατι θα στραβωθει (βοηθεια μας:confused:) και επανερχομαι...

ελπιζω να μη μεθυσετε μεχρι να ερθω...με τη ρεγουλα το πιοτο ναι?????

φατε και κανενα ξυροκαρπιο μη σας χτυπησει στο στομαχι...

μακια σας...

αααααα και αφηστε και τιποτα και για μενα χαχχαχαχαχχαχαχα

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

πίνω καφέ για να έχω ανοιχτά τα ματια μου... αππαπα σήμερα

ντελάκι καλό δρόμο και ... καλή μακαρονάδα! θα σε σκέφτομαι μιαμ!

εμυ περαστικά με το δόντι, πραγματικά δεν μπορεί να εμπιστεύτεί κανεις κανέναν πια... ελεος!

λέτα βλέπω ανέβηκε το κέφι!!!!! έτσι μπράβο!

τι εγινε κοριτσια;;;

φαγατε;

δε με περιμενατε;;

κατι για Τερκενλή ακουω...και ζηλευωωω!!!

λοιπον εγω τους ταισα τους αντρες μου..

.ωρα για παρτυ!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...