Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Στο μετά ναι όπως νιώθεις εσύ άνετη. Δεν είναι κάτι όμως. Δεν πονάς δηλαδή. 
      Ναι ίσα ίσα να πούνε ότι κάτι μας έδωσαν. Μας κοροϊδεύουν. 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Ντίνα ένα βήμα πριν τα -άντα είσαι, ε; Άντε, άντε με το καλό να μας έρθεις κι εσύ!!!

Και δε θέλω να βλέπω κεράσματα, ΜΗΝ βλέπω κεράσματα, λυπηθείτε με!

ελα ενα τσακ ειμαι και εφτασα χαχαχα! ελα παρε εσυ κατι ποιο λαιτ !!

assets_LARGE_t_1181_22906492_type11220.jpg

αλλα κριμα ρε γμτ !!!

παρε αυτο καλητερα χαχαχα!!

249116025_82871b4b85.jpg?v=0

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

να μαι παλι και εγω...πηρα τη μαρια απο το σχολειο και ηρθα...τι ηθελα να την εστειλα...για μια ωρα πηγαινε ελα δεν ελεγε...βικυ και ντινα καλα κανατε και δεν τα στειλατε...

καλημερα στη Μαρια την αρχηγο...

καλημερα στη Μαρια τη μαεστρο...

εεεε ρε γλυκο και σοκολατα που εχει να πεσει σημερις...:rolleyes:

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

ΤΑΡΟΝΙ ήθελα να σε ρωτήσω, πως πάει η μικρή; Κάνατε τις εξετάσεις που λέγατε;

Εχουμε ραντεβου στο νοσοκομειο στις 2/12. Αν βγουν καλες οι εξετασεις της, θα δοκιμασουμε διακοπη του χαπιου. Διαφορετικα, θα συνεχισει.

Ελιζα, ο Κωνσταντινος εχει επαρκεια σε φιαλες αιματος ή χρειαζεται ακομα?

age.png age.png

Διαφημίσεις

να μαι παλι και εγω...πηρα τη μαρια απο το σχολειο και ηρθα...τι ηθελα να την εστειλα...για μια ωρα πηγαινε ελα δεν ελεγε...βικυ και ντινα καλα κανατε και δεν τα στειλατε...

Ειχαν γιορτη ε? Ε ναι δεν αξιζε τον κοπο η ταλαιπωρια σου.

age.png age.png

καλημερα στη Μαρια την αρχηγο...

καλημερα στη Μαρια τη μαεστρο...

εεεε ρε γλυκο και σοκολατα που εχει να πεσει σημερις...:rolleyes:

Γεια σου Λιζάκι. Γιατί για μια ώρα καλό μου;; :confused:

Εχουμε ραντεβου στο νοσοκομειο στις 2/12. Αν βγουν καλες οι εξετασεις της, θα δοκιμασουμε διακοπη του χαπιου. Διαφορετικα, θα συνεχισει.

Άντε, με το καλό να 'ναι τα καλύτερα αποτελέσματα!!!

και επειδι ξερω οτι το πιατο θα το φας μονη σου ειπα να φερω και το ταψι για τα αλλα κοριτσια χαχαχαχαχαχαχα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Σα δε ντρέπεσαι που με κακολογείς!

Εγώ με την εικόνα του πιάτου και μόνο στάνιαρα! Είναι το ψυχολογικό κόλπο που κάνω και δεν καταλαβαίνετε, κατάλαβες; :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ταρονι μου η μικρη σου εχει θεμα με υποθυρεοειδισμο δεν το ειχα παρει ειδηση ... και εσενα ο δικος σου φοβος αυτος ειναι και λες για τα κιλα σου ....

ευχομαι οτι καλυτερο στη μικρουλα σου...

Ελιζα, ο Κωνσταντινος εχει επαρκεια σε φιαλες αιματος ή χρειαζεται ακομα?

για την ωρα ειμαστε οκ ταρα...δεν μας εχουν πει τιποτα ακομα...σε ευχαριστω...

ναι δεν αξιζε...μεχρι να γυρισω σπιτι ξαναεφυγα αστα...

Γεια σου Λιζάκι. Γιατί για μια ώρα καλό μου;; :confused:

ειχανε γιορτη για το πολυτεχνειο...

απο χτες η μαρια φωναζει ολη μερα...ψωμι παιδεια ελευθερια :shock:

αχχ και να ειχα μια μπουγατσα με τυρι (καλα ντινα μας σκανδαλιζεις)...αρχηγε μην ακους εσυ...να ειχα ειπα δεν εχω :rolleyes:

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

καλησπερα να πω...μολις τελειωσα και εκατσα να σας διαβασω

εχει προκυψει δουλιτσα που δεν θελω να χασω, πρπει να κανω τουλαχιστον 3 φυσιοθεραπειες την εβδομαδα (μεχρι τωρα εκανα μονο 2) και ολα αυτα μεχρι τις 2.30 γιατι μετα τρεχω να παρω το τρενο για να ειμαι σπιτι στις 4 που φευγει η κοπελα που κραταει τον μικρο.γυρναω, ετοιμαζω φαγητο για την επομενη, πλυντηρια, απλωμα κλπ, σιδερωμα , ολα αυτα με τον μικρο να τριγυρναει βεβαιως βεβαιως και οταν κοιμαται ο μιρκος γραψιμο στον υπολογιστη, οποτε θα ειμαι η γοργονα-βαμπιρ!

α!ταρα μου οι φωτος σου ωχριουν μπροστα στην δικη μας γειτονια (με τα καλα και τα κακα που αυτο συενπαγεται βεβαιως)

απο μενα φιλακια

σας αγαπωωωω by the great Maria Aliferi

a!και επιλεον με ποναει και το βρωμοποδαρι ρε γμτ, δεν θα περασει ποτε το ρημαδι?

αυτα τα ολιγα

Γεια αχιλεας!!!!!ΚΑΛΑ ΚΟΥΡΑΓΙΑ με τα τρεξίματα!!!

το πόδι σου μπορεί να πονάει και από την υγρασία!!!;)

Δε δικαιολογειται να χανω 2 κιλα το μηνα με τη διατροφη και τωρα που τρωω τα παντα να εξακολουθω να χανω. Να παραμεινω σταθερη ναι, να χανω οχι. Δεν ημουν ποτε ετσι, παντα δυσκολευομουν να χασω κιλα, και οσο μεγαλωνουμε ειναι ολο και πιο δυσκολο. Το θεμα ειναι οτι δε θυμαμαι ποσο καιρο ειχα να ζυγιστω. 3 εβδομαδες σιγουρα, ισως και μηνα.

Γειά Τάρα!!!!:D

εγώ στη θέση σου -για να μου φύγει και η ιδέα;)- θα κανα εξετάσεις, βέβαια το πιθανότερο είναι να λειτουργεί καλά ο μεταβολισμός σου, αφού γυμνάζεσαι κιόλας;) αλλά γιατί να μην έχεις το κεφάλι σου ήσυχο;;;)

DIASKEDAZO%20ME%20MAGN%20Mermaids%20magnites.jpg

..μας έχει κάνει η τσιπούρα ξεφτέρια!!!!:D:D:D:D:D:D

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

ταρονι μου η μικρη σου εχει θεμα με υποθυρεοειδισμο δεν το ειχα παρει ειδηση ... και εσενα ο δικος σου φοβος αυτος ειναι και λες για τα κιλα σου ....

Ναι η κούκλα έχει ζήτημα.

Άσε, γερά να 'ναι τα μωρά μας και όλα τ' άλλα καλά!!! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ναι η κούκλα έχει ζήτημα.

Άσε, γερά να 'ναι τα μωρά μας και όλα τ' άλλα καλά!!! :D

το μονο σιγουρο μαεστρο τα παιδια και μονο να λεγεται !!! τα αλλα βρησκουν το δρομο τους ...;)

ΖΩΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ μάκια!!!

Γεια σου μαεστρο -συνάδελφέ μου!!!!:D:D:D:D

ρε χθες κώλοσα και δεν πήγα για το μισθό!!...μαμακίες κάνω!:rolleyes:

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...