Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Eternity είπε:

Οχι δεν έχει σχέση με την έκβαση της εξωσωματικής γι αυτό και μπορείς να κάνεις χωριστά την αίτηση για ωοληψια και εμβρυομεταφορα. Έτσι έπρεπε να είχα κάνει και εγώ όμως δεν περίμενα ότι θα καθυστερούσε τόσο πολύ να κάνω την εμβρυομεταφορα. Το θέμα είναι, τι την κόφτει την επιτροπή για το πότε θα κάνουμε τα χαρτιά???? Έχει λίγα το κεφάλι μας για να ασχολείται και με τα γραφειοκρατικα??? Ντροπή... 

Σε δημόσιο νοσοκομείο δεν δικαιούσαι επειδή δεν πληρώνεις.... "και καλά...." 

Έτσι από περιέργεια μπήκα και διάβασα τα ΦΕΚ που έχει μέσα στο gov και ούτε κ εκεί αναφέρεται κάτι για προθεσμία. Ε ρε φίλε από παντού να κόψουν λες και τα 350€ θα σε σώσουν! Ντροπή τους …

@Nima21 κι εγώ έχω τόσο καιρό δεν πάω να κάνω νύχια γι αυτό το λόγο 😳

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Ντινακι μου, ομορφια μου ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ

ευχομαι οτι καλυτερο στη ζωη σου κοριτσακι μου και παντα να εισαι τοοοοσο τρελοκομειο οσο τωρα...

υγεια, ευτυχια , αγαπη για σενα και την οικογενεια σου...

και ενα βιντεο εξαιρετικα για σενα με πολυ πολυ αγαπη...

bqmSc8-QVEo

χαχαχαχα!! ελιζα ευχαριστω και σακηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Δε δικαιολογειται να χανω 2 κιλα το μηνα με τη διατροφη και τωρα που τρωω τα παντα να εξακολουθω να χανω. Να παραμεινω σταθερη ναι, να χανω οχι. Δεν ημουν ποτε ετσι, παντα δυσκολευομουν να χασω κιλα, και οσο μεγαλωνουμε ειναι ολο και πιο δυσκολο. Το θεμα ειναι οτι δε θυμαμαι ποσο καιρο ειχα να ζυγιστω. 3 εβδομαδες σιγουρα, ισως και μηνα.

κου βαου μια χαρα τα πας βρε κανεις καυσεις δεν εχασες δα και 10 κιλα σε ενα μηνα για να φοβηθεις καλο !! ελα αστα αυτα μια χαρα σε βρησκω μπραβο !!!

Καλημέρα γοργονίτσες!!!

Να ευχηθώ με την σειρά μου στην εορτάζουσα, χρόνια πολλά και πάντα με αγωνιστικό πνεύμα (είτε για δίαιτα, είτε για οτιδήποτε άλλο) :tongue::tongue::tongue:

Τάρα,

γιατί τόση ανησυχία, αλήθεια; Αυτά τα κάνουν οι ζυγαριές. Να σου πω τι μου κάνει η δικιά μου: μία εβδομάδα με διατροφή και δεν έχασα γραμμάριο και τώρα δείχνει ότι έχω χάσει γύρω στα δύο κιλά σε λιγότερο από μία εβδομάδα (πάλι με διατροφή) ΚΑΙ αδιαθέτησα εχθές (μετά από πολλούς μήνες).

Λέτα,

τι συμβαίνει, κοριτσάκι; τι σε στεναχωρεί;:confused::confused::confused:

Από το εδώ μέτωπο η δίαιτα πάει μία χαρά, αλλά η πεθερά μου φαίνεται δεν παίρνει χαμπάρι. Το τι κινέζικα βασανιστήρια της κάνω με φώτα και παιδιά που φωνάζουν δεν λέγεται, αλλά δεν καταλαβαίνει. Την αφήνω μόνη της μόνο τα πρωινά που βαριέται και θέλει παρέα. Τα μεσημέρια που θέλει να κοιμηθεί παίζω με τα πιτσιρίκια κι αυτά όλο φωνάζουν, ούτε στο κόλπο να τα είχα βάλει. Στο μεταξύ, επειδή εκεί που κοιμάται καθόμουν πολυ συχνά, ξέρω όλα τα περιφερειακά φώτα που ενοχλούν (χωρίς να ανάβω αυτά που είναι ακριβώς από πάνω και να φαίνεται) αλλά χαμπάρι... μιλάμε θα κόψω φλέβες...

θα επανέλθω αργότερα... να βρω τις συνηθισμένες σελίδες και θα τρέχω να σας προλάβω.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

NDPXp3.png eJ01p3.png

να πω και μια καλημερα στα υπολλοιπα γοργονακια...

αλεξια κουραγιο θα περασει που θα παει...

λετα καλως οσρισες στο κλαμπ των ξενυχτηδων...ουφφφφ νυσταζωωωωωωωωωωωωωωωω...

ταρα μπραβοοοοο που εχασες κιλακια θα συμφωνησω με τη βικυ οτι ο μεταβολισμος σου κανει καλη δουλεια...

βικουλα συμπεθερουλα...αντε μετραμε αντιστροφα...

μαριλινα...τι τραβας και συ με την πεθερα...

μακια σε ολες

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

καλημερα καλημερα κοριτσια :D:D:D

σημερα ειναι μια μερα που εχω αρχισει και συντονιζομαι παλι.αλλα 8 κιλα θελω να χασω,μπορω να τα χασω τρωγοντας σοκολατες μονο...:tongue:;)

οχι το ξερω οποτε εφαγα το κουλουρακι μου πινω το καφεδακι μου εδω στο γραφειο και κλεινω τα ματια σε αλλες 6 κοκονες που εχω για συναδελφους και τρωνε τα απιστευτα καθε πρωι :?:roll:

εχω παρει και το μηλο μου για την συνεχεια της ημερας

as1cCyI0g410000MDAwNjExMmR8NTYzMjYzb2R8dGlnZXIgbm8xIGVpbmFp.gif

as1cOEg0g410000Nzc3MTE1enw1NjFkfHRpZ2VyIG5vMiBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

Τάρα,

γιατί τόση ανησυχία, αλήθεια; Αυτά τα κάνουν οι ζυγαριές. Να σου πω τι μου κάνει η δικιά μου: μία εβδομάδα με διατροφή και δεν έχασα γραμμάριο και τώρα δείχνει ότι έχω χάσει γύρω στα δύο κιλά σε λιγότερο από μία εβδομάδα (πάλι με διατροφή) ΚΑΙ αδιαθέτησα εχθές (μετά από πολλούς μήνες).

Ελπιζω να ειναι ετσι οπως τα λες. Θα ζυγιστω και στο γυμναστηριο, να δω που περιπου βρισκομαι. Δε θα΄ναι πρωι φυσικα και θα΄μαι ντυμενη και με παπουτσια, αλλα πανω κατω θα καταλαβω.

Δε δικαιολογειται με τιποτα να χανω με αυτα που τρωω...ουτε καν με μεταβολισμο express...!!! Και φυσικα δε θελω να χασω αλλο, θα φυγει η φρεσκαδα μου!;):tongue:

age.png age.png

Δε δικαιολογειται να χανω 2 κιλα το μηνα με τη διατροφη και τωρα που τρωω τα παντα να εξακολουθω να χανω. Να παραμεινω σταθερη ναι, να χανω οχι. Δεν ημουν ποτε ετσι, παντα δυσκολευομουν να χασω κιλα, και οσο μεγαλωνουμε ειναι ολο και πιο δυσκολο. Το θεμα ειναι οτι δε θυμαμαι ποσο καιρο ειχα να ζυγιστω. 3 εβδομαδες σιγουρα, ισως και μηνα.

ταρα η διαιτολογος μου ειπε οτι ακομα και στη συντηρηση μπορουμε να χασουμε κιλα .....και αν εχεις να ζυγιστεις και μηνα!!!

καλημερα μαριλινα!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

να πω και μια καλημερα στα υπολλοιπα γοργονακια...

αλεξια κουραγιο θα περασει που θα παει...

λετα καλως οσρισες στο κλαμπ των ξενυχτηδων...ουφφφφ νυσταζωωωωωωωωωωωωωωωω...

ταρα μπραβοοοοο που εχασες κιλακια θα συμφωνησω με τη βικυ οτι ο μεταβολισμος σου κανει καλη δουλεια...

βικουλα συμπεθερουλα...αντε μετραμε αντιστροφα...

μαριλινα...τι τραβας και συ με την πεθερα...

μακια σε ολες

καλημερα λιζακι .....μετραω αντιστροφα!!!:D:D

καλημερα ΤΙΓΡΑΚΙ!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

ταρα η διαιτολογος μου ειπε οτι ακομα και στη συντηρηση μπορουμε να χασουμε κιλα .....και αν εχεις να ζυγιστεις και μηνα!!!

καλημερα μαριλινα!!!

Δεν κανω συντηρηση γλυκια μου...! Δε νομιζω να χανεις τρωγωντας σοκολατες...!

age.png age.png

χμ!!!!τρως σοκολατες;;;χαχα!!!τιμωρια!!!...ζηλευω!!!θελω και εγω!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα γοργονίτσες!!!

Να ευχηθώ με την σειρά μου στην εορτάζουσα, χρόνια πολλά και πάντα με αγωνιστικό πνεύμα (είτε για δίαιτα, είτε για οτιδήποτε άλλο) :tongue::tongue::tongue:

Τάρα,

Λέτα,

τι συμβαίνει, κοριτσάκι; τι σε στεναχωρεί;:confused::confused::confused:

Από το εδώ μέτωπο η δίαιτα πάει μία χαρά, αλλά η πεθερά μου φαίνεται δεν παίρνει χαμπάρι. Το τι κινέζικα βασανιστήρια της κάνω με φώτα και παιδιά που φωνάζουν δεν λέγεται, αλλά δεν καταλαβαίνει. Την αφήνω μόνη της μόνο τα πρωινά που βαριέται και θέλει παρέα. Τα μεσημέρια που θέλει να κοιμηθεί παίζω με τα πιτσιρίκια κι αυτά όλο φωνάζουν, ούτε στο κόλπο να τα είχα βάλει. Στο μεταξύ, επειδή εκεί που κοιμάται καθόμουν πολυ συχνά, ξέρω όλα τα περιφερειακά φώτα που ενοχλούν (χωρίς να ανάβω αυτά που είναι ακριβώς από πάνω και να φαίνεται) αλλά χαμπάρι... μιλάμε θα κόψω φλέβες...

θα επανέλθω αργότερα... να βρω τις συνηθισμένες σελίδες και θα τρέχω να σας προλάβω.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ευχαριστω μωρο μου !! :tongue::tongue::tongue:

κοπελια μου ομορφη και να τρως σοκολατες ποσες τρως μεσα στην εβδομαδα ????

ταρα προσεχε τι θα πεις!!!!χαχαχα!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Καλημέρεςςςςςςςς!!!!

πριν σας διαβάσω να ευχηθώ πρώτα ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΆ και πολλά στη Ντίνα μας!!

Να σε χαιρόμαστε γλυκειά μου και να σαι πάντα έτσι αισιοδοξη και χαρούμενη!!!!

φιλιάααααα!!!!!!

fhbbl.jpg

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...