Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!

Αχ δεν σας ξεχασα.....απλα δεν προλαβαινω ουτε τον καφε μου να πιω που λεει ο λόγος......φουλ δουλεια το πρωι και μετα τρελα ωραρια μεχρι το ξημερωμα λογω καποιας δουλειας (χορου) που ειχα αναλαβει.....αλλλα οκ τελειωσε χθες....!!!

Λοιπον θα στρωθω στο διαβασμα κ επανερχομαι

φιλια σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλημέρα, όμορφες...!! :D

Η δίαιτα ξεκίνησε πολύ καλά χθες, μιας και δεν κατάλαβα καθόλου πείνα, αν και περιμένω ν' αδιαθετήσω..!!

Να ρωτήσω κάτι, καρπούζι και πεπόνι επιτρέπονται....??

Μου αρέσουν πολύ και καλμάρουν την επιθυμία μου για γλυκό. :cool:

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Καλημέρα, όμορφες...!! :D

Η δίαιτα ξεκίνησε πολύ καλά χθες, μιας και δεν κατάλαβα καθόλου πείνα, αν και περιμένω ν' αδιαθετήσω..!!

Να ρωτήσω κάτι, καρπούζι και πεπόνι επιτρέπονται....??

Μου αρέσουν πολύ και καλμάρουν την επιθυμία μου για γλυκό. :cool:

καλημερα κοριτσι!!!!!!!!!!!....καλη αρχη & καλη επιτυχια!!!!

επιτρεπονται φυσικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;););)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

καλημερα μελουσα μαμα η διατροφη σου ειναι πολυ καλη το μονο που θα σου πω ειναι να προσεχεις τα συντιριτικα μην περνεις το 0% σε λοιπαρα αλλα το 2% εσυ που εισαι και εκγυουλα κατα αλλα η διατροφη σου ηταν πολυ ομορφη και υγειης και οτι τρως απο αυτα που διαλεξες κανουν και καλο στο εντερο . μπραβο!!!!!!!!!!!!

Jenia σε ευχαριστώ πάρα πολύ ναι αυτό το προσέχω και γάλα 2% βάζω και τα γιαούρτια και τα τυριά το έχω ακούσει ότι ειναι καλυτερα για την εγκυμοσύνη. ;)

Τι καλό θα μαγειρέψετε σήμερα για πείτε καμιά ιδέα και ακόμη καμιά συνταγή:D

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

καλημεραααααααααα γοργονουλες...

ειναι ολα μου τα κοριτσια καλα????

αρχηγε που εισαι????μας ξεχασες σνιφ κλαψ... πολυ τρεξιμο επεσε εεεεεε...τωρα που βρεθηκε και παπας ποιος σε πιανει χαχαχχαχα

Ναι, δεν έχω πρόβλημα, απλά τα γράφω στο πάρεντς (σε ανάλογο τόπικ) και δε θέλω να ζαλίζω τον κόσμο παντού. :rolleyes:

Βαλανικό υποσπαδία έχει, είναι μια εκ γενετής πάθηση, βασικά δεν ολοκληρώθηκε η δημιουργία του γενετικού του οργάνου. Είναι σε διάφορες μορφές, εμείς - ευτυχώς - έχουμε την πιο Light.

Πρέπει να εγχειριστεί όμως και είναι η καλύτερη ηλικία, γιατί ήδη είναι αρκετά μεγάλος, αλλά και αρκετά μικρούλης, ώστε να μη θυμάται τπτ και να αναρρώσει γρήγορα.

περαστικα στον μικρουλι και παλι μαεστρια μου...ολα να πανε καλα και να τελειωσει η ταλαιπωρια του συντομα...

Πρωινό: 1 φλ γαλα Light με 3 κγ βρώμη(quacker)

Πρόγευμα: 1 τόστ το οποίο ήταν (2 φέτες πυτιρουχο ψωμί, 2 φ τυρί λαιτ, 1 φ σολομό, αγγούρι)

Ενδιάμεσο: 1 χρυσόμηλο + 1 μήλο

Μεσημεριανό: 2 φετες πυτιρουχο ψωμί, 2 μπιφτέκια ντομάτα και πιπέρι

Απογευματινό: 1 μήλο + 8 αμύγδαλα

Βραδυνό: 200gr light γιαούρτι + 2 κγ μέλι

Πως σας φαίνεται το χθεσινό μου διαιτολόγιο ?????

μου φαινεται παρα πολυ καλη...να μην ξεχνας ομως και τα οσπρια και τα λαδερα και τα πρασινα σαλατικα ...ολα αυτα κανουν καλο και σε σενα και στο μωρακι σου...αν συνεχισεις ετσι δεν θα παρεις καθολου κιλα στην εγκυμοσυνη σου...ολα με μετρο ετσι???? να μην πεσεις και κατω εγκυος γυναικα...

εχω και μια απορεια τι ειναι το χρυσομηλο? δεν το εχω ξανακουσει...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!

Αχ δεν σας ξεχασα.....απλα δεν προλαβαινω ουτε τον καφε μου να πιω που λεει ο λόγος......φουλ δουλεια το πρωι και μετα τρελα ωραρια μεχρι το ξημερωμα λογω καποιας δουλειας (χορου) που ειχα αναλαβει.....αλλλα οκ τελειωσε χθες....!!!

Λοιπον θα στρωθω στο διαβασμα κ επανερχομαι

φιλια σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημεραααααααααα αρχηγε...πανω που ελεγα οτι μας ξεχασες ...εγραφες και εσυ την ιδια ωρα με μενα ιχιχιχιχιιχι

κουραγιοοοοοοο...ολα του γαμου δυσκολα που λεει και μια παροιμια χαχαχαχχαχαχχαχαχαχχα

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

καλημεραααααααααα γοργονουλες...

ειναι ολα μου τα κοριτσια καλα????

αρχηγε που εισαι????μας ξεχασες σνιφ κλαψ... πολυ τρεξιμο επεσε εεεεεε...τωρα που βρεθηκε και παπας ποιος σε πιανει χαχαχχαχα

περαστικα στον μικρουλι και παλι μαεστρια μου...ολα να πανε καλα και να τελειωσει η ταλαιπωρια του συντομα...

μου φαινεται παρα πολυ καλη...να μην ξεχνας ομως και τα οσπρια και τα λαδερα και τα πρασινα σαλατικα ...ολα αυτα κανουν καλο και σε σενα και στο μωρακι σου...αν συνεχισεις ετσι δεν θα παρεις καθολου κιλα στην εγκυμοσυνη σου...ολα με μετρο ετσι???? να μην πεσεις και κατω εγκυος γυναικα...

εχω και μια απορεια τι ειναι το χρυσομηλο? δεν το εχω ξανακουσει...

Χρυσομηλο νομίζω είναι το βερίκοκο απλά εγώ έτσι το έμαθα χεχε :-D

Ναι σίγουρα και τα όπρια είναι πολύ οφέλειμα για σήμερα το μεσημέρι έχω φακή για το βραδυ δεν ξέρω σκέφτομαι ακόμα καμιά ιδέα με κάτι ελαφρύ ? :?

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Χρυσομηλο νομίζω είναι το βερίκοκο απλά εγώ έτσι το έμαθα χεχε :-D

Ναι σίγουρα και τα όπρια είναι πολύ οφέλειμα για σήμερα το μεσημέρι έχω φακή για το βραδυ δεν ξέρω σκέφτομαι ακόμα καμιά ιδέα με κάτι ελαφρύ ? :?

λοιπον βραδυ μπορεις να τρως κατι απο τα παρακατω και να γραψω καμια βλακεις ας με διωρθωσουν τα κοριτσια

1. σαλατα αναμεικτη σκετη ή με τονο ή με ενα κομματι τυρι

2. σαλατα με 2 αυγα βραστα και 1 φετα ψωμι

3. ενα τοστ και ενα ποτηρι γαλα

4. ενα γιαουρτι και 2 φρουτα

5. μια φρουτοσαλατα με λιγους σπασμενους ξυρους καρπους και 1 κουταλια μελι για να σπασεις και την αισθηση για γλυκο

6. ενα ντακο με 60 γρ φετα ή ανθοτυρο και μια ντοματα

7. μιση ποσοτητα απο το μεσημεριανο σου φαγητο

8. γαλα με δημητριακα

αυτα δεν μου ερχονται αλλα για την ωρα

ελπιζω να βοηθησα

καλημερα και απο μενα..........μολις μπηκαμε με τα καμαρια μου....πηραμε τους βαθμους μας ....μπουγελωθηκαμε και τωρα ......την εκατσα!!!! 000203FA.gif!!!

να δω τι θα τα κανω τα πρωινα.....τον ιουλιο τα στελνω κατασκηνωση αλλα μεχρι τοτε.....πηξιμο......αρχισαν και οι ζεστες.....εχουμε ενα βαφτιση και ενα γαμο μπροστα μας ....αλλιως θα φευγαμε για εξοχη........

επιτελους αδιαθετησα ....αυριο εχω ζυγισμα δε περιμενω τπτ διαφορετικο απο την προηγουμενη φορα γιατι εκανα πολλες ατασθαλιες συν οτι πλεον ειμαι αδιαθετη!!!

sig.asp?img=ad1

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

λοιπον βραδυ μπορεις να τρως κατι απο τα παρακατω και να γραψω καμια βλακεις ας με διωρθωσουν τα κοριτσια

1. σαλατα αναμεικτη σκετη ή με τονο ή με ενα κομματι τυρι

2. σαλατα με 2 αυγα βραστα και 1 φετα ψωμι

3. ενα τοστ και ενα ποτηρι γαλα

4. ενα γιαουρτι και 2 φρουτα

5. μια φρουτοσαλατα με λιγους σπασμενους ξυρους καρπους και 1 κουταλια μελι για να σπασεις και την αισθηση για γλυκο

6. ενα ντακο με 60 γρ φετα ή ανθοτυρο και μια ντοματα

7. μιση ποσοτητα απο το μεσημεριανο σου φαγητο

8. γαλα με δημητριακα

αυτα δεν μου ερχονται αλλα για την ωρα

ελπιζω να βοηθησα

Σε ευχαριστώ ελίζα. Μάλλον θα προτιμήσω καμιά σαλάτα με κάτι μέσα ;)

Επίσης μου άρεσε πολύ η 5η επιλογή και θα την εφαρμόσο και αυτήν ένα βράδυ :D

Επίσης ήθελα να σας ρωτήσω για βράδυ μπορώ να φάω πατάτα μέτρια Jacket με λίγο τυρί light μέσα να λιώσει και σαλάτα ??? :?

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Δυο μεσαιες αραβικες πιτες με λουκανικο γαλοπουλας, ντοματα (ή κετσαπ) και μουσταρδα

Μια μεσαια αραβικη πιτα με τυρι χαμηλων λιπαρων, γαλοπουλα, ντοματα, πιπερια (στο φουρνο)

Σαλατα, μια φετα μαυρο ψωμι και φετα χαμηλων λιπαρων με παπρικα, ντοματα, πιπερια (κλεισμενα σε αλουμινοχαρτο και στο φουρνο)

Πιτα αλαδωτη με σουβλακι, ντοματα και κρεμμυδι

age.png age.png

Δυο μεσαιες αραβικες πιτες με λουκανικο γαλοπουλας, ντοματα (ή κετσαπ) και μουσταρδα

Μια μεσαια αραβικη πιτα με τυρι χαμηλων λιπαρων, γαλοπουλα, ντοματα, πιπερια (στο φουρνο)

Σαλατα, μια φετα μαυρο ψωμι και φετα χαμηλων λιπαρων με παπρικα, ντοματα, πιπερια (κλεισμενα σε αλουμινοχαρτο και στο φουρνο)

Πιτα αλαδωτη με σουβλακι, ντοματα και κρεμμυδι

Tara καλέ δικαιούμαι όλα αυτά ? Για εξήγησε μου αυτό με την φέτα πως το κάνω βαζω την φέτα με την πάπρικα, την ντομάτα και τα πιπέρια και τα κλείνω στο αλουμινοχαρτο και τα βάζω στον φούρνο ?? και μετα τα τρωω με ψωμί και σαλάτα ???

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Tara καλέ δικαιούμαι όλα αυτά ? Για εξήγησε μου αυτό με την φέτα πως το κάνω βαζω την φέτα με την πάπρικα, την ντομάτα και τα πιπέρια και τα κλείνω στο αλουμινοχαρτο και τα βάζω στον φούρνο ?? και μετα τα τρωω με ψωμί και σαλάτα ???

Εγω τα βαζω στην τοστιερα. Γυρω στα 80 γρ. τυρι, παπρικα απο πανω, μια φετα ντοματα και λιγη πιπερια. Τα κλεινω στο αλουμινοχαρτο, λιωνει το τυρι και ειναι ονειρο! Το συνδυαζω με πρασινη σαλατα.

age.png age.png

μπορεις να τα βαλεις και σε φουρνο μικροκυματων αν εχεις .....σε 1 λεπτο ειναι ετοιμα.....ειναι φοβερος μεζες....!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...