Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Εγω τα βαζω στην τοστιερα. Γυρω στα 80 γρ. τυρι, παπρικα απο πανω, μια φετα ντοματα και λιγη πιπερια. Τα κλεινω στο αλουμινοχαρτο, λιωνει το τυρι και ειναι ονειρο! Το συνδυαζω με πρασινη σαλατα.

Ευχαριστώ πάρα πολύ θα το δοκιμάσω :D;) Το τυρί το βάζεις πάνω από το ψωμί ή το τρως ξεχωριστα ?

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

καλημερα και απο μενα..........μολις μπηκαμε με τα καμαρια μου....πηραμε τους βαθμους μας ....μπουγελωθηκαμε και τωρα ......την εκατσα!!!! 000203FA.gif!!!

να δω τι θα τα κανω τα πρωινα.....τον ιουλιο τα στελνω κατασκηνωση αλλα μεχρι τοτε.....πηξιμο......αρχισαν και οι ζεστες.....εχουμε ενα βαφτιση και ενα γαμο μπροστα μας ....αλλιως θα φευγαμε για εξοχη........

επιτελους αδιαθετησα ....αυριο εχω ζυγισμα δε περιμενω τπτ διαφορετικο απο την προηγουμενη φορα γιατι εκανα πολλες ατασθαλιες συν οτι πλεον ειμαι αδιαθετη!!!

αντε καλο κουραγιο βικουλα απο σημερα ... κατασκηνωση εεεεεε? τελεια θα περασουν τα παιδακια σου...δεν εχω παει ποτε εγω σαν παιδι και παντα ηθελα να δω πως ειναι αλλα μαλλον τωρα πια δεν θα μαθω χαχαχαχχαχαχα

καλα αποτελεσματα αυριο στο ζυγισμα σου !!!!!!!!! μην ανησυχεις ολα καλα θα πανε...δεν σε φοβαμαι εσενα ...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Βρε κοριτσια λιγο κρατει με αυτα που λενετε με τοσα ωραια που γραφεται για το φαγητο μου ανοιξε η ωρεξη σας παρακλω λυπιθητεμαι ειμαι στην δουλεια !!!!!!!!!!!!!! χιχιχιχιχιχιχχι!!!!!!!!!! :tongue:

βρε εγκυουλα πρωι πρωι σε περασμους μας βαζεις αλλα εισαι μανουλιτσα και τους εχω αδυναμια εγω τις μανουλες που περημενουν νινι!! :P

α!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αρχηγες καλοσωρησες βρε !!! ,,......... πολυ δουλεια τρωει τον αφεντι και οχι τιποτα αλλο εισαι και μια χαψια αναθεμασε δεν θα κουραστουν να σε φανε !!!!!!!!!!!! ............... :D:tongue::mrgreen::-D

Διαφημίσεις

Καλημερα και πάλι !!!

γοργονιτσες μου δεν προλαβαινω να διαβασω οοοολα αυτα που εχετε γραψει....

Μαεστρια μου περαστικα και σιδερενιο το παιδακι σου!!!!!:mrgreen:

Ελιζααααααα πως πας με τη διατροφη σου?

Ξανθηηηηηηη καπου ειδα οτι πας πολυ καλα....μπραβο αγαπακι μου!!!!

Γιωργίαααααααααααααααααα καπου διαβασα πως περπατας και τριζουν τα πεζοδρόμια....και ο χασμπαντττττττττ χαιρεται που εχει ομορφη και αδυνατισμενη γυναικα!!!!!.....πες του και εμεις ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!! :cool::mrgreen:

Να καλωσορισω τα νεα μελη.....γοργονεςςςςς βουρ στη διατροφη σας γιατι μετα 'εξω οι ουρες....οπως εγραψε και ενα κοριτσακι (ελιωσα στο γελιο χαχαχαχαχα) !!!

Ελλη μου????....τελος τα σχολεια....ξεκινας εντατικο προγραμμα στο parentscafe !!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Jenia μου ολα καλα?????

Ταρα να σου ζησει το παιδακι σου!!!!! :mrgreen:

Τσιπουριτσα???? πως παμε???

Βικυ στειλε τα καμαρια σου κ απο εδω για κανα μπουγελοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!

σιγουρα ξεχναω πολλες....συγχωρηστε με ;)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Καλημερα αρχηγε.

Χαιρομαι τόόόόόόόσο που ειμαστε εδω!!!!!!!!!!!!!!!! Και ακομα περισσοτερο που εισαι κι εσυ μαζι μας.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Καλημερα αρχηγε.

Χαιρομαι τόόόόόόόσο που ειμαστε εδω!!!!!!!!!!!!!!!! Και ακομα περισσοτερο που εισαι κι εσυ μαζι μας.

:mrgreen::mrgreen::mrgreen: ....Αχ μου λειψατε γοργονιτσες!!!! ;)

τι νεα?....τι καλο μαγειρευεις?

δεν ξερω για σας αλλα εγω σημερα λεω να χτυπησω μια γαβαθα τονοσαλατα για μεσημερι ... για τους υπολοιπους εχω μακαρονια με σαλτσα αλλα λεω να μην φαω και θα ερκεστω στην τονοσαλατιτσα μου...

mpap καλως το κοριτσι ...μη σε χασουμε παλι για τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα ...μας ελλειψες και εσυ και οι συμβουλες σου και η συμπαρασταση σου και το χιουμορ σου χαχαχχαχαχα

φιλακια σε ολες

κρητηηηηηηηη σου ρχομαι............... ασχετο αλλα καπου πρεπει να εκφρασω τη χαρα μου...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Καλημέρα.....μαράκι μια χαρά τα πάω και ελπίζω μέχρι τον Αύγουστο που είναι ο γάμος του αδερφού μου να έχω φτάσει 70 με το καλό.....Ε δεν έχω πολλά ακόμα πιστεύω θα τα καταφέρω....

Κρήτη;;;;που θα πάτε;;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

δεν ξερω για σας αλλα εγω σημερα λεω να χτυπησω μια γαβαθα τονοσαλατα για μεσημερι ... για τους υπολοιπους εχω μακαρονια με σαλτσα αλλα λεω να μην φαω και θα ερκεστω στην τονοσαλατιτσα μου...

mpap καλως το κοριτσι ...μη σε χασουμε παλι για τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα ...μας ελλειψες και εσυ και οι συμβουλες σου και η συμπαρασταση σου και το χιουμορ σου χαχαχχαχαχα

φιλακια σε ολες

κρητηηηηηηηη σου ρχομαι............... ασχετο αλλα καπου πρεπει να εκφρασω τη χαρα μου...

καλημερααααααααααααααααα !!!

σουπερ η σαλατιτσα !!!!....κανει και ζεστη...δεν θα ''βαρυνεις'' :cool::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ειδικα τις μερες που κανει τοση ζεστη ενδεικνειται ενα γευμα ελαφρυ και δροσερο !!!! well done Elizaaaaaaaaaaaaaaaaaa :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΠΟΥ κρητη????????????????????????

δουλεια Ελιζα μου ....τρελη δουλεια ...αλλα ΟΚ χθες τελειωσα με τα βραδινα και θα κοιμηθω πλεον σαν ανθρωπος απο εδω και στο εξης :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλημέρα.....μαράκι μια χαρά τα πάω και ελπίζω μέχρι τον Αύγουστο που είναι ο γάμος του αδερφού μου να έχω φτάσει 70 με το καλό.....Ε δεν έχω πολλά ακόμα πιστεύω θα τα καταφέρω....

Κρήτη;;;;που θα πάτε;;;

καλημερα Ξανθουλαααααααααααααααααααααα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

μεχρι τον Αυγουστο....προλαβαινεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανει ο γλυκας σου?

Ζηλευωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!

Θελω κι εγω Κρητη. Πηγα πενταημερη. Τελεια χρωματα. Θα ηθελα πολυ να ξαναπαω. και λετρευω τη θαλασσα της. Τυχερουλα Ελιζα. Καλε βαλε με κι εμενα σε μια βαλιτσα να ρθω!!!!!!!

Φασολακια (λαδερα) .Οριστε να φαμε!!!!

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

κοριτσακια επανερχομαι.....παω κ εγω να μαγειρεψω για τον καλο μου....;)

σημερα δεν πηγα δουλεια...κουτουλαωωωωωωωωωωωωω zzz zzz ZZZ :roll:

αχαχαχαχαχα Ξανθηηηηηη δωσε στο παιδ μια αδεια καλεεεεεεεε χαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...