Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοιτάξτε, εγώ κορίτσια σε όλη την εγκυμοσύνη νύχια δεν έβαψα, μαλλιά που είμαι και ξανθιά τα έκανα ανταύγειες στον 6ο μήνα και πριν γεννησω (εκεί να δείτε χαλι...), έβαλα φυτικό ρόλον για αποσμητικό αλλά σχετικά ζεστό μπάνιο έκανα, όχι καυτό και όχι συνέχεια. Μπορεί να ακουστώ υπερβολική όμως επειδή είχα και ένα ιστορικό αποβολών ήθελα να αποφύγω όσο πιο πολλά γινόταν. Για βαφή μου είχε πει και ο γιατρός όχι. Επίσης ο εμβρυολογος μου είχε πει να αποφεύγω επεξεργασμενα τρόφιμα και καφέ όχι ντεκαφεινε, καλύτερα 1 και κανονικό. Εγώ έπινα ελληνικό και συνήθως μόνο 1. Να παίρνετε οπωσδήποτε φυλλικό και εγώ έπαιρνα και τις neurobion. Προσοχή στο αν έχετε έλλειψη βιταμίνης D και πάντα έλεγχος στο θυρεοειδη για προσαρμογή της δοσης. 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

σας ειπα οτι νυσταζωωωωωω?????

ZzZzZzZzZzZzZzZzZzzzzzzzzzzz

Kι εγώ Ελίζα τώρα έτοιμη για ύπνο είμαι!

Πρέπει να πάρω και τον μικρό και σκέφτομαι μήπως να τον παώ στο πάρκο, να κουραστεί λίγο, να μη με ψοφήσει στο σπίτι; :tongue:

Έχω και καιρό να τον πάω πάρκο, τώρα που νυχτώνει τόσο νωρίς.

Αλλά πάλι φοβάμαι να τον πολυκουράζω, μην αρρωστήσει! Μ' έχει πιάσει φοβία με το τόσο συχνά που αρρωσταίνει!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

βρε τι παθατε αλλη πειναει αλλη νοισταζει ααααααα!! για να μαζεφτουμε λιγο !!! μα τι λεω τωρα αφου η αρχηγος σημερα ωφ !! θα ειναι απ!! οι υπολοιπες χαχαχαχαχα!!! ,,

γοργονες να πω και εγω οτι βαριεμαι χαχαχααχαχα!!

σας ειπα οτι νυσταζωωωωωω?????

ZzZzZzZzZzZzZzZzZzzzzzzzzzzz

εμ... πάρε το κουβερτάκι σου τη πιάτο με τη σούπα σου και ξάπλα στον καναπέ παρέα μας!!!!!

αχ βρε παιδιά αυτό το μεσημεριανό πολύ το ζηλεύω! μου αρέσει η δουλειά μου (σε γενικές γραμμές, όλοι έχουμε και λάτζα κάποιες στιγμές....) αλλά πολύ θα μου άρεσε να χουζουρεύω το μεσημέρι!

βαριέσαι ντίνα; κάπου ακουσα ότι νηστεύεις;;;;;

μαεστρω ο κάμερον είναι κΙΟυρία πρότυπον!

Διαφημίσεις

εμ... πάρε το κουβερτάκι σου τη πιάτο με τη σούπα σου και ξάπλα στον καναπέ παρέα μας!!!!!

αχ βρε παιδιά αυτό το μεσημεριανό πολύ το ζηλεύω! μου αρέσει η δουλειά μου (σε γενικές γραμμές, όλοι έχουμε και λάτζα κάποιες στιγμές....) αλλά πολύ θα μου άρεσε να χουζουρεύω το μεσημέρι!

βαριέσαι ντίνα; κάπου ακουσα ότι νηστεύεις;;;;;

μαεστρω ο κάμερον είναι κΙΟυρία πρότυπον!

SERAFINO.jpg

ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...