Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ όμως δεν πέρασα επιτροπή άρα τρώω άκυρο όχι ότι θα με σωνανε τα 400 ευρώ μ αυτά που έχω δώσει....ουφ μ έχει πιάσει για όλα πολύ αρνητισμό Σ και έχω μέρες ακόμα μπροστά μου δεν αντέχω 

Κάνε λίγη υπομονή ακόμη κορίτσι μου σκέψου ότι 3 μέρες έμειναν την Πέμπτη θα ξέρεις!!! Θα πας κατευθείαν για χοριακη ε;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

καλημερα γοργονοκοριτσα!!!!

δεν μπορεσω να κοιμηθω καλα το βραδυ και ειμαι ξυπνια απο τις 6.30!!!

απο χθες συνεχιζω να ειμαι καλα και το περναω στο μωρο και δεν ξερω τι να κανω!!!δεν μπορω να ειμαι χαρουμενη!!!!

ντινακι χρονια πολλα!!!οτι επιθυμεις κοριτσακι μου!!!!

αχιλλεας κουραγιο θα γιανει το ποδι!!

καλημερα ομορφεςςςςς

Lkixp3.png

rcRGp3.png

καλημερα και απο μενα!!!!!

ντινακι χρονια πολλα να τα εκατοστησεις κουκλα μου ...με υγεια και ευτυχια σε σενα και στην οικογενεια σου!!!!

λετακι πολυ πρωινη τι εχεις..μικρο μανουλα;;;

αχιλεας περαστικα βρε κοριτσι μου!!!

εχεις ταλαιπωρηθει πολυ με το ποδι σου!

αντε ..καλημερα μας!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Αχιλλέας καλό κουράγιο με το τρέξιμο, υπομονή με το ποδι...θα περάσει πού θα πάει;

Λέτα μου, δεν κατάλαβα τι συμβαίνει, ελπίζω όλα να΄ναι καλά....

Βίκυ καλημέρα!!!!

Ώρα να εξαφανιστώ.....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!

332337ctuwzvxrqe.jpg

Πολυχρονη και καλοχρονη θεα γοργονα!!!:D

2613629n9wpecd7ir.gif

Αλεξια, περαστικα κοριτσι μου. Ευχομαι να εχεις γρηγορη αναρρωση και να μην ταλαιπωρηθεις αλλο πια με το ποδι σου.

Λοιπον...σημερα ζυγιστηκα μετα απο καιρο... Δεν ξερω τι συμβαινει, τρωω κανονικα, απ΄ολα, και γλυκα επισης, και εχασα 2 κιλα... Ζυγιστηκα 3 φορες και εδειξε το ιδιο νουμερο. Ζυγιστηκα μετα το πρωινο και ντυμενη, και εδειξε περιπου 1 κιλο πανω. Δεν εχει προβλημα η ζυγαρια προφανως. Εξετασεις για θυρεοειδη ειχα κανει πριν ενα χρονο περιπου και ηταν φυσιολογικες. Μαλλον θα προγραμματισω ενα τσεκ απ για μετα τις γιορτες.

age.png age.png

Διαφημίσεις

[quote name='TARA;68

Λοιπον...σημερα ζυγιστηκα μετα απο καιρο... Δεν ξερω τι συμβαινει' date=' τρωω κανονικα, απ΄ολα, και γλυκα επισης, και εχασα 2 κιλα... Ζυγιστηκα 3 φορες και εδειξε το ιδιο νουμερο. Ζυγιστηκα μετα το πρωινο και ντυμενη, και εδειξε περιπου 1 κιλο πανω. Δεν εχει προβλημα η ζυγαρια προφανως. Εξετασεις για θυρεοειδη ειχα κανει πριν ενα χρονο περιπου και ηταν φυσιολογικες. Μαλλον θα προγραμματισω ενα τσεκ απ για μετα τις γιορτες.[/color']

καλημερα!!!

ταρα απλα μπορε ο μεταβολισμος σου να δουλευει καλα!!!!.....γυμναζεσαι κιολας οποτε .....γιατι εχεις προβληματιστει τοσο;;μετα αποσο καιρο ζυγιστηκες;

ελλη μου καλημερα!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

καλημερα!!!

ταρα απλα μπορε ο μεταβολισμος σου να δουλευει καλα!!!!.....γυμναζεσαι κιολας οποτε .....γιατι εχεις προβληματιστει τοσο;;μετα αποσο καιρο ζυγιστηκες;

ελλη μου καλημερα!!!

συμφωνω με την κυρια απο εδω ταρα μου !! :tongue:

Ντινακι μου, ομορφια μου ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ

ευχομαι οτι καλυτερο στη ζωη σου κοριτσακι μου και παντα να εισαι τοοοοσο τρελοκομειο οσο τωρα...

υγεια, ευτυχια , αγαπη για σενα και την οικογενεια σου...

και ενα βιντεο εξαιρετικα για σενα με πολυ πολυ αγαπη...

bqmSc8-QVEo

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

καλημερα!!!

Δε δικαιολογειται να χανω 2 κιλα το μηνα με τη διατροφη και τωρα που τρωω τα παντα να εξακολουθω να χανω. Να παραμεινω σταθερη ναι, να χανω οχι. Δεν ημουν ποτε ετσι, παντα δυσκολευομουν να χασω κιλα, και οσο μεγαλωνουμε ειναι ολο και πιο δυσκολο. Το θεμα ειναι οτι δε θυμαμαι ποσο καιρο ειχα να ζυγιστω. 3 εβδομαδες σιγουρα, ισως και μηνα.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...