Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ όμως δεν πέρασα επιτροπή άρα τρώω άκυρο όχι ότι θα με σωνανε τα 400 ευρώ μ αυτά που έχω δώσει....ουφ μ έχει πιάσει για όλα πολύ αρνητισμό Σ και έχω μέρες ακόμα μπροστά μου δεν αντέχω 

Κάνε λίγη υπομονή ακόμη κορίτσι μου σκέψου ότι 3 μέρες έμειναν την Πέμπτη θα ξέρεις!!! Θα πας κατευθείαν για χοριακη ε;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Καλημέρεςςςςςςςς!!!!

πριν σας διαβάσω να ευχηθώ πρώτα ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΆ και πολλά στη Ντίνα μας!!

Να σε χαιρόμαστε γλυκειά μου και να σαι πάντα έτσι αισιοδοξη και χαρούμενη!!!!

φιλιάααααα!!!!!!

fhbbl.jpg

1005306aomi3hyexm.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

κοπελια μου ομορφη και να τρως σοκολατες ποσες τρως μεσα στην εβδομαδα ????
ταρα προσεχε τι θα πεις!!!!χαχαχα!!

:tongue::tongue::tongue:

Λοιπον... Εχω κολλησει τελευταια με τις καινουριες υγειας με γεμιση κακαο που εχει βγαλει ο Παυλιδης. Παιρνω τις μεγαλες (100 γρ), και τρωω περιπου το 1/3 καθε μερα. Καθε Κυριακη γλυκο απο ζαχαροπλαστειο, και ενδιαμεσα μπορει να τσιμπολογησω κανενα μπισκοτακι, κουλουρακι κλπ.

Την Κυριακη εφαγα ψημενο ψωμι με βουτυρο και μαρμελαδα για πρωινο, το μεσημερι μπιφτεκια και λουκανικα ψητα, πατατες τηγανιτες και σαλατα, το απογευμα παγωτο που ειχα φτιαξει, και το βραδυ αλευροπιτα ηπειρωτικη που επισης ειχα φτιαξει το πρωι. Μετα επινα ρακες να συνελθω... Τοσο πολυ φαγητο βεβαια τρωω σπανια, αλλα δεν κανω διατροφη συντηρησης.

Τελος παντων, ελπιζω οτι ειναι αυτο που ειπε η Μαριλινα για τις ζυγαριες, γιατι οχι τιποτε αλλο, το μονο που ανησυχω ειναι ο θυρεοειδης. Ειμαι η μονη γυναικα σε ενα πολυπληθες σοι που δεν εχω μεχρι στιγμης. Ακομη και η κορη μου γεννηθηκε με συγγενη υποθυρεοειδισμο.

age.png age.png

Διαφημίσεις

:tongue::tongue::tongue:

Λοιπον... Εχω κολλησει τελευταια με τις καινουριες υγειας με γεμιση κακαο που εχει βγαλει ο Παυλιδης. Παιρνω τις μεγαλες (100 γρ), και τρωω περιπου το 1/3 καθε μερα. Καθε Κυριακη γλυκο απο ζαχαροπλαστειο, και ενδιαμεσα μπορει να τσιμπολογησω κανενα μπισκοτακι, κουλουρακι κλπ.

Την Κυριακη εφαγα ψημενο ψωμι με βουτυρο και μαρμελαδα για πρωινο, το μεσημερι μπιφτεκια και λουκανικα ψητα, πατατες τηγανιτες και σαλατα, το απογευμα παγωτο που ειχα φτιαξει, και το βραδυ αλευροπιτα ηπειρωτικη που επισης ειχα φτιαξει το πρωι. Μετα επινα ρακες να συνελθω... Τοσο πολυ φαγητο βεβαια τρωω σπανια, αλλα δεν κανω διατροφη συντηρησης.

Τελος παντων, ελπιζω οτι ειναι αυτο που ειπε η Μαριλινα για τις ζυγαριες, γιατι οχι τιποτε αλλο, το μονο που ανησυχω ειναι ο θυρεοειδης. Ειμαι η μονη γυναικα σε ενα πολυπληθες σοι που δεν εχω μεχρι στιγμης. Ακομη και η κορη μου γεννηθηκε με συγγενη υποθυρεοειδισμο.

tara εχεις αποφοιτησει ε????

για αυτο τρως με ανεση τις σοκολατες!!!!!αχ!!!αλιμονο σε εμας....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Τάρα μου,

σου δίνω συγχαρητήρια για το 1/3 της σοκολάτας. Για να μείνει σε μένα ανοιχτή σοκολάτα πρέπει ή να λιποθυμίσω ή να μην μου αρέσει (και πάλι παίζεται!!!) ή να είναι από εκείνα τα γαϊδούρια (να εξηγούμαστε, δεν εννοώ 100-200 γρ, τα πραγματικά γαϊδούρια και πάλι παίζεται!!!!)

NDPXp3.png eJ01p3.png

σας κερασα σημερα σοκολατα χαχαχα!! ελα ταρα !!

chocolate.png

ποπω!!!!το θελω!!!!!

tara εχεις αποφοιτησει ε????

για αυτο τρως με ανεση τις σοκολατες!!!!!αχ!!!αλιμονο σε εμας....

πες το ψεμματα!!!

καλήμερα ζωηηηη!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

images?q=tbn:ANd9GcS7MdnlvIVNDBosz-HCMdR4_YanrqhZSPPwUlApfAMdL2FNflczkg

Χρόνιαααααααααααααα ΠΟλλααααααααααααααααα Ντινακι μας!!!

Ό,τι επιθυμεις ΠΑΝΤΑ με υγεια & πολλες πολλες χαρές!!!...stay as U are :D:D:D

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

images?q=tbn:ANd9GcS7MdnlvIVNDBosz-HCMdR4_YanrqhZSPPwUlApfAMdL2FNflczkg

Χρόνιαααααααααααααα ΠΟλλααααααααααααααααα Ντινακι μας!!!

Ό,τι επιθυμεις ΠΑΝΤΑ με υγεια & πολλες πολλες χαρές!!!...stay as U are :D:D:D

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ !! ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΡΧΗΓΕ ΜΟΥ ΤΣΙΦ!!!

2441284saekk9ikuh.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...